doğru düzgün yiyemediğim için suçluluk duyuyordum artık duymayım :)
kivi!!! evet olsa da yesem
akşamı beklemeliyim ofisteyim çünküü
canım ilk 3 ay senin yediklerinle bebeğin beslenmesi alakası yok rahat ol 3 aydan sonra bulantın geçer o zaman istediğini yersine t yiyemiyorsn kivi ye aynısı
koklamadan ye bari ....:26:
yumurta yeybilyomusun onuda tüketmek gerekli ama ben yiyemiyorum...:26:
yumurta hiç denemedim
atraksiyona gerek yok peynir ekmeğimi yer otururum kenara
ikizler napıyor gördünmü?
bu akşam buluşmamız var ikizlerle
büyük kesenin içinde yolk kesesini görmüştük ama diğeri küçük olduğu için görünmedi
yolk kesesi varsa boşgebelik ihtimali yok demişti doktor
inşallah minik kesede de vardır:26::26::26::26:
bu akşam buluşmamız var ikizlerle
büyük kesenin içinde yolk kesesini görmüştük ama diğeri küçük olduğu için görünmedi
yolk kesesi varsa boşgebelik ihtimali yok demişti doktor
inşallah minik kesede de vardır:26::26::26::26:
anladıysam arap olayım diyecem ama zaten arabım yani kese var içinde bebiş varmı? iki bebişi nasıl gördü peki?
anladıysam arap olayım diyecem ama zaten arabım yani kese var içinde bebiş varmı? iki bebişi nasıl gördü peki?
canım iki tane kese görünmüş büyük olan yolk kesesi göründüğü için bebek var demek küçük olan kesede küçük olduğu için yolk kesesini tam görememiş bugün görür inş. diyo
canım iki tane kese görünmüş büyük olan yolk kesesi göründüğü için bebek var demek küçük olan kesede küçük olduğu için yolk kesesini tam görememiş bugün görür inş. diyo
kuzucum 5+4 te gittim iki kese gördük, kesenin biri 7 mm diğeri 5.5 mm'di
7 mm kesenin içinde yolksac çemberini gördük ama 5.5 mm çok minik olduğu için göremedik içinde bişey
solstice
ben de iki kız hissediyorum kutumda
yani bir bebek kesin var ama diğeri daha görünmedi inş. oluşur yaaa...benimki ilki düşen ikizdi ...ikizim olsun tekrar çok sitedim aman maşallah diyelim nazar değmesin görür inş. bebişleri..
Bıdıkım naber canım.Senin bıcırıklar nasıll
ayzancım hakikaten can sıkıcı bi durum etrafımda bu durumudan muzdarip olan o kadar insan var ki hakikaten şaşıyorum..ben 5 senelik evliyim ilk hamileliğimde de bunda da kayınvalidem pervane oluyor ne yersin,ne yapayım diye annem kadar yakın nazım geçiyor allah bin kere razı olsun üzme kendini yeşimin dediği gibi kendi anneni yanına çağırman çok daha doğru bu durumdaa...kızlaaar nasılsınız.ben patlamaya hazır bomba gibiyim.sinirlerim laçka.kayınvalidem memleketten geldi 5 gündür bizde,günü namaz aralarında uyuyarak geçiriyo çoğunlukla.bende kafayı takmış durumdayım,ben böyle yatarken o niye uyuyo,kendi annem olsa bu durumumda benden hizmet beklemez en azından bana bi çorba pişirirdi diyorum.kadının günahınımı alıyorum bilemedim.dün bütün gün sinirden ağladım.yarın doktor randevum onun gerginliğide var üstüne birde sabah eltimin hamileliğinin ne kadar sağlıklı,ne kadar sorunsuz geliştiğini balşlandıra ballandıra görümcem telefonda anlatınca iyice gerildim.ağda yapmam lazım sabahtan beri makinayı ısıtıp ısıtıp soğutuyorum ona bile takatim yok.nolucak bu gerginlik böyleee
olipsscim kızımda emzik kullandım öyle rahat geçridim ki hala da öyle şuan hala emiyor ama sadece geceleri zaten uyuyunca atıveriyor ağzından bende bıraktırıcam yavaş yavaş ama o kadar az emiyor ki zararı olacağını sanmıyorumm...etrafımda emmeyene bebeklerin çoğu annesini emzik yapmış sabahlara kadar emen bile var karar senin tatlım...slmlar hanımlar,,şimdi ne alaka daha çok erken diyeceksiniz ama ben şimdiden araştırıyorum da sizin de fikrinizi almak istedm
yalancı emzik kullanıp kullanmama hakkında ne düşünüyorsunuz.:)ben diyorum ki biraz rahat edeyim 6 aya kadar sadece geceleri kullanayım,sonra bırakayım
bana doktorum ilk gebeliğimde 3,aydan sonra sakıncası yok demişti ama ben boyatmamıştım korkmuştum doğumdan sonra boyattım hem saçlarım dinlendi...2 ay önce dip boyamı yaptırmıştım saçlarım sarı şuan çirkin görünüyor kuaförüm 3aydan sonra gel dibe değmeden röfle atalım dibine de cila yapalım dedi ama kararsız kaldım benKıslar size bişey sorucam doktoru 3 aydan sonra saç boyatma konusunda bişey diyen varmı??
gülcancım allahtan atlatmışsın ilça da kullanamıyoruz tekrar geçmiş olsun canımm....günaydın kızlar nasılsınız
ben geçen hafta bayram dönüşü biraz nezle oldum
evdeydim perşembe cuma şimdi biraz daha iyiyim
bebişleriniz nasıl inş bir sorun yoktur biz 11 haftalık olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?