canım benim arhadaş ikili taramaya gittiğinde dr cinsiyeti de sölemiş oğlu olacak belki senin de söyler :)inşallah canıım ya 2li test yaptırabilirim yarın ben...
ayyy canımm bnm en çookk merak ettiklerimden biri yarın gelince paylaş hemen bizimle olurmuu :)
inşallah canımm bende hacettepeden randevu aldım ama aralık ayına verdiler taaaa çok ii diolar oraya ama bilmiorum çok kalabalık yhaa o yüzden hala araştırıyorumm
lokman hekimden memnun kalmadınmı canım...?
akropole çook ii diolar ama muayne üzreti ne kadar sen biliomusunn???
ayy ne güzell ben bilerek biraz da bekledim küçük olurda gözükmez falan üzülürüm die inşş yarın görürüm artık :))))
nasıl heyecanlıyım var ya 3 haftada kocaman oldu...bademimin parmakları bilem ayrıldı sıkıştırıyo bazen beni anlıyorumyarın dr uçarak gidicez sanırım
canım benim arhadaş ikili taramaya gittiğinde dr cinsiyeti de sölemiş oğlu olacak belki senin de söyler :)
ayyyy canımm vallaa bendee çok heycanlıyımm :))) bakıorumm senn 11 haftalıksınn bennim o zamanlar içim içime sığmaz herladeee :)))nasıl heyecanlıyım var ya 3 haftada kocaman oldu...bademimin parmakları bilem ayrıldı sıkıştırıyo bazen beni anlıyorumyarın dr uçarak gidicez sanırım
hacettepe kalabalık olur evet
lokman hekim de çok kalabalık hem pek sevmem ben orayı
doktor iyi ama devam etmicem orda
akropolü çok okudum ben de iyi diye
muayene 35 tl fark var, ikili test 40tl falan
doğum 1500tl civarı
tam bilemiyorum fiyatları ama uygun işte
sen de görürsün yarın ne güzel
YARIN 11.11.2011 insALLAH sana ugur getirir canim
kizlar aranizda 7+2 olupta gebelik belirtisi yasamayan varmi ???? SIK IDRARA CIKMA MIDE BULANTISI KUSMA GIBI????
inanman arkadaşımın ablasına öyle kız dediler 1 ay sonra erkek oldu bir sürü şey almış heveslenip nasıl ağlıyodu ben herşeyi kız diye ayarlamıştım die 4 aylığına kadar inanmam
ayyyy canımm vallaa bendee çok heycanlıyımm :))) bakıorumm senn 11 haftalıksınn bennim o zamanlar içim içime sığmaz herladeee :)))
tabi öyle bir riskde var ama iki ayrı doktora gidiyor ikiside oğğlan demiş :) söylerse doktor sen yine de bize yaz ama benimde ikili tarama yakın ya heyecan yaptım
10 dakıkada bıren
ıdrara cıkıyorum git gide sık çıkmaya başladım birde karnım kocaman oldu goren 4 aylık falan snıyor bukadar cabuk karnı çıkan varmı normal sat gore 8 haftalık ama 7+1 falan
benımde karnım kocaman oldu ama hamılelık belırtılerınden bırı yok ne tuhaf ınsanım arada kasıklrda agrı sancı vurup gecıyor sırf o delı gıbı yemek yıyom bulantı kusma yok gögüs acıma bılmem ne yok
kızlar merhaba bende 8 haftalık hamileyim, 2,5 hafta önce kanamam oldu doktor istirahat verdi evdeyim ve genelde yatıyorum, normalde çok hareketli, hergün yürüyüş yapan biriydim, böyle eve kapanmaktan mı hareketsiz kalmaktan mı yoksa midemdeki rahatsızlıklardan mı bilmem psikolojim çok bozuk, hiç hayat enerjim kalmadı, kimseyle konuşmak istemiyorum, oturamıyorum bile hep yatar durumdayım, bebek çok iyi, gelişimi iyi ama bende hiç tat yok, siz ne durumdasınız merak ettim, böyle mutsuz olan birtek ben miyim?
iyi akşamlar arkadaşlar,uzun süredir giremedimmm...çokkk heyecanlıyım yarın sabah 9.15 de doktor randevum var 8 haftalık hamileyimmm yarın kalp atışlarını dinlemeye gideceğizzz inşallahh..ya alttan bakmaz dimiiiii,üsten duyulur kalp atışları...
normal herkesın aynı olcak hısset dıe bısı yok bnm kuzenımın hıç bişi hisetmemiş 4 aylıkken hatta karnı bellı oldu hastalanıyodu normal adetı oluodu başka bişi doktora gıdıo orda bellı oluo hamılelıgı dusun artık saka gıbı:)
iyi akşamlar arkadaşlar,uzun süredir giremedimmm...çokkk heyecanlıyım yarın sabah 9.15 de doktor randevum var 8 haftalık hamileyimmm yarın kalp atışlarını dinlemeye gideceğizzz inşallahh..ya alttan bakmaz dimiiiii,üsten duyulur kalp atışları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?