haklisin canim ne diyeyim
bende yemek yapamiyorum su anda hic
bahsetmesek dha iyi olur tabi dogru
kizinmi olcek yoksaa ayoll
sanırsam kızım olacak :)
kızın olucak heralde canımm :))) öle derlerr
teşekkür ederim,içimi biraz rahatlattın erkene alacağım randevumu:)
kızllar ağrım ara ara oluyo gazdan değil ama biliyorum gazım yok çünkü dinleniyim dedim uzandım ve şu an kımıldayamıyorum kalkamıyorum anca koltuğun başından kendimi çekersem çok fena belim oynatamıyorum yan bile dönemiyorum ne yapmam lazım????? canım çok yanıyor
kızllar ağrım ara ara oluyo gazdan değil ama biliyorum gazım yok çünkü dinleniyim dedim uzandım ve şu an kımıldayamıyorum kalkamıyorum anca koltuğun başından kendimi çekersem çok fena belim oynatamıyorum yan bile dönemiyorum ne yapmam lazım????? canım çok yanıyor
eşimin teyzesinin oğlunun kızı oldu.kadının kendi torunu kız diye benimki de kız olsun istiyo.fesatlanıyo biraz.onun inşallah kızın olur demesinden kızım olacak bu gidişle :)
allah sağlıklısınıı versin cnm ama onun fesatlanmasına karşıı inşallahh kızın olur diyorum bende kızım var die sanırımm kız evlat çok tatlııdırr gene diyorumm sağlıklısııı hayırlısı başta ama benim buda kızsa değmeyin keyfimee yanii..:)))
psikolojik olabilir mi peki? yani kımıldayamıyorum diyosan bu bizlik bişi diil en azından kendi doktorun olmasa da bi acile git.hadi benim belim rahatsız ondan ağrıyor ama ben bile kımıldayamıyo değilim.eğer doktora gitmiyceksen kapa pc'yi beline sıcak bi havlu koy yalnız çok sıcak olmasın ılığa yakın.krem sür diyemiyorum dokunacak kremler olabilir.
cnm yaa yoktur bişii çok mu ağrın varr bi dr unu arasana yaa..merak ettim bende şimdii...kanaman falan yok dimii....
bayanlar merhaba!bende allah kısmet ederse haziranda anne olacağım.7hafta 5günlük hamileyim,bebeğim kesesinide gördük kalbinide duyduk.ben bişey soracam,benim iki gündür adet ağrısına benzer ağrılarım oluyor hafif ama.bide 2 gündür çok hafif lekelenme var yani kahve gibi ya endişelendim,bi sitede okudum bebek ölünce olur diyorallahım esirgesin.birkaç hamile arkadaşımda çok normal dedi.bunu yaşayan varmı?doktorum zaten 19nda çağırdı kontrolüm var ama şimdi endişelendim.
sol kalçam üzeri çok fena asım atamıyorum biraz evin içinde tur atıyım dedim ısınırsa geçer diye yok arada krap girip tutuluyodu anneme sormuştum oluyor öyle hamilelikte demişti ama ayağımı uzatamıyorum uzatsam belimle kalçamı oynatamıyorum anlamadım
kanamam yok ama çok akıntım var şu anda normalden daha fazla....belki acile giderim üüüff eşimde işte yoksa çoktan gitmiştiim
Merhaba arkadaşlar.
Aranıza yeni katıldım. Nasip olursa bende haziran annesi olacağım. Sat a göre 8+3 hamileyim.
6+6 günlükken karından ultrasonla gebelik kesesini ve yolk kesesini gördük ama bebişimi henüz göremedik. Doktor 15 gün sonra tekrar bakalım dedi. Rabbim hayırlısıyla bebeğimin iyi halini göstersin bana ve tüm annelere...
Merhaba arkadaşlar.
Aranıza yeni katıldım. Nasip olursa bende haziran annesi olacağım. Sat a göre 8+3 hamileyim.
6+6 günlükken karından ultrasonla gebelik kesesini ve yolk kesesini gördük ama bebişimi henüz göremedik. Doktor 15 gün sonra tekrar bakalım dedi. Rabbim hayırlısıyla bebeğimin iyi halini göstersin bana ve tüm annelere...
Teşekkür ederim arkadaşlar. İlk hamileliğim acayip heyecanlıyım :) haziran gelsin hemen :)
Merhaba arkadaşlar.
hoşgeldinn cnm peline katılıyorummm 2. de olsa heyecan aynı oluyoo...:)) amin cnm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?