2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aman dikkat et cnm büyük ihtimalle gaz sancısıdır hamilelikte en zoru gaz sancısı oluyo cnm sen yinede dinlen bu arada gaz olunca tutmayın tavsiye sonra çok sancı yapıyo

cnm yaa şimdi defnoşun belgelerine baktımda ben karıştırmışımm o renkli olan 22. haftada 2. düzey ultrasonografi var oymuşşş...ama dediğim gibi 2 li testte hem kan hem ultrason bakılıyoo öyle büyük makinede demekki dr ununu makinası gelişmiş senin...ve ben 12. hafatda cinsiyetini %70 öğrenmişim....

Aman dikkat et cnm büyük ihtimalle gaz sancısıdır hamilelikte en zoru gaz sancısı oluyo cnm sen yinede dinlen bu arada gaz olunca tutmayın tavsiye sonra çok sancı yapıyo

yok canım bu gaz sancısı değil soda falan içtim gazdır belki die ya nası anlatıyım tarifsiz bir sızı şimdi kasıklarıma indi arada çıkıyo yine yukarı......

yok bende de ağrı tatlım ama göğüslerimde yandan bastırınca felaket acıyormide bulantım hep olmuyor koku hassasiyeti var herkeste aynı şeyler olmaz sıkma canını

yok canım bu gaz sancısı değil soda falan içtim gazdır belki die ya nası anlatıyım tarifsiz bir sızı şimdi kasıklarıma indi arada çıkıyo yine yukarı......

canım şimdi stres yapmışsındır sen yokmu orda ayaklarını havaya kaldırıp oturabilceğin bi yerr öyle yapp ...

belkide doktorda olmayan 22. haftadakide olabilir o zaman bu durumda bilemiyorum
bakalim zaman gelince ogreniriz artik
evet soyledi zaten kan alicaz ve ultrasonla bakicaz dedi
neyse rubet gitsin baaklim nasil olcak

canım şimdi stres yapmışsındır sen yokmu orda ayaklarını havaya kaldırıp oturabilceğin bi yerr öyle yapp ...

var ama genel müdür burda koltuk bana bakıyo ben koltuğa bakıyorum zaten diğer arkadaşlarda anladı ağrımın olduğunu yüzümden gelip gidip nasılsın die...ama daha iyiyim aralıkları uzadıı daha az sancı giriyo

canim aman dikkat et
bisey yoktur insallah da sikma kendini
isten kacta cikiyorsunki

bayanlar merhaba!bende allah kısmet ederse haziranda anne olacağım.7hafta 5günlük hamileyim,bebeğim kesesinide gördük kalbinide duyduk.ben bişey soracam,benim iki gündür adet ağrısına benzer ağrılarım oluyor hafif ama.bide 2 gündür çok hafif lekelenme var yani kahve gibi ya endişelendim,bi sitede okudum bebek ölünce olur diyor allahım esirgesin.birkaç hamile arkadaşımda çok normal dedi.bunu yaşayan varmı?doktorum zaten 19nda çağırdı kontrolüm var ama şimdi endişelendim.

6da çıkıyoruum daha zamanım var bide son dakka müşteri geliyo bazen 6:30 7e kadar kalabiliyoruz

6 da cikabilsen bari
e cikamasanda izin istesen
bak arkadaslarinda anlamis
dinlensen iyi gelir
sen sakin ol
iyiyim de icinden
nrmaldir herhalde bunlar
daha cne yasamayincada blmiyormki

6 da cikabilsen bari
dinlensen iyi gelir
sen sakin ol
iyiyim de icinden
nrmaldir herhalde bunlar

bencede rubetimm sinir yaptın senn ii olcan bakkk eve gidebilsen aslında zaten bikaç saat müsade etmezlermikii yawww..dinlensen direk düzelirsin kzum...

slm kızlar sürekli okuyorum ama oğlum saolsun bi türlü yazdırmıyor bana.ben oğlumda 2li test yaptırmamıştım daaha doğrusu m.n.y.k. doktor gerek yok demişti.ayrıntılı ultrasonu sadece 20.haftalarda zannediyordum ben.bu arada bugün garip şekilde kızım olacağı hissine kapıldım nasıl oldu bilmiyorum.acayip baş ağrım var,gözlerim çıkacak sanki yerlerinden.uyuyamıyorum da...

bu araada 8 haftalık hamişler kontrole ne zaman gidiyorsunuz.ben 1 aralıkta inşallah.

hosgeldinnn
insallah kismet olur kavusmakta
o agrilar bendede oluyor bi kac gundur pek yok ama
oncesinde hep vardi devamli olarak
ama lekelenme konusunda bilemiyorum
her okudugunaa aldiris etme
ama icinin rahat etmesi icinde bi gorun bakalim ne diyecek
bizim yorumumuzdan ziyade onunki onemli cunki canim

6 da cikabilsen bari
dinlensen iyi gelir
sen sakin ol
iyiyim de icinden
nrmaldir herhalde bunlar

izinmi yok canım izin vericeklerini hiç sanmıyorum iyiyim şimdi biraz bulmaca falan çözdüm kafamı dağıttım daha iyiyim

bencede rubetimm sinir yaptın senn ii olcan bakkk eve gidebilsen aslında zaten bikaç saat müsade etmezlermikii yawww..dinlensen direk düzelirsin kzum...

aynen gormemisimde ilk yazdiklarini sasirdim birden
biraz dinlenmek iyi gelir insallah

selam
bi his geliyor insana bu haftalarda sanirim
banada erkek olacak gibi geliyor artik
Allah biliyor sadece su anda amaa
baya baya icimden oyle hissediyorum

canım lekelenme olabilio kanama olmadığı sürece bişi demio doktorlar zaten bnede olmuştu bn telaşlanıp doktora gittim ama hiç bişi yapmıolar adet olucakmış gibi ağrılarda normal olurmuş onlarr

teşekkür ederim,haklısın doktoruma sormam lazım.en son geçen hafta gittim sormuştu leke varmı diye çok hafif oldu dedim endişelenme demişti,bebek yerleşiyormuş rahme deliyormuş hatta ondan ağrıda olur hafif lekede olur diye ama okuduklarım beni dehşete düşürdü.önümzüdeki hafta kontrolüm vardı erkene alacağım sanırsam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…