2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canım benimde yarın inşş hayırlı haberlerle gelirizz :))
inşş yarın bende görürüm canım yhaa çokk sewindim senin görmene çünkü sen çok korkuodun görünce eminim çook sewinmişsindirrr :))
ayy ikizmiii ikizse hemen yaz burdan çookk merak ettim canım yhaa sen ikiz istiyomuydun sanki öyle hissediodun gibi kalmış aklımda :))
zman çabuk geçsinde bebişini bi daha gör inşş canımm :)

ayy canım bende seni özlemiştim varya aklımdan hep geçiodun çok sewindim okuyunca maşşallah bebeğin çok ii :))) nazar değmesinn
ewt canım bende öle biliorum 8. haftadan sonra folic asitin bi faydası olmuyomuşş

canım bende 10+4 haftalığım doktora yarın gidicem bakalım ben troid ilaçı içyorum onun için kontrole gidiyorum birde folikasit bitti onu sorucam sana ikili tarama için gün verdilermi?

bende levotiron kullanıyorum.5 gün 150 mg,2 gün 162,5 mg.ilk boş gebelik yaşamıştım o zman elevite başlamıştım.endokrin dr um sonrasında bırakma dedi.günde 1 tane sabahları elevit içiyorum.bir de gece yatmadan önce B12 vitamini alıyorum.24 kasımda gidicem ikili test için.inşallah her şey yolunda gider.

anladım cnm elevit le beraber mi devam edicen folbiole cnm benim bildiğim elevit verilince folbiol kesiliyoda ondan dedim işte her dr farklı farklı cnm benlki halsiz olduğundan demiştir cnm vitamin alasın daha fazla die...

normalde evet
3. aydan sonra elevite geçiliyor ve folik asit bırakılıyor
ben halsizim diye kendim istedim vitamini elevit yazdı işte
folbiol günde 1di değil mi dedim, hayır 2 dedi
neyse fazlası zaten atılır zararı yok içeyim ben

aç karnına yapılacağı için başka zamana erteledim,salı yaptırayım diyorum.çarşamba ve perşembe kontrole giderim diyorum.nasıl olsa muayene parası verceğim hiç değilse biraz zman geçsin bebeğimi yine göreyim:)))bakalım bizim kaç tutcak

ben de merakta kaldım valla seni göremeyince
yarın mı gidiyorsun doktora?

ya dozlarınız çok yüksek değil mi?
ben 50 mg kullanıyorum az mı acaba yaa tedirgin oldum
gebelik öncesi 6 falan çıkıyordu tsh, haşimato değilim,t3 t4 de iyi
sizlerin kaç çıkıyor tsh
en son 2,65 çıktı 2 hafta önce
bugün tekrar yaptırdım

canım aç karnına olacağını nerden çıkardın ki
aç tok farketmiyor bu tahliller
ben tok yaptırdım mesela

cnm dr um bana da aç karnına git yaptır dedi muhakkak..

cnm dr um bana da aç karnına git yaptır dedi muhakkak..

ya dozlarınız çok yüksek değil mi?
ben 50 mg kullanıyorum az mı acaba yaa tedirgin oldum
gebelik öncesi 6 falan çıkıyordu tsh, haşimato değilim,t3 t4 de iyi
sizlerin kaç çıkıyor tsh
en son 2,65 çıktı 2 hafta önce
bugün tekrar yaptırdım

canım benim ki haşimato.yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum ilaç.hamile kalmadan önce 150 mg dı.hamilelikte biraz arttırdı dr.3 aralıkta bi daha kontrolüm var.bi de bebek bizden kullandığı için zamanla doz artışı olacakmış..

dr öyle söyledi canım,bilmiyorum ki:44::44:

ben de merakta kaldım valla seni göremeyince
yarın mı gidiyorsun doktora?

aramızda 3 güncük var yhaa ne güzell çok azz :)) ewt yarın gidicem doktorlar canımı sıktıığı için bayadır doktor baktım gidemedim hiç bi yere bide bulantılardan dolayıı
yarın gidicem inşş ii şeyler duyarımm
sen kalp atışlarını ne zaman duydun canımm bide hangi hastaneye gidiodunn??

bende euthyrox 50lik kullanıyorum günde 1 tane içiyorum ama ben 7 yıldır hipotroid tedavisi görüyorum yarın sonuçlar bakalım nasıl çıkacak inşalla canım

iyi bakalım yarın güzel haberlerde dön inşallah
lokman hekim hastanesinde gördüm kalp atışını ama akropol hastanesine devam edicem aralıktan itibaren
sen nereye gidiceksin?
6+2de gördüm canım kalp atışını

bende euthyrox 50lik kullanıyorum günde 1 tane içiyorum ama ben 7 yıldır hipotroid tedavisi görüyorum yarın sonuçlar bakalım nasıl çıkacak inşalla canım

ben de 50lik euthyrex kullanıyorum
çok şükür benle aynı doz kullanan varmış

Belki de benim doktorun ultrasonu farklidir. Belki de sen kalbe odaklandigindan dikkat etmemis olabilirsin. Benim bebis kucuk olacak galiba biraz:) Kisa boylu olcak herhalde.

inşallah canımm bende hacettepeden randevu aldım ama aralık ayına verdiler taaaa çok ii diolar oraya ama bilmiorum çok kalabalık yhaa o yüzden hala araştırıyorumm
lokman hekimden memnun kalmadınmı canım...?
akropole çook ii diolar ama muayne üzreti ne kadar sen biliomusunn???
ayy ne güzell ben bilerek biraz da bekledim küçük olurda gözükmez falan üzülürüm die inşş yarın görürüm artık :))))

ben de 50lik euthyrex kullanıyorum
çok şükür benle aynı doz kullanan varmış[/QUOTE]

arkadaşların dozları görünce bende dedim benimki ne kadar az ama herkesin farklıdır herhalde... buarada benim doktorda kan tahlillerim için aç tok farketmez demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…