2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

banada öyle dedi benimde arttı bittik biz...olan annişlere oluyor valla...

nasıl yani benim hiç bulantım olmadı.benim bebeğim sağlıksız mı olacak şimdi???
bu arada herkese günaydın kızlarr

günaydın ....

yok cnm sanmam öyle değildir bu araştırma felandır annem hiç bulantı çekmemiş bende ben gayet sağlıklıyım ....sadece biz yaşadığını erken öğrenmiş oluyoruz çünkü bebğimiz bulantı yapıyorki yaşıyor yani sadece siz doktordan öğreniyorsunuz biz kendimiz ben böyle bakıyorum olaya...şu olaya sakın benimki yaşamıyormu diye bakma olurmu yani belirtisi olduğu için biz erkekn öğrenmiş oluyoruz avantajı bulantının.

tatlım sırf sen yazmışmısın diye geçmişe bi bakıyım dedim.... bende önceki gitmem de görmemiştim kalp atışını tatlım biraz daha büyüsün gör bak nasıl hızlı atacak ....sata göre benimde 1 haftalık açığım vardı geç döllenmeden ama bak zamanla kapatıyolarmış.... ne olur dikkat et kendine yat dinlen hiç bişey bebişlerimizden önemli değil.... ve dediği tarihte muhakkak git tatlımmmm dualarım seninle tatlımmm

cnm çok sevindim yaa senin adına söylemiştim duyarsın diye boşunaymış korkuların...

sağsalim 3.ayı bir atlatsak rahat edicem...bide 5.ay yanii taramayı:44:

cnm çok sevindim yaa senin adına söylemiştim duyarsın diye boşunaymış korkuların...

sağsalim 3.ayı bir atlatsak rahat edicem...bide 5.ay yanii taramayı:44:

görsen ultrason resmini öpüp duruyomm ctesi den beri leylayımmmmm az kaldı ilk dönemi atlatmamızaa

yeşim bir acı oje var bu renksiz bişey tadı çok berbat ağzına götürdümü direk midesi bulanır onu dene ....

valla annem bana çok acı biber salçası denemiş ben uyurken sürmüş parmağıma hergün denemiş acıyor diye ağlarmışım yinede dayanmış sonuç bırakmışım...bunları dene belki bırakır annem biraz gaddardır ama napsın parmağın bozulurdu oyüzden yaptım diye itraf etti..

kızlar ben rüya gördüm yine bir canavar gibi bişey beni kovalıyordu saklandım felan buldu koca koca tırnakları vardı göbeğimi kesti kaçtı gitti bende ağlıyorum bebğim zehirlendi diye :26: nasıl kanıyor korktum kocaman yarık öldü kesin diyorum annem diyor artık yaşamaz bende ölüyüm ozman diyorum kanasın byle sonra uyandım nasıl rüya bu..eşim toton açıkta kalmıştır diyor .....ben hep kabus görür oldum :26:

tatlım yatarken oku.... ve normalmiş kabuslar görmemiz........... bende bi ara yılanlarla falan uğraşıyordummm.. bu ara görmüyommm

iyiyiye yor ii olsun ..........

nasıl yani benim hiç bulantım olmadı.benim bebeğim sağlıksız mı olacak şimdi???
bu arada herkese günaydın kızlarr

sakın öyle düşünme bünye meselesi
ben 5+5 te bulantım hiç yok demiştim doktor da ne güzel işte daha ne istiyosun inşallah hiç de olmaz demişti
bulantsız belirtisiz çatır çatır doğuranlar var

tatlım yatarken oku.... ve normalmiş kabuslar görmemiz........... bende bi ara yılanlarla falan uğraşıyordummm.. bu ara görmüyommm

rüyada köpek bu en alt mertebeye, nefs-i emmareye işaret eder.nefsinin köpeği olmuşsun gibi...
akrep dedikoduculuğumuza, kaplumbağa tembelliğimize, kedi kıskançlığımıza dalalet eder
yılan şehvet duygumuza işarettir. ki normal sanırım yılan görmen ilk 3 ay :)

boşuna demiyomm ben eşimi özlüyom diyee :)))))

ben dua ediyorum yatıyorum ayrıca cevşen koydum yastığın altına ama yine görüyorum anlamadım yaa...yeni bir cevşenmi alsam acaba....:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…