2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizde her doğumda isim krizi yaşanmış
2.amcamın kızının ismini 1.sınıfa giden büyük amcamın kızı koymuş ilkokul öğretmeninin ismi "nuran"
düşün yani kızının ismini eltinin kızı koyuyo
sen hastanedeyken nüfus cüzdanını çıkarıyolar

benim adım desen anlattığım gibi dedemin gidememesiyle şans eseri babamların istediği olmuş

amcamın oğluna babasının ismini koymuş dedem

Hahahaaa kız öldüm gülmekten. benimde ismimde annem ısrarcı olmuş. kadın daha lisede karar vermiş adımı Rana koymaya. babaannem falan herkes yok şu olsun, bu olsun demişler. iyikide Rana koymuşlar valla. çok beğeniyorum ismimi. anlamı güzel, narin, çekici demek.

aslında fena da olmaz
kızım sana söylüyorum kaynana sen anla

Hehe, nenenin tepkisini de düşünebiliyorum.

Rus olsa koyabilir tabi anastasyayı da. ama uzun bi isim. hem koymuşken bildik isim koymak daha iyi. orjinal sesleniyo diye ismini Jessica koyanları da ben yadırgıyorum.

Allahtan da güzel isimmiş Gülşah.

babanin ebesimi Allahtan eski bir isim koymamis Nazife yada sukriye olabilirdin valla:)
ceyla da guzelmis ayseyi cok sevmiyorum ama ceylayla guzel olmus :)

kardesimin adı aysegül cok seviyorum onu
ayse nin anlamı cok güzel.. ceyla kulaga cok hoş geliyo.. ceyla ismini kullanırız zaten

erkek için buğra da düşünmüştüm ama anlamı hakkında cok farklı bilgiler var bilemiyorum
yusuf ismide cok güzeldir severim

Hos bulduk kızlar kız bebegı olan saglıkla olsun once tabı ama yuregındekı erkek bebek ınsallah olur dıye hep dusunuyo ınsan allah hepımızın gonlunden gecenı kucagına saglıkla almayı nasıp etsın

yesımcım ben daha evlenmeden mert veya mete metehan hep ıstıyodum ınsallah allah saglıkla metelerımızı verır bıze

hoşgeldin tatlım .Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eyler inşallah

valla cocugumun ismini eltimin kizinin koydugunu dusunemiyorum. yok yani onlara biraksam onlar bile sen varken
biz ne dicez derler . ne gicik akrabalar varmis ya. tuhaf yani. dedeler halalr ebeler karismasin kardesim en buyuk ha annenin tum cefayi o cekiyor oyle degilmi ya? esim Asli koydu ama bende sevdigim icin yoksa koydurmazdim yani. ay yok biri koyacak cocuguma isim ben bakacam oyle ikiyi eski zamanlarda yasamamisim cocukla birlikte koyarlardi kapinin onune cenem yuzunden sanirim :)))

ins canim ya. boyle isimlerden bahsetmekte cok eglenceli oluyor :)

selam kızlar bugün 3. bhcg testimi yaptım ve sonuç 18011.20....5+2 hafta oldu.ama henüz doktoruma gitmedim.bugünde arıyorum muayenehaneyi açan yok.cebini aramak istemiyorum çok acil değil diye.bugün muayenehaneler açık değilmidir yaa.benimki prof bugün hastanelerde açık mutlaka bakıyodur heralde demi.yarın için randevu alayım diyorum..

Hoşgeldin aramıza Meleksen. // Amin inşallah. ben de defalarca rüyamda oğlum olcağını gördüm. ama kız evladın yeri başka ya. baba evinden ayağını bi türlü çekemiyo ))) ben mesela. erkek evlat öylemi? ne bileyim, Allahtan hayırlısı tabi. // Mete ismini ben de beğeniyorum, ama daha bi kere olsun açıp anlamına bakmadım :S

ya kizlar bu arada eski isimlerden sevdiklerimide yazayim
Feraye, Halide, Zeliha

cnm annemin ismii halidee bende çok severimm okunuşu çok güzell defnenin yanına koymak istedik biz ama o zmn da eşim ok dedi 2. isme annem asla dedii sonra 2. kız olur kayınvaliden de talep eder koyma dedi...sağolsun annem pek düşüncelidir..ama açıkçası ben isterdim yani...

mesailr bşladı cnım bakıordur izinli falan değilse

mrb kızlar isimlerdenmi konuşuosnz tamda yarama tuz bastnz.eşimin tarafı saolsn kız isminide belrlemşler erkek isminide:S kız olrsa kayınpedermn annesnn ismi vesile erkek olrsada kendi ismi aliyi istio:S:S onun stresi sardı şimdiden.ben ikisinide koymayı düşünmüorm tabi

cnm allah gönlüne göre bizde 2. eşim hep kız istiyoo hoş o 5 tane olsa gene kız ister ama ben kararsızım valla gönlüm değişik olsun die erkekten yana ama işte kız evlat bambaşka kızıma arkadaş olur diyorumm yaşları da az yaa...allah sağlıklısını nasip etsin hepimize inşallahh...

cnm açıktır bugün çalışıyoo resmi olan heryer özellerde çalışır sanırsam...

canim senin ikiz galiba cok yuksek degerin :)
benim kaybettigim gebeligimde kan yaptirmistim 20000 kusur cikti direkt ultrasona girsem gorecekmisiz zaten sonra baktik 6-7 haftalik belki daha fazla? sen onceki adetten kalmis olmayasin yada ikiz :) hadi bakalim keseyi gormeye gitmicen mi??

Halide cok elit bir isim. annen hakikaten cok dusunceliymis kayinvalidenin adi ne ? merak ettim?

aman yaa deli oluyorum yanii böyle diretmelere yaniii sen taşıcan o çocuğu sen büyütcen sen seslencen sen sevcenn ne düşüncesiz olabiliyolar sen gene de diret cnm istediğin isimde en azından çift isim koyabiliyosan iyi olur..

gülden tatlım hoş kayınvalidemin de böyle bi talebi yok ama olsun düşünmesi bile gereksiz zaten koymazdım da hiç sevmem güllü isimleri de nedense...aslında kayınvalidemm hiç karışmaz isim konusuna ama olsun önlem niyetine bizimkii..bak 2. ye eşimi ikna edebilirsem halide ekleyebilirim nasılsa bi 3. düşünmüyorum...

inşallah tatlım :)) benim son adet tarihim 4 ekim ama ben aşılama yaptırdım.aşılama ile kaldım:) bende keseyi çok görmek istiyorum ama doktora ulaşamadım yarın için randevu almak istiyorum ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…