hoşbuldumm canımmm :)))
ewt yaa bi kaç gün die gittim ama annem göndermedii kaldımm baya ... :)
sormaa cnm yhaaa günde 2-3 kere oluyo ikisinde çogunlukla hep acı suu gelio çnkü hiç bişi yiyemiorumm çok fena yesemde gidioo hemenn ne yyesem öle oluyo geçirmiyo hiç bişeyy
senin nasıl hafifledi cnm bişi yaptınmı kendiliğindenmi geçtii canımmm ??
ewtt bide kiloda verdimm çokk halsz yorgun oluyorum heppp cnmmm....
kızlarr bu arada uzun bi süre sonrA BENDE YARIN İLK KEZZ DOKTORA GİDİCEMMM İNŞŞ :)) DUA EDİN KIZLAR BANA İNŞŞ Bİ AKSİLİK ÇIKMAZ BEBİŞ SAĞLIKLIDIR KALP ATIŞLARINI DUYAR VE GÖRÜRÜM
vallahhi öyle aslında alışmak lazım amaa bnm biraz zor gibi gözüküyooo
ayyy inşş verir verirse hemen buraya koyucamm resmini
tamam canım yarın gelince yazarım hemennn :)) benim midem bugün daha iiydi fazla bulanmadı sadece sabah bulandı biraz o kadar ama bundan önceki günler çok fenaydımm hiç bişi yiyemedimm inşş düzelir böle gider birazz
su içemiorumda idrarım baya koyu ondan korkuyorum cnaım ben bi tek inşş bişi olmazz
valla miden bulanmıosa sewin canım bende öle diodum başladırda bulanmıyo bulamıyo die sonra 1-2 haftadır çok fenaydımm eşim sürekli ikizmi olucak ne bu sabahtan akşama kadar öğğ öğğ dioduuu
şimdi bende geçsin die dua ediom sen şanslısın yanii bulanmıosa miden :))
eee o da güzelmiş yaaa benim gerçi bitek sabahları oluyoo ona da en iyi galeta geliyooben az önce havucu keşfettim bu arada :))))))))))
bencede kızlar yaaa hepimiz biliyorum merak içindeyiz ama son aya kadar ayda 1 gitmek de yarar var eğer bi sorunumuz yoksa sürekli ultrasona girmek de iyi bişey değil yani..hem biraz merak edelim özleyelim kuzucuklarda büyüsün dimi...doktorlar bilerek tarih veriyolar çünkü gelişinleri daha fazla oluyo uzun zaman sonra çağırdıklarında benide hep 4 haftada 1 çağırıyo..Bir aksilik yoksa erkenden gitme derim ben
bence kesin görürsün cnm duyamasanda kalp atışlarını görürsünn o zamnda bazı drlar kalp atışlarını dinletmiyolar ama ultrasondan zaten sen görüceksindir kalbinin nasıl attığını inşallahhHepinize merhaba... Insallah benimde yarin kontrolüm var 5+5 haftalikken keseyi ve bebegide görmüstük insallah yarin kalp atislarinida görürüz 7+5 olduk...Sizce bebegimin kalp atislari baslamistir degilmi? Bir sorum daha var sizlere benim kasiklarimda bazen batma seklinde bazende adet sancisi gibi agrilarim oluyor sizlerdede oluyormu? Cevap yazarsaniz cok sevinirim agrilardan tedirgin oluyorum...
zaten sapır sapır dölülcez cnm cinsiyetlerde de hayırllısıyl inşallahhh...:)))))öğrenen herkess hemen yazsın öğrendiği zaman cinsiyetinii kızlarrr valla sizinkini de kendiminki gibi heycanla bekliyorum zaten hepimiz arka arkaya pıtır pıtır öğrenirizzz
BEN varım canım. Bugun gittim. 10 +3 um bende. Ellerini, ayaklarını gorduk. Kalbini birkez daha dinledik. Kalbini beynini gorduk. Byagi hareketli, kipir kipirdi masallah. 33 mm di benimkisi. bu haftanın sonuna kadar 4 u gecermis.
arkadaşlar adam akıllı doğum yapıcak sureklı konrole gıdıcek bı haztane bulamadım butun arastırmalarımıza koca izmirde egepolden özel hayat hastanesınden izmir özelden kontrole gıdenler dogum yapanlar hep şikayetcı bı şifa hastanesınden memnun herkez cvplarınızı beklıorum arkadaslarrrrr
ayyy canımmm hoşbuldummmm.... :))) annemdeydimm yollamadı bi türrlüü canımm :)) bende senii özledmm valla sende ne var ne yok nasılsın geçtimi bulantıların inşş geçmiştir en sonn gelişmeler nedir canımm :))) bayram fena değildi canım etten tiksindim bayaa yiyemiorum canı mmmmGözdecim hoşgeldin bitanem. ))) nerelerdesin? özledim seni canım ya. nasılsın? bayram nasıl geçti? yarın doktora gidiyosun, inşallah bu seferki doktor iyi olur, güzel haberlerle gelirsin inşallah.
yok bende bulanti heran geldi gelcek diye bekliyorum kacinci haftaya geldim tik yokidrarin koyuysa cok su ic susulugun isaretidir canim bol bol su ic hamilelikte cooooooook önemli sabirsizlikla bekliyorum yarin cvp ni senin yerine ben heycanlandim yavv bide ikizmis ay yerim onlari
ayyy canımmm hoşbuldummmm.... :))) annemdeydimm yollamadı bi türrlüü canımm :)) bende senii özledmm valla sende ne var ne yok nasılsın geçtimi bulantıların inşş geçmiştir en sonn gelişmeler nedir canımm :))) bayram fena değildi canım etten tiksindim bayaa yiyemiorum canı mmmm
inşallah ii çıkarda bütün sorularıma cevap alırım canımmm
kııızzzlaaarr ben gelldiim bugün sahada çalıştığım için giremediiim
ama şimdi işte geldim burdayım ben sohbete hazırııım
geçmişi okuyamadım çok uzundu
canım ben şifaya başladım memnunum ama çevremdekilerin çoğu egepole gidiyor ve çok memnunlar 17 kasımda ordan da randevu aldım ondan sonra seçim yapıcam hakkımızda hayırlısı...
İyilik bende de. Gittim bebişimin kalp atışını gördüm çok şükür. çok korkutmuştu beni minnoş. // bulantılarım iki hafta filan devam etti, kaç gündür daha iyiyim. bi dahaki kontrolüm 25 inde. artık ayda bir gitcem sanırım doktora
ayyy canımmm hoşbuldummmm.... :))) annemdeydimm yollamadı bi türrlüü canımm :)) bende senii özledmm valla sende ne var ne yok nasılsın geçtimi bulantıların inşş geçmiştir en sonn gelişmeler nedir canımm :))) bayram fena değildi canım etten tiksindim bayaa yiyemiorum canı mmmm
inşallah ii çıkarda bütün sorularıma cevap alırım canımmm
hoooşşş geldinn canım bugün dotor kontrolün varmış heralde nasıll geçtiii :))))
Kızlar herkese merhaba.Bugün beni aile hekimim aradı.Gelmemi söledi.Neyse gittim bir sürü sorular soruldu ve gebelik kaydımı yaptılar.tansiyon,nabız ve idrar tahlilim yapıldı.20.haftadan sınra gel tetenoz iğnesi yapıcaz dedi hemşire.İdrarımda enfeksiyon varmış ve genelde hamilelerde olan bişeymiş bol bol su içmemi sölediler.Bir de tansiyonum birazcık yüksek çıktı dikkat et tansiyon yüksekliği çok önemli dediler.Sürekli ölçtür dediler.13-8 tansiyonum.İşte böle.Bende şaşırdım nasılda buldular beni diye hastane kayıtlarındanaile hekimlerine bilgi veriliyormuş meğerse.Varmı benim gibi gidip muayene olan acaba...
Rubet ikili testin ne zaman yapılacak canımsenin.aramızda3 gün var seninle.beni,m ayın 19unda yapılacak..
valla herkes ne güzel söylrmişş isimlerii yha içimmm açıldııı :))) dediğin gibi efe çok kullanılıo ama bende çok sewiorum efe ismini :))) yağız yada kağan efe diye düşünüyorum erkek olursa kısmet tabi ama kız ismi henüz eşimde bende çok kararsızsız seçemioruz cinsiyetleri öğrenmeye başladığımızdaki heycanımızı düşpünemiyorum kızlarrr :)))
ben folik plus içiom canım gnde 3 tane herkes fazla die ama doktor öyle demişti
sıkma canını canım yhaa bu doktorlarr hepp böylee onlarrr bizimm heycanımızıı asla nalyamıyolarr sen de başka doktor bak istersen ama üzülme olurmuu .....
canımm çok üzüldümm yhaa sana ne söylesekkk şu an boş biliyorumm ama lütfen bi daha olmıcak falan demee inşş allah en kısa zamanda nasip eder canım tekrar ....
yeşim canım benidee eklermisin geçmişş sayflarda yazdım ama görmedin heraldee :) eklersen ç.ok sewinirimm ... :)
sat 11 eylül ilk bebişimm yaş 20 kilo 45,5 şu anda :)) şehir ankara muhtemel doum tarihi 17 haziran canımm...
şimdiden tesekkürlerr canımmm ....
boşgebelik değil o zaman sunflowerinki
çünkü yolk sac varsa boşgebelik değil gerçek bir gebelik demektir.
evet onla cok konusmustuk bos deyildi demek bebek gelismedi ücüncü tüp bebek denemesiydi canim insALLAH ALLAH en kisa zamanda verir ona bugün ne güzel güne basladik hic kötü haber yok diyordum ama inanin onun adina kahroldum suan benimde tüp bebek bende haftaya görmeye gidicem o tüp bebek nedir cok iyi biliyorum ama dualarim onunla
canim gecmis olsun cok uzuldum bebegin ne kadarlikti ve neden boyle olmuş
cok uzuldum ya. kacinci haftadasin kalp atisi icin 9. haftayi bekliyorlar bazen . emin olmadan yaptirma kurtaj
Hayirli hakkinda canim.
tatlımm üzme kendini keşke elimizden bişey gelse....rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eylesin.... bak başka hamileliğim olurmu deme 9 ay taşıyıp kavuşamayanlar var hatta aramızda doğduktan sonra da kaybedenler var ne olur umutsuz olma....
oyy kuzum deme öylee kıyamam sana ben yaaa Rabbimden hayırlısı tabikide yıpratma kendini fazla kuzum
canımmmm inan çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısıı.Sebep neymiş peki ne olmuş
cnm yaaa öyle çok üzgünüm ki şu anda ama git başka bi dr a mutlaka cnm ne olur ne olmaz ne dedi dr un neden hemen kürtaj dedii yaaa.....
çok üzüldümmmm canım söylenecek pek bişey kalmıyor bu durumda ne desek teselli etmez seni sebebi ne peki kalbimi durmuş ?
Canım.. Çok üzüldüm bitanem.Neden ama? nolmuş bebişine? // başka bi doktora ne zaman gitceksin?
Neden oldu senin sorunun varmıydı canım...ne olur üzülme lütfen başka dr ye de git bakalım
canım üzülme demek bize kolay senin için ise ne yazık ki imkansız..Ben hep şunu söylüyorum veren Rabbim alan da O.senin elinde olan bi şey yok..bundan sonrası için hayırlı ve güzel bir evlat sahibi olman için dua edebiliriz ancak..
canım önce herşeyin hayırlısı
ama ne olmuş da kürtaj dedi??
kesinlikle başka bir doktora daha görün
ve başka hamileliğim olur mu.. gibi şeyler de deme lütfen elbette olacak
Allahın izniyle sağlıklı güzel hamileliklerin olacak ama bu da inşallah yanlış bir teşhistir
ayyy ççook sewindimm canım ne zaman gördün kalp atışlarını kaçınmncı haftanda dinlednmi pekii :)))
inşş bnde görürüm yarın canımm çok sewindimm valla senin adına bulantılarında tamamen geçer inşş canımm bişi yaptınmı kendiliğindenmii geçti canımm
genelde 3 . aydan sonra ayda 1 çağrıolarmış canım sorun olmadıkçaa :)))
hepinize desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar.benim yaşadığım bu acıyı Allah sizlere yaşatmasın.elbette benden daha zor durumda olan anne adayları var ama benim içinde bu bebeğim 10 yıl sonra gelen bi armağandı.şu anda 7+0 hamileyim.yolk kesesi de var.ancak kesenin büyüklüğü 16 mm den daha fazla.bu büyüklükte bir kesede kalp atışı ve embriyo olmalıymış.bebek gelişememiş.bu nedenle doktor kürtaj yapmak istedi.bu arada ne kanamam var ne başka bi rahatsızlığım.ben kabul etmedim.yarın başka bi doktora daha gidip aynı şeyleri sölerse cumartesi kürtaj olmayı düşünüyorum.yarınki doktorun söleyeceği şeylere bağlı yani.10 yıldan sonra 3.tüp bebek denememde yakaladığım bu şans maalesef hüsranla sonuçlandı.bir süre ara verdikten sonra, Allah büyük, yine deneriz inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?