bu arada kızlar dr dediki
bana bulantım biraz biraz başladı dediğimde iyi güzel güzel dedi ve devam etti,
istatistiklere göre bulantısı ve kusması olanın yada çok olanın bebekleri sağlıklı dünyaya geliyor muş...
nasıl yani benim hiç bulantım olmadı.benim bebeğim sağlıksız mı olacak şimdi???
bu arada herkese günaydın kızlarr
Kizlar merhaba moralim bozuk biraz. Sukur kalp atisini gordum cok gucsuzdu gerci dr cok ufak ondan dedi.
yine yaptigim hesap tutmadi 5 gun geride ben 7+0 diye hesapladim bugun ama bebek 6+2
sata gore zaten gitmiyor yoksa 8+3 olmasi lazimdi. canim biraz sikildi.
kanama olmus kesenin yainda. dinlen ani hareket yapma dedi.
kanama keskin agri olursa gel dedi yani dusukten bahsediyor sanirim. sinirlerim bozuldu kalp atisina bile sevinemedim.
ins gecer o kanama gerci benden birsey gelmedi. hep akinti gelmisti acaba leke gbi olduda ben mi farkedmedim.
testleride yaptik bu arada bana yapmazlar saniyordum ama yaptilar sasirdim valla sevindimde icim daha rahat etti
150$ tuttu muayene +testler zaten 34$ muayeneydi.
2 hafta sonra cagirdi ben artik 5 hafta sonra giderim diyordum ama boyle kanama filan deyince beklemem giderim 2 hafta sonra.
Günaydın herkeseeeeee
İnşallah bugün dr gidecek arkadaşlarımız güzel haberlerle geri dönerler....
Ben cumartesi bebişimi görmeye gittim veee çok güzeldi kese iyice büyümüşşş meleğimin kalp atışlarını da gördümmm o kadar mutlu oldum ki önceki gitmemde ne duymuştum ne görmüştüm yaa..... bu çok güzeldi pıt pıt atıyordu....2.13 cm olmuş meleğimmm ve dr um iyi gidiyor dedi normalde sat tan 1 hafta gerideydik 9+4 olmam gerekiyordu ama bugün 9. haftaya girdik 3-4 günlük bi açık kalmış onu da kapatır dedi doktorummmm...30 kasımda 2'li test için randevu aldık kızlar.....
cnm çok sevindim yaa senin adına söylemiştim duyarsın diye boşunaymış korkuların...
sağsalim 3.ayı bir atlatsak rahat edicem...bide 5.ay yanii taramayı:44:
Gunaydin hanimlar
Erken kalktim yine ruh gibiyim ya(
ne cok kaynetmissiniz
emzikten bahsedilmis o benim icimde bir yara cidden . ebeler hemsireler aman verme dediler
ben cok cekimser kaldim sonra baktim durmuyor verdim bir suru cesit cesit emzik aldim ama Defne agzina sokmadi
kesinlikle almadi. bende vazgectim sonuc suan basparmagini emiyor ne yapsam vazgeciremedim.
emzige alisik olsa alir saklarim aglar aglar susar ama parmagini nasil sakliyim?
kizdim olmadi sen buyuk abla oldn artik yapma dedim olmadi aci oje denedim olmadi
yarabandiyla sardik oda olmadi. parmagin ust kismi nasir tutmus durumda
simdi uyurken muhakkak aliyor ben yine cikar kizim bana saril diyorum. oyle cani isterse iste
ins buyudukce vazgecer. cok buyuk sorun hem eli hem disi bozulacak cok korkuyorum :18:
bu bebis dogsun ilk gece sokacam agzina ahtim var. bir sey dyen hemsireyede direkt dalmayi dusunuyorum cok pis
yok ya goguslerim hamile oldugumu kabullenmediler hala.
belirti neyin yok bende. cok ufak belki ondan. gobis istiyrum ben hem belirti olmasada olur:))
[
bende kasintida olmadigi icin gobiste bir degisiklikte yok tabi
simdilik birsey surmuyorum ama ilk gebelikte kakao yagi suruyordum arada
hic catlagim yok desem yalan olur ama cok az oldu. suan bakiyorum goremiyorum hatta. elimle saga sola cekeleyince gorunuyor. bikiniyide giyiyorum gayet rahat:) gobisimde kalmamisti
dogumdan sonra. hatta saglik ocagina defnenin asisini yaptirmaya gidince annesi kim dediler benim dedim
nasil yani dediler senmisin lohusa ? hani kilolarin nerde gobis nerde inanamadilar
ben bunu suya borcluyum kesinlikle lohusayken bol su icin kizlar gece cok terliyorsun ama 2-3 hafta sonra fit oluveriyorsunuz:))
görsen ultrason resmini öpüp duruyomm ctesi den beri leylayımmmmm az kaldı ilk dönemi atlatmamızaa
arada unut başka bişi düşün yoksa insan piskopota bağlıyor...
kızlar ben rüya gördüm yine bir canavar gibi bişey beni kovalıyordu saklandım felan buldu koca koca tırnakları vardı göbeğimi kesti kaçtı gitti bende ağlıyorum bebğim zehirlendi diye :26: nasıl kanıyor korktum kocaman yarık öldü kesin diyorum annem diyor artık yaşamaz bende ölüyüm ozman diyorum kanasın byle sonra uyandım nasıl rüya bu..eşim toton açıkta kalmıştır diyor .....ben hep kabus görür oldum :26:
kızlar ben rüya gördüm yine bir canavar gibi bişey beni kovalıyordu saklandım felan buldu koca koca tırnakları vardı göbeğimi kesti kaçtı gitti bende ağlıyorum bebğim zehirlendi diye :26: nasıl kanıyor korktum kocaman yarık öldü kesin diyorum annem diyor artık yaşamaz bende ölüyüm ozman diyorum kanasın byle sonra uyandım nasıl rüya bu..eşim toton açıkta kalmıştır diyor .....ben hep kabus görür oldum :26:
nasıl yani benim hiç bulantım olmadı.benim bebeğim sağlıksız mı olacak şimdi???
bu arada herkese günaydın kızlarr
tatlım yatarken oku.... ve normalmiş kabuslar görmemiz........... bende bi ara yılanlarla falan uğraşıyordummm.. bu ara görmüyommm
rüyada köpek bu en alt mertebeye, nefs-i emmareye işaret eder.nefsinin köpeği olmuşsun gibi...
akrep dedikoduculuğumuza, kaplumbağa tembelliğimize, kedi kıskançlığımıza dalalet eder
yılan şehvet duygumuza işarettir. ki normal sanırım yılan görmen ilk 3 ay :)
tatlım yatarken oku.... ve normalmiş kabuslar görmemiz........... bende bi ara yılanlarla falan uğraşıyordummm.. bu ara görmüyommm
iyiyiye yor ii olsun ..........
boşuna demiyomm ben eşimi özlüyom diyee :)))))
ben dua ediyorum yatıyorum ayrıca cevşen koydum yastığın altına ama yine görüyorum anlamadım yaa...yeni bir cevşenmi alsam acaba....:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?