2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben itekliom kız arada noluyo diee hiç horluyon da diomm
valla sığmazsak ben ayırırım hiç uyuyamıomm uyumak için herşei yapabilirim
hazımsızlığa valla ne ii gelir bnm içim dışım patates oldu o da işe yaramıo canım sodayı da sade içemiom limonlu içiom anca zararı olurmu kii

Ben senin ağrılarını geçiririm gibisinden yanaşmalar tabiii

sorma kociş diyor sen şekşi oldun memişler büyüdü popo belirgin oldu adam beni aş eriyor kızlar

ama avcunu yala dedim 1 hafta tutsun daha kendini napim cnm bebiş önemli benim akıntı azaldı eskisi gibi koyu değil bence önceden birkaç kez yapmıştık biz paris diyoruz kızlarla parise gitmek poahahah eyfeli görmek zuahahah benim topik varda kokoş topiği orda rahat oluyor bunları konuşmak neyse uslubumuzu bozmayalım parise birkaç gittik leke oldu korkmuştum hatılarsan ...uzak dumrak en iyisi beklesin ben de tutyorum herhalde kendimi bebiş için adamı hergün sıkıştırınca şimdi kullanıp atmışım gibi oldu yazık adam tühh şimdi napmalı...

ben ayırsamda o yine gelir yanımda yatar

soda meyveli zararlımış galiba öyle bişi yazmışlardı sade içmek gerekiyormuş tadı tuzu yok bee onunda...:26:

neyse şifre oldu aramızd artık Ben bi kaç kere birlikte oldum leke şikayetim olmadı şükür.Ya bazen ben dayanamıyorum artık napiimm :26:

ben ayırsamda o yine gelir yanımda yatar

soda meyveli zararlımış galiba öyle bişi yazmışlardı sade içmek gerekiyormuş tadı tuzu yok bee onunda...:26:
aynen kızz valla bnmkide öle yaparr gelir genee :))))
hazır meyvelisini almıomda sadeye ben limon sıkıom bişi olurmu die merak ediom amaaaa sadesi çok kötüü yaa dediğin gibii tad yok tuz yokkk ....

kızzz koptum heee yılışık bu kocişlerrr işlerine gelince tabiii :))))
bize 3 ayy yasak amaaa sz bide onaa sorunn sırnasmalar dz boyuu :)))) sabredemiolarr ama bebiş için tutucklar keendilerini...

neyse şifre oldu aramızd artık Ben bi kaç kere birlikte oldum leke şikayetim olmadı şükür.Ya bazen ben dayanamıyorum artık napiimm :26:

adama diyorum kociş şuram ağrıyor ...gel iğne yapım geçer diyor pohahah böylede espiri yapıyor işte kendince...
kız geen rüya gördüm bizimki başka kadınla basmışım felan adamın sütüne bir atladım zaten ilk paris öyle oldu uzun süredir yapmıyoduk kocamı kaptılar sandım o bile şok oldu tecüvüz ettim sanki...

ayy nasıl kıskandıysam bir enerji geldi böyle oldu sonra da döndüm uyudum resmen yazık ne düşündü ki piskopata bağlıyor bizim hormonlar şimdiden böyleysek bide ilerde sen düşün ...

demezmi birde 5 çocuk istiyomuş beyefendi dedim ilk stajı atlatırsan ikinciyi görürsün...

2 ay 3 hafta gibi saçma bişi söyledi koptum şu anda dedim üçüncü aydan çıkıcaz 4 e giricez haftaya.11 haftalık olduk dedim vayy oldumu okadar d,yo bide

ya kocalarin biseyden haberleri yok naparsin be ya benimkie ailesini aramiz 4-5 haftalik felan diyor ben 7+4 diye günleri sayiyiorum bana 4 haftalik diyor birde doktor randevum yaklasti bebisi görücez kafayi yedircek bana ya zaten canim cok SIKKIN ya hamilelik sifirda gibi belirtilerden birsey yok ayni ben devam ediyorum hersey ayni hamilesin demese doktor inanmicam endiseleniyorumda hcg degerlerimi cikmiyor hormonlarmi yavas ne var diye korkuyorum ben ya bebisim nasil aceppp :26::26:

ayyy koptummmm kızzz yazdıklarınaaaaa :d arada banada gelioda tutuomm kendimiii

yazık adama beee leke yoksa deneseydin azcuk...ben kortuğum için yaklaşmadım bu hafta...ee bizde güzelleşiyoruz cnm hamilelik kadınlara ayrı bişey katıyor sanki..neyse ben en iyisi fazla beklemedn yatayım uyumazsam fena olabilir uyuyunca gelince uyandırmaz beni...

şu anda krize girdim ya benimde öyle bişi ben tecavüz etmiş gibi oldum ilkinde bi gazlaa nee 5 çocukmuu ay bunu pırtlatalımda bi önce.İlk bebekte böyle dayanamıyosak 5 tanede zorrrrrrrrrrrrr

boşver strese sokma kendini iyi düşün pozitif ol...kontrolun nemzan görmedinmi bebişi sen?

Tatlım belirti olarak bendede belirgin bişi yok 3.ayı doldurucak olmama rağmen ya.ne bulantı ne bişi çok rahat geçiyo Ama allahıma çok şükür şikayetçi değilim bebiş iyi olsunda sonuna kadar böyle devam etsin inşallah.Arada çok hareket edersem kasığım batıyo oturuyorum hemen mutlu oluyorum

lekelenme yokta canım düşük tehlikesi olduğu için doktor yasak dedi bende tırsıom:18: tutalım azık kendimizi 3 haftacık daha dayansınnn ama geçmioo ona zamann

yat tatlım sen kendini yakma

ayyy koptummmm kızzz yazdıklarınaaaaa :d arada banada gelioda tutuomm kendimiii

hamile kadınlar böyle rüyalar görürmüş kocasını başka kadınla felan pohahha tam yaşıyorum yani...valla dar ettim ona uykuyu banane gözünü oyarım valla...

şu anda krize girdim ya benimde öyle bişi ben tecavüz etmiş gibi oldum ilkinde bi gazlaa nee 5 çocukmuu ay bunu pırtlatalımda bi önce.İlk bebekte böyle dayanamıyosak 5 tanede zorrrrrrrrrrrrr

kız beni seneye de haziran annesinde göryomuşunuz diğer sene temmuz annesi felan ben 2015 kadar tüm sene topiklerinde görünyomuşum manzaraya bak pelin soruyor miray sen hala hamişmisin sorma pelin biz 7 ledik naparsın kociş delirdi kreş açacaz eve felan diyormuşum bide gülerken gerçek oluyormuş pohahah her sene ben topikteee anam korktum bee...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…