zaten surda az kaldiki yahu nolcak yarim saattenizinmi yok canım izin vericeklerini hiç sanmıyorum iyiyim şimdi biraz bulmaca falan çözdüm kafamı dağıttım daha iyiyim
sanirim hepimizin pskolojisi bozulmaya basladi arkadaslarkızlar ben geldim yaa bugun içimde garip bi hiss var ben sanki hamile degilim bune şimdi yaaaa
zaten surda az kaldiki yahu nolcak yarim saatten
az daha dagit bakalim kafani
iyi hissedecegin seyler yap gecicek insalah tamamen
sanirim hepimizin pskolojisi bozulmaya basladi arkadaslar
gozumuz aydin
neden olduki oyle
hani bi belirtin falan olmadigi icinmi
banada dun bi kitap almistim bebegim ve ben diyee
hamilelikten sonra dogumu falanda konu almislar
okudukca oyle bi korktum oyle bi korktumkii
nerdeyse ben hazir degilim diye oturup aglicam
acayip bi dogum korkusu var bendede
kısss nerden çıktı oo :)))) belirtilerin yok diemi öle geliooo
teşekkür ederim,haklısın doktoruma sormam lazım.en son geçen hafta gittim sormuştu leke varmı diye çok hafif oldu dedim endişelenme demişti,bebek yerleşiyormuş rahme deliyormuş hatta ondan ağrıda olur hafif lekede olur diye ama okuduklarım beni dehşete düşürdü.önümzüdeki hafta kontrolüm vardı erkene alacağım sanırsam:)
eşim almış bana o kitaptan bakmadım bile bi baktım heh bu ne annemde yapıyodu bunu öğrenmek için bide kitaba bakıyolar alt değiştirmede ne var falan die söyleniyodum eşim bozuldu haliyle çok biliyon sen dedi çıktı....
bu arada getirdiği kiraz değiiil vişne çıktı bende de vardı vişneee ppöööffff
zaten surda az kaldiki yahu nolcak yarim saatten
az daha dagit bakalim kafani
iyi hissedecegin seyler yap gecicek insalah tamamen
sanirim hepimizin pskolojisi bozulmaya basladi arkadaslar
gozumuz aydin
neden olduki oyle
hani bi belirtin falan olmadigi icinmi
banada dun bi kitap almistim bebegim ve ben diyee
AYYY SORMAA YHA BNDEDE ÇOK FENA Bİ DOĞUM KORKUSU VARR YHAA NAPICAZ BİZ YHAA BANADA GELİO ÖLE AĞLAMALAR ARADA HAZIR DEĞİLİM DİEEbanada dun bi kitap almistim bebegim ve ben diyee
yavruss memişlerin acımasından baska bişi yok şuanda ne bilim herkes iyi olamaya çalısıyo bana rahat battı sanırım ama oyle geliyo içimden hahhahahhaa sen nasılsınnn
bozuldu piskolojiiii valla ay bide benim annemler fln istanbula ben antalya anam burda kimseye naz yapamıyorum bildigin normal hayat devam ediyoo sen hamilesin otur dinlen diyen yok sanırım sinirlerim bozuldu çok pis kapris yapasım var
bari ilgilenmis gibi yapsaydin
yazik adam o kadar udusnmuste almisss
bende kendime sinir ldum nie aldim bunu simdi
canimi skti sadece dedim
bide 39 tl haaaaaaa ole ucuz biside degil
giick oldum bundna sonra arastirip oyle alicam
ahah sen bi kiraz yiyemedin dimi hala
bozuldu piskolojiiii valla ay bide benim annemler fln istanbula ben antalya anam burda kimseye naz yapamıyorum bildigin normal hayat devam ediyoo sen hamilesin otur dinlen diyen yok sanırım sinirlerim bozuldu çok pis kapris yapasım var
kız sorma annemle aynı şehirdeyiz ama gelip gitmio uzak biraz mesafemiz bende naz yapamıom kimseye sabahtan akşama kadar yanlız tek başıma çekiomm bizimm bayaa naz yapasımız varr heee :))
kocalar zaten sabah gidio akşam yorgun gelioo yazık bizee yhaaa
kızlar bende bi türlüüü yeşil erik bulamıomm yhaa valla tadı ağzımda ama yiyemedim bi türlüü ankarada nerde bulucam bilen alan varmı bulursanız banada diyin kızlarr yhaa yok hiç bi yerde((
yavruss memişlerin acımasından baska bişi yok şuanda ne bilim herkes iyi olamaya çalısıyo bana rahat battı sanırım ama oyle geliyo içimden hahhahahhaa sen nasılsınnn
kız sorma annemle aynı şehirdeyiz ama gelip gitmio uzak biraz mesafemiz bende naz yapamıom kimseye sabahtan akşama kadar yanlız tek başıma çekiomm bizimm bayaa naz yapasımız varr heee :))
kızlar bende bi türlüüü yeşil erik bulamıomm yhaa valla tadı ağzımda ama yiyemedim bi türlüü ankarada nerde bulucam bilen alan varmı bulursanız banada diyin kızlarr yhaa yok hiç bi yerde((
bende vardı bulantı ama çok az sulu yemekler fln yiyemiyordum ama bir haftadır yok bisey ya siz ne çabuk dogumu düşünmeye başladınız düşünmeyin şimdiden daha çok var içimizde kalmıcak yaaa :)) çıkar bi şekilde
kuzum çoştunmuuu huuu orda iştee bebişinn stres yaptırma kendinee
EWT ÇOK SIKICI OLUYO EWDE TEK BAŞINA OLMAK SİZLERDE OLMASANIZ ZAMAN GEÇMEZ HERALDE HİÇÇÇbenim kocam öglen bi yemege geliyor gidiyor iş yeri zaten evin hemen yan tarafı ama aksam 11 de geliyor sıkıcı oluyooo tek basına olmak evde bak ben asermiyorumda benim bebek uslumu olacak acaba ben buralarda görürsem erik alır sana kargo yaparım ama hiç denk gelmedim canım
SEBZE MEYVE DÜNYASI
canım burda var ben kiraz için aradım 'erik var yemezmi yenge' die bi adam konuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?