2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızla rben rubeti merak ediyorum geçmişe gidiyorum gidiyorum bulamıyorum ne oldu doktora gitmişti bilen varmı?

cumartesi geceden bahsediyorum fatma bişey olmuştu dr.a gitti...

onuda yazmış okudum romatizmadan olmuş böle yazıo bunu mu diyosun

uzaniyorum canim yapmicam birsye bir tek yemek onuda yavasca yaparim artik
camasiri degistiridm bakalim gelicek mi daha? 2 hafta dikkat edicem. devam ederse giderim dr.a
zaten oyle pembe kirmizi birsey gormedim dr ani hareket yapma demisti. ona dikkat edicem
kizi krese yollamadim iyice iyilessin diye simdi yollasam yine mahvolucak kiyamaiyorum biliyorum basima gelecegi
persembe kontrolu var ilaclari hala bitmedi bakalim ne dicek onada dr su yolu yaptik artik dr uda.

evet canım bendede var gibi o
pek bi sorun arzetmiyor sanırım yaa.. korkma ^_^

haziran bir gelsin (Allahın izni ie) burada kime benzediklerini konuşcaz ozaman :)))
ins canim :) daha coook var bea
yok canim ya o sagliksiz oldugunu degil sansli oldugunu gosterir ben bulantimin baslmadigi her gun icin
sukrediyor ne kotu birsey oldugunu yasadim cunku 2 kere.
nasıl yani benim hiç bulantım olmadı.benim bebeğim sağlıksız mı olacak şimdi???
bu arada herkese günaydın kızlarr
elbette hayir. oyle seyler dusunme benimde yok bualnati ama kalp baslamis minnacik atislara:)
hayirli olsun canim cok sevindim bundan sonraki randevun ne zaman belki ozamana cinsiyetide belli olur:)
benimde 8+5 olmam lazim ama 6+4um napalim geriden glicez saglikli olsunda :)
sagol cani dinleniyorum wc ye bile yururken ameliyattan yeni cikmis gibim yuruyorum ya goren oyle sanir valla
2 hafta sonrada muaneye gidicem ins o zaman toparlanmis olur. hic boyle birsey yasamamistim 2 bebekte basima gelince garip oldum biraz. ilkinde ev tasmistik ikincisinde de hergun 1,5 saat yol yapiyor ve 2 saat bekliyordum yaklasik. bu hassas bebis sanirim

ojeyi denedim canim ise yaramadi. bazen dr igne yapacak oraya dyorum olaz deyip cekiyor parmagini agzindan:)
bende az gaddar sayilmam:) hakikaten parmak acayip durumda. yildirma politikasi izliyorum napayim.

iğğ hiçbişey canım istemiyor hele ki soğandan nefret eder oldum

al benden de o kadar
soğan ve çiğ bir şey yiyemiyorum

domates biber elma işlenmeden çıkıyo
cumartesi bir işkembe çorbası içtim (çoğumuz sevmeyiz diye açık açık yazıyorum) sirkeli sarımsaklı
içerken bayıla bayıla içtim
çıkarırken de bağıra bağıra çıkardım
yemek borum yandı asitli hiçbişey içemiyorum portakal-mandalina falan geçmiyo
bi tek muz yiyebiliyorum bir de peynirli makarna

eee burda bas bas bağırıyorum sulu yemek çorba tüketmeyelim diye amaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bende ölüyordum geçen tavuk çorba içmiştim sonrası felaket oldu garson suyu doldurum derken yanıma geldi üzerine kustum eşim kalk hadi gidelim dedi adamı görecektiniz yazık oldu kaçtık resmen.....:26:

ozman çok acı biber salçasını dene....napcan artık ağlar biraz ama korkar ağzına götürmeye..

ben hiçbişey yemiyorum muz da artık kendi halinde çıkmaya başladı aç aç geziyorum işde

katı şeyler yiyorsun işte ben gibi....kokon şeyler yiyemiyorum kızz patates salatası dene ama soğan olmadan süper oluyor limon az koy çok lezzetli oluyoır zeytin yağlı olsun ama...

ciddimisinn
kaşıdıgımız yer catlakmı olurrrrrrr

evet evet kaşımayın canım sakın nereyi kaşırsan orda çatlaklar çıkarmış Bebe yağına veya kreme başla canım
evet kaşıyınca çatlaklar başlıcakk derler cnm ama bi yandan da göbişimizin üzerinde ya alta ya üste yada her 2 tarafa doğru bi çizgi oluşurr gebelik çizgisi o da yer edinmeye başlıyo olabilir canlar
anammm kocişim sen top gibi ne tatlı oldun dedi banaaa
hehhehhehehe
inşallah bebişten fırsat bulup gideriz denize. nasıl olcaksa.. annem gelir heralde 2-3 haftalık.
ben bu sene ağustos gibi planlar yaptımm hoş 2 bebekle nasıl yapcam onu planlayamadım ama annemin yanına yazlığa gidicemm yada gidebilmeyi diliyorum çünkü tek başıma kalmak daha zor olcak bana...
kizlar ya camasirima baktimda ayip demesi akintiyla birlikte cok az lekelenmem olmus sanki
korktum ya 7/24 de yatamiyorum ki . ilac filanda vermedi Dr bir gitsemmi acaba ne yapsam ki????
cnm bilemedim kii bi arasan dr unu cnm benimki eğer kanama olursa gel demiştii ben yerinde olsam gene gitmeyi tercih ederdim ama sen arayabiliyosan bi ara derim ben cnm...

günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın cnm....

ohh ne güzell haberler almışsın cnm gözün aydın...

katı şeyler yiyorsun işte ben gibi....kokon şeyler yiyemiyorum kızz patates salatası dene ama soğan olmadan süper oluyor limon az koy çok lezzetli oluyoır zeytin yağlı olsun ama...

ama hep karbonhidrat
patates, makarna.. protein lazım ama et yiyebileceğimi sanmıyorum
süt-peynir-yoğurtla nereye kadar gider

akşam hamsi tava yemek istiyorum ama sonrasından tırsıyorummmmmmm

ama hep karbonhidrat

canım ilk 3 ay senin yediklerinle bebeğin beslenmesi alakası yok rahat ol 3 aydan sonra bulantın geçer o zaman istediğini yersine t yiyemiyorsn kivi ye aynısı

canım ilk 3 ay senin yediklerinle bebeğin beslenmesi alakası yok rahat ol 3 aydan sonra bulantın geçer o zaman istediğini yersine t yiyemiyorsn kivi ye aynısı

doğru düzgün yiyemediğim için suçluluk duyuyordum artık duymayım :)
kivi!!! evet olsa da yesem
akşamı beklemeliyim ofisteyim çünküü

ama hep karbonhidrat

koklamadan ye bari ....:26:

yumurta yeybilyomusun onuda tüketmek gerekli ama ben yiyemiyorum...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…