canım kasık ağrıları bendede oluyo ama nadir oda büyüdüğünden sanırım.Zaten aramızda fazla gün yok hemen hemen benziyodur bebişlerBen 30 kasım veya 1 aralıkta gidicem sen ne zaman gidiceksin
bu arada badem yağı zeytin yağı sürmeye başladınız mı? başladıysanız ne zamnadır sürüyosunuz? ben bugün başladım. geç mi oldu acaba?
bu arada badem yağı zeytin yağı sürmeye başladınız mı? başladıysanız ne zamnadır sürüyosunuz? ben bugün başladım. geç mi oldu acaba?
bılmıyorum canım yaa baya gecmıstı gene baslayınca korktum bı an
ınsallah buyudugı ıcındır dedıgın gıbı
ikili test ıcın o zamanmı cagırdı senı
benı 24 ünde cagırdı tekrar gel diye
Sanırım o yüzden çağırmıştır bide kemik yapısına falanda bakalım iyice dedi.Gittiğimde 13.hafta içinde olmuş olucak sanırım testide çıkarır aradan.Bu ikili testi devlettede yapıyolar dimi
Hangi ee yağı kullanıyosun canım? evet bana da doktor 3. aydan sonra krem yazcağını söyledi de, ben doğal yola başşladım.
ben bebe yağı sürüyordum 1 2 haftadır.doktoruma söyledim,henüz erken gerek yok.3 aydan sonra krem öneririm dedi
yok cnm zamanında başlamışsın ben 10.cu haftada başladım Artı badem yağı kullanamıyorum zaten tüylerim var eyvah haline dedi doktorum.Bebe yağı kullanıyorum ben memnunum da
işte o kaşıntılar göbek gerilmeye başladığı için oluyo. bende yok daha kaşıntı ama başladım.ben baslamadım hala
erken gibi geliyor bi yandan
bi yandanda kaşınıyor göbüşüm falan cıktı bıde
herhalde yavas yavas baslamak lazım
Kızlar ben kaçıyorum muhabbet kuşum bilgisayarımın üstüne cevizleri döktü hep yerken bayaa normal insan gibi çerez yiyip tv izliyoOnları topliim gelirim birazdannn
işte o kaşıntılar göbek gerilmeye başladığı için oluyo. bende yok daha kaşıntı ama başladım.
o.k görüşürüz canım
Hangi ee yağı kullanıyosun canım? evet bana da doktor 3. aydan sonra krem yazcağını söyledi de, ben doğal yola başşladım.
ben bugün farkettim cildim kurumaya başlamış. o yüzden süreyim artık dedim. badem yağı tüy çoğaltıyo yani???? // sen hangisini kullanıyosun bebe yağının?
zaten 11 le 14. haftalar arasında yapılıyormus o yuzdendir
söylemedimi hiç yaparız diyee
onu bılmıyorum hıc ya yapıyorlardır herhalde normalde yapıyor olmaları lazım
eşimede bahsetmıstım böyle böyle dıye bence hıc yaptırıpta kafnaı karıstırma dıyor ama
yok ben yaptırırım
ben bugün farkettim cildim kurumaya başlamış. o yüzden süreyim artık dedim. badem yağı tüy çoğaltıyo yani???? // sen hangisini kullanıyosun bebe yağının?
Ondansa söyle bulaşık makinesi alsın. tek kullanımlık tabak da neymiş? biz söylesek aynısını bak noluyo
tatlım bulasık makinesi varda tabakları akıtıp koymak zor geliyo
kızlar göbegim çok kasınyo benim.. kasımayın çok çizik oluyo diyolar..
bende doktora gittigimde krem isticem benim vücudum çatlıyo hemen
evde johnson baby vardı,ben gebelik öncesi de en az ayda 1 sürüp vücudumu nemlendirirdim.gebe olduğumu öğrenince her pazar sürmeye başladım,ama dr gerek yok deyince bıraktım.
kaç haftalıksın bu arada? // yok ben artık hergün sürcem.cildim kuruyo
dalin canım aloa vera lı çok memnun kaldım
sağlık ocağı sadece kan testini yapıyor ben yaptırdım ama gidebilirsen devlet hastanesinde hepsini yapıyorlar ben yaptırdım devlet hast.dekızlar doktor kalp atışlarını duyunca kan ve idrar testleri istiyor ya bu testleri sağlık ocağı yapıyor muuu???
kaşıma hayatım hep çatlak olur kaşıdığın yerlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?