AYYY SORMAA YHA BNDEDE ÇOK FENA Bİ DOĞUM KORKUSU VARR YHAA NAPICAZ BİZ YHAA BANADA GELİO ÖLE AĞLAMALAR ARADA HAZIR DEĞİLİM DİEE((
OYY OYY KUZUMM TAKMA KAFANA HİÇÇ YHAA TADINI ÇIKAR VALLA BENİM GÜN İÇİNDE İİ OLDUĞUM 1-2 SAAT VAR ONUN DIŞINDA ÖLÜ GİBİYİMM EŞİM O SAATLERDE EWEDE OLURSA OHHH BEE DİO BU HALLERİNİ ÖZLEMİŞİM SENİN DİYOO :d:d
SEN SIKMA CANINI BULANTILARIN FALAN YOKSA NE GÜZEL BAK BİZLER 3 AY GEÇSİN DİE YALVARIOSS :d KEŞKE SENİN GİBİ RAHAT GEÇİRSEM VARYA YER DEĞİŞELİMMİ :d:d
kızlar benim 4.bebeğim ve hepsini normal doğumla evde ebe eşliğinde doğurdum.eşim memur ben lise mezunuyum ev hanımıyım.korkmayın diyemem.her doğum ayrı sıkıntı..bir sıkıntı olmazsa yine normal doğuracağım.her canlı bir şekilde doğuyor.bunları düşünerek stres yapmayın.bu doğumu hastanede yapacağım.bendede doğum masası fobisi var.o masaya nasıl çıkacağımı düşünüyorum
ya ne bilim ben gereksiz görüyorum o kitapları bişeyde yok içinde genelde bildiğimiz şeyler canım senin gözün korkmuş hepsini birden görünce bi şeyini sevdim bebeğe masaj ve spor hareketleri var onu sevdim yok emzirirken nasıl tutmamız gerekiyomuşte altını değiştirirken ayaklarını kavramamız gerekiyomuş hadi yaaa vallamı falan dedim eşim bi hevesle okurken sonra gönlünü aldım ama o an boş bulundum ne biliyim
ya kiraz kiraz die getirdi gördüm buda vişne değilse bende ebru değilim dedim hiçte sevmem ye bi dedim baktı bana sen bunu komposto yaparsın suyunu içersin artık dedi ve kaçtı
bende yatamiyorum yan yatiyorum
sirt ustu yatmak cok gicik ya
zaten canim dikkat edicem diyet yapicam
ama su and yapamiyorum midem kotu oldugu icin
duzelince yuruyus ve diyet
3 ay uzun yürüyüşler yasak zaten hem bu 3 ay boyunca da zaten kimsenin yürüyesi gelmez
bende yatamiyorum yan yatiyorum
sirt ustu yatmak cok gicik ya
zaten canim dikkat edicem diyet yapicam
ama su and yapamiyorum midem kotu oldugu icin
duzelince yuruyus ve diyet
3 ay uzun yürüyüşler yasak zaten hem bu 3 ay boyunca da zaten kimsenin yürüyesi gelmez
aynen oyle valla zorlasalarda yurumem su andaa
slm kızlar,sonunda oğlumu uyuttum
evet caanım ben oğluma hamileyken doğuracağım gün bile kusmuştum,kusmak çoook kötü bilirim.bu hamileliğimde çok kusmadım şimdilik ama sürekli bulantı var gece bile rahat bırakmıyor.
ikinci hamilelik daha ağır olur derler bilmem doğru mu?
EWT CANIMM YHAAA AHH OO VAJİNUSÖUS YOKMU O BİLE ANAMI AĞLATTI :d BİZİ DOĞURTACAKLARA ALLAH SABIR VVERSİNN :d TABİ BİZEDE DAYANMA GÜCÜÜ :)aynen senle ben bide vajinismusun verdigi bisey var tabi
yaa geri plana atiyorum surekli
ama acayip korkum var dusunmek istemiyorum
yaklasinca nasil olcak bilmiyorum
simdi sadece aman iyi olsun
aman kavusayim saglikli sihhatli diyorum
ama dun anladimkii
ciddi anlamda sorunluyum bu konuda
BEN HERKES YAZDIĞI İÇİN SORUN OLMAZ DİE DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA Bİ DAHA YAZMAM...cnm bende yeşil erik istiyordum ilk zamanlar annem 4 mevsim meyve sebze satan bi yerden buldu.eriğin tanesi 5 tl idi :) yalnız bişi diyim mi almasa yeriymiş çünkü hiç o yazınki gibi kütür kütür lezzeti yok gayet çirkindi sırf para vermiş aramış ayıp olmasın diye yiyim dedim.şöyler der büyükler eğer canın erik istiyorsa onu illa ki yemelisin tazesi yoksa bile turşusu,kompostosu bi şekilde olanını yiycekmişsin.ayrıca yanlış anlamayın ama burda hepimiz hamileyiz canınızın istediklerini buraya yazarsanız başkasını da etkilemiş oluyosunuz.geçen biri bişi yazmış hiç aklımda yokken benimde kafama takmış oldu.bunları burda yazmayın netten araştırın
aynen senle ben bide vajinismusun verdigi bisey var tabi
yaa geri plana atiyorum surekli
ama acayip korkum var dusunmek istemiyorum
yaklasinca nasil olcak bilmiyorum
simdi sadece aman iyi olsun
aman kavusayim saglikli sihhatli diyorum
ama dun anladimkii
ciddi anlamda sorunluyum bu konuda
ne guzel ne mutlu sana
normal dogum yapabilcegimi asla dusunmuyorum ne yazikki
insallah Allahim kolaylik versin hepimize
ya canim zaten kitapla falan olcak bisey degildee
ne bilim ben hic kardesm falanda olmayinca biraz bilgi sahibi olayim dedimdee
esas korktum yaa
ben bilmiom yaa emzirme flaan
ay bi an banyofalan yaptirdigimi dusundum aman yok yokkk ben beceremicem bu iisi dedm yaa
sonra dedim bunlari dusunmee nazli oluruna biraak
annene birakkk sen bosveeeeer
iyi bari gonlunu aldiysan sorun yokk hevesini kirmada
ahaha korkusundan kacmis napsin
ben salgam iciyrum ha biree yaa
zararlimidrkii ona bakcaktim br
cola istiyor canim yasak
nar yiyorum dayanamiyorum onuda yememek lazimmis ama dayanamiyorm ona poff
ben hep zararli seyler istiyor canim
offf offf inşalllah 9 ay sürmezzz yhaa ben şimdiden yemek yemeyi özledimmmm((
sen gene kendi doktoruna söyle belki başka ilaç yazar canımm
internette hamilelikte yüzüstü yatmak bebeğe baskı yapacağından önerilmez die geçio canım benim doğum yapan arkadaşlarım da hep zararlı öyle yatma dediler bana
bende uzun süre yatamıorum dediğin gibi bebişş deiştir dio şeklini sıkıştırıo midem de
sorma benimkiii ben her döndüğümde bişi oluyo sanıo ne oldu ne oldu kuscanmı dioo sıçrayıp kalkıo bide sinirim bozuluo uykuyla karışık ağlıom arada uyuyamıom diee
EWT CANIMM YHAAA AHH OO VAJİNUSÖUS YOKMU O BİLE ANAMI AĞLATTI :d BİZİ DOĞURTACAKLARA ALLAH SABIR VVERSİNN :d TABİ BİZEDE DAYANMA GÜCÜÜ :)
EWT KENDİMİ AMAN İİ OLSUN SAĞLIKLA KAVUŞAYIM DİE AVUTUYORUM İNŞŞ SON ZAMANALRDA BU KORKULARIM DAHADA ARTMAZZ...
BEN HERKES YAZDIĞI İÇİN SORUN OLMAZ DİE DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA Bİ DAHA YAZMAM...
DOĞRU YAZINKİ TADI OLMAZ TABİKİİ AMA TADI AĞZIMDA RÜYALARIMA GİRER OLDUU SİYAHINI YİYORUM AMA YOK ONUN YERİNİ TUTMUYOOO
bende yormamaya dikkat edicem artik. en azinda su 12. haftaya kadar.
9. haftada degilde bildigim 11-14. hafta arasi down sendromu icin yapiliyor ilk haftalardada kan sayimi rubella hepetitb birde birkac seye daha bakiliyor tam bilmiyorum adlari
bana hepatitler yapılmadı.rubella yapıldı ama.bu hafta da gidince bi test olduğunu söylemişti sanırım hepatitler yapılacak.
aynen oyle valla zorlasalarda yurumem su andaa
beni zorlayamazlar yolda kusarım zaten :) ya bide hani acıkırsın da elin ayağın titremeye başlar gibi bi tuhaf olursun ya bana arada öle bişi oluyo acaba acıkıyo muyum? :) yemeye yemeye açlık duygusunun nasıl bişi olduğunu da unuttum
EWT CANIMM YHAAA AHH OO VAJİNUSÖUS YOKMU O BİLE ANAMI AĞLATTI :d BİZİ DOĞURTACAKLARA ALLAH SABIR VVERSİNN :d TABİ BİZEDE DAYANMA GÜCÜÜ :)
EWT KENDİMİ AMAN İİ OLSUN SAĞLIKLA KAVUŞAYIM DİE AVUTUYORUM İNŞŞ SON ZAMANALRDA BU KORKULARIM DAHADA ARTMAZZ...
BEN HERKES YAZDIĞI İÇİN SORUN OLMAZ DİE DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA Bİ DAHA YAZMAM...
DOĞRU YAZINKİ TADI OLMAZ TABİKİİ AMA TADI AĞZIMDA RÜYALARIMA GİRER OLDUU SİYAHINI YİYORUM AMA YOK ONUN YERİNİ TUTMUYOOO
benimde tek korktuğum şey banyoydu işte video falan izledim ondan sonra rahatladım o kadar zorluğu yok ama işte böyle ağlayıp çırpındığı zaman kayar die korkuyorum yoksa beceririmben doğumdan sonra kimseyi istemicem yanıma ne kaynanamı ne annemi eşim dursun yanımda zaten sonra onlara bırakıp çalışmaya devam edicem en azından başında keyfini çıkarıyım
çok sıkma canım kendini azar azar herşeyde ye bişey olmaz ben kızartmada yiyorum canım kola isterse kolada içerim ne biliim canım ne isterse yiyorum ama abartmıyorum tabi
bende sana demedim zaten yazan herkeze dedim biri yazmış bide lezzetli lezzetli anlatmış insanın içi çekiyo.kendisini de gördüğün an bişi değişmiycek zaten bi tane yersin burun kıvırırsın o öyle uyuz bişi işte.şimdi sanki önünde bi kilo olsa yiycek gibi oluyosun.
vallaaaaa Allah bizede karsimizdakilerede yardim etsin
o vajinismus denen illet varyaa mahvetti
ne streslere soktuuuu
ne kilolar aldim onun yuzunden
aynen simdilik avutuyorum bende
ama bakalim o gunlere gelelim nasil olcak
vajinusmus dediğin şey eşinle birlikte olamama mı oluyor?
ne streslere soktuuuu
ben izleyincede daha fena oluyorum
ya ozeniyorum bu konularda cesaretli olanlaraa
ben anneme guveniyorum yaaa
Allah onada saglik versin yani
yoksa durumum bubur
ay insallah banada bi cesaret gelirdee guzel guzel yaaprim yahuu
canim bende abartmadan diyorumdaa
hani midem bulaniyor yaa canim sadece belli seyler istiyor bu seferde abartiyorum
hergun cola icesim var yada nar yiyesim
kizartma falan goresim yok zaten
EWT ÖNÜMDE 1KİLO 2 KİLO NE KADAR OLSA YİCEK GİBİYİM HEPSİNİİ :d AMA KÖTÜDE OLSA YERİM DİORUM DA BELKİDE YİYEMEM :)
turşusu oluyodu demi dur bide ona baktırıyım marketten çok istiyom bi tek o en başından beri bide bişiyi dha çok yiyiom o bulanabilcek bişi ama yazmıyım onun dışında bulantılar bişi yedirmio zaten istesemde :))marketten turşusunu al.allah göstermesin bebeğin bi yeri eksik olur derler gerçekten o kadar çok istiyorsan.benim canım da herşeyi istiyor ama yemiyorum.garip bişi.
disari iyi oluyor aslindadaabeni zorlayamazlar yolda kusarım zaten :) ya bide hani acıkırsın da elin ayağın titremeye başlar gibi bi tuhaf olursun ya bana arada öle bişi oluyo acaba acıkıyo muyum? :) yemeye yemeye açlık duygusunun nasıl bişi olduğunu da unuttum
canim istemiyor benimde
acikiyo olabilirsin
mide bulantiis yasiyorsan heleki
aslinda sik sik acikiyorsun
emezsen problem oluyor
ne streslere soktuuuu
vajinusmus dediğin şey eşinle birlikte olamama mı oluyor?
esinlebirlikte olamiyorsun
vajinal muayne olamiyorsun
korkularin oluyor iste
sen ordan tecrubelisiiiiiiiin anlasildi simdiben 8 yaşında falanken kardeşim olmuştu anneme hep yardım ederdim bide bi ara çocuk bakmışlığım var tamam büyüktü çocuk ama herşeyiyle ilgileniyodum yani ondan heralde bu cesaretim
gozunun onunde ldugu zaman daha bilincli oluyorsun
turşusu oluyodu demi dur bide ona baktırıyım marketten çok istiyom bi tek o en başından beri bide bişiyi dha çok yiyiom o bulanabilcek bişi ama yazmıyım onun dışında bulantılar bişi yedirmio zaten istesemde :))
turşusu oluyodu demi dur bide ona baktırıyım marketten çok istiyom bi tek o en başından beri bide bişiyi dha çok yiyiom o bulanabilcek bişi ama yazmıyım onun dışında bulantılar bişi yedirmio zaten istesemde :))
disari iyi oluyor aslindadaa
canim istemiyor benimde
acikiyo olabilirsin
mide bulantiis yasiyorsan heleki
aslinda sik sik acikiyorsun
emezsen problem oluyor
esinlebirlikte olamiyorsun
vajinal muayne olamiyorsun
korkularin oluyor iste
ben yememeye alıştım :) kötü bişi bu vajinusmus ama Türkiyede çok fazla kadında var sanırım.ben hiç korkmuyorum :))
atlatılamayacak bişi değil ama tedavisi var.hamile kaldığına göre sen atlatmışsın hala korkuların oluyo mu tamamen geçiyo mu bu hastalık yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?