aaayy inşallah canım yaa belli olur
bi ağrı var karnımda anlatamam sanki tepiniyolar içimde acayip böyle sağ göğüsümün altında arada sola geçiyo sızlamayla ağrıma gibi yarım saattir ağrı çekiyorum nerdeyse:44:
demekki gittigim yerde var
kadin ultrasonla bakicaz diyee iki kere soyledi
bende anlamadim alla alla normalde neyle bakiyonda sanki falan demistim
cahillik basa bela
hmm heyecanli bi kac gun bekliyor yani bizi sonuclar icin
bunun ayri bi ucreti varmi pekii
birisine demiski bende bilmem ney yok siz suraya gidin fiyati 250 demis
acbaa bnun icinmi dedi onu kii
napti acaba iyidir insallah
Aman dikkat et cnm büyük ihtimalle gaz sancısıdır hamilelikte en zoru gaz sancısı oluyo cnm sen yinede dinlen bu arada gaz olunca tutmayın tavsiye sonra çok sancı yapıyo
senle ben aynı haftadayız benim göğüslerime dokunca ağrı olurdu bugün geçti sanki mide bulantım var, birde nefes alamıyorum sanki korkuyorum sanki
bir terslik var sende durumlar nasıl kasıkalrımda ağrı falan yok.
yok canım bu gaz sancısı değil soda falan içtim gazdır belki die ya nası anlatıyım tarifsiz bir sızı şimdi kasıklarıma indi arada çıkıyo yine yukarı......
cnm yaa şimdi defnoşun belgelerine baktımda ben karıştırmışımm o renkli olan 22. haftada 2. düzey ultrasonografi var oymuşşş...ama dediğim gibi 2 li testte hem kan hem ultrason bakılıyoo öyle büyük makinede demekki dr ununu makinası gelişmiş senin...ve ben 12. hafatda cinsiyetini %70 öğrenmişim....
canım şimdi stres yapmışsındır sen yokmu orda ayaklarını havaya kaldırıp oturabilceğin bi yerr öyle yapp ...
var ama genel müdür burda koltuk bana bakıyo ben koltuğa bakıyorum zaten diğer arkadaşlarda anladı ağrımın olduğunu yüzümden gelip gidip nasılsın die...ama daha iyiyim aralıkları uzadıı daha az sancı giriyo
canim aman dikkat et
bisey yoktur insallah da sikma kendini
isten kacta cikiyorsunki
6da çıkıyoruum daha zamanım var bide son dakka müşteri geliyo bazen 6:30 7e kadar kalabiliyoruz
6 da cikabilsen bari
e cikamasanda izin istesen
bak arkadaslarinda anlamis
dinlensen iyi gelir
sen sakin ol
iyiyim de icinden
nrmaldir herhalde bunlar
daha cne yasamayincada blmiyormki
bayanlar merhaba!bende allah kısmet ederse haziranda anne olacağım.7hafta 5günlük hamileyim,bebeğim kesesinide gördük kalbinide duyduk.ben bişey soracam,benim iki gündür adet ağrısına benzer ağrılarım oluyor hafif ama.bide 2 gündür çok hafif lekelenme var yani kahve gibi ya endişelendim,bi sitede okudum bebek ölünce olur diyorallahım esirgesin.birkaç hamile arkadaşımda çok normal dedi.bunu yaşayan varmı?doktorum zaten 19nda çağırdı kontrolüm var ama şimdi endişelendim.
6 da cikabilsen bari
e cikamasanda izin istesen
bak arkadaslarinda anlamis
dinlensen iyi gelir
sen sakin ol
iyiyim de icinden
nrmaldir herhalde bunlar
daha cne yasamayincada blmiyormki
bencede rubetimm sinir yaptın senn ii olcan bakkk eve gidebilsen aslında zaten bikaç saat müsade etmezlermikii yawww..dinlensen direk düzelirsin kzum...
slm kızlar sürekli okuyorum ama oğlum saolsun bi türlü yazdırmıyor bana.ben oğlumda 2li test yaptırmamıştım daaha doğrusu m.n.y.k. doktor gerek yok demişti.ayrıntılı ultrasonu sadece 20.haftalarda zannediyordum ben.bu arada bugün garip şekilde kızım olacağı hissine kapıldım nasıl oldu bilmiyorum.acayip baş ağrım var,gözlerim çıkacak sanki yerlerinden.uyuyamıyorum da...
bu araada 8 haftalık hamişler kontrole ne zaman gidiyorsunuz.ben 1 aralıkta inşallah.
bayanlar merhaba!bende allah kısmet ederse haziranda anne olacağım.7hafta 5günlük hamileyim,bebeğim kesesinide gördük kalbinide duyduk.ben bişey soracam,benim iki gündür adet ağrısına benzer ağrılarım oluyor hafif ama.bide 2 gündür çok hafif lekelenme var yani kahve gibi ya endişelendim,bi sitede okudum bebek ölünce olur diyorallahım esirgesin.birkaç hamile arkadaşımda çok normal dedi.bunu yaşayan varmı?doktorum zaten 19nda çağırdı kontrolüm var ama şimdi endişelendim.
[sıze=2]kızlar ben geldim yaa bugun içimde garip bi hiss var ben sanki hamile degilim bune şimdi yaaaa[/sıze]
hosgeldinnn
insallah kismet olur kavusmakta
o agrilar bendede oluyor bi kac gundur pek yok ama
oncesinde hep vardi devamli olarak
ama lekelenme konusunda bilemiyorum
her okudugunaa aldiris etme
ama icinin rahat etmesi icinde bi gorun bakalim ne diyecek
bizim yorumumuzdan ziyade onunki onemli cunki canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?