2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynı fikirdeyim cnmm biz ilk çocuk die çok tartışmıştık ve defne diyip direk onda kalmıştık ortak olark diyim eşimle ama iyiki defne diorumm burda çok var defne ama bende çok seviyorum defne ismini çok kibar hem yeni hem eski gibi ben açıkçası öyle aleyna gibi yada o tip isimleri pek sevmiyorumm yeni ama anlamsız geliyoo....
ben de etin ızgarasını severim. // kızartma falan yemeyin diyolar, haşlayın diyolar da ben öyle yiyemiyorum (( // benim de özlediğim meyve v.s var, onlar da Türkiyede yok malesef...
offf offf yaa ben haşlama zaten önceden de sevmezdim şimdi hiç sevmiyorumm kızartmalara bayılırırmm ve biliyorum ii değil ama hep kızartma yiyorum arada eşim fırın yapıyo ama işte kzıartma gibi olmuyoo yaaa....

hadi bakalım cnm hayırlı haberlerle dön aramızaaa inşallahh....

eymenin anlami neymis canim?
birde babalarin ismi ne merak ettim:)?
eymeni cok duyuyorum cok koyuyorlar sevilen bir isim

babaların ismi kafiyeli
hilmi-fahri :)

eymen fazla duyulmamış bir sahabi ismi
hem dini açıdan güzel bir isim hem de modern geliyor kulağa
anlamı da hayırlı, uğurlu, talihli, kutlu

anladim canim. ama ne biliyim maya deyince hamur mayasi geliyor :) tabikide zevkler ve renkler tartisilmaz.

guzel aberlerini bekliyoriz canim:) kolunu bacagini oynatirda gorursun ins :)

fff ya kuzu cevirme olsada dalsam ustune resmen gozumun onunde ya icinede pilav koyuyorlar ya ooff ya offf avcumu yalayayim baride biryerim sismesin

Aynen bendee senin durumundayım canım. )))) bu sene kurban kesmedik, oturduğumuz yerde de kimseyi tanımıyoruz. bu bayram sönük geçti yani. //

Bende sevmiyorum yani kurandan olmasini bazi aileler cok istiyor tamam ona kimse birsey diyemez ama
anlaminada iyice bakmak lazim aleyna veya demekmis herkes ecrin koydu oda ucret demekmis.
bir yazi okumustum oda kizinin adini dua koymak istiyormus yani bence bu kadar enteresan olmaya gerek yok normal guzel isimlerde var dimi ama ? birde ben acikcasi oglanlara Muhammed isminin konulmasina cok karsiyim.
cok agir bir isim cunku. isim cok etkiliyor karakteri. bazilari hakikaten kaldiramiyor.
babaların ismi kafiyeli
hilmi-fahri :)

eymen fazla duyulmamış bir sahabi ismi
hem dini açıdan güzel bir isim hem de modern geliyor kulağa
anlamı da hayırlı, uğurlu, talihli, kutlu

ay cok guldum hakikaten uyumlu ya:)

anladim canim. ama ne biliyim maya deyince hamur mayasi geliyor :) tabikide zevkler ve renkler tartisilmaz.

guzel aberlerini bekliyoriz canim:) kolunu bacagini oynatirda gorursun ins :)
cnm işte defnede de başta kavgamız oyduu annem direk tepki koyduu ben ona maya demem die ama iştee adam illla maya demiştii o zmn damla da hoşuma gidiyoo aslında rüzgara da bayılırım ben ..diyorumm maya dicen arı maya dicekler kuru maya yaş maya dicekler die..kalmadı arı maya dioo ...üfff valllla gene son dakkada tartışma yapcaz bide 2 isim asla koymuyo benimki kendi iki ismi var hep okul hayatı zor geçmiş o yüzden illaki tek isim dioo...
ileti arkalarda kalmış alıntı yapacaktım bulamadım ama o iletide verilen linkte şu grafik ilgimi çekti

Eki Görüntüle 286384

evett yaaa ne güzellll

ileri yaştada kullanacagı isim olmalı bence ... benimde ilkinde kız dediklerinde eşim tutturdu fatma koyacam diye ben fatma kayınvalidem fatma eltim fatma olmaz dedim vallaha dogurmam ne öle anası fatma kızı fatma istemem diye 2 ay ugraşmıştım megersem tabi çocuk erkekmiş

kesinlikle aynı fikirdeyim cnm yani bazı isimleri kuranda geçsin yada geçmesin seviyorum bakmıyorum kuranda geçiyomu diee ama işte dediğin gibi ecrin koydu geçen sene herkezz allahın hediyesi die hiç alakası yok aslında çok abartılı isimleri de sevmem mesela elifi çok severim ama kulağıma hoş geliyo die..bide elif die bildiklerim hep naif çocuklarr sırf kuranda geçiyoo die araştırmadan isim konulması iyi bişey değil haa abuk subuk isimler de saçma geliyoo bana ajlan gibi falan sırf ilginç olsun die...bu ara çok dora duyuyorumm anlamı ne belli değill...

Maya çok güzel bi isim. Türkiyede belki biraz yadırganabilir, bilmiyorum. Hint ismi galiba. // iki isim ben de koymam, eşimle ikimizin de tek ismi var. o yüzden biz de kısa koycaz. Kızda hemfikiriz, İrem. ama Ömer de ben biraz ısrar ediyorum. bakalım

Kur'andan olmasının çok önemli olduğunu düşünmüyorum
önemli olan mahşerde isimlerimizle haşrolacağımız için anlamının güzel olması
örneğin kezban Kur'anda geçiyor ama anlamı "yalancı"
yalancı anlamında ama Kur'anda geçen bir isim yerine Kur'anda geçmeyen ama anlamı güzel olan ismi yeğlerim.

Allahın en çok sevdiği isim Abdullah'mış, onun dışında ençok peygamber isimlerini severmiş..
Muhammed ben de koyamam sanırım koysam bile ön isim olur
insan kızamaz bile Muhammed diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…