ayy canım benimde yarın inşş hayırlı haberlerle gelirizz :))yarın benim kontrolüm aslında kontrolde değil ben kendim kendime gidiyorum doktorum bi garip benim konuşmazsan konuşmaz falan ama iyi kadın hhiiiç korkutmuyo falan sakiiinmi sakiinaaynı been
şimdi haberleri izliyorumda kızlar görümcemin kocası gazateciydi ve adamı unutmuşlar bu vana görevli gönderirlerken gitseydi o yıkılan otelde olabilirdii allah korudu valla.....
inşş yarın bende görürüm canım yhaa çokk sewindim senin görmene çünkü sen çok korkuodun görünce eminim çook sewinmişsindirrr :))7. haftamda gördüm kalp atışını bebeğim ben. ama duymadım malesef. devlet hastanesine gitmiştim, belki ondan da olabilir.. doktorum ikiz de olabilir dedi. bir- iki haftaya netleşir dedi. )) bakalım kısmet. inşallah sen de görürsün ve duyarsın bitanem. ben o kadar gülmüştüm ki usg de sevincimden. boş gebelik diye ödüm kopmuştu (( evet benim de bi dahaki kontrolüm 3 hafta sonra olmuş olcak. )) zaman çabucak geçsin yaaa.
selamlar herkese
bugün doktora gittim bebiş gayet iyi 17,3mm olmuş
gözde seni epeydir göremeyince merak etmeye başlamıştım
iyiymişsin sevindim
ben folbiol kullanıyorum günde 1 tane, ama doktor günde 2 kullanmam gerektiğini söyledi eksik içiyormuşum
bir de bugün bir yazı okudum
8. hafta gebelikten sonra folik asitin artık hiçbir faydası yokmuş
canım bende 10+4 haftalığım doktora yarın gidicem bakalım ben troid ilaçı içyorum onun için kontrole gidiyorum birde folikasit bitti onu sorucam sana ikili tarama için gün verdilermi?
anladım cnm elevit le beraber mi devam edicen folbiole cnm benim bildiğim elevit verilince folbiol kesiliyoda ondan dedim işte her dr farklı farklı cnm benlki halsiz olduğundan demiştir cnm vitamin alasın daha fazla die...
ben de yaptırdım
ama ben de toksoplazma rubella falan sadece igm ye bakılmış yani şu an geçirip geçirmediğime
bağışıklık var mı diye bakmak için igg lere de bakılmalıymış
eğer yoksa bence hatırlatın çünkü bugün onları da yaptırdım ayrıca
mesela sende de cmv istememiş,ben onu da sonradan yaptırdım.cmv igm ve cmv igg
glukoz ve ast bakılmadı sanırım bende, ya da ben hatırlamıyorum bisürü test vardı
ilk gittiğim doktorda testler için hiç para ödemedim, 50tl muayene farkı ödemiştim
bugün başka doktora gittim eksik testleri yaptırmak için (bir de tekrar tsh,demir vs. baktırdım)
toplam 12 test vardı 75 tl fark ödedim
sizler ne kadar ödüyorsunuz
ben de merakta kaldım valla seni göremeyinceayy canım benimde yarın inşş hayırlı haberlerle gelirizz :))
inşş yarın bende görürüm canım yhaa çokk sewindim senin görmene çünkü sen çok korkuodun görünce eminim çook sewinmişsindirrr :))
ayy ikizmiii ikizse hemen yaz burdan çookk merak ettim canım yhaasen ikiz istiyomuydun sanki öyle hissediodun gibi kalmış aklımda :))
zman çabuk geçsinde bebişini bi daha gör inşş canımm :)
ayy canım bende seni özlemiştim varya aklımdan hep geçiodun çok sewindim okuyunca maşşallah bebeğin çok ii :))) nazar değmesinn
ewt canım bende öle biliorum 8. haftadan sonra folic asitin bi faydası olmuyomuşş
ya dozlarınız çok yüksek değil mi?bende levotiron kullanıyorum.5 gün 150 mg,2 gün 162,5 mg.ilk boş gebelik yaşamıştım o zman elevite başlamıştım.endokrin dr um sonrasında bırakma dedi.günde 1 tane sabahları elevit içiyorum.bir de gece yatmadan önce B12 vitamini alıyorum.24 kasımda gidicem ikili test için.inşallah her şey yolunda gider.
aç karnına yapılacağı için başka zamana erteledim,salı yaptırayım diyorum.çarşamba ve perşembe kontrole giderim diyorum.nasıl olsa muayene parası verceğim hiç değilse biraz zman geçsin bebeğimi yine göreyim:)))bakalım bizim kaç tutcak
ben de merakta kaldım valla seni göremeyince
yarın mı gidiyorsun doktora?
ya dozlarınız çok yüksek değil mi?
ben 50 mg kullanıyorum az mı acaba yaa tedirgin oldum
gebelik öncesi 6 falan çıkıyordu tsh, haşimato değilim,t3 t4 de iyi
sizlerin kaç çıkıyor tsh
en son 2,65 çıktı 2 hafta önce
bugün tekrar yaptırdım
canım aç karnına olacağını nerden çıkardın ki
aç tok farketmiyor bu tahliller
ben tok yaptırdım mesela
sizlerin kaç çıkıyor tsh
bugün tekrar yaptırdım
ben tok yaptırdım mesela
ben tok yaptırdım mesela
dr öyle söyledi canım,bilmiyorum ki:44::44:ben de merakta kaldım valla seni göremeyince
sizlerin kaç çıkıyor tsh
bugün tekrar yaptırdım
ben tok yaptırdım mesela
bende levotiron kullanıyorum.5 gün 150 mg,2 gün 162,5 mg.ilk boş gebelik yaşamıştım o zman elevite başlamıştım.endokrin dr um sonrasında bırakma dedi.günde 1 tane sabahları elevit içiyorum.bir de gece yatmadan önce B12 vitamini alıyorum.24 kasımda gidicem ikili test için.inşallah her şey yolunda gider.
cnm dr um bana da aç karnına git yaptır dedi muhakkak..
iyi bakalım yarın güzel haberlerde dön inşallaharamızda 3 güncük var yhaa ne güzell çok azz :)) ewt yarın gidicem doktorlar canımı sıktıığı için bayadır doktor baktım gidemedim hiç bi yere bide bulantılardan dolayıı
yarın gidicem inşş ii şeyler duyarımm
sen kalp atışlarını ne zaman duydun canımm bide hangi hastaneye gidiodunn??
bende euthyrox 50lik kullanıyorum günde 1 tane içiyorum ama ben 7 yıldır hipotroid tedavisi görüyorum yarın sonuçlar bakalım nasıl çıkacak inşalla canım
bende bugün 10+4 üm ve dr a gittim ama öyle çok bi şey görmedim.dr dedi bak eli ayağı dedi ama ben sadece kalp atışına odaklandığım için bi şey anlamadım.normal bi ultrason olduğu için mi göremedim acaba.benim bebişim 42 mm çıktı..neyse sağlıklı olsun da:))
ayy canım benimde yarın inşş hayırlı haberlerle gelirizz :))
iyi bakalım yarın güzel haberlerde dön inşallah
lokman hekim hastanesinde gördüm kalp atışını ama akropol hastanesine devam edicem aralıktan itibaren
sen nereye gidiceksin?
6+2de gördüm canım kalp atışını
inşallah canıım ya 2li test yaptırabilirim yarın ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?