aynı fikirdeyim cnmm biz ilk çocuk die çok tartışmıştık ve defne diyip direk onda kalmıştık ortak olark diyim eşimle ama iyiki defne diorumm burda çok var defne ama bende çok seviyorum defne ismini çok kibar hem yeni hem eski gibi ben açıkçası öyle aleyna gibi yada o tip isimleri pek sevmiyorumm yeni ama anlamsız geliyoo....Zeynepler cok yaramaz olurmus bu arada demeden gecemicem :)
iyice icime sinen bir isim olursa celerim esimin aklini :)
gerci onunda corbada tuzu bulunsun istiyorum
kizimda Asli dedi o bende cift olsun Asli Berra koyalim dedim istemedi Defneyi begendirdim tabi :)
iyikide koymusum cok guzel bir isim :)
offf offf yaa ben haşlama zaten önceden de sevmezdim şimdi hiç sevmiyorumm kızartmalara bayılırırmm ve biliyorum ii değil ama hep kızartma yiyorum arada eşim fırın yapıyo ama işte kzıartma gibi olmuyoo yaaa....ben de etin ızgarasını severim. // kızartma falan yemeyin diyolar, haşlayın diyolar da ben öyle yiyemiyorum (( // benim de özlediğim meyve v.s var, onlar da Türkiyede yok malesef...
hmmm..
kızlar bana dua edin doktora gidicem şimdi.. bide bayramdan önce testler yaptırmıştı yarısı çıktı temiz ,
yarısı bayramdan sonraya demişlerdi..
ultrasona da girecem bakalım ne alemde yavrum..
ne olur dua edin.. dr umda pek bi teferruatçı
aminnn canımhadi bakalım cnm hayırlı haberlerle dön aramızaaa inşallahh....
eymenin anlami neymis canim?
birde babalarin ismi ne merak ettim:)?
eymeni cok duyuyorum cok koyuyorlar sevilen bir isim
anladim canim. ama ne biliyim maya deyince hamur mayasi geliyor :) tabikide zevkler ve renkler tartisilmaz.cnm oğlansa çınar istiyorum ben hem severim hem defneye uygun diee...eşim bi ara poyraz seviyodu ama erkekse daha bi kolay ikna ederim die düşünüyorum sankii çınara yarı sıcak bakıyoo kızsa işte sorun bizde çünküü hiç karışmıcan ben koycam dioo..o kız istediğindenn defnede çok maya istiyoduu büyük ihtimal hala onu düşünüyoo ...defnede beni çok serbest bırakmıştı ilk die bunda son dakka golü yemem inşallahh cnm...kızsa ben deren isterim ama geçen dedim asla demiştii....
hmmm..
kızlar bana dua edin doktora gidicem şimdi.. bide bayramdan önce testler yaptırmıştı yarısı çıktı temiz ,
yarısı bayramdan sonraya demişlerdi..
ultrasona da girecem bakalım ne alemde yavrum..
ne olur dua edin.. dr umda pek bi teferruatçı
fff ya kuzu cevirme olsada dalsam ustune resmen gozumun onunde ya icinede pilav koyuyorlar yaooff ya offf avcumu yalayayim baride biryerim sismesin
ileti arkalarda kalmış alıntı yapacaktım bulamadım ama o iletide verilen linkte şu grafik ilgimi çekti
Eki Görüntüle 286384
babaların ismi kafiyeli
hilmi-fahri :)
eymen fazla duyulmamış bir sahabi ismi
hem dini açıdan güzel bir isim hem de modern geliyor kulağa
anlamı da hayırlı, uğurlu, talihli, kutlu
hilmi eşimin adı :):):)
Bende sevmiyorum yani kurandan olmasini bazi aileler cok istiyor tamam ona kimse birsey diyemez amaaynı fikirdeyim cnmm biz ilk çocuk die çok tartışmıştık ve defne diyip direk onda kalmıştık ortak olark diyim eşimle ama iyiki defne diorumm burda çok var defne ama bende çok seviyorum defne ismini çok kibar hem yeni hem eski gibi ben açıkçası öyle aleyna gibi yada o tip isimleri pek sevmiyorumm yeni ama anlamsız geliyoo....
offf offf yaa ben haşlama zaten önceden de sevmezdim şimdi hiç sevmiyorumm kızartmalara bayılırırmm ve biliyorum ii değil ama hep kızartma yiyorum arada eşim fırın yapıyo ama işte kzıartma gibi olmuyoo yaaa....
hadi bakalım cnm hayırlı haberlerle dön aramızaaa inşallahh....
babaların ismi kafiyeli
hilmi-fahri :)
eymen fazla duyulmamış bir sahabi ismi
hem dini açıdan güzel bir isim hem de modern geliyor kulağa
anlamı da hayırlı, uğurlu, talihli, kutlu
cnm işte defnede de başta kavgamız oyduu annem direk tepki koyduu ben ona maya demem die ama iştee adam illla maya demiştii o zmn damla da hoşuma gidiyoo aslında rüzgara da bayılırım ben ..diyorumm maya dicen arı maya dicekler kuru maya yaş maya dicekler die..kalmadı arı maya dioo ...üfff valllla gene son dakkada tartışma yapcaz bide 2 isim asla koymuyo benimki kendi iki ismi var hep okul hayatı zor geçmiş o yüzden illaki tek isim dioo...anladim canim. ama ne biliyim maya deyince hamur mayasi geliyor :) tabikide zevkler ve renkler tartisilmaz.
guzel aberlerini bekliyoriz canim:) kolunu bacagini oynatirda gorursun ins :)
ileti arkalarda kalmış alıntı yapacaktım bulamadım ama o iletide verilen linkte şu grafik ilgimi çekti
Eki Görüntüle 286384
bakalım bizim ikizlerden biri eşinle adaş olabilecek mi :))
offf offf yaa ben haşlama zaten önceden de sevmezdim şimdi hiç sevmiyorumm kızartmalara bayılırırmm ve biliyorum ii değil ama hep kızartma yiyorum arada eşim fırın yapıyo ama işte kzıartma gibi olmuyoo yaaa....
QUOTE]
Ben de kızartmalara devam ediyorum canım. hiç yememekten iyidir heralde. bi tavuk çorbası yapıyorum, bitek onu haşlanmış yiyebiliyorum ben
cnm işte defnede de başta kavgamız oyduu annem direk tepki koyduu ben ona maya demem die ama iştee adam illla maya demiştii o zmn damla da hoşuma gidiyoo aslında rüzgara da bayılırım ben ..diyorumm maya dicen arı maya dicekler kuru maya yaş maya dicekler die..kalmadı arı maya dioo ...üfff valllla gene son dakkada tartışma yapcaz bide 2 isim asla koymuyo benimki kendi iki ismi var hep okul hayatı zor geçmiş o yüzden illaki tek isim dioo...
evett yaaa ne güzellll
QUOTE]
Ben de kızartmalara devam ediyorum canım. hiç yememekten iyidir heralde. bi tavuk çorbası yapıyorum, bitek onu haşlanmış yiyebiliyorum ben
bişiler yiyebilsem kızartma falan fark etmez direk yicem ama yiyemiyorum
Bende sevmiyorum yani kurandan olmasini bazi aileler cok istiyor tamam ona kimse birsey diyemez ama
anlaminada iyice bakmak lazim aleyna veya demekmis herkes ecrin koydu oda ucret demekmis.
bir yazi okumustum oda kizinin adini dua koymak istiyormus yani bence bu kadar enteresan olmaya gerek yok normal guzel isimlerde var dimi ama ? birde ben acikcasi oglanlara Muhammed isminin konulmasina cok karsiyim.
cok agir bir isim cunku. isim cok etkiliyor karakteri. bazilari hakikaten kaldiramiyor.
ay cok guldum hakikaten uyumlu ya:)
cnm işte defnede de başta kavgamız oyduu annem direk tepki koyduu ben ona maya demem die ama iştee adam illla maya demiştii o zmn damla da hoşuma gidiyoo aslında rüzgara da bayılırım ben ..diyorumm maya dicen arı maya dicekler kuru maya yaş maya dicekler die..kalmadı arı maya dioo ...üfff valllla gene son dakkada tartışma yapcaz bide 2 isim asla koymuyo benimki kendi iki ismi var hep okul hayatı zor geçmiş o yüzden illaki tek isim dioo...
Bende sevmiyorum yani kurandan olmasini bazi aileler cok istiyor tamam ona kimse birsey diyemez ama
anlaminada iyice bakmak lazim aleyna veya demekmis herkes ecrin koydu oda ucret demekmis.
bir yazi okumustum oda kizinin adini dua koymak istiyormus yani bence bu kadar enteresan olmaya gerek yok normal guzel isimlerde var dimi ama ? birde ben acikcasi oglanlara Muhammed isminin konulmasina cok karsiyim.
cok agir bir isim cunku. isim cok etkiliyor karakteri. bazilari hakikaten kaldiramiyor.
maşallah kız nasıl komuşsun ben beceremedim:)
sağ tıklıyon bağlantı konumunu kopyala diyosun sonra burda ki image sembolüne tıklıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?