2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

doğru düzgün yiyemediğim için suçluluk duyuyordum artık duymayım :)
kivi!!! evet olsa da yesem
akşamı beklemeliyim ofisteyim çünküü

bende süt ürünleri ve mandalina hariç hiçbi meyveyi yiyemiyorummm hiç cnm çekmiyoo...sütü 1 bardak zorla içiyorum oysa sütü yoğurdu çok severdim kıızmda 1 lt içiyodum günde de çok yağ yapmasın die yarım yağlı süt alıyodum bunda süt düşmanı oldum :26:

canım ilk 3 ay senin yediklerinle bebeğin beslenmesi alakası yok rahat ol 3 aydan sonra bulantın geçer o zaman istediğini yersine t yiyemiyorsn kivi ye aynısı

evet 3 ay sonrasında parti verecem beklerim kızlar tüm herşeyden porsiyon porsiyon olacak.....

herşey bir günde tüketirim kesin...yemek partisi....

ikizler napıyor gördünmü?

bu akşam buluşmamız var ikizlerle
büyük kesenin içinde yolk kesesini görmüştük ama diğeri küçük olduğu için görünmedi
yolk kesesi varsa boşgebelik ihtimali yok demişti doktor
inşallah minik kesede de vardır:26::26::26::26:

vardır cnmmm ben diyorummmm 2 kız var kutunda sana...

anladıysam arap olayım diyecem ama zaten arabım yani kese var içinde bebiş varmı? iki bebişi nasıl gördü peki?

anladıysam arap olayım diyecem ama zaten arabım yani kese var içinde bebiş varmı? iki bebişi nasıl gördü peki?

canım iki tane kese görünmüş büyük olan yolk kesesi göründüğü için bebek var demek küçük olan kesede küçük olduğu için yolk kesesini tam görememiş bugün görür inş. diyo

kuzucum 5+4 te gittim iki kese gördük, kesenin biri 7 mm diğeri 5.5 mm'di
7 mm kesenin içinde yolksac çemberini gördük ama 5.5 mm çok minik olduğu için göremedik içinde bişey

solstice

ben de iki kız hissediyorum kutumda

günaydın kızlar nasılsınız

ben geçen hafta bayram dönüşü biraz nezle oldum

evdeydim perşembe cuma şimdi biraz daha iyiyim

bebişleriniz nasıl inş bir sorun yoktur biz 11 haftalık olduk

canım iki tane kese görünmüş büyük olan yolk kesesi göründüğü için bebek var demek küçük olan kesede küçük olduğu için yolk kesesini tam görememiş bugün görür inş. diyo

yani bir bebek kesin var ama diğeri daha görünmedi inş. oluşur yaaa...benimki ilki düşen ikizdi ...ikizim olsun tekrar çok sitedim aman maşallah diyelim nazar değmesin görür inş. bebişleri..

inşallah bugün görürsün cnm ...

yani bir bebek kesin var ama diğeri daha görünmedi inş. oluşur yaaa...benimki ilki düşen ikizdi ...ikizim olsun tekrar çok sitedim aman maşallah diyelim nazar değmesin görür inş. bebişleri..

Allah razı olsun inşallahhh görürüm
hepimiz görürürz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde

kızlar tecrübelisiniz bana yardım edin adet günüm bu ayın 15 i ama ben dayanamadım 12 sinde kan testi yaptırdım 23.84 çıktı 13 ünde akşam bidaha yaptırdım 47.68 çıktı ne dersiniz hamilemiyim

ayzancım hakikaten can sıkıcı bi durum etrafımda bu durumudan muzdarip olan o kadar insan var ki hakikaten şaşıyorum..ben 5 senelik evliyim ilk hamileliğimde de bunda da kayınvalidem pervane oluyor ne yersin,ne yapayım diye annem kadar yakın nazım geçiyor allah bin kere razı olsun üzme kendini yeşimin dediği gibi kendi anneni yanına çağırman çok daha doğru bu durumdaa...

olipsscim kızımda emzik kullandım öyle rahat geçridim ki hala da öyle şuan hala emiyor ama sadece geceleri zaten uyuyunca atıveriyor ağzından bende bıraktırıcam yavaş yavaş ama o kadar az emiyor ki zararı olacağını sanmıyorumm...etrafımda emmeyene bebeklerin çoğu annesini emzik yapmış sabahlara kadar emen bile var karar senin tatlım...
Kıslar size bişey sorucam doktoru 3 aydan sonra saç boyatma konusunda bişey diyen varmı??
bana doktorum ilk gebeliğimde 3,aydan sonra sakıncası yok demişti ama ben boyatmamıştım korkmuştum doğumdan sonra boyattım hem saçlarım dinlendi...2 ay önce dip boyamı yaptırmıştım saçlarım sarı şuan çirkin görünüyor kuaförüm 3aydan sonra gel dibe değmeden röfle atalım dibine de cila yapalım dedi ama kararsız kaldım ben(((

günaydın kızlar nasılsınız

ben geçen hafta bayram dönüşü biraz nezle oldum

evdeydim perşembe cuma şimdi biraz daha iyiyim

bebişleriniz nasıl inş bir sorun yoktur biz 11 haftalık olduk
gülcancım allahtan atlatmışsın ilça da kullanamıyoruz tekrar geçmiş olsun canımm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…