boşver strese sokma kendini iyi düşün pozitif ol...kontrolun nemzan görmedinmi bebişi sen?
kız beni seneye de haziran annesinde göryomuşunuz diğer sene temmuz annesi felan ben 2015 kadar tüm sene topiklerinde görünyomuşum manzaraya bak pelin soruyor miray sen hala hamişmisin sorma pelin biz 7 ledik naparsın kociş delirdi kreş açacaz eve felan diyormuşum bide gülerken gerçek oluyormuş pohahah her sene ben topikteee anam korktum bee...
lekelenme yokta canım düşük tehlikesi olduğu için doktor yasak dedi bende tırsıom:18: tutalım azık kendimizi 3 haftacık daha dayansınnn ama geçmioo ona zamann
Tatlım belirti olarak bendede belirgin bişi yok 3.ayı doldurucak olmama rağmen ya.ne bulantı ne bişi çok rahat geçiyoAma allahıma çok şükür şikayetçi değilim bebiş iyi olsunda sonuna kadar böyle devam etsin inşallah.Arada çok hareket edersem kasığım batıyo oturuyorum hemen mutlu oluyorum
hayir görmedim kesesini görmüstüm sali günü tam 8+0 da randevum var bakalim hadi hayirlisi sizin konularda yakiyor habizde dayanamadik bu sabah beraber olduk tabi ben hemen wc ye kostum bisey oldumu diye esim diyor bana hem korkuyon hem zevkinden geri kalmiyon sende alemsin o cocugun basina bisey gelirse suclusu sensin diye yaparken oluyor ama cok güzel haraketlerdeyki havuclu kadina benzettim kendimi ya kocasina saldiran heheh
yat tatlım sen kendini yakma
bende bizimkine çok diom die die aldattırcam aldatıca yoksada
hımm ozman aman deneme bile beklesin 3 hafta şişme karı alalım ona...ben bizimkine şişme karı alıyım sana diyorum ona dayanmaz şişme karı felan onu bikerede patlatırım diyo pohahaha...
hayir görmedim kesesini görmüstüm sali günü tam 8+0 da randevum var bakalim hadi hayirlisi sizin konularda yakiyor habizde dayanamadik bu sabah beraber olduk tabi ben hemen wc ye kostum bisey oldumu diye esim diyor bana hem korkuyon hem zevkinden geri kalmiyon sende alemsin o cocugun basina bisey gelirse suclusu sensin diye yaparken oluyor ama cok güzel haraketlerdeyki havuclu kadina benzettim kendimi ya kocasina saldiran heheh
sorma sorma kolla kendini bacum ben bğtğn korunma yöntemlerini öğrenicem doğumdan sonra hemen sakata gelmiyelim
ya insan dayanamıyo gerçektenHavuçlu anayla hıyarlı baba küfret bana kazım kızlar bu muhabbetin sonu gece yatakta biter söliim ben
hımm ozman aman deneme bile beklesin 3 hafta şişme karı alalım ona...ben bizimkine şişme karı alıyım sana diyorum ona dayanmaz şişme karı felan onu bikerede patlatırım diyo pohahaha...
kız bizim türk erkeklerine danaynmaz ooo bnmkide patlatırr
bende yattım bnmki küstü gitti gidem de gönlünü alam öptüm hepinizi yarın görüşürüzzz
aklımda rubbette ne oldu bu kıza ya yazmadı da inşş sabaha ii şeyler okurumm :)
agzindan ballar akiyor sanki cano ya kac kere sordum aramizda benim gibi olan varmi diye kimseden tik yokbu gece rahat uyku cekicem senide bebisinide kocaman öptüm canom ya ben kactim kocisle ilgilenim biraz görüsürüz yarin sabah
valla benim topikte bu muhabbetlerin sonu her arkadişin parisle bitiyordu gecesi erkenden ben giryodum topiğe işe geç kalan kalana aman kızmasınlar yazmıyım artık... gerçi herzaman ben geç kalıyodum artık bebiş olunca geç kalamıyorum tabii...ee hadi sırayı size saldım bakalım kimler gidicek parise...
ben bu gece için bileti aldım ya gidiş dönüş
ivedikteki gibi seni içeri alıp yüzyılın patlamasını yapıcam diyo aynenn öyleler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?