- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
doktordan geldim ve pek güzel hbrim yok size arkadaşlar.doktor kürtaja karar verdi.hatta bugün yapmak istedi ama ben başka bi doktora daha görünmek için kabul etmedim.sizler gibi haziran annesi olamıycam artık.
başka bi hamileliğim olur mu onu da bilemiyorum.çok üzgünüm
adet tarihim 16 eylül, ilk bebeğim, 24 yaşında 59 kiloyum kütahyada yaşıyorum muhtemel doğum tarihi 23 haziran
doktordan geldim ve pek güzel hbrim yok size arkadaşlar.doktor kürtaja karar verdi.hatta bugün yapmak istedi ama ben başka bi doktora daha görünmek için kabul etmedim.sizler gibi haziran annesi olamıycam artık.
valla zaten bebiş bana doğum günü süprizi oldu cinsiyette yılbaşı süprizi olsun inşallah öğrenebilirsek Ela çok tatlı isim yaa bayılıyorum
yesimcim hani benim ismim ttabloya yaz son adet 1 ekim kilomu suanda bilmiyorum yarin veya cumartesi doktora gidicem ozaman bakar her halde
dun bende esimin kuzenile konustum kizlar oda 9 haftalik hamile bebegin bugunde kalp atisi yoksa onunda alcaklardi
canim benim cok üzüldüm inan kiyamam sana ya :-( tüp bebekti hatirladigim kadariyla altinci haftasinda yolk sac vardi ve kalp atislari yoktu dimi canim ya nolur üzülme tekrar gelcek aya tedavi olursunuz ALLAHTAN ümit kesilmez
( çok zor yaa allahım sabır versinn..9 hafdada kalp atışı yok ise bişi yapamıyolar sanırımm
boşgebelik değil o zaman sunflowerinki
çünkü yolk sac varsa boşgebelik değil gerçek bir gebelik demektir.
ben daha duymadım kalplerini
korkuyorum :26:
gösdeeee hoşgeldin sonunda geldin :)
bi kaç gün dedin kaçtın nerelere gitti dedim :))
o konda bende baya sorun yasıyorum
sımdı bıraz azaldı ama cıkarsanda etsende bişeyler ye
mideni aman boş bırakma
2 3 kez nekiiii 6 7 kere oluyordu bende
cok sukur baya gectı o durum
ve cıkarmak gercekten cok halsiz hissetiriyor senı cok iyi anlıyorum
adetinin ilk gunu, kacinci bebek oldugu, yas kilo, sehir, muhtemel dogum tarihin
liste yaptikta biz oraya yaziyorum sirayla doguracagiz ins.:)
merhaba kızlar..bakıyorum günden konular değişiyor.önceleri hamile olma mutluluğu sonra kese ve kalp atışları,kullanılan ilaçlar ve şimdi de isimler:)).Allahım hepimizin bebeklerine sağlık ve uzun ömür versin:))
bende bugün bebeğimi görmeye gittim.aslında kontrolüme daha var ama başka bir dr a gittim.bebeğim yan gelmiş yatıyo walla.ne biliim hep bi şey olacak ve ben fark edemiycem diyodum neyse bugün gördüm hala yerinde olduğuna çok sevindim:)) tam 4 cm olmuş..
isim konusuna gelince benimde en başından beri içimden eren adı geçiyo.hayırlısı diyelim.
yeşim83 annenin yaptığı soğan suyunu okudum valla anneciğini tebrik ederim midesi çok sağlam..ben çiğ kuru veya taze soğan asla yiyemiyorum.ama annen yine de kontrollerini yaptırsın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?