panik atak derken,kandan-iğneden falan aniden bayılmayı mı kastediyorsunuz..çünkü ben öyleyim de salı tahlillerimi yaptıracağım kendimden geçmekten korkuyorum..birçok konuda bayılmışlığım vardır
alakası beile yok cnm panik atağı böyle heycanlı tedirgin insan tipi sanıyolar ya hani heycanlanınca panik atakmısın sen falan derler ya çok üzülüyorum yaa.Canım panik atak çarpıntı korku ölüm korkusu evde yalnız kalamama dışarı yalnız çıkamama ve daha binlerce boyutları olan bi hastalık ve gerçekten kimse yaşamasın derim inann.
Ben panikatak olduğumu geç keşfettim. tedavi olmaya,doktora gitmeye karar vermiştim ki hamile kaldım )) artık doğumdan sonra bakcaz..Oldum canım hatta olurken hamile kaldım tam iyi hissediyoum kendimi dedim ilaçları azaltıyım aaa hamileyimSen oldunmu canım
Yok, o diil canım. ondan da var bende. baygınlık geçiriyodum yakın geçmişe kadar. artık yok çok şükür. // ben şöyle şüphelendim kendimden, kapı çaldığında kalbim korkudan fırlıycakmış gibi olurum. birileri kavga ettiğinde panik oluyorum. elim ayağım titrer v.s.panik atak derken,kandan-iğneden falan aniden bayılmayı mı kastediyorsunuz..çünkü ben öyleyim de salı tahlillerimi yaptıracağım kendimden geçmekten korkuyorum..birçok konuda bayılmışlığım vardır
panik atak derken,kandan-iğneden falan aniden bayılmayı mı kastediyorsunuz..çünkü ben öyleyim de salı tahlillerimi yaptıracağım kendimden geçmekten korkuyorum..birçok konuda bayılmışlığım vardır
hımm anladım canım,o zman Allah yardımcısı olsun böyle derdi olanların.ben de her bayıldığımda panik atak mısın diolar da:))
hımm anladım canım,o zman Allah yardımcısı olsun böyle derdi olanların.ben de her bayıldığımda panik atak mısın diolar da:))
bende panik atak varmış hep kötü bişeyler olmasından korkuyorum şimdide bebeğin kontroleri gelirken nefesim daralıyor nefes alamıyorum kalbim çarpıyor ben 1 düşük yaptım 1 sene sonra tekrar hamile kaldım hiç olmucak gibi hissediyordum bende pcos vardı tedavi oldum bebek olmadı sonra ara verdim 3 ay kendiliğinden oldu çok şükür rabbim tamamını erdirsin inşallah......
Kızlarr tecrübeli bi anne olarak diyorum kiii malesef bu sizin seçiminiz olmuyoo olamıyoo eğer bebeğiniz isterse 1 kere verin direk alışıyoo ama benim gibii sürekli deneyinn hatta yarım saat yorulmadan ağzında tutun elinizle almayan bebek almıyooo keza benimki hiç almadıı ama maşallahh diim 2 yaşına 10 gün kalana kadar meme emdii..bi arkadaşım inatla emzik vercem dedii...lokuma batırıyodu tatlı olsun die..bebeği lokumu yalayıp emziği tüküüryodu..başka bi arkadaşımın oldu 25 aylık benim kızla aynı ay doğumluu hala ağzında cok cok boylu da kerata 98 cm falan kocaman nasıl çirkin duruyoo koca çocuğaa ama bıraktıramıyolar velhasılll kızlarr bana sorarsanızz çok alıştırmamak da yarar var ama gene de sizin seçiminiz olmuyoo onlarr nasıl istiyolarsa öyle şekillendiriyolar hayatınızıı
benim saçım sarıKıslar size bişey sorucam doktoru 3 aydan sonra saç boyatma konusunda bişey diyen varmı??
cnm aradaki 3 ayda olabilir diyolardııı bende boyatıcam mecbur çünküü hamişlikten önce boyadımm açık rengee doğumdan sonrada bi süre boyayamıyosunuz o yüzden kendi rengine döndürmeliyim dr a gidince bi daha sorucam cnm...
yok be cnm ne alaka bakma sen millete yanii ....benim kzıım hala tek tük canı isterse konuşuyoo 1 gün emzik sokamadım ağzına....komşumun ki 22 aylık ağzından gece gündüz düşmüyoo emzik maşalhha kel kaynana gibi susmak bilmiyoo o bebeğin kendi isteği cnm ...herşeyleri farklı oturmaları emeklemeleri yürümeleri yemelleri , herşeyleri ama dediğin gibi patron onlar ne zamn bişey yapmak isterlerse o zmn yapıyolarr açıkçası şimdiden diyim cnm sakın bebeğini başkalarıyla kıyaslama doğunca görücen çünkü her kafadan olur olmaz ses çıkıcak maleseff
aman herşey yapıyorMarulda gaz yapar yaa
sen kandan mı bayılıyor kan tutuyordur o zaman panikden bayılmak daha farklı ama kalbin hızla çarpıyor nefes alman zorlaşıyor gibi hissediyorsun
aynen bencede teyzemde bıraktırmak ıcın ugrastı
hemde ıkı tane bırden bırı elınde bırı agzında gezıyodu oglu
bı onu emıyordu cıkarıyordu dıgerını
ama o kadar tatlıydıkı anlatamam
benim saçım sarı
ben normalde belkı röfleye balyajaa falan izin verir diye dusunmustum
ben sormadan kesinliklee özellkle röfle falan yok dedı :S
benım teyzem yaptırmıstı hamıleyken ama cok sukur bıse olmadı
benımkıde aıck renk canım napcaz
ben boyatmam ama artık oyle kalıcak :S
dogumdan sonra ne kadar sure boyanmıyor ki ?
aman herşey yapıyor
10. haftada basladı bende
midem bulanınca ne yıyebılırsem onu yıyorum
ama herturlu bı sıslık var
bende panik atak varmış hep kötü bişeyler olmasından korkuyorum şimdide bebeğin kontroleri gelirken nefesim daralıyor nefes alamıyorum kalbim çarpıyor ben 1 düşük yaptım 1 sene sonra tekrar hamile kaldım hiç olmucak gibi hissediyordum bende pcos vardı tedavi oldum bebek olmadı sonra ara verdim 3 ay kendiliğinden oldu çok şükür rabbim tamamını erdirsin inşallah......
evet canım ah o içteki korku ve tedirginlikkkİnşallah doğumdan sonra düelmiş oluruzda ilaca gerek kalmaz.Bıktım çünkü panik atak ve depresyon ilaçlarındannn
aynen gece bı uyanıyorum karnıma agrılar gırmıs bı kac gunduraynen canım vücut gaza hazır zaten ne yesen yarıyoo.
kızlar doktor kalp atışlarını duyunca kan ve idrar testleri istiyor ya bu testleri sağlık ocağı yapıyor muuu???
kızlar doktor kalp atışlarını duyunca kan ve idrar testleri istiyor ya bu testleri sağlık ocağı yapıyor muuu???
keşke hiç kullanmasaydın ben hamileyken öğrendim nefes alamıyordum sonuç 2 ye katlamışmı diye gittiğimde ama doktor sana ilaç vermicem mücadele edebilirsin edemem diyorsan veriyim ama bence hiç başlama dedi
aynen gece bı uyanıyorum karnıma agrılar gırmıs bı kac gundur
kasık agrılarımda gecmıstı gene basladı
bı baskı hıssedıyorum ya :S
bende merak ediyorum bunu
yaptıgı seyler varda hepsini yapmıyor olabılır
cunkı oyle bırsey duymustum bırınden
Bacılar emziklere bakın yaaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 287761 Eki Görüntüle 287762 Eki Görüntüle 287763
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?