haketmis valla ne istiyorsunuz milletten ya birakin insanlar kendileri karar versin.
hele onceden kadinin hic isim koyma hakki yokmus baba bile degil dede babanne yok hala teyze
benim kizkardesimin adinida kucuk halam koymus ama o hakikaten begenerek koymus adi Derya
guzel isim koymus. ama bana koyan fesatlikla koymus eminim. onun diger kizinin ismide ebru bakarmisin
ozlem ebru hep modern isimler bana gelince ayse . halami hep boyle sevgiyle anarim bende iste.
hc sevmiyorum hic boyle hainlik yaptigi icin.
he benim dedem de kendi oğluna koymamış babasının ismini amcamın oğluna koydurmuş
benim için de üvey ablasının ismini hazırlamış ama Allahtan ocakta karda kışta doğmuşum da nüfus müdürlüğüne giderken düşüp ayağını çatlatmış gidememiş :)
aslında fena da olmaz
kızım sana söylüyorum kaynana sen anla
evet ya olmuyor iste oyle
birde ben bir kiz gormustum hakikaten sevimliydi adi da anastasya yani yazik o kiza ya.
oyle isimmi konulur masal kahramanimi upuzun isim kisaltsan nasil kisatacan anas diyemi tasya diyemi ??
bu tur isimlerede sicak bakmiyorum acikcasi.
benim halamin kizinin kizi oldu adini Buce koydular Buse olsa yada tugce daha guzel degilmi
buyumus simdi diyormus anne anlami ne bu ismin bana niye boyle isim koydunuz.
isyanlardaymis kiz valla.
bu arada tugce de guzel isim ya seviyorum o ismide yazayim bir yere.
aklıma gelmişken anlatayım benimde ilk eltim büyük eltimiz ilk çocugu oldugunda adını aslı koymak istemiş eşide bişey dememiş neyse kaynım gidiyo nüfus müdürlüğüne eskiden telefn vs falan yok yaa gidene kadar unutmuş ismi :) arkadaşıyla gitmişler neydi neydi düşünürken arkadaşı demiş gülşah koyalım nüfusa Gülşah yazdırmış gelmiş eşi soruyo yazdırdın mı hee evet al bak bi bakıyo ki gülşah aglasamı gülsemi bilememiş gülşah da hoşuna gitmiş :)
babanin ebesimiAllahtan eski bir isim koymamis Nazife yada sukriye olabilirdin valla:)
ceyla da guzelmis ayseyi cok sevmiyorum ama ceylayla guzel olmus :)
......................................................
Eki Görüntüle 286328
Selam anneler ben meleksen 1 kızım var 21 aylık 2 bebıste daha yenı temuz 7 dıyo beklenen dogum ama ben sıze katılmaya geldım yesım arkadasımda burda bende burda olayım dedım allah saglıkla hepımızın kucagına bebeklerını almayı nasıp etsın
kızımın ısmını belen ıstemıs tım esım yok olumda belen dıcekler alay edıcekler deyıp durdu sonra esımle kızıma ozge ısmını sectık tabı sorun nıye cunku esımın ısmı ozcan kızımda ozge
Ama 2 bebıs ınsallah saglıkla erkek se oda mete olcak bana uygun ısmı
valla cocugumun ismini eltimin kizinin koydugunu dusunemiyorum. yok yani onlara biraksam onlar bile sen varkenbizde her doğumda isim krizi yaşanmış
2.amcamın kızının ismini 1.sınıfa giden büyük amcamın kızı koymuş ilkokul öğretmeninin ismi "nuran"
düşün yani kızının ismini eltinin kızı koyuyo
sen hastanedeyken nüfus cüzdanını çıkarıyolar
benim adım desen anlattığım gibi dedemin gidememesiyle şans eseri babamların istediği olmuş
amcamın oğluna babasının ismini koymuş dedem
Hos bulduk kızlar kız bebegı olan saglıkla olsun once tabı ama yuregındekı erkek bebek ınsallah olur dıye hep dusunuyo ınsan allah hepımızın gonlunden gecenı kucagına saglıkla almayı nasıp etsın
yesımcım ben daha evlenmeden mert veya mete metehan hep ıstıyodum ınsallah allah saglıkla metelerımızı verır bıze
Hilmacım banada atarmısın rica etsem
Hos bulduk kızlar kız bebegı olan saglıkla olsun once tabı ama yuregındekı erkek bebek ınsallah olur dıye hep dusunuyo ınsan allah hepımızın gonlunden gecenı kucagına saglıkla almayı nasıp etsın
yesımcım ben daha evlenmeden mert veya mete metehan hep ıstıyodum ınsallah allah saglıkla metelerımızı verır bıze
ya kizlar bu arada eski isimlerden sevdiklerimide yazayim
Feraye, Halide, Zeliha
selam kızlar bugün 3. bhcg testimi yaptım ve sonuç 18011.20....5+2 hafta oldu.ama henüz doktoruma gitmedim.bugünde arıyorum muayenehaneyi açan yok.cebini aramak istemiyorum çok acil değil diye.bugün muayenehaneler açık değilmidir yaa.benimki prof bugün hastanelerde açık mutlaka bakıyodur heralde demi.yarın için randevu alayım diyorum..
mesailr bşladı cnım bakıordur izinli falan değilse
cnm allah gönlüne göre bizde 2. eşim hep kız istiyoo hoş o 5 tane olsa gene kız ister ama ben kararsızım valla gönlüm değişik olsun die erkekten yana ama işte kız evlat bambaşka kızıma arkadaş olur diyorumm yaşları da az yaa...allah sağlıklısını nasip etsin hepimize inşallahh...Hos bulduk kızlar kız bebegı olan saglıkla olsun once tabı ama yuregındekı erkek bebek ınsallah olur dıye hep dusunuyo ınsan allah hepımızın gonlunden gecenı kucagına saglıkla almayı nasıp etsın
selam kızlar bugün 3. bhcg testimi yaptım ve sonuç 18011.20....5+2 hafta oldu.ama henüz doktoruma gitmedim.bugünde arıyorum muayenehaneyi açan yok.cebini aramak istemiyorum çok acil değil diye.bugün muayenehaneler açık değilmidir yaa.benimki prof bugün hastanelerde açık mutlaka bakıyodur heralde demi.yarın için randevu alayım diyorum..
canim senin ikiz galiba cok yuksek degerin :)selam kızlar bugün 3. bhcg testimi yaptım ve sonuç 18011.20....5+2 hafta oldu.ama henüz doktoruma gitmedim.bugünde arıyorum muayenehaneyi açan yok.cebini aramak istemiyorum çok acil değil diye.bugün muayenehaneler açık değilmidir yaa.benimki prof bugün hastanelerde açık mutlaka bakıyodur heralde demi.yarın için randevu alayım diyorum..
cnm annemin ismii halidee bende çok severimm okunuşu çok güzell defnenin yanına koymak istedik biz ama o zmn da eşim ok dedi 2. isme annem asla dedii sonra 2. kız olur kayınvaliden de talep eder koyma dedi...sağolsun annem pek düşüncelidir..ama açıkçası ben isterdim yani...
mrb kızlar isimlerdenmi konuşuosnz tamda yarama tuz bastnz.eşimin tarafı saolsn kız isminide belrlemşler erkek isminide:S kız olrsa kayınpedermn annesnn ismi vesile erkek olrsada kendi ismi aliyi istio:S:S onun stresi sardı şimdiden.ben ikisinide koymayı düşünmüorm tabi
canim senin ikiz galiba cok yuksek degerin :)
benim kaybettigim gebeligimde kan yaptirmistim 20000 kusur cikti direkt ultrasona girsem gorecekmisiz zaten sonra baktik 6-7 haftalik belki daha fazla? sen onceki adetten kalmis olmayasin yada ikiz :) hadi bakalim keseyi gormeye gitmicen mi??
Halide cok elit bir isim. annen hakikaten cok dusunceliymis kayinvalidenin adi ne ? merak ettim?
canim senin ikiz galiba cok yuksek degerin :)
benim kaybettigim gebeligimde kan yaptirmistim 20000 kusur cikti direkt ultrasona girsem gorecekmisiz zaten sonra baktik 6-7 haftalik belki daha fazla? sen onceki adetten kalmis olmayasin yada ikiz :) hadi bakalim keseyi gormeye gitmicen mi??
Halide cok elit bir isim. annen hakikaten cok dusunceliymis kayinvalidenin adi ne ? merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?