yok canım kesinlikle doğru
dip balıkları tüketmek hamilelikte zararlı
dikkat etmek lazım elbette
ama öyle bikaç kez yemek değil tabi benim dediğim sürekli tüketmek
yiyebiliyorsan somon balığı ye canım bol bol
hem onda omega çok fazla
onun da tadı çok kötü be cnm yaa hoş zaten balık yiyesim yokk..bende miray gibi lüfer severim çok ama mecbur istavrit hamsiyle idare ediim bari....somon bana çok tatsız geliypoo nedense..
ayy inşallah cnm yaa hoş ben artık daha rahat yiyorum yemek ama işte bazı şeyleri hala kaldırmıyoo midemmben de yiyemiyorum canım
levrek severim aslında ama onu da yemiyorum artık
şu sıralar balıkla hiç aram yok benim de
ama çupra ve hamsi falan yiyebilirim heralde
3 ay bi geçsin de şu mide gelgitleri de düzelsin o zaman yeriz inşallah
Nasıl portakal istedi canımmmmmmmmmmEşimi aradım 1-2 kilo portakal al gelirken diye
elm cim senin kız kaç yaşındaydı bu arada benim beynim durdu iicene...:))
Canım benim kız 2,5 yaşında fırtına gibi evin altını üstüne getiriyo
ayy inşallah cnm yaa hoş ben artık daha rahat yiyorum yemek ama işte bazı şeyleri hala kaldırmıyoo midemm
hehehe sen ne tasarruflu şeyler aşeriyon öyleee....valla bravoo tam kış meyvesiii c vitamini olsun kan olsun cnm....
canım sanırım gittinkızllar ağrım ara ara oluyo gazdan değil ama biliyorum gazım yok çünkü dinleniyim dedim uzandım ve şu an kımıldayamıyorum kalkamıyorum anca koltuğun başından kendimi çekersem çok fena belim oynatamıyorum yan bile dönemiyorum ne yapmam lazım????? canım çok yanıyor
haklisin canim ne diyeyim
bende yemek yapamiyorum su anda hic
bahsetmesek dha iyi olur tabi dogru
hadı hayırlısı olsun :)sanırsam kızım olacak :)
Valla kıslar balığın her çeşidini hatta denizden babam çıksa yerim diyenlerdenimm
Fakat son bir haftadır hayatta yemem dediğim yemekleri istiyo canım
ya aynen bende her turlusunu yerdım
sımdı canım ıstemıyor hıc bulantlardan
bende levrek sevıyorum ve levrek yedım baslardada
ay artık yicekten bahsetmicektik gene unuttumpardon
ya aynen bende her turlusunu yerdım
sımdı canım ıstemıyor hıc bulantlardan
bende levrek sevıyorum ve levrek yedım baslardada
ay artık yicekten bahsetmicektik gene unuttumpardon
8. hafta içinde olan anne adayları size bir sorum olacaktı. Bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz acaba.
8. hafta içinde olan anne adayları size bir sorum olacaktı. Bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz acaba.
Canım benim geçen haftaya kadar öyleydi bir haftadır mide bulantılarım bitti. İnşallah seninde en kısa sürede biter
6 haftanın içindeyken gitmiştim ama ne görebildik haliyle nede duyabildik salı günü randevum var tekrar bakacak inşallah duyarım
6 haftanın içindeyken gitmiştim ama ne görebildik haliyle nede duyabildik salı günü randevum var tekrar bakacak inşallah duyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?