2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Gözdecim hoşgeldin bitanem. ))) nerelerdesin? özledim seni canım ya. nasılsın? bayram nasıl geçti? yarın doktora gidiyosun, inşallah bu seferki doktor iyi olur, güzel haberlerle gelirsin inşallah.

yok bende bulanti heran geldi gelcek diye bekliyorum kacinci haftaya geldim tik yok idrarin koyuysa cok su ic susulugun isaretidir canim bol bol su ic hamilelikte cooooooook önemli sabirsizlikla bekliyorum yarin cvp ni senin yerine ben heycanlandim yavv bide ikizmis ay yerim onlari

ben az önce havucu keşfettim bu arada :))))))))))
eee o da güzelmiş yaaa benim gerçi bitek sabahları oluyoo ona da en iyi galeta geliyoo
doktorlar bilerek tarih veriyolar çünkü gelişinleri daha fazla oluyo uzun zaman sonra çağırdıklarında benide hep 4 haftada 1 çağırıyo..Bir aksilik yoksa erkenden gitme derim ben
bencede kızlar yaaa hepimiz biliyorum merak içindeyiz ama son aya kadar ayda 1 gitmek de yarar var eğer bi sorunumuz yoksa sürekli ultrasona girmek de iyi bişey değil yani..hem biraz merak edelim özleyelim kuzucuklarda büyüsün dimi...
bence kesin görürsün cnm duyamasanda kalp atışlarını görürsünn o zamnda bazı drlar kalp atışlarını dinletmiyolar ama ultrasondan zaten sen görüceksindir kalbinin nasıl attığını inşallahh
öğrenen herkess hemen yazsın öğrendiği zaman cinsiyetinii kızlarrr valla sizinkini de kendiminki gibi heycanla bekliyorum zaten hepimiz arka arkaya pıtır pıtır öğrenirizzz
zaten sapır sapır dölülcez cnm cinsiyetlerde de hayırllısıyl inşallahhh...:)))))
BEN varım canım. Bugun gittim. 10 +3 um bende. Ellerini, ayaklarını gorduk. Kalbini birkez daha dinledik. Kalbini beynini gorduk. Byagi hareketli, kipir kipirdi masallah. 33 mm di benimkisi. bu haftanın sonuna kadar 4 u gecermis.

ohhh maşallahhh kuzucuğaa gözün aydın cnm....

canım ben şifaya başladım memnunum ama çevremdekilerin çoğu egepole gidiyor ve çok memnunlar 17 kasımda ordan da randevu aldım ondan sonra seçim yapıcam hakkımızda hayırlısı...

Gözdecim hoşgeldin bitanem. ))) nerelerdesin? özledim seni canım ya. nasılsın? bayram nasıl geçti? yarın doktora gidiyosun, inşallah bu seferki doktor iyi olur, güzel haberlerle gelirsin inşallah.
ayyy canımmm hoşbuldummmm.... :))) annemdeydimm yollamadı bi türrlüü canımm :)) bende senii özledmm valla sende ne var ne yok nasılsın geçtimi bulantıların inşş geçmiştir en sonn gelişmeler nedir canımm :))) bayram fena değildi canım etten tiksindim bayaa yiyemiorum canı mmmm
inşallah ii çıkarda bütün sorularıma cevap alırım canımmm

ayy sewindim valla canımm :)) inşş olmaz bulantılarında rahat bi hamilelik geçirirsin canımm :))
ewt canımm su içemiom bulantılarım fazla die ama içmeye çalışcam artıkk
ayy bende heycanlandım hayırlısı olur inşş yarınn bakalımm ama ikiz olsun istemem eşim çok istiyodaa D ayy nasıl bakıcam ben onlaraa hehehehehe

kııızzzlaaarr ben gelldiim bugün sahada çalıştığım için giremediiim
ama şimdi işte geldim burdayım ben sohbete hazırııım

geçmişi okuyamadım çok uzundu

İyilik bende de. Gittim bebişimin kalp atışını gördüm çok şükür. çok korkutmuştu beni minnoş. // bulantılarım iki hafta filan devam etti, kaç gündür daha iyiyim. bi dahaki kontrolüm 25 inde. artık ayda bir gitcem sanırım doktora

kııızzzlaaarr ben gelldiim bugün sahada çalıştığım için giremediiim
ama şimdi işte geldim burdayım ben sohbete hazırııım

geçmişi okuyamadım çok uzundu

hoooşşş geldinn canım bugün dotor kontrolün varmış heralde nasıll geçtiii :))))

ayyy ççook sewindimm canım ne zaman gördün kalp atışlarını kaçınmncı haftanda dinlednmi pekii :)))
inşş bnde görürüm yarın canımm çok sewindimm valla senin adına bulantılarında tamamen geçer inşş canımm bişi yaptınmı kendiliğindenmii geçti canımm
genelde 3 . aydan sonra ayda 1 çağrıolarmış canım sorun olmadıkçaa :)))

İyilik bende de. Gittim bebişimin kalp atışını gördüm çok şükür. çok korkutmuştu beni minnoş. // bulantılarım iki hafta filan devam etti, kaç gündür daha iyiyim. bi dahaki kontrolüm 25 inde. artık ayda bir gitcem sanırım doktora

Kızlar herkese merhaba.Bugün beni aile hekimim aradı.Gelmemi söledi.Neyse gittim bir sürü sorular soruldu ve gebelik kaydımı yaptılar.tansiyon,nabız ve idrar tahlilim yapıldı.20.haftadan sınra gel tetenoz iğnesi yapıcaz dedi hemşire.İdrarımda enfeksiyon varmış ve genelde hamilelerde olan bişeymiş bol bol su içmemi sölediler.Bir de tansiyonum birazcık yüksek çıktı dikkat et tansiyon yüksekliği çok önemli dediler.Sürekli ölçtür dediler.13-8 tansiyonum.İşte böle.Bende şaşırdım nasılda buldular beni diye hastane kayıtlarındanaile hekimlerine bilgi veriliyormuş meğerse.Varmı benim gibi gidip muayene olan acaba...

hoooşşş geldinn canım bugün dotor kontrolün varmış heralde nasıll geçtiii :))))

yarın benim kontrolüm aslında kontrolde değil ben kendim kendime gidiyorum doktorum bi garip benim konuşmazsan konuşmaz falan ama iyi kadın hhiiiç korkutmuyo falan sakiiinmi sakiinaaynı been

şimdi haberleri izliyorumda kızlar görümcemin kocası gazateciydi ve adamı unutmuşlar bu vana görevli gönderirlerken gitseydi o yıkılan otelde olabilirdii allah korudu valla.....

merabbaa.... bana 3 kere not bırakmışlardı bide apartmandakki görevliye tembih etmişler görürsen söyle gelsin diegittim bişeyde yapmadılar tahlil yaptırdığımı duyunca sonuçları istedi bi

Rubet ikili testin ne zaman yapılacak canımsenin.aramızda3 gün var seninle.beni,m ayın 19unda yapılacak..

boşgebelik değil o zaman sunflowerinki
çünkü yolk sac varsa boşgebelik değil gerçek bir gebelik demektir.

canim gecmis olsun cok uzuldum bebegin ne kadarlikti ve neden boyle olmuş

cok uzuldum ya. kacinci haftadasin kalp atisi icin 9. haftayi bekliyorlar bazen . emin olmadan yaptirma kurtaj
Hayirli hakkinda canim.

oyy kuzum deme öylee kıyamam sana ben yaaa Rabbimden hayırlısı tabikide yıpratma kendini fazla kuzum

canımmmm inan çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısıı.Sebep neymiş peki ne olmuş

cnm yaaa öyle çok üzgünüm ki şu anda ama git başka bi dr a mutlaka cnm ne olur ne olmaz ne dedi dr un neden hemen kürtaj dedii yaaa.....

çok üzüldümmmm canım söylenecek pek bişey kalmıyor bu durumda ne desek teselli etmez seni sebebi ne peki kalbimi durmuş ?

Canım.. Çok üzüldüm bitanem. Neden ama? nolmuş bebişine? // başka bi doktora ne zaman gitceksin?

Neden oldu senin sorunun varmıydı canım...ne olur üzülme lütfen başka dr ye de git bakalım

hepinize desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar.benim yaşadığım bu acıyı Allah sizlere yaşatmasın.elbette benden daha zor durumda olan anne adayları var ama benim içinde bu bebeğim 10 yıl sonra gelen bi armağandı.şu anda 7+0 hamileyim.yolk kesesi de var.ancak kesenin büyüklüğü 16 mm den daha fazla.bu büyüklükte bir kesede kalp atışı ve embriyo olmalıymış.bebek gelişememiş.bu nedenle doktor kürtaj yapmak istedi.bu arada ne kanamam var ne başka bi rahatsızlığım.ben kabul etmedim.yarın başka bi doktora daha gidip aynı şeyleri sölerse cumartesi kürtaj olmayı düşünüyorum.yarınki doktorun söleyeceği şeylere bağlı yani.10 yıldan sonra 3.tüp bebek denememde yakaladığım bu şans maalesef hüsranla sonuçlandı.bir süre ara verdikten sonra, Allah büyük, yine deneriz inşallah....

7. haftamda gördüm kalp atışını bebeğim ben. ama duymadım malesef. devlet hastanesine gitmiştim, belki ondan da olabilir.. doktorum ikiz de olabilir dedi. bir- iki haftaya netleşir dedi. )) bakalım kısmet. inşallah sen de görürsün ve duyarsın bitanem. ben o kadar gülmüştüm ki usg de sevincimden. boş gebelik diye ödüm kopmuştu (( evet benim de bi dahaki kontrolüm 3 hafta sonra olmuş olcak. )) zaman çabucak geçsin yaaa.

canim sakin bir iki doktora daha git ben tüp bebek deyken bir bayandada aynisi olmustu senin analttigin gibi ve son kez baska doktora gittiginde kalp atislarini duymus yasadiklarimi bir ben birde ALLAH bilir diyordu kendisi ümitlenme ama bir kac doktora git canim onda bebek yolk sac bile görünmemisti üzme kendini ALLAH sükür et o bizi siniyor herkesin sinandigi seyler var canim üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…