2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada defnenin dogum arkadasi vardi onun adida efeydi :) yanyana besiklerine koymuslardi cok sirin duruyorlardi:)

kızlar folbiol günde kaç tane içiosnz?

Folbiol günde bir tane canım.

içim dışım meyve oldu yaaa başka bişey yiyemiyorum ben

ben de iki hafta öyle oldum. ekmek hala yiyemiyorum. şimdi iştahım yavaş yavaş normale dönüyo. 6-8 haftaları arası çok fenaydı. ama ben zaten yemek yemeyi pek sevmediğim için meyve bol bol yiyorum. hurmaya bayılıyorum. karışık salata yapıyorum, ekmeksiz yiyorum. //

merhaba kızlar..bakıyorum günden konular değişiyor.önceleri hamile olma mutluluğu sonra kese ve kalp atışları,kullanılan ilaçlar ve şimdi de isimler:)).Allahım hepimizin bebeklerine sağlık ve uzun ömür versin:))
bende bugün bebeğimi görmeye gittim.aslında kontrolüme daha var ama başka bir dr a gittim.bebeğim yan gelmiş yatıyo walla.ne biliim hep bi şey olacak ve ben fark edemiycem diyodum neyse bugün gördüm hala yerinde olduğuna çok sevindim:)) tam 4 cm olmuş..
isim konusuna gelince benimde en başından beri içimden eren adı geçiyo.hayırlısı diyelim.
yeşim83 annenin yaptığı soğan suyunu okudum valla anneciğini tebrik ederim midesi çok sağlam..ben çiğ kuru veya taze soğan asla yiyemiyorum.ama annen yine de kontrollerini yaptırsın canım..

ohhh ne güzelll cnm hoşgelmişsin güzel haberlerle

ya doktor bana folbiol yarım iç dedi.ve ben yarm içiorm ama bende akdenz anemisi taşıyıcılığı ve kanszlk var ben zaten folbiol içiodmm hamile kalnca yarma düşmesi saçma geldi ama yarm içiorm hep

yaaa kızlarr sunflower ve denizinkızın dan ses seda yok dimi halaaaa..dr a gidiceklerdiii hadi bakalım güzel haberlerle inşallahhh...

doktordan geldim ve pek güzel hbrim yok size arkadaşlar.doktor kürtaja karar verdi.hatta bugün yapmak istedi ama ben başka bi doktora daha görünmek için kabul etmedim.sizler gibi haziran annesi olamıycam artık.
başka bi hamileliğim olur mu onu da bilemiyorum.çok üzgünüm

oyy kuzum deme öylee kıyamam sana ben yaaa Rabbimden hayırlısı tabikide yıpratma kendini fazla kuzum

canımmmm inan çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısıı.Sebep neymiş peki ne olmuş

cnm yaaa öyle çok üzgünüm ki şu anda ama git başka bi dr a mutlaka cnm ne olur ne olmaz ne dedi dr un neden hemen kürtaj dedii yaaa.....

çok üzüldümmmm canım söylenecek pek bişey kalmıyor bu durumda ne desek teselli etmez seni sebebi ne peki kalbimi durmuş ?

Canım.. Çok üzüldüm bitanem. Neden ama? nolmuş bebişine? // başka bi doktora ne zaman gitceksin?

Neden oldu senin sorunun varmıydı canım...ne olur üzülme lütfen başka dr ye de git bakalım

canım üzülme demek bize kolay senin için ise ne yazık ki imkansız..Ben hep şunu söylüyorum veren Rabbim alan da O.senin elinde olan bi şey yok..bundan sonrası için hayırlı ve güzel bir evlat sahibi olman için dua edebiliriz ancak..

canım önce herşeyin hayırlısı
ama ne olmuş da kürtaj dedi??
kesinlikle başka bir doktora daha görün
ve başka hamileliğim olur mu.. gibi şeyler de deme lütfen elbette olacak
Allahın izniyle sağlıklı güzel hamileliklerin olacak ama bu da inşallah yanlış bir teşhistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…