2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

izinmi yok canım izin vericeklerini hiç sanmıyorum iyiyim şimdi biraz bulmaca falan çözdüm kafamı dağıttım daha iyiyim
zaten surda az kaldiki yahu nolcak yarim saatten
az daha dagit bakalim kafani
iyi hissedecegin seyler yap gecicek insalah tamamen

kızlar ben geldim yaa bugun içimde garip bi hiss var ben sanki hamile degilim bune şimdi yaaaa
sanirim hepimizin pskolojisi bozulmaya basladi arkadaslar
gozumuz aydin
neden olduki oyle
hani bi belirtin falan olmadigi icinmi

banada dun bi kitap almistim bebegim ve ben diyee
hamilelikten sonra dogumu falanda konu almislar
okudukca oyle bi korktum oyle bi korktumkii
nerdeyse ben hazir degilim diye oturup aglicam
acayip bi dogum korkusu var bendede

eşim almış bana o kitaptan bakmadım bile bi baktım heh bu ne annemde yapıyodu bunu öğrenmek için bide kitaba bakıyolar alt değiştirmede ne var falan die söyleniyodum eşim bozuldu haliyle çok biliyon sen dedi çıktı....
bu arada getirdiği kiraz değiiil vişne çıktı bende de vardı vişneee ppöööffff

evet yerlesirken falan olurmus
agrilar zaten normal
ama hani icinde suphe varsa bi konus doktorunla genede
valla nette oyle seyler yaziyorki onunee geleen
korkmakta haklisin yani

hamilelikte sinir,karamsarlık duygusal dalgalanma çok normal..haziranda hepimiz bebişleri hayırlısıyla kucağımıza alınca bütün sıkıntılar bitecekinşallah..

bari ilgilenmis gibi yapsaydin
yazik adam o kadar udusnmuste almisss
bende kendime sinir ldum nie aldim bunu simdi
canimi skti sadece dedim
bide 39 tl haaaaaaa ole ucuz biside degil
giick oldum bundna sonra arastirip oyle alicam
ahah sen bi kiraz yiyemedin dimi hala

bozuldu piskolojiiii valla ay bide benim annemler fln istanbula ben antalya anam burda kimseye naz yapamıyorum bildigin normal hayat devam ediyoo sen hamilesin otur dinlen diyen yok sanırım sinirlerim bozuldu çok pis kapris yapasım var

banada dun bi kitap almistim bebegim ve ben diyee
hamilelikten sonra dogumu falanda konu almislar
okudukca oyle bi korktum oyle bi korktumkii
nerdeyse ben hazir degilim diye oturup aglicam
acayip bi dogum korkusu var bendede
AYYY SORMAA YHA BNDEDE ÇOK FENA Bİ DOĞUM KORKUSU VARR YHAA NAPICAZ BİZ YHAA BANADA GELİO ÖLE AĞLAMALAR ARADA HAZIR DEĞİLİM DİEE ((
yavruss memişlerin acımasından baska bişi yok şuanda ne bilim herkes iyi olamaya çalısıyo bana rahat battı sanırım ama oyle geliyo içimden hahhahahhaa sen nasılsınnn

OYY OYY KUZUMM TAKMA KAFANA HİÇÇ YHAA TADINI ÇIKAR VALLA BENİM GÜN İÇİNDE İİ OLDUĞUM 1-2 SAAT VAR ONUN DIŞINDA ÖLÜ GİBİYİMM EŞİM O SAATLERDE EWEDE OLURSA OHHH BEE DİO BU HALLERİNİ ÖZLEMİŞİM SENİN DİYOO :d:d
SEN SIKMA CANINI BULANTILARIN FALAN YOKSA NE GÜZEL BAK BİZLER 3 AY GEÇSİN DİE YALVARIOSS :d KEŞKE SENİN GİBİ RAHAT GEÇİRSEM VARYA YER DEĞİŞELİMMİ :d:d

kızlar benim 4.bebeğim ve hepsini normal doğumla evde ebe eşliğinde doğurdum.eşim memur ben lise mezunuyum ev hanımıyım.korkmayın diyemem.her doğum ayrı sıkıntı..bir sıkıntı olmazsa yine normal doğuracağım.her canlı bir şekilde doğuyor.bunları düşünerek stres yapmayın.bu doğumu hastanede yapacağım.bendede doğum masası fobisi var.o masaya nasıl çıkacağımı düşünüyorum

bozuldu piskolojiiii valla ay bide benim annemler fln istanbula ben antalya anam burda kimseye naz yapamıyorum bildigin normal hayat devam ediyoo sen hamilesin otur dinlen diyen yok sanırım sinirlerim bozuldu çok pis kapris yapasım var

o kotu oluyo cidden yaa
benim annem simdi yakin falan bide
dun misafirim gelcekti geldi annem yardm etti
o olmasa nasil yapardim bilmem

ama bende takacak biseyler buluyorum
surekli bi patlama ani yasiyorum ozellikle aksamlari
uykum flanda olmuyor pek
ne var uyusam fazla fazlaa

ya ne bilim ben gereksiz görüyorum o kitapları bişeyde yok içinde genelde bildiğimiz şeyler canım senin gözün korkmuş hepsini birden görünce bi şeyini sevdim bebeğe masaj ve spor hareketleri var onu sevdim yok emzirirken nasıl tutmamız gerekiyomuşte altını değiştirirken ayaklarını kavramamız gerekiyomuş hadi yaaa vallamı falan dedim eşim bi hevesle okurken sonra gönlünü aldım ama o an boş bulundum ne biliyim

ya kiraz kiraz die getirdi gördüm buda vişne değilse bende ebru değilim dedim hiçte sevmem ye bi dedim baktı bana sen bunu komposto yaparsın suyunu içersin artık dedi ve kaçtı

kız sorma annemle aynı şehirdeyiz ama gelip gitmio uzak biraz mesafemiz bende naz yapamıom kimseye sabahtan akşama kadar yanlız tek başıma çekiomm bizimm bayaa naz yapasımız varr heee :))
kocalar zaten sabah gidio akşam yorgun gelioo yazık bizee yhaaa

kızlar bende bi türlüüü yeşil erik bulamıomm yhaa valla tadı ağzımda ama yiyemedim bi türlüü ankarada nerde bulucam bilen alan varmı bulursanız banada diyin kızlarr yhaa yok hiç bi yerde ((

OYY OYY KUZUMM TAKMA KAFANA HİÇÇ YHAA TADINI ÇIKAR VALLA BENİM GÜN İÇİNDE İİ OLDUĞUM 1-2 SAAT VAR ONUN DIŞINDA ÖLÜ GİBİYİMM EŞİM O SAATLERDE EWEDE OLURSA OHHH BEE DİO BU HALLERİNİ ÖZLEMİŞİM SENİN DİYOO :d:d
SEN SIKMA CANINI BULANTILARIN FALAN YOKSA NE GÜZEL BAK BİZLER 3 AY GEÇSİN DİE YALVARIOSS :d KEŞKE SENİN GİBİ RAHAT GEÇİRSEM VARYA YER DEĞİŞELİMMİ :d:d[/QUOTE]

bende vardı bulantı ama çok az sulu yemekler fln yiyemiyordum ama bir haftadır yok bisey ya siz ne çabuk dogumu düşünmeye başladınız düşünmeyin şimdiden daha çok var içimizde kalmıcak yaaa :)) çıkar bi şekilde

SEBZE MEYVE DÜNYASI
canım burda var ben kiraz için aradım 'erik var yemezmi yenge' die bi adam konuştu

benim kocam öglen bi yemege geliyor gidiyor iş yeri zaten evin hemen yan tarafı ama aksam 11 de geliyor sıkıcı oluyooo tek basına olmak evde bak ben asermiyorumda benim bebek uslumu olacak acaba ben buralarda görürsem erik alır sana kargo yaparım ama hiç denk gelmedim canım

BİLMİOM AMA DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞIOM DA ÖZELLİKLE GECELERİ ÇOK GELİO AKLIMA ÇOKK TIRSIORUMMM :18: HAYIRLISIYLA FIRTLATIRIZ DA GEÇER İNŞŞ :d

EWT ÇOK SIKICI OLUYO EWDE TEK BAŞINA OLMAK SİZLERDE OLMASANIZ ZAMAN GEÇMEZ HERALDE HİÇÇÇ (
SENİN BEBEK ÇOKK USLU OLUCAK HE BENCEDE NE GÜZEL USLU USLU DURUYO YERİNDE :) NAZI FALANDA YOK HİÇÇ
SAOL CANIM TEŞEKKÜR EDERİM ANAKRADA EŞİM SÖYLEDİĞİM HER YERE BAKIO AMA HALA BULABİLMİŞ DEĞİL :)

SEBZE MEYVE DÜNYASI
canım burda var ben kiraz için aradım 'erik var yemezmi yenge' die bi adam konuştu

SAOLL CANIM DUR BAKIYIM HEMEN Bİ :d:d

cnm bende yeşil erik istiyordum ilk zamanlar annem 4 mevsim meyve sebze satan bi yerden buldu.eriğin tanesi 5 tl idi :) yalnız bişi diyim mi almasa yeriymiş çünkü hiç o yazınki gibi kütür kütür lezzeti yok gayet çirkindi sırf para vermiş aramış ayıp olmasın diye yiyim dedim.şöyler der büyükler eğer canın erik istiyorsa onu illa ki yemelisin tazesi yoksa bile turşusu,kompostosu bi şekilde olanını yiycekmişsin.ayrıca yanlış anlamayın ama burda hepimiz hamileyiz canınızın istediklerini buraya yazarsanız başkasını da etkilemiş oluyosunuz.geçen biri bişi yazmış hiç aklımda yokken benimde kafama takmış oldu.bunları burda yazmayın netten araştırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…