2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi akşamlar,bende aranıza yeni katıldım.7+5 günlük hamileyim.adet dönemim yakınlaştı acayip karnım ağrıyor bugün,iki gündür de kahverengi akıntı gibi bişey var,tedirgin oldum aklım şuan bebeğimde,doktorum da geçen hafta normal demişti kesilmiştide iki gündür gene var gibi amaaan haftaya kontrolüm de var ama erken mi gitsem diye düşünüyorum.

katiliyorum bu konuda gercekten
cunki bulan var bulamayan var herseyi
vee yurtdisinda olanlar var
bende ha bire nar yazdigimi farkettim ve artik yazmicaam
dikkat edelim bencede

bulan var bulamayan var ben şimdi kusa kusa onların dediklerini nasıl yapayım ya da bulayım.he buldum diyelim belki param yok.onun için kimse YİYECEK birşeyden bahsetmesin lütfen

kahverengi lekenlenmen varsa bence git ben gitmiştim doktorum magnezyum vermişti.beta hcg'ye de bakabilirler belki.kötü bişi yoktur ama sen yine de bi görün

bulan var bulamayan var ben şimdi kusa kusa onların dediklerini nasıl yapayım ya da bulayım.he buldum diyelim belki param yok.onun için kimse YİYECEK birşeyden bahsetmesin lütfen

haklisin canim ne diyeyim
bende yemek yapamiyorum su anda hic
bahsetmesek dha iyi olur tabi dogru

onu bilmiomda canım kız anasının güzelliğini alırmışş erkekde güzelliik katar derlerrr :)))

ondn dedin yok canıım alakası yok kuzenimin 2 kızı var iki hamileliğinde bir güzelleşti anlatamam yüzü pürüsüz falandı ne kullanıyosun dioduk nemlendirici sürüyom arada derdi

kızlar bana yardim edin tam gobek deligimin hemen sag kenari agriyo boyle gerince esneyince karnimi sisirdıgm zbm gerilme gibi bi sızi oluyo sızce neden

kızlar bana yardim edin tam gobek deligimin hemen sag kenari agriyo boyle gerince esneyince karnimi sisirdıgm zbm gerilme gibi bi sızi oluyo sızce neden

benim gazim varken oyle oluyordu:26: okuyunca aklima ilk o geldi

onu bilmiomda canım kız anasının güzelliğini alırmışş erkekde güzelliik katar derlerrr :)))

bencede inanmayın hiç onlara normalde benim cildim karmaa ara ara mutlaka 1-2 tane olurduu sivilcemm ama kızıma hamileykenn ay gibiydi yüzüm diyimmm...valla hiçbişey de kullanmıyordumm...yani kız güzelliği almıyoo onlar safsata...:))şimdi normal cildimm...

ama bikaç zamandır başım çok ağrıyooo...biri dioduu baş ağrısı da cinsiyet tahmini diee..hatırlayamadımm...

yaa canım zaten bende kesin bişi olduğu için söylemedim sadece eskiden beri böle derler ondn söyledim yoksa illada kız olucak yada erkek olucak die kimse bilemezz

kizlar selamlar bende haziran annesi olucam Allah izin verirse tabbii,suan 7.0 im heyecanliyim gebelik topiggindeydim 7aylik zorlu bi surecten sonra kuzumuzun haberini aldik cok sukur ferdat ve cardelen sizkere ayriyeten merhaba

canim mutlu olmalisin sükür etmelisin bebisini kalp atisni görmüssün ya bos kese olsaydi bebek gelismemis kürtaj deseleri beterin beteri var hem bu kötü deyil ki istirat et yorma kendini ne kanamalarla cocuk doguranlar var veren ALLAH verir zaten dua et canim üzülme sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…