2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

alakası beile yok cnm panik atağı böyle heycanlı tedirgin insan tipi sanıyolar ya hani heycanlanınca panik atakmısın sen falan derler ya çok üzülüyorum yaa.Canım panik atak çarpıntı korku ölüm korkusu evde yalnız kalamama dışarı yalnız çıkamama ve daha binlerce boyutları olan bi hastalık ve gerçekten kimse yaşamasın derim inann.

hımm anladım canım,o zman Allah yardımcısı olsun böyle derdi olanların.ben de her bayıldığımda panik atak mısın diolar da:))

Oldum canım hatta olurken hamile kaldım tam iyi hissediyoum kendimi dedim ilaçları azaltıyım aaa hamileyim Sen oldunmu canım
Ben panikatak olduğumu geç keşfettim. tedavi olmaya,doktora gitmeye karar vermiştim ki hamile kaldım )) artık doğumdan sonra bakcaz..

Yok, o diil canım. ondan da var bende. baygınlık geçiriyodum yakın geçmişe kadar. artık yok çok şükür. // ben şöyle şüphelendim kendimden, kapı çaldığında kalbim korkudan fırlıycakmış gibi olurum. birileri kavga ettiğinde panik oluyorum. elim ayağım titrer v.s.

bende panik atak varmış hep kötü bişeyler olmasından korkuyorum şimdide bebeğin kontroleri gelirken nefesim daralıyor nefes alamıyorum kalbim çarpıyor ben 1 düşük yaptım 1 sene sonra tekrar hamile kaldım hiç olmucak gibi hissediyordum bende pcos vardı tedavi oldum bebek olmadı sonra ara verdim 3 ay kendiliğinden oldu çok şükür rabbim tamamını erdirsin inşallah......

hımm anladım canım,o zman Allah yardımcısı olsun böyle derdi olanların.ben de her bayıldığımda panik atak mısın diolar da:))

panik ataklıların bazılarında bayılmada olabiliyo evet alıştık artık napalım Geçen minibüsteyim çocuk nasıl indi minübüsten kadın diyo oğlum sen panik atakmısın nasıl iniyosun falan dedin teyze sen ne diyosunnn sen biliyomusun panik atak nee kadınla kapıştım resmen indi minübüsten

sen kandan mı bayılıyor kan tutuyordur o zaman panikden bayılmak daha farklı ama kalbin hızla çarpıyor nefes alman zorlaşıyor gibi hissediyorsun

evet canım ah o içteki korku ve tedirginlikkk İnşallah doğumdan sonra düelmiş oluruzda ilaca gerek kalmaz.Bıktım çünkü panik atak ve depresyon ilaçlarındannn

aynen bencede teyzemde bıraktırmak ıcın ugrastı
hemde ıkı tane bırden bırı elınde bırı agzında gezıyodu oglu
bı onu emıyordu cıkarıyordu dıgerını
ama o kadar tatlıydıkı anlatamam
Kıslar size bişey sorucam doktoru 3 aydan sonra saç boyatma konusunda bişey diyen varmı??
benim saçım sarı
ben normalde belkı röfleye balyajaa falan izin verir diye dusunmustum
ben sormadan kesinliklee özellkle röfle falan yok dedı :S
benım teyzem yaptırmıstı hamıleyken ama cok sukur bıse olmadı

benımkıde aıck renk canım napcaz
ben boyatmam ama artık oyle kalıcak :S
dogumdan sonra ne kadar sure boyanmıyor ki ?
Marulda gaz yapar yaa
aman herşey yapıyor
10. haftada basladı bende
midem bulanınca ne yıyebılırsem onu yıyorum
ama herturlu bı sıslık var

sen kandan mı bayılıyor kan tutuyordur o zaman panikden bayılmak daha farklı ama kalbin hızla çarpıyor nefes alman zorlaşıyor gibi hissediyorsun

çok kötü çokk ben ilk geçirdiğimde bayaa ölüyorum sandım nasıl atıyo kalbim içim kaydı falan tamam dedim gidiyorum ben buraya kadarmışş.Babamda 7 yıldır tedavi oluyo kızım sen atak geçiriyosun diyomuş ben ohoo uçmuşum tabi Acile bi gittik ben nasıl anlatıyorum doktora ah ölüyorum kalbim çarpmaya başladı şu bu falan Doktor demezmi pişkin pişkin korkma panik atak Nası korkmiim gelde korkma

aynen canım vücut gaza hazır zaten ne yesen yarıyoo.

Nefes alamama, terleme, titreme. bende bunlar var. aslında hiç de susan bi tip de diilim, çok şükür kendimi hep savundum bugüne kadar. sevdiklerimi de asla ezdirmem.

kızlar doktor kalp atışlarını duyunca kan ve idrar testleri istiyor ya bu testleri sağlık ocağı yapıyor muuu???

evet canım ah o içteki korku ve tedirginlikkk İnşallah doğumdan sonra düelmiş oluruzda ilaca gerek kalmaz.Bıktım çünkü panik atak ve depresyon ilaçlarındannn

keşke hiç kullanmasaydın ben hamileyken öğrendim nefes alamıyordum sonuç 2 ye katlamışmı diye gittiğimde ama doktor sana ilaç vermicem mücadele edebilirsin edemem diyorsan veriyim ama bence hiç başlama dedi

aynen canım vücut gaza hazır zaten ne yesen yarıyoo.
aynen gece bı uyanıyorum karnıma agrılar gırmıs bı kac gundur
kasık agrılarımda gecmıstı gene basladı
bı baskı hıssedıyorum ya :S
kızlar doktor kalp atışlarını duyunca kan ve idrar testleri istiyor ya bu testleri sağlık ocağı yapıyor muuu???

bende merak ediyorum bunu
yaptıgı seyler varda hepsini yapmıyor olabılır
cunkı oyle bırsey duymustum bırınden

cnm ben 1.5 senedir görüyodum zaen tedavi doktorum bebek olursa diye uygun ilaç veriydu allahtan hep

canım kasık ağrıları bendede oluyo ama nadir oda büyüdüğünden sanırım.Zaten aramızda fazla gün yok hemen hemen benziyodur bebişler Ben 30 kasım veya 1 aralıkta gidicem sen ne zaman gidiceksin

bu arada badem yağı zeytin yağı sürmeye başladınız mı? başladıysanız ne zamnadır sürüyosunuz? ben bugün başladım. geç mi oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…