adama acıdım şimcikkkkk
canını yakma haa iyi davran bari.
geldim kızlar kadın doğum uzmanıyla görüşüp serum bağlandı tutulmalarım romatizmadan kaynaklandığı çktı ve işimin zor olduğunu söyledi dr antiyotik ilaç tedavisi gerekiyor işte drunla görüş işte neler kullanılabilir ortak dr kararlarıyla tedavi olmam gerektiğini ve hamileliğim ilerledikçe ağrılarımın şikayetlerimin artacağını söyledi cnm sıkıldı biraz:18::18::18::18:
Heeyyy allahımmmm kuşum dikkat et kendine ani hareketlere falannTedavisi var allahtan hamilelikte ilaçlarını kullanırsan hafifler şikayetlerin inşallah allah beterlerinden korusunn
ama canım hamileyken nasıl antibiyotik tedavisi görebilirimki ağır ilaçlar ööff hep benim ihmalkarlığım yüzünden........... temmuzda öğrenmiştim romatizmayı ama işte sıra problemi iş güç kurs hep erteledim ppffffffffff
Hayatım öyle deme ona uygn ilaçlar da var.Benim kuzenim kanamalı sistis oldu düşün doğuma kadar antibiyotik kullandı hemde 5.haftasından itibaren.Ona uygun bişi veriyolar muhakk
haklisin canim cok sukrettim kalp atisina minnacik birseydi yarim cm mis. :) Allah 50 cm lik hallerinide gostersincanim mutlu olmalisin sükür etmelisin bebisini kalp atisni görmüssün ya bos kese olsaydi bebek gelismemis kürtaj deseleri beterin beteri var hem bu kötü deyil ki istirat et yorma kendini ne kanamalarla cocuk doguranlar var veren ALLAH verir zaten dua et canim üzülme sakin
bendede olmustu oyle agrilar ilk gebelikte dr rahim buyudugu icin dedi. bir gorun istersen ama bence seninde buyuyor rahmin ondan oluyr gecmis olsunsol kalçam üzeri çok fena asım atamıyorum biraz evin içinde tur atıyım dedim ısınırsa geçer diye yok arada krap girip tutuluyodu anneme sormuştum oluyor öyle hamilelikte demişti ama ayağımı uzatamıyorum uzatsam belimle kalçamı oynatamıyorum anlamadım
kanamam yok ama çok akıntım var şu anda normalden daha fazla....belki acile giderim üüüff eşimde işte yoksa çoktan gitmiştiim
canim bilgilerini yaz yazayim senide listeye sat beklenen dogum tarihi, kilo yas sehir kacinci bebek olduguMerhaba arkadaşlar.
Aranıza yeni katıldım. Nasip olursa bende haziran annesi olacağım. Sat a göre 8+3 hamileyim.
6+6 günlükken karından ultrasonla gebelik kesesini ve yolk kesesini gördük ama bebişimi henüz göremedik. Doktor 15 gün sonra tekrar bakalım dedi. Rabbim hayırlısıyla bebeğimin iyi halini göstersin bana ve tüm annelere...
sagol canim esime yikiyorum ama en kotusu o olmayinca bazen defneyi kucagima almak zorunda kaliyorum onuda kontrollu almaya calisiyorumyeşimcim dikkat et cnm kendine stres yapma olurmu senin bir çocuğun daha var tabii sorumluluk ve yorgunluk 2 ye katlanıyor ama şu iki hafta boyunca yorucu işleri çocukta dahil baba üstlensin evde de ayakta kalma fazla bol bol dinlen dualarımız seninle merak ettiğim hiç kanam dışardan oldumu sadece içerde mi?
birde düşük riski için progestan verdimi?
bende duymustum canim zaten gebeligin basladigi gun palamut yedim hastsanelik oldum daha balik yemem bir somon yiyorum birde su konserve tunakızlar ben bugün balık yiyeceğim için araştırma yaptım nette hacatepe den bir doktor yazısında civa yüzünden bazı balıklardan uzak durmamız hatta hiç yememiz gerekiyormuş civa vücutta stok haline gelip bebğin zeka geriliğine ve beynine zrar veriyormuş balık nekadar büyük olursa okdar fazla civa olduğunun belirtisiymiş balıkta lüfer levrek klıçbalığı köpekbalığı felan bunlar asla tüketilmemeliymiş...zararlıymış iyiki okumuştum bende lüfer felan yerim diyordum bıktım herşeyde bişey çıkmasından herşeye şüphe ile bakar oldum ...minik balık tükettim gittiğimde doktora bunuda sorcam omegayı doğalmı hap ile mi alsam daha mantıklı olur diye...:44:
ya oyle deme. koreliler denize cok duskun bir millet neler cikariyorlar denizden bir gorsen hakikaten yiyemezsin iiiyyykValla kıslar balığın her çeşidini hatta denizden babam çıksa yerim diyenlerdenimm
Fakat son bir haftadır hayatta yemem dediğim yemekleri istiyo canım
6+2 de vajinal ultrasonla gordum ama cok gucsuzdu. karindan gorunmemesi cok normal8. hafta içinde olan anne adayları size bir sorum olacaktı. Bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz acaba.
bencede ozellikle ydisinda olanlar yani beniyi geceler kizlar nasilsiniz
demin deminde canim bisi cekti pastaneye giti aldim esim yedim mide bunaltim yoktu deminden beni var denimde
birde bazi arkadaslar yemek ismi vermeyin derken cok haklilar 2010 subat annesiyim biz bizim konustugumuz topikte asla yemek ismi yazmazdik cani ceker bulamaz parasi olan olmayan vardir diye isminii yazmasak cok iyi olcak
insanin canini bisile cektirmek hele hamileyin cok gunaah derler benim canim ne cekti bilmiyorum ama kizimiin gogusunun uzerinde kucuk leke var canim ne cekti de yemedim aklimda dil bu minikte cok korkuyom olur leke diye:26:
cok guldum ya :)) buyuk hissediyor demekkki hahahah:))sen birde eşimi görsen bebği kendi kendine büyütmüş herkese 3 aylık diyor demkki o daha fazla hissediyor pohahahahahah
geldim kızlar kadın doğum uzmanıyla görüşüp serum bağlandı tutulmalarım romatizmadan kaynaklandığı çktı ve işimin zor olduğunu söyledi dr antiyotik ilaç tedavisi gerekiyor işte drunla görüş işte neler kullanılabilir ortak dr kararlarıyla tedavi olmam gerektiğini ve hamileliğim ilerledikçe ağrılarımın şikayetlerimin artacağını söyledi cnm sıkıldı biraz:18::18::18::18:
cok gecmis olsun, ilk defa duydum boyle birseyi bende rahim buyuyor ondan saniyordum ins. ilaclarinla eski haline donersin ins
saol canım ama normalde tutulmalarım oluyodu....elimde arada kırk yılda bir olurdu bu çok fena yerden bişey almaya korkar olmuşdum falan işte yarın gidicem bakalım drumla görüşücem büyük bi ünv hastanesinden randevu alıp sonra romatolojiye gidicem....devlet hastaneleri hiç randevu vermiyo versede 6 ay sonraya falan özele gidicem mecbudren :44::44::44:
Bildiğiniz iyi bir romatoloji uzmanı varmı istanbulda yeditepe ünv. Gitmeyi düşünüyorum ama varsa bildiğiniz iyi dr ona gidiyim...
bıldıgım bır yer yok maalesef ama yedıtepenın ıyı oldugunu cok okudum canım
ıns ıyı bır dr bulursun orda. 6 ay mı? Yuh yanı hamıle oldugunu bıle bıle bunu nasıl dıyebılıyorlar.
valla öyle çok zor randevu almak belki adamın falan olucak seni araya alıcaklar ki öyle biride yok
Anladim canim ya. ozellerden arastirsan??? zaten sigortan varsa indirimli olur herhalde yinede dimi?
sunflower nasilsin? seni cok merak ettik .
8. hafta içinde olan anne adayları size bir sorum olacaktı. Bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz acaba.
yeşimcim dikkat et cnm kendine stres yapma olurmu senin bir çocuğun daha var tabii sorumluluk ve yorgunluk 2 ye katlanıyor ama şu iki hafta boyunca yorucu işleri çocukta dahil baba üstlensin evde de ayakta kalma fazla bol bol dinlen dualarımız seninle merak ettiğim hiç kanam dışardan oldumu sadece içerde mi?
birde düşük riski için progestan verdimi?
umarım en kısa zamanda duyarsın canım...
geçmiş olsun canım.dikkat et kendine
rubetcim sana da geçmiş olsun.fazla geciktirmeden tedavini ol.
bana gelince ben 2. bir doktora daha gittim cuma günü. ondan da aynı cümleleri duyunca yani kesenin büyük olduğu bebeğin gelişmediği ve kalp atışlarının olmadığını.yine çok üzüldüm.haftaiçi kürtajı önerdi.bende çok düşündüm taşındım ve dün anestezi altında kürtajımı oldum.
çok ağlamışım ayılana kadar
Allah bir daha yaşatmasın inşallah.hem bana hem de tümm anne adaylarına....
beni listeden kaldırabilirsiniz.şimdilik hbrler böle arkadaşlar.yine ara ara girip bakarım sizler neler yapıyosunuz die.hepinize Allahtan sağlık diliyorum.evlatlarınızı kucağınıza sağlıklı bir şekilde almanızı diliyorum......
bana gelince ben 2. bir doktora daha gittim cuma günü. ondan da aynı cümleleri duyunca yani kesenin büyük olduğu bebeğin gelişmediği ve kalp atışlarının olmadığını.yine çok üzüldüm.haftaiçi kürtajı önerdi.bende çok düşündüm taşındım ve dün anestezi altında kürtajımı oldum.
beni listeden kaldırabilirsiniz.şimdilik hbrler böle arkadaşlar.yine ara ara girip bakarım sizler neler yapıyosunuz die.hepinize Allahtan sağlık diliyorum.evlatlarınızı kucağınıza sağlıklı bir şekilde almanızı diliyorum......
kızlar meraba gebelik ilk başlangıç zamanında yazmıştım size ama sonrasında kötü bir dönem geçirdim. devamlı hastanede yatmak zorunda kaldım mide bulantılarından,kanamam oldu falan o yüzden hiç bilgisayarın başına dahi oturamadım. takipde edemedim ama bundan sonra burdayım. sizin mide bulantılarıznı nasıl geçiyo. benim gibi zor atlatan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?