2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hahahah ayyyy çok güldümmm yaaa hani eskiler oğullarına hep baba ismi koyarlarmış yaa gerçi şimdi o da moda babasının ismini koyuyolarr bak o da çok gereksiz geliyoo bana çok saçma yanii...nie onun adıyla yaşasın ki çocuk benim eşim 11 ekim doğumlu kızıım 15 ekim ben çok istedim aynı güne getirelim die sezeryan olduğundan dr um ok ledi ama eşim asla dedi ona özel olmalı o gün o isim dedii...şimdii kesinlikle bencede öyle olmuş iiki diorum...

canim bence sen ne yap et vazgecir valla cocugun psikolojisi bozulur cocuklar daha acimasiz surekli alay ederler cok musait bir isim. ins erkek olurda cinar koyarsiniz bende cok severim cinari ruzgarda guzel tabi
sen kandir onu kandir :))

fatma azmis gibi birde kizinin isminimi koymak istemis. :)
bende iki isimliyim. Ayseyi sagolsun halam koymus koymasa ne olurmus halim hic kullanmiyorum o ismi yesimi kullaniyorum. Ustelik halam ben dogmadan 3 ay once kizi olmus biri ve onun adi ozlem
kardesim ayseyi cok seyiyordun madem niye kizina koymadin gucun banami yetti ?!!!
hayret birsey ya kizina ozlemi koy gel bana ayse. hala sinir olurum yaptigini dusundukce.
ve annemin bana koydugu ismi kullaniyorum yesim:) ucunda ugrasmak olmasa kutukten sildiricem ayseyi
sinir oluyroum ya . yani isme degilde yapilana. babanemin adi ayse bu arada
esimde dalga geciyor arada husniye koyalim kiz olursa diye annesinin ismi oldu dedim ruyanda koyarsin artik :)

Son düzenleme:

Aleyna veya mı demekmiş? hahaha, benim de hoşuma gidiyodu ya. // Dini isim koymak kolay değil ya. gel de kız Muhammede. Ben Ömer diyorum ama bakalım. dede- nene ismi de koyamam o yüzden. Düşün yani, nenenin ismini koymuşuz, bağırıyoruz çocuğa "kız yolarım şimdi saçını başını, getirme beni oraya" filan.

he benim dedem de kendi oğluna koymamış babasının ismini amcamın oğluna koydurmuş
benim için de üvey ablasının ismini hazırlamış ama Allahtan ocakta karda kışta doğmuşum da nüfus müdürlüğüne giderken düşüp ayağını çatlatmış gidememiş :)

aslında fena da olmaz
kızım sana söylüyorum kaynana sen anla

evet ya olmuyor iste oyle
birde ben bir kiz gormustum hakikaten sevimliydi adi da anastasya yani yazik o kiza ya.
oyle isimmi konulur masal kahramanimi upuzun isim kisaltsan nasil kisatacan anas diyemi tasya diyemi ??
bu tur isimlerede sicak bakmiyorum acikcasi.
benim halamin kizinin kizi oldu adini Buce koydular Buse olsa yada tugce daha guzel degilmi
buyumus simdi diyormus anne anlami ne bu ismin bana niye boyle isim koydunuz.
isyanlardaymis kiz valla.
bu arada tugce de guzel isim ya seviyorum o ismide yazayim bir yere.

aklıma gelmişken anlatayım benimde ilk eltim büyük eltimiz ilk çocugu oldugunda adını aslı koymak istemiş eşide bişey dememiş neyse kaynım gidiyo nüfus müdürlüğüne eskiden telefn vs falan yok yaa gidene kadar unutmuş ismi :) arkadaşıyla gitmişler neydi neydi düşünürken arkadaşı demiş gülşah koyalım nüfusa Gülşah yazdırmış gelmiş eşi soruyo yazdırdın mı hee evet al bak bi bakıyo ki gülşah aglasamı gülsemi bilememiş gülşah da hoşuna gitmiş :)

isim de nasip derler ya işte kanıtı
kesinlikle isim bebeğin nasibi :)

merhaba kizlar nasilsiniz bayramda fazla giremedim hazır isim konusu acilmisken bende katilayim dedim kizim olursa bade veya naz koymayi dusunuyorum erkek olursa esim babasını erken kaybettigi için onun ismini koyucaz muzaffer olacak

cnm aslında kulağa hoş geliyoo evet bi filmde beğenmiş hint ismi sanırım ama işte tr de kabul görmez gibi geliyooo...

valla şansım oğlan olmasına hoş bana da erkek gibi geliyoo bu bebiş ama kızsa artık ikna yollarına gidicem gene ama sanırım o zmn çok araştırmam lazım ki onun da hoşuna gidebilcek bi isim bulup vazgeçiriyim mayadan yoksa işim yaş

Selam anneler ben meleksen 1 kızım var 21 aylık 2 bebıste daha yenı temuz 7 dıyo beklenen dogum ama ben sıze katılmaya geldım yesım arkadasımda burda bende burda olayım dedım allah saglıkla hepımızın kucagına bebeklerını almayı nasıp etsın

kızımın ısmını belen ıstemıs tım esım yok olumda belen dıcekler alay edıcekler deyıp durdu sonra esımle kızıma ozge ısmını sectık tabı sorun nıye cunku esımın ısmı ozcan kızımda ozge
Ama 2 bebıs ınsallah saglıkla erkek se oda mete olcak bana uygun ısmı

haketmis valla ne istiyorsunuz milletten ya birakin insanlar kendileri karar versin.
hele onceden kadinin hic isim koyma hakki yokmus baba bile degil dede babanne yok hala teyze
benim kizkardesimin adinida kucuk halam koymus ama o hakikaten begenerek koymus adi Derya
guzel isim koymus. ama bana koyan fesatlikla koymus eminim. onun diger kizinin ismide ebru bakarmisin
ozlem ebru hep modern isimler bana gelince ayse . halami hep boyle sevgiyle anarim bende iste.
hc sevmiyorum hic boyle hainlik yaptigi icin.

benim adım ilknur konulmuş.. kulagıma ezanla okunmuş..
sonra babamın ebesi ben onu diyemem nurgül olsun demiş.. kiligede nurgül yazdırmışlar

hani derler ya öbür tarafta kulagına okunan isimle çagrılacaksın diye..
dalga geciyorum 2ilknur2 dicekler ben saf saf bakınıcam diye

ben bebişlerime iki isim istiyorum maksat çeşitlilik olsun
ayşe ceyla kızıma, yiğit kerem oğluşuma

hosgeldin canim , esimde oglana mete dusunuyor :) dur bakalim daha cok var gerci :)

slm kızlar bende kızım olursa Mercan veya Peri istiyorum ama mercan agırlıklı erkekte aklıma hiç bişey gelmiyooooo

hoşgeldin cnm aramızaa benimde 25 ayına yakın bir kızım var...

babanin ebesimi Allahtan eski bir isim koymamis Nazife yada sukriye olabilirdin valla:)
ceyla da guzelmis ayseyi cok sevmiyorum ama ceylayla guzel olmus :)

Son düzenleme:

aslı gülşah pek bi benziyorlarmışşşşşşşş :))))) neyse Allahtan sevmişte aile faciası olmamış

konu isim olunca atlayim bende balik gibi : ))
Erkek olursa Aras Berk
Kiz olursa Mine. Onuda sirf gecen ruyamda kizima o ismi koydum diye istiyorum

hoşgeldiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…