disari iyi oluyor aslindadaa
canim istemiyor benimde
acikiyo olabilirsin
mide bulantiis yasiyorsan heleki
aslinda sik sik acikiyorsun
emezsen problem oluyor
esinlebirlikte olamiyorsun
vajinal muayne olamiyorsun
korkularin oluyor iste
ben yememeye alıştım :) kötü bişi bu vajinusmus ama Türkiyede çok fazla kadında var sanırım.ben hiç korkmuyorum :))
atlatılamayacak bişi değil ama tedavisi var.hamile kaldığına göre sen atlatmışsın hala korkuların oluyo mu tamamen geçiyo mu bu hastalık yani?
yemeye yemeye alisiyorsun tabide
az ve sik yiyince dahaaa iyi geciyor ama
evet kotu bi durum ve cok kiside var hic tahmin etmesdim bu kadar kiside oldugunu
evet ben atlattim simdi muayne falanda oluyorum
tek dogum korkum var simdii gerisini baya bi astim
tedavi oldum ama ciddi anlamda o yuzden
kuzenimdede var ayni durum hala tam anlamiyla atlatmis degil
sen ordan tecrubelisiiiiiiiin anlasildi simdi
gozunun onunde ldugu zaman daha bilincli oluyorsun
disari iyi oluyor aslindadaa
canim istemiyor benimde
acikiyo olabilirsin
mide bulantiis yasiyorsan heleki
aslinda sik sik acikiyorsun
emezsen problem oluyor
yemeye yemeye alisiyorsun tabide
az ve sik yiyince dahaaa iyi geciyor ama
evet kotu bi durum ve cok kiside var hic tahmin etmesdim bu kadar kiside oldugunu
evet ben atlattim simdi muayne falanda oluyorum
tek dogum korkum var simdii gerisini baya bi astim
tedavi oldum ama ciddi anlamda o yuzden
kuzenimdede var ayni durum hala tam anlamiyla atlatmis degil
doğum korkusu çok kadında var bende çok korkuyorum en son acile gittiğimde kadın sen nasıl doğum yapcaksın demişti ama benim yaşadıklarımı yaşamadığı için tabii bilemez.bende enjeksiyon sonrası siyatik sinir zedelenmesi var.yani hemşire iğneyi hatalı yaptı o da felç getirdi.
SAOL CANIM ONU BULUR HERALDE BURDA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM GENEDE :))yollatayım diycem ama onların soğutucudan çıktığı gibi yenmmesi gerekiyomuş yoksa bozuluyo benimki çıktıktan 1 saat sonra erimişti bozulmaya başlamıştı
ha bide reçeli olur onu da yiyebilirsin tadı onun gibi olmaz ama en azından yemiş olursun.isteyipte yememek ii değil
SAOL CANIM ONU BULUR HERALDE BURDA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM GENEDE :))
REÇELİNİ İSTEMEM IYYY O KÖTÜ OLUR KIZZZ
ŞİMDİ NETTEN ARAŞTIRIYORUMDA BNMKİ KESİN PAHALI DER AMA MECBUR ALICAK ARTIK :d
orasi oyle canim bakarsin becerikli bir anne olurummerak etme canım herkes anasının karnında öğrenmiyo ya bi doğsunda görürüm ben seni
doğum korkusu çok kadında var bende çok korkuyorum en son acile gittiğimde kadın sen nasıl doğum yapcaksın demişti ama benim yaşadıklarımı yaşamadığı için tabii bilemez.bende enjeksiyon sonrası siyatik sinir zedelenmesi var.yani hemşire iğneyi hatalı yaptı o da felç getirdi.
evet banada bi onceki gittiigimde doktor sen nasil dogum yapcan dedi
bende bilemiyorum valla nasil olcak deidm
alttan muayne etmisti o zaman
snra neyse moralim bozulmasin diyee merak etme herkes giib yaparsin dedi
gecmis olsun canim yaa
su anda nasilsin peki herhangi bisey yok degilmi
bana ilac vermedi canim sadece dinlen dedi. ani hareket yapma dedi. zaten ben kan man gormedim.bu sabah sana teselli verdim sonrasında bana da kanama var dedi kesenin yanında..
sanırım çok ciddi olsa belli ederdi ciddiliğini yüz ifadesi ile hiç yoksa.. ama etmei.
tabi olmaması gereken bir durum ama çok korkulası değil galiba..
ilaç verdi.. sana verdi mi ?
iyiyim canim sagol.vereyim canim bakaalim
iyi olur insallah yaa takmiyorum
sen iyisin simdi degilmii
canim kani nerden aliyorlar
sonucu ne kadar surede belli oluyor
ultrasonla bakicaz dedi banada doktor aynen ama nasil bisey merak ettim bayaa
bende merak ediyorum ya ozelden mesaj atsam mi acaba diyorum. ama kotu seyler olmussada yarasini desmeyeyim diyorum.sunflower dan ses yok hala
simdiye yazmistir diye dusunmustum
benimde bazen oyle oluyor ama bugun kalp atislarini gorunce tamam hamileyim dedim.kızlar ben geldim yaa bugun içimde garip bi hiss var ben sanki hamile degilim bune şimdi yaaaa
benim de burda kimsem yok. bir kocise geciyor nazim valla. oda sagolsun ben demeden yikamis bulasiklari uyuyorken cok makbule gecti camasirlarida yarin asicakmis birde supurge yaptirsam iyi olucak.bozuldu piskolojiiii valla ay bide benim annemler fln istanbula ben antalya anam burda kimseye naz yapamıyorum bildigin normal hayat devam ediyoo sen hamilesin otur dinlen diyen yok sanırım sinirlerim bozuldu çok pis kapris yapasım var
ben korkmuyorum dogumdan sancilarimi beklicem ins bu sefer cok video izledim hazirim :))
bu dogumum normal olsun istiyorum 41. haftaya kadar beklicem nasip olursa. saglik sorunu olmazsa zaten gecte dollenmis sizin 40 niz cikarken ben dogum yaparim artik
kız sorma annemle aynı şehirdeyiz ama gelip gitmio uzak biraz mesafemiz bende naz yapamıom kimseye sabahtan akşama kadar yanlız tek başıma çekiomm bizimm bayaa naz yapasımız varr heee :))
kocalar zaten sabah gidio akşam yorgun gelioo yazık bizee yhaaa
kızlar bende bi türlüüü yeşil erik bulamıomm yhaa valla tadı ağzımda ama yiyemedim bi türlüü ankarada nerde bulucam bilen alan varmı bulursanız banada diyin kızlarr yhaa yok hiç bi yerde((
orasi oyle canim bakarsin becerikli bir anne olurum
insallah
evet banada bi onceki gittiigimde doktor sen nasil dogum yapcan dedi
bende bilemiyorum valla nasil olcak deidm
alttan muayne etmisti o zaman
snra neyse moralim bozulmasin diyee merak etme herkes giib yaparsin dedi
gecmis olsun canim yaa
su anda nasilsin peki herhangi bisey yok degilmi
hastane 15 gün içinde düzeleceğini söyledi ama 4 senedir hala düzelmedi.çok az aksaklık var o kadar.onun dışında iyiyim ve hala davalığız
insallah
Akşam yemekte ne var kızlarrrrrr Bende yaprak sarma turşuu ki turşudan nefret etmiş bulunmaktayımm
canım
aseriyorum.net de var. Azicik pahali ama ayagina kdr getiriyorlar.
Akşam yemekte ne var kızlarrrrrr Bende yaprak sarma turşuu ki turşudan nefret etmiş bulunmaktayımm
bana ilac vermedi canim sadece dinlen dedi. ani hareket yapma dedi. zaten ben kan man gormedim.
ne ara oldu bilmiyorum ic camasirimida hep kontrol ederim ama gormedim leke seklinde gecti farkedemedim
demekki akinti sandim. cok dikkat edicem artik 2 hafta yatacam yormucam kendimi
iyiyim canim sagol.
bende merak ediyorum ya ozelden mesaj atsam mi acaba diyorum. ama kotu seyler olmussada yarasini desmeyeyim diyorum.
benimde bazen oyle oluyor ama bugun kalp atislarini gorunce tamam hamileyim dedim.
bende belirti birsey yok bir halsizlik o kdar idrara bile o kadar sik gitmiyorum.
benim de burda kimsem yok. bir kocise geciyor nazim valla. oda sagolsun ben demeden yikamis bulasiklari uyuyorken cok makbule gecti camasirlarida yarin asicakmis birde supurge yaptirsam iyi olucak.
2 aftada silinmesin ev napayim ya birsey olur vicdan azabi cekerim.
ben korkmuyorum dogumdan sancilarimi beklicem ins bu sefer cok video izledim hazirim :))
bu dogumum normal olsun istiyorum 41. haftaya kadar beklicem nasip olursa. saglik sorunu olmazsa zaten gecte dollenmis sizin 40 niz cikarken ben dogum yaparim artik
valla canim bende merak ediyorum ama bende yazmadim aynen dedigin gbii
ne guzle insallah korkmazsinda hicc
bende isterdim normal amaa cok zor bi ihtimal
insallah sen istedigin gibi yaprsin
video falan hayattaaaa izleyemem ben
insallah
anladim cnim tekrar gecmis olsunhastane 15 gün içinde düzeleceğini söyledi ama 4 senedir hala düzelmedi.çok az aksaklık var o kadar.onun dışında iyiyim ve hala davalığız
insallah oda duzelir
ve mahkemende senin icin iyi sonuc cikar insallah
beceriksiz anne varmı ki heleki türkiyede hiç sanmıyorum senden SÜPER ANNE olacak
dogru diyorsun
Turkler basarili bu konudaaa
ver coskuyu ver coskuyuuu ahahah
[.
anladim cnim tekrar gecmis olsun
insallah oda duzelir
burası Türkiye burda sonuca 10 senede varırsın.bakalım devam inşallah istediğim şey olacak
ya şu yiyeceklerden bahsetmeyin ben 3 haftadır adam gibi yemek yemiyorum aklıma takıyosunuz sonra artı burda herkez hamile biri bişi diyo diğerinin de canı çekiyo.
[.
anladim cnim tekrar gecmis olsun
insallah oda duzelir
burası Türkiye burda sonuca 10 senede varırsın.bakalım devam inşallah istediğim şey olacak
o konuda haklisin
davalar cok gec sonuclaniyor gercekten
3 ay sonra gel diyorlar ancaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?