2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben birincide süründüm ikinciyi hiç gözüm yemez yıllar yıllar sonra belki bir ihtimal.tayyip erdoğana kalsa üçleyecez :)

hehehe ilk hamilleliğim o kadar rahat geçmişti ki 7. ayımda sadece mide yanmaları şikayetim olduu ..kızım 2 yaşında tamm gönül isterdikii o 3 yaşına gelsin de yeniden bi bebek düşüneyimm...ama kısmett süpriz yaptı ufaklığım...bunda bulantıyla başladımm 2 hafta ama 2 gündür maşallahh diim daha iiceyim yada kızıım çok kuduruk die ufaklığım acıdı bana çektirmiyim nasılsa çekiyoo annem dedi...az dayan cnm 10. hafta gibi biticek inşallahh...

kızlar ben çıkıyorum geçmedi bi türlü eşimi çağırdım gelicek hazırlanıyım yavaş yavaş anca hazırlanırım görüşürüüz...

ay inşallah biter.

kızlar ben çıkıyorum geçmedi bi türlü eşimi çağırdım gelicek hazırlanıyım yavaş yavaş anca hazırlanırım görüşürüüz...

ok gerekli herşeyi al yanına yatış demezler ama olsun yanında bulunsun.iyi olduğunda da bize haber ver

aha tam çıkıyorum miray_172 geldi :) herkeze ii akşamlar arkadaşlar yarın görüşürüz

yeşimcim dikkat et cnm kendine stres yapma olurmu senin bir çocuğun daha var tabii sorumluluk ve yorgunluk 2 ye katlanıyor ama şu iki hafta boyunca yorucu işleri çocukta dahil baba üstlensin evde de ayakta kalma fazla bol bol dinlen dualarımız seninle merak ettiğim hiç kanam dışardan oldumu sadece içerde mi?
birde düşük riski için progestan verdimi?

kızlar ben bugün balık yiyeceğim için araştırma yaptım nette hacatepe den bir doktor yazısında civa yüzünden bazı balıklardan uzak durmamız hatta hiç yememiz gerekiyormuş civa vücutta stok haline gelip bebğin zeka geriliğine ve beynine zrar veriyormuş balık nekadar büyük olursa okdar fazla civa olduğunun belirtisiymiş balıkta lüfer levrek klıçbalığı köpekbalığı felan bunlar asla tüketilmemeliymiş...zararlıymış iyiki okumuştum bende lüfer felan yerim diyordum bıktım herşeyde bişey çıkmasından herşeye şüphe ile bakar oldum ...minik balık tükettim gittiğimde doktora bunuda sorcam omegayı doğalmı hap ile mi alsam daha mantıklı olur diye...:44:

Dip balıkları: Mezgit, berlam, kefal, levrek, lüfer, barbunya, kalkan.
Yüzey balıkları: Hamsi, istavrit, uskumru, palamut.

evet canım haklısın
bunu ben eskiden beri bilirim
dip balıklarını yemeyeceksiniz yüzey balıklarını tercih edeceksiniz
listeyi de yukarda verdim

sende haklısın ....hala ilk günlerdeki kadar ağır mı...

bu arada omega yönünden en zengin balık somon balığı
tüketebilirseniz harika bir besin
ben pek sevmiyorum ama

bir de kahve tutkunları için starbuck bütün kahvelerini kafeinsiz olarak da yapıyor
aklınızda bulunsun
ben arada içiyorum kafeinsiz kahve
tat olarak hiçbir farkı yok

ben barbunya yedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bişey olurmu kusayımmı ben şimdi

olur mu öyle şey canım
ben de levrek yemiştim hem de bilerek
çok tüketmek zararlı
bundan sonra dikkat edersin bişey olmaz korkmaa

şu listeyi yazayım ben en iyisi aynen az yedim zaten ....kocamda abartıyosun sen diyor yok böyle bişi diyor ne biliyim doktor lar yazmış ala ala

şu listeyi yazayım ben en iyisi aynen az yedim zaten ....kocamda abartıyosun sen diyor yok böyle bişi diyor ne biliyim doktor lar yazmış ala ala

yok canım kesinlikle doğru
dip balıkları tüketmek hamilelikte zararlı
dikkat etmek lazım elbette
ama öyle bikaç kez yemek değil tabi benim dediğim sürekli tüketmek

yiyebiliyorsan somon balığı ye canım bol bol
hem onda omega çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…