2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin cnmm...amin cnm yaaa malesef yapıcak bişey yokk allah sabrını versin cnm...ben haftaya tahlillerimi yaptırcam cnm kısmetse sonrası gidicem dr a tahlilleri göstermeye ama sanırım ultrasona girmem gibi daha bikaç hafta daha bilemedim şimdi...

HOSGELDIN CANIM aramiza simdiye kadar nasil dayandin doktora gitmedin insALLAH cici cici seylerle gelirsin canim

canım korkma 8 haftalik olana kadar görebılırsin en şon kac haftalikken dr kontrolune gıttin

5+5 te gittim keseleri gördük
7+3 te gidicem

tickera bakma o yanlış sata uyumlu değil 5+5 te ultasonda 6+2 çıkmıştı o yüzden ticker öyle

canım ne tahlili yaptıracaksın?doktorum bana gizli guatır ve bikaç bişey söyledi o tahlilleri yaptıracaz ay sonunda inşallah.kan sayımı geçen hafta yine yaptılar acile gittiğimde bulantı için 12 çıkmıştı acildeki doktor iyi ddedi ama ben müthiş üşüyorum.bakalım ay sonunu sabırsızlıkla bekliyorum hepimiz için iyi şeyler olur inşallah...
bu arada kızlar gündde ne kaddar su tüketiyırsunuz?ben en fazla 2 lt geçmiyor , bulantıdan dolayı içemiyorum fazla.su içmek önemli biliyorum ama sizler nasıl içiyorsunuz?

suyu tek başına içemiyorum bulantıdan dolayı
yanında krakerle falan içebiliyorum ancak
aman aman dikkatli saymıyorum ama 10 bardağı buluyor

HOSGELDIN CANIM aramiza simdiye kadar nasil dayandin doktora gitmedin insALLAH cici cici seylerle gelirsin canim

HOŞBULDUKK CANIMM SAOLL :)) valla nasıl dayandım bende anlamadım en son 5+4 te hastaneye gitmiştim doktor sinirlerimi bozdu ilgilenmedi hiçç 10 gn sonra tekrar çağırmıştı şu an 18 gn falan geçti gitmedm hala ii bi hastane araştırdım buldum ama o da taaa 13 aralığa randevu verdi şimdi özele gitmeye karar verdm oraya gidene kadar yarın gidicem bayram girince araya böyle uzadı bide annemdeydm fırsatım olmadı gitmeye bulantı ve kusmalar izin vermedi canım malum eşim çalışıoo otobüs dolmuşla gitmek zorunda kalıorum gidemedim bi türlü yarın gidicem inşş hayırlı haberler alırımm :)))

5+5 te gittim keseleri gördük
7+3 te gidicem

tickera bakma o yanlış sata uyumlu değil 5+5 te ultasonda 6+2 çıkmıştı o yüzden ticker öyle

bu sefer gorursun canim ben 6+3 te kalp aisini gördum 8+4te kollarini bacaklarını bile gordum hatta kollarini bile oynatti simdi 11 haftalikken gidıcdm neler gorecegimi cok merak ediyorum

bu sefer gorursun canim ben 6+3 te kalp aisini gördum 8+4te kollarini bacaklarını bile gordum hatta kollarini bile oynatti simdi 11 haftalikken gidıcdm neler gorecegimi cok merak ediyorum

oy maşallahhh :)
inşallah bana da görmek nasip olur miniklerimin hareketlerini
hepimize nasip olur inşallah

kızlar ben sinirden çıldırdım.5+3.haftadayım doktorum bayramdan sonra perşembe gelirsin dedi.bugün arıyorum muayenehaneyi açan yok.doktoruarıyotum tlf kapalı sinr oldm.çok rahat yaaa.bugün mesai başladı ama bunlar nedenbaşlamadı anlamadım.hem madem tatil yapıcan baştan söyle öyle değilmi.ben tam 4 yıl bekledim buçocuk için başıma gelmeyen kalmadı en sonunda aşılama ile kaldım size yemin ederim sevinemedim yaa anlayamadım ne ollduğumuu hamilemi hastamı yatıyorum hep.evde yatmaktandaçok bunaldım nasıl herşey yolundamı öğrensem rahatlıcam ama sağolsun doktor piyasada yok.ben dayanamıcam yarınbaşka doktora gidip ultrasona giricem ama vajinal ultrason değil tabiki.çok moralim bozuk yaaaa...bu doktorların rahatlığı beni sinir ediyor.

cnm klasik tam idrar kan falan fıstık işteee...benim mide bulantılarım bitti gibi cnm yaa bi sabahlarıı sıkıntım oluyoo onun dışında homini gırtlak yiyorum valla çok fena kilo alcam bunda sanıırm su da 3 lt e yakın içiyorum galibaa genelde susayınca 2-3 bardak birden içiyorum o kadar istemesemde....

InsALLAH Canim benim ilk gittiginde sade kesemi gördü sendede insALLAH bebisini kalp atisini duyarsin canim bazi doktorlar cok sinir bozucu olabiliyor benimki gibi ama baska sansim yok kasabadayki tek doktor dogru düzgün bilgi bile vermyior kontrol etti beni eeee noldu ne gördün diyom sen napcan diyor ya kese var iste diyor erken daha ne dim ben fazla merakli olma diyor affedersin g.......ü kalkmis cok hastadan

Canım benim canını sıkma inşallah herşey yyoluna girecektir.Bu arada ben ilk kızımda 7 haftalıkken vajinal ultrasoundda görmüştüm tüm dr lar sakıncası olmadığını söylüyor ama sen aşılamayla kaldığın için daha da dikkatli olmak istiyrsn nsanıırım ..İnşallah hayırlı haberler getirirsin..
Bu arada ben bulantı için napıcam aklım almıyor nolur bana bi akıl verin ???????

ben yarın gidicem bir doktora durumuda izah edicem.araya hafta sonuda giricek gitmezsem çok daha fazla sıkılıcam..

Ne ooo bebiş isimlerimi konuşuluyooo Bizde dede isimi koyucaktık sonradan vazgeçtik.Bebişimizin isimi Efe veya Ela olucak inşallahhh Aralık sonu gelsede öğrensek artık cinsiyetleriii
valla herkes ne güzel söylrmişş isimlerii yha içimmm açıldııı :))) dediğin gibi efe çok kullanılıo ama bende çok sewiorum efe ismini :))) yağız yada kağan efe diye düşünüyorum erkek olursa kısmet tabi ama kız ismi henüz eşimde bende çok kararsızsız seçemioruz cinsiyetleri öğrenmeye başladığımızdaki heycanımızı düşpünemiyorum kızlarrr :)))

kızlar folbiol günde kaç tane içiosnz?
ben folik plus içiom canım gnde 3 tane herkes fazla die ama doktor öyle demişti

sıkma canını canım yhaa bu doktorlarr hepp böylee onlarrr bizimm heycanımızıı asla nalyamıyolarr sen de başka doktor bak istersen ama üzülme olurmuu .....

canımm çok üzüldümm yhaa sana ne söylesekkk şu an boş biliyorumm ama lütfen bi daha olmıcak falan demee inşş allah en kısa zamanda nasip eder canım tekrar ....

yeşim canım benidee eklermisin geçmişş sayflarda yazdım ama görmedin heraldee :) eklersen ç.ok sewinirimm ... :)
sat 11 eylül ilk bebişimm yaş 20 kilo 45,5 şu anda :)) şehir ankara muhtemel doum tarihi 17 haziran canımm...
şimdiden tesekkürlerr canımmm ....

selamlarrr herkes buradaaaaa ne güzel??
bayramda hiç durmadım ordan oraya çok yorgun hissediyorum kendimi sizler nasılsınız?
benim doktor 16 sında gel demişti ama bekleyemiyorum gitsem mi acaba yine alttan bakacak galiba

sorma hayatım sormaa heleki cinsiyettee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…