canım paylaştığın için saol salatalığı bende bi deniyimm... :)şimdilik,
1) çıbık kraker
2) tuzlu salatalık
zamanla yeni bişeyler keşfedersem paylaşırım
InsALLAH Canim benim ilk gittiginde sade kesemi gördü sendede insALLAH bebisini kalp atisini duyarsin canim bazi doktorlar cok sinir bozucu olabiliyor benimki gibi ama baska sansim yok kasabadayki tek doktor dogru düzgün bilgi bile vermyior kontrol etti beni eeee noldu ne gördün diyom sen napcan diyor ya kese var iste diyorerken daha ne dim ben fazla merakli olma diyor affedersin g.......ü kalkmis cok hastadan
selamlarrr herkes buradaaaaa ne güzel??
bayramda hiç durmadım ordan oraya çok yorgun hissediyorum kendimi sizler nasılsınız?
benim doktor 16 sında gel demişti ama bekleyemiyorum gitsem mi acaba yine alttan bakacak galiba
selamlarrr herkes buradaaaaa ne güzel??
bayramda hiç durmadım ordan oraya çok yorgun hissediyorum kendimi sizler nasılsınız?
benim doktor 16 sında gel demişti ama bekleyemiyorum gitsem mi acaba yine alttan bakacak galiba
ben de bekleyemiyorummm benim de 14 kasımda randevum
yarın iş çıkışı doktorun yolunu kesesim var
vajinal ultrason koltuğuna yatasım var
benim bi dahaki randevum 13.haftada cnm 2.5 haftamız var daha.Yarın rubet gidicekti sanırım o görücek 11 haftalıkken
sorma hayatım sormaa heleki cinsiyettee
canım paylaştığın için saol salatalığı bende bi deniyimm... :)
valla canım yhaa yanen öle ultrason odasında 1 dk bile durmadım kese göründüü 8 mm bitti çıkkdoktorlar ne kadar duyarsız yhaa sankii biz her gün bi tane doğuruyomuşuz gibi davranıyolarrr pislerr ilgisizlerrr (( ii bi doktor bulmak gerçekten çok ama çok zorrrrr senin adına çok üzüldüm canım ben hiç olmazsa hoşuma gitmeyincce değiştiriyorum doktoru senin bide tek çaren o allah yardımcın olsun canımm yhaa (( inşş hep böle gitmezde düzelirrr.... doktorlarr hep ölee yhaaa uyuzlarrr sİnir bozucularrr (( yarınki öle çıkmaz inşş valla sorularımı yazıp hazırlayıp gitcemmmmm :)))
Hepinize merhaba... Insallah benimde yarin kontrolüm var 5+5 haftalikken keseyi ve bebegide görmüstük insallah yarin kalp atislarinida görürüz 7+5 olduk...Sizce bebegimin kalp atislari baslamistir degilmi? Bir sorum daha var sizlere benim kasiklarimda bazen batma seklinde bazende adet sancisi gibi agrilarim oluyor sizlerdede oluyormu? Cevap yazarsaniz cok sevinirim agrilardan tedirgin oluyorum...
insallah canim allah hepimize nasip etşın 11 haftalık kontrole giden var mi acaba aramizda?
Hepinize merhaba... Insallah benimde yarin kontrolüm var 5+5 haftalikken keseyi ve bebegide görmüstük insallah yarin kalp atislarinida görürüz 7+5 olduk...Sizce bebegimin kalp atislari baslamistir degilmi? Bir sorum daha var sizlere benim kasiklarimda bazen batma seklinde bazende adet sancisi gibi agrilarim oluyor sizlerdede oluyormu? Cevap yazarsaniz cok sevinirim agrilardan tedirgin oluyorum...
ayyyy çatladımm gülmektennn deli kızlarrr yhaaahahayyyyyyyyy cok güldüm ya nekadar hevesliymisiz gibi acmayabende diyom doktorun elinden aleti kapcam kendim bakcam rahat rahat istedigim gibi
Ya sana bol sanssssssss canim insALLAH hersey iyi gelisir napalim bizde dogurana kadar idare edicez artik hayirlisi olsun diyelim napalim üzülme SIKMA canini rahat ol bosversenebebisini gör kalp atisini duy yeter en önemliside bu deyilmi zaten
doktorlar bilerek tarih veriyolar çünkü gelişinleri daha fazla oluyo uzun zaman sonra çağırdıklarında benide hep 4 haftada 1 çağırıyo..Bir aksilik yoksa erkenden gitme derim ben
yarin rubete sorarim o zaman canım saol.bu arada canim karpuz cekti bugun kocisten istedim bakalimbulabilecek mi:))
BEN varım canım. Bugun gittim. 10 +3 um bende. Ellerini, ayaklarını gorduk. Kalbini birkez daha dinledik. Kalbini beynini gorduk. Byagi hareketli, kipir kipirdi masallah. 33 mm di benimkisi. bu haftanın sonuna kadar 4 u gecermis.
vallaaaa yaaaa hemde nasıl
bitanem şöyleki ben bundan 4 ay önce bu haftalarda 8 haftaya yaklaşmışken kontrole gittim hiçbir sıkıntım yokken ve kalbini duyamadım:18::18::18:
o yüzden sabırsızım
ayyyy çatladımm gülmektennn deli kızlarrr yhaaaben alttan tırsıommm ordan bakmasınlar die ne dualar ediommm
ama dediğin gibi elinden alıcan sen çık ben rahat rahat bakarım dicennhahahahhahash
saoll canımmm inşallah dediğin gibi herşeyy yolunda gider bebişlerimizz iii olsunda biz o doktorlarıda çekerizzz :))) uyuz şeylerrr :)))
ewt canım artık canımı sıkmamaya çalışcam doktor takmasa bile ben sorucam sorularımı inşşş kalp atışlarını duyar bebişimi de görürüm bide resim verir bebişin en çokk onu istiyomm vermezse saçını başını yolucamm
haha alttan al bence biraz 9 ay gecinme söz konusuresmini mecbur vercek nasil vermiyomus pehh hele bi denesin canim yarin mutlaka haber et senin mide idrar durumlari felan nasil ben hic hamile gib deyilim hala ya ayniyim deyisme yok adet olmama disinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?