rubetii çok merak ettim yhaa benim midem fenalarda geneee bakmadım kaç saattirrr ölecem bu bulantılar geçsin die yalvarıom valla yhaa beni bide güçsüz olunca ağlama geliooo sinir oluomm((
rubet gelince yaz canım meraktayım.....inşş bişiyin yokturr...
aynen gelince burda olmasamda
facebookta grupta olan arkadaslar yazsın lutfen bırazdan cıkmam gerekebılır
canım senın aksamlarıda aynen kötu oluyor demek
ben aksamları baya ıyı oluyorum genede
ama sınır gelıyor bı bende cok agladım zor gectıgı gunlerde
tutamıyordum kendımı
yok canım kesinlikle doğru
dip balıkları tüketmek hamilelikte zararlı
dikkat etmek lazım elbette
ama öyle bikaç kez yemek değil tabi benim dediğim sürekli tüketmek
yiyebiliyorsan somon balığı ye canım bol bol
hem onda omega çok fazla
onun da tadı çok kötü be cnm yaa hoş zaten balık yiyesim yokk..bende miray gibi lüfer severim çok ama mecbur istavrit hamsiyle idare ediim bari....somon bana çok tatsız geliypoo nedense..
Nasıl portakal istedi canımmmmmmmmmmEşimi aradım 1-2 kilo portakal al gelirken diye
kızlar ben çıkıyorum geçmedi bi türlü eşimi çağırdım gelicek hazırlanıyım yavaş yavaş anca hazırlanırım görüşürüüz...
kızlar ben geceleri hiç uyuyamıyorum yhaa dön allah dönn hiç huzur kalmadı geceleri hazımsızlık ve bulantılar beni gece yatakta bile rahat bırakmıoo bnm gibi olanınız varmıı nasıl uyucaz biz yhaaa((
iyi geceler kizlar nasilsiniz
demin deminde canim bisi cekti pastaneye giti aldim esim yedim mide bunaltim yoktu deminden beni var denimde
birde bazi arkadaslar yemek ismi vermeyin derken cok haklilar 2010 subat annesiyim biz bizim konustugumuz topikte asla yemek ismi yazmazdik cani ceker bulamaz parasi olan olmayan vardir diye isminii yazmasak cok iyi olcak
insanin canini bisile cektirmek hele hamileyin cok gunaah derler benim canim ne cekti bilmiyorum ama kizimiin gogusunun uzerinde kucuk leke var canim ne cekti de yemedim aklimda dil bu minikte cok korkuyom olur leke diye:26:
bende aynısıyım cnm gece çok kalkıyorum WC de cabası valla karnım rahat vermiyor çok büyümeden böyleysek ilerde nasıl olucaz eşimi kıskanır oldum misler gibi uyuyor...:26:
hazımsızlıktan nefret ettim yeminederim erken yiyorum yemeği ama yine oluyor çok ağır yemeklerde tüketmiyorum sabah kusmalar berbatım yani..
bende aynısıyım cnm gece çok kalkıyorum WC de cabası valla karnım rahat vermiyor çok büyümeden böyleysek ilerde nasıl olucaz eşimi kıskanır oldum misler gibi uyuyor...:26:
hazımsızlıktan nefret ettim yeminederim erken yiyorum yemeği ama yine oluyor çok ağır yemeklerde tüketmiyorum sabah kusmalar berbatım yani..
valla canımm yhaa zor geçio bizimkiii bende öle diom şimdilerde uyuyamıom ben ilerde ne olur bilmiom artık gece onada sinir oluom ağlıasım gelio onlar mışıl mışıl uyuya biz nasıl kıvranıozz
hazımsızlıktannn bende çok neferet ettim canım yhaa dediğin gibi yağlı falanda yemiioz ağırda yemioz nie böle oluokii gazda oluo bidee geçsede kurtulsak bi an öncee(((
sabah akşam bu kusmalar öldürecek beni ..... ama sabırr geçsinn şu ahftalarda bitsin bi an önce....
Ama yinede büyüdükçe onu hissetmek çok süper
şu WC olayı beni de sinir ediyo ama hazırlan kızım geceleri bebek hep uyanacak,alışman için bunlar diyip avutuyorum kendimi:))kusmalar,bulantılar,tiksinmeler bitmedi zaten,,sabah uyanınca su içtim midem bulandı çıkardım..yuh dedim su da mı içmeyceğim:)hayırlısı ile büyüsünler,doğsunlar da
bide eşim öyle uyuyorki utanmasa üstüme çıkacak yatağı büyük aldık biz 1.90 felandı enide iyi adam yatak yetmiyor sağıma soluma çok yakın offf bide karnım büyüyünce biz sığamıyacazzz eşim yüzünden yatağı ayıracam desem şoka girer valla...
ben iyi değilim şuarm ağrıyo felan diyorum adamın kafası muzurluk peşinde...
hazımsızlığa ne iyi gelir acaba sodadan bıktım ben yaa sevmiyorum onu birde patatesmi haşlasak geceye nasıl olur..:44:
sen birde eşimi görsen bebği kendi kendine büyütmüş herkese 3 aylık diyor demkki o daha fazla hissediyor pohahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?