2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen senle ben bide vajinismusun verdigi bisey var tabi
yaa geri plana atiyorum surekli
ama acayip korkum var dusunmek istemiyorum
yaklasinca nasil olcak bilmiyorum
simdi sadece aman iyi olsun
aman kavusayim saglikli sihhatli diyorum
ama dun anladimkii
ciddi anlamda sorunluyum bu konuda

ne guzel ne mutlu sana
normal dogum yapabilcegimi asla dusunmuyorum ne yazikki
insallah Allahim kolaylik versin hepimize

ya canim zaten kitapla falan olcak bisey degildee
ne bilim ben hic kardesm falanda olmayinca biraz bilgi sahibi olayim dedimdee
esas korktum yaa
ben bilmiom yaa emzirme flaan
ay bi an banyofalan yaptirdigimi dusundum aman yok yokkk ben beceremicem bu iisi dedm yaa
sonra dedim bunlari dusunmee nazli oluruna biraak
annene birakkk sen bosveeeeer
iyi bari gonlunu aldiysan sorun yokk hevesini kirmada
ahaha korkusundan kacmis napsin
ben salgam iciyrum ha biree yaa
zararlimidrkii ona bakcaktim br
cola istiyor canim yasak
nar yiyorum dayanamiyorum onuda yememek lazimmis ama dayanamiyorm ona poff
ben hep zararli seyler istiyor canim

EWT CANIMM YHAAA AHH OO VAJİNUSÖUS YOKMU O BİLE ANAMI AĞLATTI :d BİZİ DOĞURTACAKLARA ALLAH SABIR VVERSİNN :d TABİ BİZEDE DAYANMA GÜCÜÜ :)
EWT KENDİMİ AMAN İİ OLSUN SAĞLIKLA KAVUŞAYIM DİE AVUTUYORUM İNŞŞ SON ZAMANALRDA BU KORKULARIM DAHADA ARTMAZZ...

BEN HERKES YAZDIĞI İÇİN SORUN OLMAZ DİE DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA Bİ DAHA YAZMAM...
DOĞRU YAZINKİ TADI OLMAZ TABİKİİ AMA TADI AĞZIMDA RÜYALARIMA GİRER OLDUU SİYAHINI YİYORUM AMA YOK ONUN YERİNİ TUTMUYOOO

benimde tek korktuğum şey banyoydu işte video falan izledim ondan sonra rahatladım o kadar zorluğu yok ama işte böyle ağlayıp çırpındığı zaman kayar die korkuyorum yoksa beceririm ben doğumdan sonra kimseyi istemicem yanıma ne kaynanamı ne annemi eşim dursun yanımda zaten sonra onlara bırakıp çalışmaya devam edicem en azından başında keyfini çıkarıyım

çok sıkma canım kendini azar azar herşeyde ye bişey olmaz ben kızartmada yiyorum canım kola isterse kolada içerim ne biliim canım ne isterse yiyorum ama abartmıyorum tabi

karın büyüdükten sonra yatmak daha zor olacak.ben ablamlardan biliyorum nefes almak bile güçleşiyor.şimdi çok söylenme çünkü ilerleyen zamanlarda söyelenecek bişiyin kalmayacak :)

bende sana demedim zaten yazan herkeze dedim biri yazmış bide lezzetli lezzetli anlatmış insanın içi çekiyo.kendisini de gördüğün an bişi değişmiycek zaten bi tane yersin burun kıvırırsın o öyle uyuz bişi işte.şimdi sanki önünde bi kilo olsa yiycek gibi oluyosun.

vallaaaaa Allah bizede karsimizdakilerede yardim etsin
o vajinismus denen illet varyaa mahvetti
ne streslere soktuuuu
ne kilolar aldim onun yuzunden
aynen simdilik avutuyorum bende
ama bakalim o gunlere gelelim nasil olcak

ben izleyincede daha fena oluyorum
ya ozeniyorum bu konularda cesaretli olanlaraa
ben anneme guveniyorum yaaa
Allah onada saglik versin yani
yoksa durumum bubur
ay insallah banada bi cesaret gelirdee guzel guzel yaaprim yahuu

canim bende abartmadan diyorumdaa
hani midem bulaniyor yaa canim sadece belli seyler istiyor bu seferde abartiyorum
hergun cola icesim var yada nar yiyesim
kizartma falan goresim yok zaten

EWT ÖNÜMDE 1KİLO 2 KİLO NE KADAR OLSA YİCEK GİBİYİM HEPSİNİİ :d AMA KÖTÜDE OLSA YERİM DİORUM DA BELKİDE YİYEMEM :)

ben 8 yaşında falanken kardeşim olmuştu anneme hep yardım ederdim bide bi ara çocuk bakmışlığım var tamam büyüktü çocuk ama herşeyiyle ilgileniyodum yani ondan heralde bu cesaretim

EWT ÖNÜMDE 1KİLO 2 KİLO NE KADAR OLSA YİCEK GİBİYİM HEPSİNİİ :d AMA KÖTÜDE OLSA YERİM DİORUM DA BELKİDE YİYEMEM :)

marketten turşusunu al.Allah göstermesin bebeğin bi yeri eksik olur derler gerçekten o kadar çok istiyorsan.benim canım da herşeyi istiyor ama yemiyorum.garip bişi.

marketten turşusunu al.allah göstermesin bebeğin bi yeri eksik olur derler gerçekten o kadar çok istiyorsan.benim canım da herşeyi istiyor ama yemiyorum.garip bişi.
turşusu oluyodu demi dur bide ona baktırıyım marketten çok istiyom bi tek o en başından beri bide bişiyi dha çok yiyiom o bulanabilcek bişi ama yazmıyım onun dışında bulantılar bişi yedirmio zaten istesemde :))

yollatayım diycem ama onların soğutucudan çıktığı gibi yenmmesi gerekiyomuş yoksa bozuluyo benimki çıktıktan 1 saat sonra erimişti bozulmaya başlamıştı

ha bide reçeli olur onu da yiyebilirsin tadı onun gibi olmaz ama en azından yemiş olursun.isteyipte yememek ii değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…