ileri yaştada kullanacagı isim olmalı bence ... benimde ilkinde kız dediklerinde eşim tutturdu fatma koyacam diye ben fatma kayınvalidem fatma eltim fatma olmaz dedim vallaha dogurmam ne öle anası fatma kızı fatma istemem diye 2 ay ugraşmıştım megersem tabi çocuk erkekmiş
canim bence sen ne yap et vazgecir valla cocugun psikolojisi bozulur cocuklar daha acimasiz surekli alay ederler cok musait bir isim. ins erkek olurda cinar koyarsiniz bende cok severim cinari ruzgarda guzel tabicnm işte defnede de başta kavgamız oyduu annem direk tepki koyduu ben ona maya demem die ama iştee adam illla maya demiştii o zmn damla da hoşuma gidiyoo aslında rüzgara da bayılırım ben ..diyorumm maya dicen arı maya dicekler kuru maya yaş maya dicekler die..kalmadı arı maya dioo ...üfff valllla gene son dakkada tartışma yapcaz bide 2 isim asla koymuyo benimki kendi iki ismi var hep okul hayatı zor geçmiş o yüzden illaki tek isim dioo...
evett yaaa ne güzellll
ileri yaştada kullanacagı isim olmalı bence ... benimde ilkinde kız dediklerinde eşim tutturdu fatma koyacam diye ben fatma kayınvalidem fatma eltim fatma olmaz dedim vallaha dogurmam ne öle anası fatma kızı fatma istemem diye 2 ay ugraşmıştım megersem tabi çocuk erkekmiş
Bende sevmiyorum yani kurandan olmasini bazi aileler cok istiyor tamam ona kimse birsey diyemez ama
anlaminada iyice bakmak lazim aleyna veya demekmis herkes ecrin koydu oda ucret demekmis.
bir yazi okumustum oda kizinin adini dua koymak istiyormus yani bence bu kadar enteresan olmaya gerek yok normal guzel isimlerde var dimi ama ? birde ben acikcasi oglanlara Muhammed isminin konulmasina cok karsiyim.
cok agir bir isim cunku. isim cok etkiliyor karakteri. bazilari hakikaten kaldiramiyor.
fatma azmis gibi birde kizinin isminimi koymak istemis. :)
bende iki isimliyim. Ayseyi sagolsun halam koymus koymasa ne olurmus halim ic kullanmiyorum o ismi yesimi kullaniyorum. Ustelik halam ben dogmadan 3 ay once kizi olmus biri ve onun adi ozlem
kardesim ayseyi cok seyiyordun madem niye kizina koyadin gucun banami yetti
hayret birsey ya kizina ozlemi koy gel bana ayse. hala sinir olurum yaptigini dusundukce.
ve annemin bana koydugu ismi kullaniyorum yesim:) ucunda ugrasmak olmasa kutukten sildiricem ayseyi
sinir oluyroum ya . yani isme degilde yapilana babanemin adi ayse bu arada
esimde dalga geciyor arada husniye koyalim kiz olursa diye anesinin ismi oldu dedim ruyanda koyarsin artik :)
Aleyna veya mı demekmiş?hahaha, benim de hoşuma gidiyodu ya. // Dini isim koymak kolay değil ya. gel de kız Muhammede. Ben Ömer diyorum ama bakalım. dede- nene ismi de koyamam o yüzden. Düşün yani, nenenin ismini koymuşuz, bağırıyoruz çocuğa "kız yolarım şimdi saçını başını, getirme beni oraya" filan.
Aleyna veya mı demekmiş?hahaha, benim de hoşuma gidiyodu ya. // Dini isim koymak kolay değil ya. gel de kız Muhammede. Ben Ömer diyorum ama bakalım. dede- nene ismi de koyamam o yüzden. Düşün yani, nenenin ismini koymuşuz, bağırıyoruz çocuğa "kız yolarım şimdi saçını başını, getirme beni oraya" filan.
he benim dedem de kendi oğluna koymamış babasının ismini amcamın oğluna koydurmuş
benim için de üvey ablasının ismini hazırlamış ama Allahtan ocakta karda kışta doğmuşum da nüfus müdürlüğüne giderken düşüp ayağını çatlatmış gidememiş :)
aklıma gelmişken anlatayım benimde ilk eltim büyük eltimiz ilk çocugu oldugunda adını aslı koymak istemiş eşide bişey dememiş neyse kaynım gidiyo nüfus müdürlüğüne eskiden telefn vs falan yok yaa gidene kadar unutmuş ismi :) arkadaşıyla gitmişler neydi neydi düşünürken arkadaşı demiş gülşah koyalım nüfusa Gülşah yazdırmış gelmiş eşi soruyo yazdırdın mı hee evet al bak bi bakıyo ki gülşah aglasamı gülsemi bilememiş gülşah da hoşuna gitmiş :)
cnm aslında kulağa hoş geliyoo evet bi filmde beğenmiş hint ismi sanırım ama işte tr de kabul görmez gibi geliyooo...Maya çok güzel bi isim. Türkiyede belki biraz yadırganabilir, bilmiyorum. Hint ismi galiba. // iki isim ben de koymam, eşimle ikimizin de tek ismi var. o yüzden biz de kısa koycaz. Kızda hemfikiriz, İrem. ama Ömer de ben biraz ısrar ediyorum. bakalım
canim bence sen ne yap et vazgecir valla cocugun psikolojisi bozulur cocuklar daha acimasiz surekli alay ederler cok musait bir isim. ins erkek olurda cinar koyarsiniz bende cok severim cinari ruzgarda guzel tabi
sen kandir onu kandir :))
fatma azmis gibi birde kizinin isminimi koymak istemis. :)
bende iki isimliyim. Ayseyi sagolsun halam koymus koymasa ne olurmus halim ic kullanmiyorum o ismi yesimi kullaniyorum. Ustelik halam ben dogmadan 3 ay once kizi olmus biri ve onun adi ozlem
kardesim ayseyi cok seyiyordun madem niye kizina koyadin gucun banami yetti
hayret birsey ya kizina ozlemi koy gel bana ayse. hala sinir olurum yaptigini dusundukce.
ve annemin bana koydugu ismi kullaniyorum yesim:) ucunda ugrasmak olmasa kutukten sildiricem ayseyi
sinir oluyroum ya . yani isme degilde yapilana babanemin adi ayse bu arada
esimde dalga geciyor arada husniye koyalim kiz olursa diye anesinin ismi oldu dedim ruyanda koyarsin artik :)
he benim dedem de kendi oğluna koymamış babasının ismini amcamın oğluna koydurmuş
benim için de üvey ablasının ismini hazırlamış ama Allahtan ocakta karda kışta doğmuşum da nüfus müdürlüğüne giderken düşüp ayağını çatlatmış gidememiş :)
Selam anneler ben meleksen 1 kızım var 21 aylık 2 bebıste daha yenı temuz 7 dıyo beklenen dogum ama ben sıze katılmaya geldım yesım arkadasımda burda bende burda olayım dedım allah saglıkla hepımızın kucagına bebeklerını almayı nasıp etsın
kızımın ısmını belen ıstemıs tım esım yok olumda belen dıcekler alay edıcekler deyıp durdu sonra esımle kızıma ozge ısmını sectık tabı sorun nıye cunku esımın ısmı ozcan kızımda ozge
Ama 2 bebıs ınsallah saglıkla erkek se oda mete olcak bana uygun ısmı
Selam anneler ben meleksen 1 kızım var 21 aylık 2 bebıste daha yenı temuz 7 dıyo beklenen dogum ama ben sıze katılmaya geldım yesım arkadasımda burda bende burda olayım dedım allah saglıkla hepımızın kucagına bebeklerını almayı nasıp etsın
kızımın ısmını belen ıstemıs tım esım yok olumda belen dıcekler alay edıcekler deyıp durdu sonra esımle kızıma ozge ısmını sectık tabı sorun nıye cunku esımın ısmı ozcan kızımda ozge
benim adım ilknur konulmuş.. kulagıma ezanla okunmuş..
sonra babamın ebesi ben onu diyemem nurgül olsun demiş.. kiligede nurgül yazdırmışlar
hani derler ya öbür tarafta kulagına okunan isimle çagrılacaksın diye..
dalga geciyorum 2ilknur2 dicekler ben saf saf bakınıcam diye
ben bebişlerime iki isim istiyorum maksat çeşitlilik olsun
ayşe ceyla kızıma, yiğit kerem oğluşuma
aklıma gelmişken anlatayım benimde ilk eltim büyük eltimiz ilk çocugu oldugunda adını aslı koymak istemiş eşide bişey dememiş neyse kaynım gidiyo nüfus müdürlüğüne eskiden telefn vs falan yok yaa gidene kadar unutmuş ismi :) arkadaşıyla gitmişler neydi neydi düşünürken arkadaşı demiş gülşah koyalım nüfusa Gülşah yazdırmış gelmiş eşi soruyo yazdırdın mı hee evet al bak bi bakıyo ki gülşah aglasamı gülsemi bilememiş gülşah da hoşuna gitmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?