2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok olumda? .

ben 3. yu dusunuyorum ama 10 yil sonra :)
simdi cok seyahat ediyoruz 2 taneyle bile zor olucak 3. asla olamaz:)
Defne Allahtan yuruyor ucakta artik koltuguda oluyor. daralmadan gideriz 2 yasini doldurmadan
10 kiloyu gecmisti bir ara kucagimda geldi resmen 12 saat yolu o yataga koymaya cekindim hem zaten kisa kalmisti
oyle sorunlar olabilir iste bu yuzden 2 ideal simdilik:)

tatlım benimde babanemin ismi vesile idi.... şu zamana göre çok demode kalıyor bence ağırlığını koy ve deki erkeği siz koyun ama kız bana kalsın de ali yine de daha bilindik ve çok kullanılan bi isimm

evet cnm çok sinr bozucu bi durum ya ama allahtan eşimde çok kızıo ailesne oda istemio.ya dedğn gibi ya iki isim olr yada çok sölemezlerse koymam şimdi sadece laf vuruşturdular koy demedler bende üzerime alınmadım

Allahtan esim anne baba ismi diye diretmiyor ya
kaynanamin adi husniye kaynatam sevki cunku ve Allaha buyuk konusmayayim koydurmam
ama hersey birazda sevgiyle alakali sanirim kaynananim babasini cok severim adi mustafa esim dese koyalimmi diye onu koyardim hem cok karakterli bir insan hemde seviyorum.

tatlım benimde babanemin ismi vesile idi.... şu zamana göre çok demode kalıyor bence ağırlığını koy ve deki erkeği siz koyun ama kız bana kalsın de ali yine de daha bilindik ve çok kullanılan bi isimm

ya sorma cnm 2 yıl konştğm biri vardı ismi aliydi ve hiç hatrlamak istemedğm bi insan bu yüzden eşimede söledm o ismi kesnlkle koymam..ama yinede büyük konşmaym tabi.

ya sorma cnm 2 yıl konştğm biri vardı ismi aliydi ve hiç hatrlamak istemedğm bi insan bu yüzden eşimede söledm o ismi kesnlkle koymam..ama yinede büyük konşmaym tabi.

bizede isim icin ne benim aylem nede esimin aylesi bisi dedi zaten diyemezler bende esimde tavrimizi koyariz diye kizimizin ismini esim oglumuzun isminide ben koyariz veya yine kizim olursa merve de dusunuyorum oturma odasinin halisini yikamistim dun kuvetirin icinde disarda pek kurumamis kaloriferin ustune koltuga koyim dedim belimi agritim insallah bisi olmamistir

ya ben kayınvalidemide kayınpederimide seviorm ama ali isminii dedğim sebepten dolayı koymam.vesilede biraz eski isim gibi ama bilmiorm ya.

Ne ooo bebiş isimlerimi konuşuluyooo Bizde dede isimi koyucaktık sonradan vazgeçtik.Bebişimizin isimi Efe veya Ela olucak inşallahhh Aralık sonu gelsede öğrensek artık cinsiyetleriii

cnm bence şu dönemde yapma böle işler dikkat et.bende dün biraz süpürge yaptm bugn belim çok ağrıo:S

kızlar benm randevum 21 indeydi ama ben daynaamıorm daha bebişi görmedm sadece keseyi gördk.o yüzden dayanamıom yarn gidicem başka bi doktor bulup.dua edn korkuorm kiminn kese boş çıkıo kalp atışı olmuo evham yaptm ya

hehehe diyosun yani tekne kazıntısıı o da güzell şimdilik ben kesin kararlıyım 2 de ama dediğin gibi araları az olduğundan ilerde bebek özlemi çekersem bi 3. düşünülebilir...

alınmamaya devam o zmn cnm dediğim gibi benim tarafımdan yada eşimden böyle bi talep hiç gelmedi ama yaniii isim güzel bile olsaydıı bu diretmeler çok anlamsız geliyoo bana o bebek senin yada eşinin parçasıı haliyle isim hakkııda senin ve eşinin olmalı...

alınmamaya devam o zmn cnm dediğim gibi benim tarafımdan yada eşimden böyle bi talep hiç gelmedi ama yaniii isim güzel bile olsaydıı bu diretmeler çok anlamsız geliyoo bana o bebek senin yada eşinin parçasıı haliyle isim hakkııda senin ve eşinin olmalı...[/QUOTE]

aynen cnm isim güsel olsada bana böle direttlermi benm yapasım gelmes hşç bişeyi nedense.ama gerçekten isim konusunda karışmak çok saçmaymş bunu şimdi daha ii anlıorm.bu arada maşallah kızın çok tatlı görünüo fotoda.

oğlum olursa çınar olcak adı
daha cinsiyeti belli değil kız ismine hiiiç karar veremiyorum ...
ohhh ohhh çınarlarr bi sürü olcak o zmn kısmetse...

kızlar folbiol günde kaç tane içiosnz?

hadi bakalım cnm hayırlı haberlerle dön o zmn..folbiol bi tane cnm başka bi folik asit var adını hatırlayamadım ondan 3 tane içiyolar ama folbiol eminim 1 tane bende ondan içiyorum hala...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…