hepinize desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar.benim yaşadığım bu acıyı Allah sizlere yaşatmasın.elbette benden daha zor durumda olan anne adayları var ama benim içinde bu bebeğim 10 yıl sonra gelen bi armağandı.şu anda 7+0 hamileyim.yolk kesesi de var.ancak kesenin büyüklüğü 16 mm den daha fazla.bu büyüklükte bir kesede kalp atışı ve embriyo olmalıymış.bebek gelişememiş.bu nedenle doktor kürtaj yapmak istedi.bu arada ne kanamam var ne başka bi rahatsızlığım.ben kabul etmedim.yarın başka bi doktora daha gidip aynı şeyleri sölerse cumartesi kürtaj olmayı düşünüyorum.yarınki doktorun söleyeceği şeylere bağlı yani.10 yıldan sonra 3.tüp bebek denememde yakaladığım bu şans maalesef hüsranla sonuçlandı.bir süre ara verdikten sonra, Allah büyük, yine deneriz inşallah....
BEN varım canım. Bugun gittim. 10 +3 um bende. Ellerini, ayaklarını gorduk. Kalbini birkez daha dinledik. Kalbini beynini gorduk. Byagi hareketli, kipir kipirdi masallah. 33 mm di benimkisi. bu haftanın sonuna kadar 4 u gecermis.
ne güzel canim bebisinin rahati yerinde demek insALLAH bunlari yazmak bizlerdede nasip olur dua edin bana nolursunuz hamilelerin duasi gecer derler 15 cok azz kaldi ölüyorum heycandan korkudan)
dr bendeen maşallah bir sürü test istedi..sizden de istedi mi? 7+1 mişiz.
hemogram
HBsAg
Torch grubu
glukoz
kreatinin
AST
idrar
TSH
hepinize desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar.benim yaşadığım bu acıyı Allah sizlere yaşatmasın.elbette benden daha zor durumda olan anne adayları var ama benim içinde bu bebeğim 10 yıl sonra gelen bi armağandı.şu anda 7+0 hamileyim.yolk kesesi de var.ancak kesenin büyüklüğü 16 mm den daha fazla.bu büyüklükte bir kesede kalp atışı ve embriyo olmalıymış.bebek gelişememiş.bu nedenle doktor kürtaj yapmak istedi.bu arada ne kanamam var ne başka bi rahatsızlığım.ben kabul etmedim.yarın başka bi doktora daha gidip aynı şeyleri sölerse cumartesi kürtaj olmayı düşünüyorum.yarınki doktorun söleyeceği şeylere bağlı yani.10 yıldan sonra 3.tüp bebek denememde yakaladığım bu şans maalesef hüsranla sonuçlandı.bir süre ara verdikten sonra, Allah büyük, yine deneriz inşallah....
sunflowercim bende tuanaya katılıyorum cnm mutlaka 1-2 doktora daha görünn allahtan umut kesilmezz haaa eğer sonuç doğruysa hakkında hayırlısı cnm en yakın zamanda allah görür çektiğin bu üzüntüyü eminim ben yeni bi bebiş verir inşallahh dilerim cnm....
Bu arada arkadaşlar denizinkızı da bugün gitcekti hala ondan da haber yok yaa çok merak ettim onu da....:26:
selamlar herkese
bugün doktora gittim bebiş gayet iyi 17,3mm olmuş
gözde seni epeydir göremeyince merak etmeye başlamıştım
iyiymişsin sevindim
ben folbiol kullanıyorum günde 1 tane, ama doktor günde 2 kullanmam gerektiğini söyledi eksik içiyormuşum
bir de bugün bir yazı okudum
8. hafta gebelikten sonra folik asitin artık hiçbir faydası yokmuş
selamlar herkese
iyiymişsin sevindim
ben folbiol kullanıyorum günde 1 tane, ama doktor günde 2 kullanmam gerektiğini söyledi eksik içiyormuşum
dr bendeen maşallah bir sürü test istedi..sizden de istedi mi? 7+1 mişiz.
hemogram
HBsAg
Torch grubu
glukoz
kreatinin
AST
idrar
TSH
bende bugün 10+4 üm ve dr a gittim ama öyle çok bi şey görmedim.dr dedi bak eli ayağı dedi ama ben sadece kalp atışına odaklandığım için bi şey anlamadım.normal bi ultrason olduğu için mi göremedim acaba.benim bebişim 42 mm çıktı..neyse sağlıklı olsun da:))
selamlar herkese
iyiymişsin sevindim
senin kaç haftalıktı canım?
ben 8+1im bugüncnm gözün aydın ohh maşalllahhalla alla yaaa ben de folbioli 1 tane içiyorum kızımda da 12 . haftaya kadar 1 tane olarak devam etmiştim sonra elevit e geçmiştim hiç 2 dememişti o zmn doktor acaba sen hiç yeşillik yada sebze yemediğini falan mı söyledin dr a cnm...
canım bende 10+4 haftalığım doktora yarın gidicem bakalım ben troid ilaçı içyorum onun için kontrole gidiyorum birde folikasit bitti onu sorucam sana ikili tarama için gün verdilermi?
maşallah canıım büyüyolar gittikçeee benimki ttekme bile atabiliyomuş artık nette yazıyo ama hissedemezmişim
neden folikasit işe yaramıyomuşki ben içiyorum yarın gidicem bakalım içme derse içmem
ben 8+1im bugün
halsiz olduğumu söylediğimden elevit yazdı bugün ona da başlıcam
hayır hiçbişey söylemedim, hamilelik öncesi 1 taneymiş hamilelikte 2 taneymiş
ben de yaklaşık 1 hafta 10 gündür folbiol alıyorum, ondan önce folic plus kullandım
bir haftadır eksik içmişim anlaşılan,ben de ilk duydum
ayrıca yeşillik ve sebze de yerim
canım hipotiroid mi var?
hangi ilacı kullanıyorsun?
günlük kaç mg
canim sakin bir iki doktora daha git ben tüp bebek deyken bir bayandada aynisi olmustu senin analttigin gibi ve son kez baska doktora gittiginde kalp atislarini duymus yasadiklarimi bir ben birde ALLAH bilir diyordu kendisi ümitlenme ama bir kac doktora git canim onda bebek yolk sac bile görünmemisti üzme kendini ALLAH sükür et o bizi siniyor herkesin sinandigi seyler var canim üzülme
sunflowercim bende tuanaya katılıyorum cnm mutlaka 1-2 doktora daha görünn allahtan umut kesilmezz haaa eğer sonuç doğruysa hakkında hayırlısı cnm en yakın zamanda allah görür çektiğin bu üzüntüyü eminim ben yeni bi bebiş verir inşallahh dilerim cnm....
Bu arada arkadaşlar denizinkızı da bugün gitcekti hala ondan da haber yok yaa çok merak ettim onu da....:26:
Canım inan çok üzüldüm,biliyorum şimdi ne söylesek boş,saçma ama,sabırlı olup inancını hiç yitirme...Allah sizin için hayırlısını versin.
umudunu kaybetme canım 1-2 doktora git....Demesi kolay ama sabırlı olman gerekiyor rabbim inşallah onu sana bağışlar canıım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?