2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

boşver strese sokma kendini iyi düşün pozitif ol...kontrolun nemzan görmedinmi bebişi sen?

hayir görmedim kesesini görmüstüm sali günü tam 8+0 da randevum var bakalim hadi hayirlisi sizin konularda yakiyor ha bizde dayanamadik bu sabah beraber olduk tabi ben hemen wc ye kostum bisey oldumu diye esim diyor bana hem korkuyon hem zevkinden geri kalmiyon sende alemsin o cocugun basina bisey gelirse suclusu sensin diye yaparken oluyor ama cok güzel haraketlerdeyki havuclu kadina benzettim kendimi ya kocasina saldiran heheh

sorma sorma kolla kendini bacum ben bğtğn korunma yöntemlerini öğrenicem doğumdan sonra hemen sakata gelmiyelim

lekelenme yokta canım düşük tehlikesi olduğu için doktor yasak dedi bende tırsıom:18: tutalım azık kendimizi 3 haftacık daha dayansınnn ama geçmioo ona zamann

hımm ozman aman deneme bile beklesin 3 hafta şişme karı alalım ona...ben bizimkine şişme karı alıyım sana diyorum ona dayanmaz şişme karı felan onu bikerede patlatırım diyo pohahaha...

agzindan ballar akiyor sanki cano ya kac kere sordum aramizda benim gibi olan varmi diye kimseden tik yok bu gece rahat uyku cekicem senide bebisinide kocaman öptüm canom ya ben kactim kocisle ilgilenim biraz görüsürüz yarin sabah

ya insan dayanamıyo gerçekten Havuçlu anayla hıyarlı baba küfret bana kazım kızlar bu muhabbetin sonu gece yatakta biter söliim ben

hımm ozman aman deneme bile beklesin 3 hafta şişme karı alalım ona...ben bizimkine şişme karı alıyım sana diyorum ona dayanmaz şişme karı felan onu bikerede patlatırım diyo pohahaha...

kız bizim türk erkeklerine danaynmaz ooo bnmkide patlatırr
bende yattım bnmki küstü gitti gidem de gönlünü alam öptüm hepinizi yarın görüşürüzzz

aklımda rubbette ne oldu bu kıza ya yazmadı da inşş sabaha ii şeyler okurumm :)

aynen ayy azdımmı kız yine baksana konulara töbee

sen tut aman kendini bir bebği görde sen görürsün bu gidişte demekki diğer gittiğinde çok mikti bazen doktorlar yanlış hesaplıyorlar fazla diye bebk daha geriden geliyor anlamıyorum zaten...ama bence görürsün bu gidişte...

ya insan dayanamıyo gerçekten Havuçlu anayla hıyarlı baba küfret bana kazım kızlar bu muhabbetin sonu gece yatakta biter söliim ben

valla benim topikte bu muhabbetlerin sonu her arkadişin parisle bitiyordu gecesi erkenden ben giryodum topiğe işe geç kalan kalana aman kızmasınlar yazmıyım artık... gerçi herzaman ben geç kalıyodum artık bebiş olunca geç kalamıyorum tabii...ee hadi sırayı size saldım bakalım kimler gidicek parise...

yazar okuruz rubet yarın gelir belki...bakalım kocişine sırnaşma fazla bakım sonra zor olur ayrışmak...

ben bu gece için bileti aldım ya gidiş dönüş

geldim kızlar kadın doğum uzmanıyla görüşüp serum bağlandı tutulmalarım romatizmadan kaynaklandığı çktı ve işimin zor olduğunu söyledi dr antiyotik ilaç tedavisi gerekiyor işte drunla görüş işte neler kullanılabilir ortak dr kararlarıyla tedavi olmam gerektiğini ve hamileliğim ilerledikçe ağrılarımın şikayetlerimin artacağını söyledi cnm sıkıldı biraz:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…