2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

of kizlar of haberleri baktim hüngür hüngür agliyorum bebisler küvezde kalmis anneleri babalari kim b ilir göcük altindami ALLAHIM sen böyle aci kimseye yasatma o bebeklerin caresizligi cok üzüldüm ben ya ALLAHIM yardimcilari olsun onlarin beterin beteri var kizlar görüyorsunuz

sunflowercim bende tuanaya katılıyorum cnm mutlaka 1-2 doktora daha görünn allahtan umut kesilmezz haaa eğer sonuç doğruysa hakkında hayırlısı cnm en yakın zamanda allah görür çektiğin bu üzüntüyü eminim ben yeni bi bebiş verir inşallahh dilerim cnm....
Bu arada arkadaşlar denizinkızı da bugün gitcekti hala ondan da haber yok yaa çok merak ettim onu da....:26:

Canım inan çok üzüldüm,biliyorum şimdi ne söylesek boş,saçma ama,sabırlı olup inancını hiç yitirme...Allah sizin için hayırlısını versin.

BEN varım canım. Bugun gittim. 10 +3 um bende. Ellerini, ayaklarını gorduk. Kalbini birkez daha dinledik. Kalbini beynini gorduk. Byagi hareketli, kipir kipirdi masallah. 33 mm di benimkisi. bu haftanın sonuna kadar 4 u gecermis.

bende bugün 10+4 üm ve dr a gittim ama öyle çok bi şey görmedim.dr dedi bak eli ayağı dedi ama ben sadece kalp atışına odaklandığım için bi şey anlamadım.normal bi ultrason olduğu için mi göremedim acaba.benim bebişim 42 mm çıktı..neyse sağlıklı olsun da:))

dr bendeen maşallah bir sürü test istedi..sizden de istedi mi? 7+1 mişiz.
hemogram
HBsAg
Torch grubu
glukoz
kreatinin
AST
idrar
TSH

selamlar herkese
bugün doktora gittim bebiş gayet iyi 17,3mm olmuş

gözde seni epeydir göremeyince merak etmeye başlamıştım
iyiymişsin sevindim

ben folbiol kullanıyorum günde 1 tane, ama doktor günde 2 kullanmam gerektiğini söyledi eksik içiyormuşum
bir de bugün bir yazı okudum
8. hafta gebelikten sonra folik asitin artık hiçbir faydası yokmuş

ne güzel canim bebisinin rahati yerinde demek insALLAH bunlari yazmak bizlerdede nasip olur dua edin bana nolursunuz hamilelerin duasi gecer derler 15 cok azz kaldi ölüyorum heycandan korkudan )

dualarım seninle tuanama.önceden buraya yazmadan önce böyle dualar falan pek inandırıcı gelmiyodu.ama inan yazmaya başlayınca ne biliim insan herşeyi çok farklı hissediyo ve her şey o kadar samimi ve içten ki..herkese çok dua ediyorum.Allahımdan sadece ve eşim için bi şeyler isterken ne kadar da bencilmişim.çünkü artık burdaki tüm anneler ve bebekleri için dua ediyorum..

hemogram
HBsAg
Torch grubu
glukoz
kreatinin
AST
idrar
TSH

cnm benden de ogtt 50 gr , tam idrar tahlili , hbs-ag , hemogram ve tsh istedi..benim eşimle kan uyuşmazlığım olduğundan o testleri ilerleyen zamanda yapıcakmışız...

umudunu kaybetme canım 1-2 doktora git....Demesi kolay ama sabırlı olman gerekiyor rabbim inşallah onu sana bağışlar canıım....

canim o simdi bebisini görmüstür kocasiyla kutluyordur kötü düsünmeyelim yarin yazar insALLAH hayirli haberlerle devam edelim ALLAHIM nolursunnnnnn kötü haberler gelmesin daha

senin kaç haftalıktı canım?

cnm gözün aydın ohh maşalllahh alla alla yaaa ben de folbioli 1 tane içiyorum kızımda da 12 . haftaya kadar 1 tane olarak devam etmiştim sonra elevit e geçmiştim hiç 2 dememişti o zmn doktor acaba sen hiç yeşillik yada sebze yemediğini falan mı söyledin dr a cnm...

hemogram
HBsAg
Torch grubu
glukoz
kreatinin
AST
idrar
TSH

ben de yaptırdım
ama ben de toksoplazma rubella falan sadece igm ye bakılmış yani şu an geçirip geçirmediğime
bağışıklık var mı diye bakmak için igg lere de bakılmalıymış
eğer yoksa bence hatırlatın çünkü bugün onları da yaptırdım ayrıca
mesela sende de cmv istememiş,ben onu da sonradan yaptırdım.cmv igm ve cmv igg
glukoz ve ast bakılmadı sanırım bende, ya da ben hatırlamıyorum bisürü test vardı
ilk gittiğim doktorda testler için hiç para ödemedim, 50tl muayene farkı ödemiştim
bugün başka doktora gittim eksik testleri yaptırmak için (bir de tekrar tsh,demir vs. baktırdım)
toplam 12 test vardı 75 tl fark ödedim
sizler ne kadar ödüyorsunuz

canım bende 10+4 haftalığım doktora yarın gidicem bakalım ben troid ilaçı içyorum onun için kontrole gidiyorum birde folikasit bitti onu sorucam sana ikili tarama için gün verdilermi?

maşallah canıım büyüyolar gittikçeee benimki ttekme bile atabiliyomuş artık nette yazıyo ama hissedemezmişim

neden folikasit işe yaramıyomuşki ben içiyorum yarın gidicem bakalım içme derse içmem

senin kaç haftalıktı canım?

ben 8+1im bugün
halsiz olduğumu söylediğimden elevit yazdı bugün ona da başlıcam
hayır hiçbişey söylemedim, hamilelik öncesi 1 taneymiş hamilelikte 2 taneymiş
ben de yaklaşık 1 hafta 10 gündür folbiol alıyorum, ondan önce folic plus kullandım
bir haftadır eksik içmişim anlaşılan,ben de ilk duydum
ayrıca yeşillik ve sebze de yerim
canım bende 10+4 haftalığım doktora yarın gidicem bakalım ben troid ilaçı içyorum onun için kontrole gidiyorum birde folikasit bitti onu sorucam sana ikili tarama için gün verdilermi?

canım hipotiroid mi var?
hangi ilacı kullanıyorsun?
günlük kaç mg

artık nöraltüp gelişimini tamamlamış çünkü bebek
internette öyle yazıyor
ama doktor bana 4 ay kullanıcaz dedi, kullanırım ben
elevite de başlıyorum bugün

teşekkürler bu arada

anladım cnm elevit le beraber mi devam edicen folbiole cnm benim bildiğim elevit verilince folbiol kesiliyoda ondan dedim işte her dr farklı farklı cnm benlki halsiz olduğundan demiştir cnm vitamin alasın daha fazla die...

inşallah tuanama. yarınki doktor bari güzel bi şey söler.düşük tehlikesinden korkmasam Ankaraya gidicem.ama yollarda bi şey olur die korkuyorum..

bana dua edin lütfen.çok ihtiyacım var...

bu arada bende deniz kızını merak ettim.naptı acaba??

Canım inan çok üzüldüm,biliyorum şimdi ne söylesek boş,saçma ama,sabırlı olup inancını hiç yitirme...Allah sizin için hayırlısını versin.

sağol canım.

umudunu kaybetme canım 1-2 doktora git....Demesi kolay ama sabırlı olman gerekiyor rabbim inşallah onu sana bağışlar canıım....

amin rubet.tek dayanağım dua.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…