okur okumaz nasıl koktu burnuma yaaaaaaa,bende yeşil sogan yedim rüyamda..........
okur okumaz nasıl koktu burnuma yaaaaaaa,
kızla rben rubeti merak ediyorum geçmişe gidiyorum gidiyorum bulamıyorum ne oldu doktora gitmişti bilen varmı?
nas-felak-ayetelkürsi oku
onlara rağmen görüyorsan da hayırdır de unut gitsin
yazmıştı ya cuma günü resmide eklemişti hatta dur sana bulayım
cumartesi geceden bahsediyorum fatma bişey olmuştu dr.a gitti...
geldim kızlar kadın doğum uzmanıyla görüşüp serum bağlandı tutulmalarım romatizmadan kaynaklandığı çktı ve işimin zor olduğunu söyledi dr antiyotik ilaç tedavisi gerekiyor işte drunla görüş işte neler kullanılabilir ortak dr kararlarıyla tedavi olmam gerektiğini ve hamileliğim ilerledikçe ağrılarımın şikayetlerimin artacağını söyledi cnm sıkıldı biraz:18::18::18::18:
uzaniyorum canim yapmicam birsye bir tek yemek onuda yavasca yaparim artikcanım ya iş yapma bırak ortlık darma dagın kalsın yat sen. ufaklıgı krese yolladın deıl mi? ay valla eger lekelenme devam ederse hıc durma gıt doktora. inşallah duracak ama devam etmeyecek agır iş yapma sakın ağır flan da kaldırma
ins canim :) daha coook var beaevet canım bendede var gibi o
pek bi sorun arzetmiyor sanırım yaa.. korkma ^_^
haziran bir gelsin (Allahın izni ie) burada kime benzediklerini konuşcaz ozaman :)))
yok canim ya o sagliksiz oldugunu degil sansli oldugunu gosterir ben bulantimin baslmadigi her gun icinbu arada kızlar dr dediki
bana bulantım biraz biraz başladı dediğimde iyi güzel güzel dedi ve devam etti,
istatistiklere göre bulantısı ve kusması olanın yada çok olanın bebekleri sağlıklı dünyaya geliyor muş...
elbette hayir. oyle seyler dusunme benimde yok bualnati ama kalp baslamis minnacik atislara:)nasıl yani benim hiç bulantım olmadı.benim bebeğim sağlıksız mı olacak şimdi???
bu arada herkese günaydın kızlarr
hayirli olsun canimGünaydın herkeseeeeee
İnşallah bugün dr gidecek arkadaşlarımız güzel haberlerle geri dönerler....
Ben cumartesi bebişimi görmeye gittim veee çok güzeldi kese iyice büyümüşşş meleğimin kalp atışlarını da gördümmm o kadar mutlu oldum ki önceki gitmemde ne duymuştum ne görmüştüm yaa..... bu çok güzeldi pıt pıt atıyordu....2.13 cm olmuş meleğimmm ve dr um iyi gidiyor dedi normalde sat tan 1 hafta gerideydik 9+4 olmam gerekiyordu ama bugün 9. haftaya girdik 3-4 günlük bi açık kalmış onu da kapatır dedi doktorummmm...30 kasımda 2'li test için randevu aldık kızlar.....
sagol cani dinleniyorum wc ye bile yururken ameliyattan yeni cikmis gibim yuruyorum yatatlım sırf sen yazmışmısın diye geçmişe bi bakıyım dedim.... bende önceki gitmem de görmemiştim kalp atışını tatlım biraz daha büyüsün gör bak nasıl hızlı atacak ....sata göre benimde 1 haftalık açığım vardı geç döllenmeden ama bak zamanla kapatıyolarmış.... ne olur dikkat et kendine yat dinlen hiç bişey bebişlerimizden önemli değil.... ve dediği tarihte muhakkak git tatlımmmm dualarım seninle tatlımmm
yeşim bir acı oje var bu renksiz bişey tadı çok berbat ağzına götürdümü direk midesi bulanır onu dene ....
valla annem bana çok acı biber salçası denemiş ben uyurken sürmüş parmağıma hergün denemiş acıyor diye ağlarmışım yinede dayanmış sonuç bırakmışım...bunları dene belki bırakır annem biraz gaddardır ama napsın parmağın bozulurdu oyüzden yaptım diye itraf etti..
iğğ hiçbişey canım istemiyor hele ki soğandan nefret eder oldum
iğğ hiçbişey canım istemiyor hele ki soğandan nefret eder oldum
onuda yazmış okudum romatizmadan olmuş böle yazıo bunu mu diyosun
al benden de o kadar
soğan ve çiğ bir şey yiyemiyorum
domates biber elma işlenmeden çıkıyo
cumartesi bir işkembe çorbası içtim (çoğumuz sevmeyiz diye açık açık yazıyorum) sirkeli sarımsaklı
içerken bayıla bayıla içtim
çıkarırken de bağıra bağıra çıkardım
yemek borum yandı asitli hiçbişey içemiyorum portakal-mandalina falan geçmiyo
bi tek muz yiyebiliyorum bir de peynirli makarna
uzaniyorum canim yapmicam birsye bir tek yemek onuda yavasca yaparim artik
camasiri degistiridm bakalim gelicek mi daha? 2 hafta dikkat edicem. devam ederse giderim dr.a
zaten oyle pembe kirmizi birsey gormedim dr ani hareket yapma demisti. ona dikkat edicem
kizi krese yollamadim iyice iyilessin diye simdi yollasam yine mahvolucak kiyamaiyorum biliyorum basima gelecegi
persembe kontrolu var ilaclari hala bitmedi bakalim ne dicek onada dr su yolu yaptik artik dr uda.
ins canim :) daha coook var bea
yok canim ya o sagliksiz oldugunu degil sansli oldugunu gosterir ben bulantimin baslmadigi her gun icin
sukrediyor ne kotu birsey oldugunu yasadim cunku 2 kere.
elbette hayir. oyle seyler dusunme benimde yok bualnati ama kalp baslamis minnacik atislara:)
hayirli olsun canimcok sevindim bundan sonraki randevun ne zaman belki ozamana cinsiyetide belli olur:)
benimde 8+5 olmam lazim ama 6+4um napalim geriden glicez saglikli olsunda :)
sagol cani dinleniyorum wc ye bile yururken ameliyattan yeni cikmis gibim yuruyorum yagoren oyle sanir valla
2 hafta sonrada muaneye gidicem ins o zaman toparlanmis olur. hic boyle birsey yasamamistim 2 bebekte basima gelince garip oldum biraz. ilkinde ev tasmistik ikincisinde de hergun 1,5 saat yol yapiyor ve 2 saat bekliyordum yaklasik. bu hassas bebis sanirim
ojeyi denedim canim ise yaramadi. bazen dr igne yapacak oraya dyorum olaz deyip cekiyor parmagini agzindan:)
bende az gaddar sayilmam:) hakikaten parmak acayip durumda. yildirma politikasi izliyorum napayim.
al benden de o kadar
cumartesi bir işkembe çorbası içtim (çoğumuz sevmeyiz diye açık açık yazıyorum) sirkeli sarımsaklı
al benden de o kadar
ciddimisinn
kaşıdıgımız yer catlakmı olurrrrrrr
evet kaşıyınca çatlaklar başlıcakk derler cnm ama bi yandan da göbişimizin üzerinde ya alta ya üste yada her 2 tarafa doğru bi çizgi oluşurr gebelik çizgisi o da yer edinmeye başlıyo olabilir canlarevet evet kaşımayın canım sakın nereyi kaşırsan orda çatlaklar çıkarmış Bebe yağına veya kreme başla canım
hehhehheheheanammm kocişim sen top gibi ne tatlı oldun dedi banaaa
ben bu sene ağustos gibi planlar yaptımm hoş 2 bebekle nasıl yapcam onu planlayamadım ama annemin yanına yazlığa gidicemm yada gidebilmeyi diliyorum çünkü tek başıma kalmak daha zor olcak bana...inşallah bebişten fırsat bulup gideriz denize. nasıl olcaksa.. annem gelir heralde 2-3 haftalık.
cnm bilemedim kii bi arasan dr unu cnm benimki eğer kanama olursa gel demiştii ben yerinde olsam gene gitmeyi tercih ederdim ama sen arayabiliyosan bi ara derim ben cnm...kizlar ya camasirima baktimda ayip demesi akintiyla birlikte cok az lekelenmem olmus sanki
korktum ya 7/24 de yatamiyorum ki . ilac filanda vermedi Dr bir gitsemmi acaba ne yapsam ki????
bu arada kızlar dr dediki
bana bulantım biraz biraz başladı dediğimde iyi güzel güzel dedi ve devam etti,
istatistiklere göre bulantısı ve kusması olanın yada çok olanın bebekleri sağlıklı dünyaya geliyor muş...
yaa arkadaşım kusura bakma ama bazı dr lar çok gereksiz konuşuyolarr ve malesef seninkide öylee o ne demek öyle yaa saçma sapan bişi demişşş benim kzımda bulantım hiç olmadıı bunda 2 hafta sürmedii cin gibi kızım varr milleti korkutmayın böyle şeyler söyleyipp kendini de korkutma cnmbulantı sadece senin bünyen ve bebeğin isteğine bağlı bişeyy sağlıklı olmasıyla bi alakası yokkk aksine bulantısız bi hamilelik tercih eder çoğu dr....
günaydın cnm....günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın herkeseeeeee
İnşallah bugün dr gidecek arkadaşlarımız güzel haberlerle geri dönerler....
Ben cumartesi bebişimi görmeye gittim veee çok güzeldi kese iyice büyümüşşş meleğimin kalp atışlarını da gördümmm o kadar mutlu oldum ki önceki gitmemde ne duymuştum ne görmüştüm yaa..... bu çok güzeldi pıt pıt atıyordu....2.13 cm olmuş meleğimmm ve dr um iyi gidiyor dedi normalde sat tan 1 hafta gerideydik 9+4 olmam gerekiyordu ama bugün 9. haftaya girdik 3-4 günlük bi açık kalmış onu da kapatır dedi doktorummmm...30 kasımda 2'li test için randevu aldık kızlar.....
katı şeyler yiyorsun işte ben gibi....kokon şeyler yiyemiyorum kızz patates salatası dene ama soğan olmadan süper oluyor limon az koy çok lezzetli oluyoır zeytin yağlı olsun ama...
ama hep karbonhidrat
patates, makarna.. protein lazım ama et yiyebileceğimi sanmıyorum
süt-peynir-yoğurtla nereye kadar gider
akşam hamsi tava yemek istiyorum ama sonrasından tırsıyorummmmmmm
canım ilk 3 ay senin yediklerinle bebeğin beslenmesi alakası yok rahat ol 3 aydan sonra bulantın geçer o zaman istediğini yersine t yiyemiyorsn kivi ye aynısı
ama hep karbonhidrat
patates, makarna.. protein lazım ama et yiyebileceğimi sanmıyorum
süt-peynir-yoğurtla nereye kadar gider
akşam hamsi tava yemek istiyorum ama sonrasından tırsıyorummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?