yok olumda? .Selam anneler ben meleksen 1 kızım var 21 aylık 2 bebıste daha yenı temuz 7 dıyo beklenen dogum ama ben sıze katılmaya geldım yesım arkadasımda burda bende burda olayım dedım allah saglıkla hepımızın kucagına bebeklerını almayı nasıp etsın
kızımın ısmını belen ıstemıs tım esım yok olumda belen dıcekler alay edıcekler deyıp durdu sonra esımle kızıma ozge ısmını sectık tabı sorun nıye cunku esımın ısmı ozcan kızımda ozge
Ama 2 bebıs ınsallah saglıkla erkek se oda mete olcak bana uygun ısmı
gülden tatlım hoş kayınvalidemin de böyle bi talebi yok ama olsun düşünmesi bile gereksiz zaten koymazdım da hiç sevmem güllü isimleri de nedense...aslında kayınvalidemm hiç karışmaz isim konusuna ama olsun önlem niyetine bizimkii..bak 2. ye eşimi ikna edebilirsem halide ekleyebilirim nasılsa bi 3. düşünmüyorum...
mrb kızlar isimlerdenmi konuşuosnz tamda yarama tuz bastnz.eşimin tarafı saolsn kız isminide belrlemşler erkek isminide:S kız olrsa kayınpedermn annesnn ismi vesile erkek olrsada kendi ismi aliyi istio:S:S onun stresi sardı şimdiden.ben ikisinide koymayı düşünmüorm tabi
aman yaa deli oluyorum yanii böyle diretmelere yaniii sen taşıcan o çocuğu sen büyütcen sen seslencen sen sevcenn ne düşüncesiz olabiliyolar sen gene de diret cnm istediğin isimde en azından çift isim koyabiliyosan iyi olur..
tatlım benimde babanemin ismi vesile idi.... şu zamana göre çok demode kalıyor bence ağırlığını koy ve deki erkeği siz koyun ama kız bana kalsın de ali yine de daha bilindik ve çok kullanılan bi isimm
tatlım benimde babanemin ismi vesile idi.... şu zamana göre çok demode kalıyor bence ağırlığını koy ve deki erkeği siz koyun ama kız bana kalsın de ali yine de daha bilindik ve çok kullanılan bi isimm
Allahtan esim anne baba ismi diye diretmiyor ya
kaynanamin adi husniye kaynatam sevki cunku ve Allaha buyuk konusmayayim koydurmam
ama hersey birazda sevgiyle alakali sanirim kaynananim babasini cok severim adi mustafa esim dese koyalimmi diye onu koyardim hem cok karakterli bir insan hemde seviyorum.
bizede isim icin ne benim aylem nede esimin aylesi bisi dedi zaten diyemezler bende esimde tavrimizi koyariz diye kizimizin ismini esim oglumuzun isminide ben koyariz veya yine kizim olursa merve de dusunuyorum oturma odasinin halisini yikamistim dun kuvetirin icinde disarda pek kurumamis kaloriferin ustune koltuga koyim dedim belimi agritim insallah bisi olmamistir
hehehe diyosun yani tekne kazıntısıı o da güzell şimdilik ben kesin kararlıyım 2 de ama dediğin gibi araları az olduğundan ilerde bebek özlemi çekersem bi 3. düşünülebilir...ben 3. yu dusunuyorum ama 10 yil sonra :)
simdi cok seyahat ediyoruz 2 taneyle bile zor olucak 3. asla olamaz:)
Defne Allahtan yuruyor ucakta artik koltuguda oluyor. daralmadan gideriz 2 yasini doldurmadan
10 kiloyu gecmisti bir ara kucagimda geldi resmen 12 saat yoluo yataga koymaya cekindim hem zaten kisa kalmisti
oyle sorunlar olabilir iste bu yuzden 2 ideal simdilik:)
evet cnm çok sinr bozucu bi durum ya ama allahtan eşimde çok kızıo ailesne oda istemio.ya dedğn gibi ya iki isim olr yada çok sölemezlerse koymam şimdi sadece laf vuruşturdular koy demedler bende üzerime alınmadım
kızlar folbiol günde kaç tane içiosnz?
ohhh ohhh çınarlarr bi sürü olcak o zmn kısmetse...oğlum olursa çınar olcak adı
daha cinsiyeti belli değil kız ismine hiiiç karar veremiyorum ...
kızlar benm randevum 21 indeydi ama ben daynaamıorm daha bebişi görmedmsadece keseyi gördk.o yüzden dayanamıom yarn gidicem başka bi doktor bulup.dua edn korkuorm kiminn kese boş çıkıo kalp atışı olmuo evham yaptm ya
kızlar folbiol günde kaç tane içiosnz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?