2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah tatlım :)) benim son adet tarihim 4 ekim ama ben aşılama yaptırdım.aşılama ile kaldım:) bende keseyi çok görmek istiyorum ama doktora ulaşamadım yarın için randevu almak istiyorum ama yok

hcg artışı 2 günde 4 katından fazla artıyorsa çoğul gebelik olabilür
benim ilk hcg 82, 2 gün sonra 408 çıkmıştı 2. gün sonra da keseleri gördük çok şükür.

benim yumurtam 17-21 günleri arası çatlıyo ve adet döngüm 35 gün
geç döllenme dedikleri şey benim yani :)

sen tedavili olduğun için zamanında döllenmiş olduğu için de yüksek olabilir
şayet yumurta geliştiricilerle birden fazla yumurta elde ettiyseniz çoğul da olabilir :)

Ela da cok guzelmis
Gokce Ela uydumu ya ben de illa cift dusunuyorum ya :)

evet cnm uydu çok şirin oldu.Elayı çok seviyorum ben.Eşimle ilk tanıştığımız gün gözlerimin içine baktı ve kızımız olursa adını ela koyalım annesinin gözleri kadar güzel olsun dedi bana Bayaa bi çıkışmıştım sen ne diyosun daha çıkmıyoruz bile diye Efe de çok güzel hatta bugün arkadaşım doğum yaptı bebeğin adını efe koydu.Herkes efeyi kullanıyo ama onlar koydu diye de biz kullanmıycak değiliz

aynen cnm isim güsel olsada bana böle direttlermi benm yapasım gelmes hşç bişeyi nedense.ama gerçekten isim konusunda karışmak çok saçmaymş bunu şimdi daha ii anlıorm.bu arada maşallah kızın çok tatlı görünüo fotoda.[/QUOTE]

sağolasın cnm tatlıdır sıpamm ....aynı fikirdeyimm ben kendi adıma kimseye bu tip bişey yapmam yani eğer sorulursa aklımdaki isimleri söylerim ama buu koyun yada neden bunu düşünmediniz demek çok saçma....

hadi bakalım cnm hayırlı haberlerle dön o zmn..folbiol bi tane cnm başka bi folik asit var adını hatırlayamadım ondan 3 tane içiyolar ama folbiol eminim 1 tane bende ondan içiyorum hala...

solgar içiyorum ben 400 mg günde 3 adet alıyorum
fazla mı yapıyorum

doktor folic plus için günde 3 demişti ben de solgar aldım günde 3 adet içiyorum

tercih ettiginiz isimler cok güzel kizlar insALLAH yakin zamanda ögrenicez cinsiyetlerini hadi hayirlisi dogum günü süprizim olucak ocakta hayirlisi pelishhhhh elani yerim senin harika isim

içim dışım meyve oldu yaaa başka bişey yiyemiyorum ben

tercih ettiginiz isimler cok güzel kizlar insALLAH yakin zamanda ögrenicez cinsiyetlerini hadi hayirlisi dogum günü süprizim olucak ocakta hayirlisi pelishhhhh elani yerim senin harika isim

valla zaten bebiş bana doğum günü süprizi oldu cinsiyette yılbaşı süprizi olsun inşallah öğrenebilirsek Ela çok tatlı isim yaa bayılıyorum

amannn ne güzell yaa ela çok güzell efede güzell ama aklında olsun efeler pek bi kuduruk oluyolar cnm
amin cnmm o doğumgünü süpriziii ne güzell benim doğumgünüme cinsiyet yetişmez sanırımm..bu bebişi ben tam kızımın doğumgününde öğrendim onun şansına yani...
içim dışım meyve oldu yaaa başka bişey yiyemiyorum ben
ayy cnm yaaa bi an önce düzelirsin umarım cnm
ooo oda birseyi begenmiyor. zor valla isin.
neyse simdilik Gokce Ela cepte o zaman :)))
sorma valla o yüzden erkek olması baya işime gelecek kız olursa yandım valla
bende gribim diye sabahtan beri 3 tane mandalin yedim kusucam artık yeterr

afiyet olsun cnm yaa bende onu dicemm bu aralar ben çok mandalin portakal yiyorum yaa bazen 7-8 mandalin 2-3 portakal yiyorum çok canım isitiyo özellikle akşamları ama o zmn da gazım çok oluyoo acaba bi zararı varmıdır ki bu kaadr yemenin..

yaaa kızlarr sunflower ve denizinkızın dan ses seda yok dimi halaaaa..dr a gidiceklerdiii hadi bakalım güzel haberlerle inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…