2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızllar ağrım ara ara oluyo gazdan değil ama biliyorum gazım yok çünkü dinleniyim dedim uzandım ve şu an kımıldayamıyorum kalkamıyorum anca koltuğun başından kendimi çekersem çok fena belim oynatamıyorum yan bile dönemiyorum ne yapmam lazım????? canım çok yanıyor

kızın olucak heralde canımm :))) öle derlerr

eşimin teyzesinin oğlunun kızı oldu.kadının kendi torunu kız diye benimki de kız olsun istiyo.fesatlanıyo biraz.onun inşallah kızın olur demesinden kızım olacak bu gidişle :)

psikolojik olabilir mi peki? yani kımıldayamıyorum diyosan bu bizlik bişi diil en azından kendi doktorun olmasa da bi acile git.hadi benim belim rahatsız ondan ağrıyor ama ben bile kımıldayamıyo değilim.eğer doktora gitmiyceksen kapa pc'yi beline sıcak bi havlu koy yalnız çok sıcak olmasın ılığa yakın.krem sür diyemiyorum dokunacak kremler olabilir.

cnm yaa yoktur bişii çok mu ağrın varr bi dr unu arasana yaa..merak ettim bende şimdii...kanaman falan yok dimii....

eşimin teyzesinin oğlunun kızı oldu.kadının kendi torunu kız diye benimki de kız olsun istiyo.fesatlanıyo biraz.onun inşallah kızın olur demesinden kızım olacak bu gidişle :)

allah sağlıklısınıı versin cnm ama onun fesatlanmasına karşıı inşallahh kızın olur diyorum bende kızım var die sanırımm kız evlat çok tatlııdırr gene diyorumm sağlıklısııı hayırlısı başta ama benim buda kızsa değmeyin keyfimee yanii..:)))

seninki farklı bişi.teyzesi oğlan doğuracam diye korkuyo.zaten oğlan olursa da üzülür.benim için farketmez.eli ayağı düzgün sağlıklı olsun yeter.bide beni kusturmasın artık çok kızıcam ona gelince sen bana neler ettin diye :)

sol kalçam üzeri çok fena asım atamıyorum biraz evin içinde tur atıyım dedim ısınırsa geçer diye yok arada krap girip tutuluyodu anneme sormuştum oluyor öyle hamilelikte demişti ama ayağımı uzatamıyorum uzatsam belimle kalçamı oynatamıyorum anlamadım

cnm yaa yoktur bişii çok mu ağrın varr bi dr unu arasana yaa..merak ettim bende şimdii...kanaman falan yok dimii....

kanamam yok ama çok akıntım var şu anda normalden daha fazla....belki acile giderim üüüff eşimde işte yoksa çoktan gitmiştiim

Canım yerleşme kanamasıda olabilir sen yat dinlen yorma kendini hiç bol bol yat bendede oldu doktor progestan ilaç verdi bebeğin kuvvetlenmesi için eğer akıntında bi artış olursa ağrın falan gününü bekleme hemen git kotrole bekleme cnm allah bebişini korusun sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin

Merhaba arkadaşlar.
Aranıza yeni katıldım. Nasip olursa bende haziran annesi olacağım. Sat a göre 8+3 hamileyim.
6+6 günlükken karından ultrasonla gebelik kesesini ve yolk kesesini gördük ama bebişimi henüz göremedik. Doktor 15 gün sonra tekrar bakalım dedi. Rabbim hayırlısıyla bebeğimin iyi halini göstersin bana ve tüm annelere...

hamilelikte hamilelik krampları olurmuş duydum ama gebelik büyüyünce olur diye biliyorum.vücuttaki magnezyum azaldığı için olurmuş.biraz dinlen baktın yine geçmedi ailenden gelebilirlerse onlarla gidersin.ağrı farklı bişi kımıldayamamak farklı

amin inşallah.aramıza hoşgeldin hayırlısı olsun.ne çok doğuran olcak ya yeterin artık hastanelerde yer kalmadı :)

Hayırlı olsun cnm hoşgeldin aramıza<

Canım rabbim seni ve bebişini korusun inşallah yakınlarda kimse yokmu bi acile gitsen götürseler yada eşini ara izin alıp gelsin eve cnm içimiz rahat etsin allaha emanet ol cnm

hoşgeldinn cnm peline katılıyorummm 2. de olsa heyecan aynı oluyoo...:)) amin cnm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…