kaç haftalıksın bu arada? // yok ben artık hergün sürcem.cildim kuruyo
ciddimisinn
kaşıdıgımız yer catlakmı olurrrrrrr
7+4 üz daha:)bn de süreyim diyorum,zararı olmaz herhalde?
ona da bi bakim ben. ya bütün vücudumuza mı sürcez? kuruyunca tek yer kurumuyo ki. kollar falan
yaaa o kadar çok şey anlatıyorsunuz hiç birinizin bir dediği bende yok ne kasıntı ne aşerme ne karın büyümesi zaten içime korkular düştü..
yarın doktora gidicem ben yaa 2 gün önceden olacak ama dayanamıycam
yaaa o kadar çok şey anlatıyorsunuz hiç birinizin bir dediği bende yok ne kasıntı ne aşerme ne karın büyümesi zaten içime korkular düştü..
yok canım, doğal zeytinyağının ne zararı olcak mesela? ben aksine doktorun verceği kremden umutsuzum
evet haklısın,ben de zeytinyağı süreyim:))neyse ben artık ben sütümü içip yatayımherkese ii geceler
yok canım bosa stres yapma herkesınkı farklı oluyoryaaa o kadar çok şey anlatıyorsunuz hiç birinizin bir dediği bende yok ne kasıntı ne aşerme ne karın büyümesi zaten içime korkular düştü..
evet evet kaşımayın canım sakın nereyi kaşırsan orda çatlaklar çıkarmış Bebe yağına veya kreme başla canım
mrb kızlar
bende 2011 haziran annesiyim hepinizin bebekleri hayırlı olsun sağlıkla kavuşursunuz inşallah... görünce dayanamadım yazmak istedim mutlu hamilelikler
yok hayatım karnına karnının yanlarına ben bide göğüslerime sürüyorum.Batırmadan masj yapa yapa yedir iyice
takma kafani tatlim bendede hic birseycik yok ayni devam hamilelikten önce nasilsam ayniyim ama artik düsünmicem kendimi yipratmicam sali gününü beklicem burda cogu arkadasta böyle bizim gibi canim sen hatirladigim kadariyla bulantin vardi yada????
Canım herkesin aynı değilkii.Bendede ne bulantı ne bişi var he karnım büyüyo o kadar.Bazı şnsanların karnıda geç büyürmüş endişe etme bence
yok canım bosa stres yapma herkesınkı farklı oluyor
ha ıcın rahat degılse gıt tabıde
bende belırtı varda noluyor
kasıgım falan agrıyor dıye stres yapıyorum bende
ay ben ha bire kaşıyıp duruyordum
kimse bu konuda bişey demedi bana
ben bir an önce başlayayyım
yoksa her tarfım catlak olcak
mrb kızlar
bende 2011 haziran annesiyim hepinizin bebekleri hayırlı olsun sağlıkla kavuşursunuz inşallah... görünce dayanamadım yazmak istedim mutlu hamilelikler
kokulara karşı tiksinti var ama bu benim her zamanki halim...millet hazırda bekliyor sanki belirti göstermeye acaba psikolojik mi onların ki diye düşünüyorum
11 haftan bitiyor bırakta büyüsünne güzel yaa çok yavaş geçiyor günler
kokulara karşı tiksinti var ama bu benim her zamanki halim...millet hazırda bekliyor sanki belirti göstermeye acaba psikolojik mi onların ki diye düşünüyorum
senin tiksinme varmis bende sifir canim nasilsam öyleyim bebisimi görmeden inanmicam sen kalp atisini bebisini görmedinmi daha keseyi nezaman görmüstün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?