2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yollatayım diycem ama onların soğutucudan çıktığı gibi yenmmesi gerekiyomuş yoksa bozuluyo benimki çıktıktan 1 saat sonra erimişti bozulmaya başlamıştı
SAOL CANIM ONU BULUR HERALDE BURDA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM GENEDE :))
ha bide reçeli olur onu da yiyebilirsin tadı onun gibi olmaz ama en azından yemiş olursun.isteyipte yememek ii değil

REÇELİNİ İSTEMEM IYYY O KÖTÜ OLUR KIZZZ
ŞİMDİ NETTEN ARAŞTIRIYORUMDA BNMKİ KESİN PAHALI DER AMA MECBUR ALICAK ARTIK :d

SAOL CANIM ONU BULUR HERALDE BURDA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM GENEDE :))

REÇELİNİ İSTEMEM IYYY O KÖTÜ OLUR KIZZZ
ŞİMDİ NETTEN ARAŞTIRIYORUMDA BNMKİ KESİN PAHALI DER AMA MECBUR ALICAK ARTIK :d

bişi diil cnm.sen ona dua et gerçeğini istemiyorum de çünkü gerçeği çok daha pahalı :)

merak etme canım herkes anasının karnında öğrenmiyo ya bi doğsunda görürüm ben seni
orasi oyle canim bakarsin becerikli bir anne olurum
insallah

bana ilac vermedi canim sadece dinlen dedi. ani hareket yapma dedi. zaten ben kan man gormedim.
ne ara oldu bilmiyorum ic camasirimida hep kontrol ederim ama gormedim leke seklinde gecti farkedemedim
demekki akinti sandim. cok dikkat edicem artik 2 hafta yatacam yormucam kendimi
vereyim canim bakaalim
iyi olur insallah yaa takmiyorum
sen iyisin simdi degilmii

canim kani nerden aliyorlar
sonucu ne kadar surede belli oluyor
ultrasonla bakicaz dedi banada doktor aynen ama nasil bisey merak ettim bayaa
iyiyim canim sagol.
sunflower dan ses yok hala
simdiye yazmistir diye dusunmustum
bende merak ediyorum ya ozelden mesaj atsam mi acaba diyorum. ama kotu seyler olmussada yarasini desmeyeyim diyorum.
kızlar ben geldim yaa bugun içimde garip bi hiss var ben sanki hamile degilim bune şimdi yaaaa
benimde bazen oyle oluyor ama bugun kalp atislarini gorunce tamam hamileyim dedim.
bende belirti birsey yok bir halsizlik o kdar idrara bile o kadar sik gitmiyorum.
bozuldu piskolojiiii valla ay bide benim annemler fln istanbula ben antalya anam burda kimseye naz yapamıyorum bildigin normal hayat devam ediyoo sen hamilesin otur dinlen diyen yok sanırım sinirlerim bozuldu çok pis kapris yapasım var
benim de burda kimsem yok. bir kocise geciyor nazim valla. oda sagolsun ben demeden yikamis bulasiklari uyuyorken cok makbule gecti camasirlarida yarin asicakmis birde supurge yaptirsam iyi olucak.
2 aftada silinmesin ev napayim ya birsey olur vicdan azabi cekerim.

canım
aseriyorum.net de var. Azicik pahali ama ayagina kdr getiriyorlar.

ya şu yiyeceklerden bahsetmeyin ben 3 haftadır adam gibi yemek yemiyorum aklıma takıyosunuz sonra artı burda herkez hamile biri bişi diyo diğerinin de canı çekiyo.

ya şu yiyeceklerden bahsetmeyin ben 3 haftadır adam gibi yemek yemiyorum aklıma takıyosunuz sonra artı burda herkez hamile biri bişi diyo diğerinin de canı çekiyo.

katiliyorum bu konuda gercekten
cunki bulan var bulamayan var herseyi
vee yurtdisinda olanlar var
bende ha bire nar yazdigimi farkettim ve artik yazmicaam
dikkat edelim bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…