ben birincide süründüm ikinciyi hiç gözüm yemez yıllar yıllar sonra belki bir ihtimal.tayyip erdoğana kalsa üçleyecez :)
Canım rabbim seni ve bebişini korusun inşallah yakınlarda kimse yokmu bi acile gitsen götürseler yada eşini ara izin alıp gelsin eve cnm içimiz rahat etsin allaha emanet ol cnm
hehehe ilk hamilleliğim o kadar rahat geçmişti ki 7. ayımda sadece mide yanmaları şikayetim olduu ..kızım 2 yaşında tamm gönül isterdikii o 3 yaşına gelsin de yeniden bi bebek düşüneyimm...ama kısmett süpriz yaptı ufaklığım...bunda bulantıyla başladımm 2 hafta ama 2 gündür maşallahh diim daha iiceyim yada kızıım çok kuduruk die ufaklığım acıdı bana çektirmiyim nasılsa çekiyoo annem dedi...az dayan cnm 10. hafta gibi biticek inşallahh...
kızlar ben çıkıyorum geçmedi bi türlü eşimi çağırdım gelicek hazırlanıyım yavaş yavaş anca hazırlanırım görüşürüüz...
Kizlar merhaba moralim bozuk biraz. Sukur kalp atisini gordum cok gucsuzdu gerci dr cok ufak ondan dedi.
yine yaptigim hesap tutmadi 5 gun geride ben 7+0 diye hesapladim bugun ama bebek 6+2
sata gore zaten gitmiyor yoksa 8+3 olmasi lazimdi. canim biraz sikildi.
kanama olmus kesenin yainda. dinlen ani hareket yapma dedi.
kanama keskin agri olursa gel dedi yani dusukten bahsediyor sanirim. sinirlerim bozuldu kalp atisina bile sevinemedim.
ins gecer o kanama gerci benden birsey gelmedi. hep akinti gelmisti acaba leke gbi olduda ben mi farkedmedim.
testleride yaptik bu arada bana yapmazlar saniyordum ama yaptilar sasirdim valla sevindimde icim daha rahat etti
150$ tuttu muayene +testler zaten 34$ muayeneydi.
2 hafta sonra cagirdi ben artik 5 hafta sonra giderim diyordum ama boyle kanama filan deyince beklemem giderim 2 hafta sonra.
aha tam çıkıyorum miray_172 geldi :) herkeze ii akşamlar arkadaşlar yarın görüşürüz
kızlar ben çıkıyorum geçmedi bi türlü eşimi çağırdım gelicek hazırlanıyım yavaş yavaş anca hazırlanırım görüşürüüz...
kızlar ben bugün balık yiyeceğim için araştırma yaptım nette hacatepe den bir doktor yazısında civa yüzünden bazı balıklardan uzak durmamız hatta hiç yememiz gerekiyormuş civa vücutta stok haline gelip bebğin zeka geriliğine ve beynine zrar veriyormuş balık nekadar büyük olursa okdar fazla civa olduğunun belirtisiymiş balıkta lüfer levrek klıçbalığı köpekbalığı felan bunlar asla tüketilmemeliymiş...zararlıymış iyiki okumuştum bende lüfer felan yerim diyordum bıktım herşeyde bişey çıkmasından herşeye şüphe ile bakar oldum ...minik balık tükettim gittiğimde doktora bunuda sorcam omegayı doğalmı hap ile mi alsam daha mantıklı olur diye...:44:
kendi doktorum ilaç vermiyor bunu veren başka bir kadın doğum uzmanı.ya bu ilacı içicem ya da 9 ay boyunca hastanede yatıcam aşırı derecede kusmam var çünkü.dün gece yatarken aniden kusuverdim hatta.çok zor ilaç olmadan yapamam.pazartesi günü kontrolüm var o zaman belki kendi doktorum ilaç değiştirir ama o da ilaç vermiyor zaten diğer ilaçlar da bi işe yaramıyor dramamine metpamid falan.doktorum hastaneye yatmamdan yana çünkü yattığım her güne para alacak hastane.geçmişi normalde okumam ama hızlıca geçerken tesadüfen gördüm
Dip balıkları: Mezgit, berlam, kefal, levrek, lüfer, barbunya, kalkan.
Yüzey balıkları: Hamsi, istavrit, uskumru, palamut.
evet canım haklısın
bunu ben eskiden beri bilirim
dip balıklarını yemeyeceksiniz yüzey balıklarını tercih edeceksiniz
listeyi de yukarda verdim
bak kafayı yicem kus dersen kusaruım zaten boğazımda sanki hazmetmedim daha?
olur mu öyle şey canım
ben de levrek yemiştim hem de bilerek
çok tüketmek zararlı
bundan sonra dikkat edersin bişey olmaz korkmaa
bak kafayı yicem kus dersen kusaruım zaten boğazımda sanki hazmetmedim daha?
şu listeyi yazayım ben en iyisi aynen az yedim zaten ....kocamda abartıyosun sen diyor yok böyle bişi diyor ne biliyim doktor lar yazmış ala ala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?