2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa o kadar çok şey anlatıyorsunuz hiç birinizin bir dediği bende yok ne kasıntı ne aşerme ne karın büyümesi zaten içime korkular düştü..
yarın doktora gidicem ben yaa 2 gün önceden olacak ama dayanamıycam

takma kafani tatlim bendede hic birseycik yok ayni devam hamilelikten önce nasilsam ayniyim ama artik düsünmicem kendimi yipratmicam sali gününü beklicem burda cogu arkadasta böyle bizim gibi canim sen hatirladigim kadariyla bulantin vardi yada????

Canım herkesin aynı değilkii.Bendede ne bulantı ne bişi var he karnım büyüyo o kadar.Bazı şnsanların karnıda geç büyürmüş endişe etme bence

rubet cnm çok çok geçmiş olsun rabbim inşallah ilaca gerek kalmadan mucizesini yaparda atlatırsın cnm zor hastalık rabbim bebişini de senide korusun cnm dikkat et kendine zorlama kendini bol bol dinlenmeye çalış fırsat buldukça

mrb kızlar

bende 2011 haziran annesiyim hepinizin bebekleri hayırlı olsun sağlıkla kavuşursunuz inşallah... görünce dayanamadım yazmak istedim mutlu hamilelikler

yok canım bosa stres yapma herkesınkı farklı oluyor
ha ıcın rahat degılse gıt tabıde
bende belırtı varda noluyor
kasıgım falan agrıyor dıye stres yapıyorum bende

evet evet kaşımayın canım sakın nereyi kaşırsan orda çatlaklar çıkarmış Bebe yağına veya kreme başla canım

ay ben ha bire kaşıyıp duruyordum
kimse bu konuda bişey demedi bana
ben bir an önce başlayayyım
yoksa her tarfım catlak olcak

kokulara karşı tiksinti var ama bu benim her zamanki halim...millet hazırda bekliyor sanki belirti göstermeye acaba psikolojik mi onların ki diye düşünüyorum

Canım herkesin aynı değilkii.Bendede ne bulantı ne bişi var he karnım büyüyo o kadar.Bazı şnsanların karnıda geç büyürmüş endişe etme bence

11 haftan bitiyor bırakta büyüsünne güzel yaa çok yavaş geçiyor günler

evet canım başla kaşımada sakın.Doktorum bile dedi kaşıma çatlakların oralarda olur diye.Üstüne bide annem deyince Zaten duymuştum ama iyice ikna oldum.Bikini giyelim doğumdan sonra kimse göbüşü kaşımasınnnn

mrb kızlar

bende 2011 haziran annesiyim hepinizin bebekleri hayırlı olsun sağlıkla kavuşursunuz inşallah... görünce dayanamadım yazmak istedim mutlu hamilelikler

aminnnnnn inşallah teşekkür ederiz :)
inşallah bizde senin gibi kavuşuruz bebişimize
artık bizde kimbilir yazarız belki böyle 2013 haziran annelerinee
Allah ım kısmet eder hepimze inşallah :)

Ya bana neden hızlı geçiyomuş gibi geliyoo Kimi insanda psikolojikte oluyo cnm evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…