2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

CAnım boşa stres yapma ben ilk kızımda hiçbişey hissetmedim senin gibiydim ne bulantı ne bişey sen bebiş 18 haftayı geçince hissedersin inşalah o zaman başlar öle aşermenin zamanıda yok cnm bazı erken başlıyo bazı geç bazı kişilerde hiç yaşamıyo bünyeye bağlı cnm boşuna kendini üzme senin bebiş nazlı olacak demekki naza çekiyo kendini rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Göğüslerime dokunamıyorum ki. ((( çok ağrıyolar. ama süreyim yine de. yağlı yağlı dolaşalım ))))

Canım benimkilerde aynı durumda ama yavaş yavaş sürüyorum napalımm. İyice yedir ama canım yağlı kalmasın bulaşmasın çamaşırlara falan ben masaj yapıyorm yiyene kadar

mrb kızlar

bende 2011 haziran annesiyim hepinizin bebekleri hayırlı olsun sağlıkla kavuşursunuz inşallah... görünce dayanamadım yazmak istedim mutlu hamilelikler

Amin, Çok teşekkürler // ayy zaman gelse de biz de doğurup 2013 annelerine böyle şans dileyelim...

ay bana hiç söyleyen olmadı
daha erken dıye dusunduler belkıde
ben bu sene kılo aldıgım ıcın baya gıyemedım zaten
mümkünse dogumdan sonra zayıflayıp yenıden giymek istiyorum
ay dogumu yaptık bikini giymeye geldi sıra ahah

Canım benimkilerde aynı durumda ama yavaş yavaş sürüyorum napalımm. İyice yedir ama canım yağlı kalmasın bulaşmasın çamaşırlara falan ben masaj yapıyorm yiyene kadar

hmm evet bunu söylemen iyi oldu. ben de altıma acaba bişeymi giysem diye düşündüm bi ara. yağ olmasın diye. karnıma nasıl masaj yapim ya? ben mümkün olduğunca karnıma hiç dokunmamaya çalışıyorum. bişey olmaz dimi?

yok hayatım masaj derken nasıl tarif ediyim Biraz erotik olucak ama okşar gibi yavaş yavaş Zaten iiki üç damla fazla sürme sakın çok uğraşırsın emsin diye.

Bakıyorum da doğurup hemen kendinizi plajlara atmışsınız

yok hayatım masaj derken nasıl tarif ediyim Biraz erotik olucak ama okşar gibi yavaş yavaş Zaten iiki üç damla fazla sürme sakın çok uğraşırsın emsin diye.

Tamam bebeğim, yavaş yavaş okşıycam karnımı. hahahaaa. 2-3 damla, o.k. bugün birazcık fazla sürmüşüm demek

Tamam bebeğim, yavaş yavaş okşıycam karnımı. hahahaaa. 2-3 damla, o.k. bugün birazcık fazla sürmüşüm demek

benim kızın uykusu geldi ben yatmadan uyumuyo biz yatıyoruz kızlar herkese iyi geceler dikkat edin kendinize ve bebişlere alaha emanet olun

inşallah bebişten fırsat bulup gideriz denize. nasıl olcaksa.. annem gelir heralde 2-3 haftalık.

bu sene zor artık
inşallah kavusalımda bebşşlerimize
artık obur seneye falan anca olur gıbı :)

bende cıkıyorum kızlar
uykumda yok buugun ama uyuymaya calısayım bari biraz
iyi geceler tatlı rüyaalr hepinizee

Şimdilik öyle gibi görünüyo. bakalım. haklısın bebişten önemli diil. // evet ya hep erkenden uyuyan ben, bugün ne hikmetse uykum yok. ama bende gideyim artık. geç oldu. Herkese iyi gecelr.tatlı rüyalar. Allaha emanet olun anneler. görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…