katiliyorum bu konuda gercekten
cunki bulan var bulamayan var herseyi
vee yurtdisinda olanlar var
bende ha bire nar yazdigimi farkettim ve artik yazmicaam
dikkat edelim bencede
[.
o konuda haklisin
davalar cok gec sonuclaniyor gercekten
3 ay sonra gel diyorlar ancaa
mesela adli tıp 2.5 senedir rapor vermedi.4 senedir soruşturma devam ediyor.ilk zamanlar sinir oluyordum ama artık takmıyorum yapacak bişi yok sinir olduğumla kalıyorum.yapan hemşire gezip tozduğuyla kalıyo
herkese iyi akşamlar,bende aranıza yeni katıldım.7+5 günlük hamileyim.adet dönemim yakınlaştı acayip karnım ağrıyor bugün,iki gündür de kahverengi akıntı gibi bişey var,tedirgin oldum aklım şuan bebeğimde,doktorum da geçen hafta normal demişti kesilmiştide iki gündür gene var gibi amaaan haftaya kontrolüm de var ama erken mi gitsem diye düşünüyorum.
bulan var bulamayan var ben şimdi kusa kusa onların dediklerini nasıl yapayım ya da bulayım.he buldum diyelim belki param yok.onun için kimse YİYECEK birşeyden bahsetmesin lütfen
[.
mesela adli tıp 2.5 senedir rapor vermedi.4 senedir soruşturma devam ediyor.ilk zamanlar sinir oluyordum ama artık takmıyorum yapacak bişi yok sinir olduğumla kalıyorum.yapan hemşire gezip tozduğuyla kalıyo
valla burda hersey yavas isliyor
adam oldurenler bilee bi kac ay yatip cikiyor
tecavus edenler ayni sekilde
bence stres yapmaa
haa hakkini ara mutlakaa
gerisinide Allah a birak
mutlaka bi gun sonuclanir
haklisin canim ne diyeyim
bende yemek yapamiyorum su anda hic
bahsetmesek dha iyi olur tabi dogru
[.
valla burda hersey yavas isliyor
adam oldurenler bilee bi kac ay yatip cikiyor
tecavus edenler ayni sekilde
bence stres yapmaa
haa hakkini ara mutlakaa
gerisinide Allah a birak
mutlaka bi gun sonuclanir
öyle yaptım olmamış saydım önüme bakıyorum.ya varya bi sivilcem bi sivilcem varki ergenliğe girmişim sanki.hepsini de i güzel sıktım yoldum :)
haklisin canim ne diyeyim
bende yemek yapamiyorum su anda hic
bahsetmesek dha iyi olur tabi dogru
öyle yaptım olmamış saydım önüme bakıyorum.ya varya bi sivilcem bi sivilcem varki ergenliğe girmişim sanki.hepsini de i güzel sıktım yoldum :)
kizinmi olcek yoksaa ayoll
kızın olucak heralde canımm :))) öle derlerr
kahverengi lekenlenmen varsa bence git ben gitmiştim doktorum magnezyum vermişti.beta hcg'ye de bakabilirler belki.kötü bişi yoktur ama sen yine de bi görün
hadii yaa benim yüzümde ergenlikte bile çıkmadıda sırtım komple sivilce içinde bide popomda sivilce çıkmaya başladııı
onu bilmiomda canım kız anasının güzelliğini alırmışş erkekde güzelliik katar derlerrr :)))
kızlar bana yardim edin tam gobek deligimin hemen sag kenari agriyo boyle gerince esneyince karnimi sisirdıgm zbm gerilme gibi bi sızi oluyo sızce neden
onu bilmiomda canım kız anasının güzelliğini alırmışş erkekde güzelliik katar derlerrr :)))
bencede inanmayın hiç onlara normalde benim cildim karmaa ara ara mutlaka 1-2 tane olurduu sivilcemm ama kızıma hamileykenn ay gibiydi yüzüm diyimmm...valla hiçbişey de kullanmıyordumm...yani kız güzelliği almıyoo onlar safsata...:))şimdi normal cildimm...
benim gazim varken oyle oluyordu:26: okuyunca aklima ilk o geldi
Kizlar merhaba moralim bozuk biraz. Sukur kalp atisini gordum cok gucsuzdu gerci dr cok ufak ondan dedi.
yine yaptigim hesap tutmadi 5 gun geride ben 7+0 diye hesapladim bugun ama bebek 6+2
sata gore zaten gitmiyor yoksa 8+3 olmasi lazimdi. canim biraz sikildi.
kanama olmus kesenin yainda. dinlen ani hareket yapma dedi.
kanama keskin agri olursa gel dedi yani dusukten bahsediyor sanirim. sinirlerim bozuldu kalp atisina bile sevinemedim.
ins gecer o kanama gerci benden birsey gelmedi. hep akinti gelmisti acaba leke gbi olduda ben mi farkedmedim.
testleride yaptik bu arada bana yapmazlar saniyordum ama yaptilar sasirdim valla sevindimde icim daha rahat etti
150$ tuttu muayene +testler zaten 34$ muayeneydi.
2 hafta sonra cagirdi ben artik 5 hafta sonra giderim diyordum ama boyle kanama filan deyince beklemem giderim 2 hafta sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?