inşallah tatlım :)) benim son adet tarihim 4 ekim ama ben aşılama yaptırdım.aşılama ile kaldım:) bende keseyi çok görmek istiyorum ama doktora ulaşamadım yarın için randevu almak istiyorum ama yok
Ela da cok guzelmis
Gokce Ela uydumu ya ben de illa cift dusunuyorum ya :)
alınmamaya devam o zmn cnm dediğim gibi benim tarafımdan yada eşimden böyle bi talep hiç gelmedi ama yaniii isim güzel bile olsaydıı bu diretmeler çok anlamsız geliyoo bana o bebek senin yada eşinin parçasıı haliyle isim hakkııda senin ve eşinin olmalı...
Ela da cok guzelmis
Gokce Ela uydumu ya ben de illa cift dusunuyorum ya :)
hadi bakalım cnm hayırlı haberlerle dön o zmn..folbiol bi tane cnm başka bi folik asit var adını hatırlayamadım ondan 3 tane içiyolar ama folbiol eminim 1 tane bende ondan içiyorum hala...
solgar içiyorum ben 400 mg günde 3 adet alıyorum
fazla mı yapıyorum
doktor folic plus için günde 3 demişti ben de solgar aldım günde 3 adet içiyorum
solgar içiyorum ben 400 mg günde 3 adet alıyorum
fazla mı yapıyorum
doktor folic plus için günde 3 demişti ben de solgar aldım günde 3 adet içiyorum
onu hiç bilemedim cnm yaa bi sor bakalım dr una bi hata olmasın....
hemde çok güzel cnm ela da çok severim ama eşim ona da veto vermişti defnedee edayı anımsatıyomuşş hiç hoşlanmazmış die....
tercih ettiginiz isimler cok güzel kizlar insALLAH yakin zamanda ögrenicez cinsiyetlerini hadi hayirlisi dogum günü süprizim olucak ocakta hayirlisipelishhhhh elani yerim senin harika isim
içim dışım meyve oldu yaaa başka bişey yiyemiyorum ben
ooo oda birseyi begenmiyor. zor valla isin.
neyse simdilik Gokce Ela cepte o zaman :)))
bende gribim diye sabahtan beri 3 tane mandalin yedim kusucam artık yeterr
be karımı meyve ile dolduruyorum düşün başka bişey geçiremiyorum
ayy kıyamamm yok ben yiyorum şimdi inkar etmiim yemek düzenim oldu hamilelikle resmen
amannn ne güzell yaa ela çok güzell efede güzell ama aklında olsun efeler pek bi kuduruk oluyolar cnmevet cnm uydu çok şirin oldu.Elayı çok seviyorum ben.Eşimle ilk tanıştığımız gün gözlerimin içine baktı ve kızımız olursa adını ela koyalım annesinin gözleri kadar güzel olsun dedi bana Bayaa bi çıkışmıştım sen ne diyosun daha çıkmıyoruz bile diye Efe de çok güzel hatta bugün arkadaşım doğum yaptı bebeğin adını efe koydu.Herkes efeyi kullanıyo ama onlar koydu diye de biz kullanmıycak değiliz
amin cnmm o doğumgünü süpriziii ne güzell benim doğumgünüme cinsiyet yetişmez sanırımm..bu bebişi ben tam kızımın doğumgününde öğrendim onun şansına yani...tercih ettiginiz isimler cok güzel kizlar insALLAH yakin zamanda ögrenicez cinsiyetlerini hadi hayirlisi dogum günü süprizim olucak ocakta hayirlisipelishhhhh elani yerim senin harika isim
ayy cnm yaaa bi an önce düzelirsin umarım cnmiçim dışım meyve oldu yaaa başka bişey yiyemiyorum ben
sorma valla o yüzden erkek olması baya işime gelecek kız olursa yandım vallaooo oda birseyi begenmiyor. zor valla isin.
neyse simdilik Gokce Ela cepte o zaman :)))
bende gribim diye sabahtan beri 3 tane mandalin yedim kusucam artık yeterr
oğlum olursa çınar olcak adı
daha cinsiyeti belli değil kız ismine hiiiç karar veremiyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?