kızlar tecrübelisiniz bana yardım edin adet günüm bu ayın 15 i ama ben dayanamadım 12 sinde kan testi yaptırdım 23.84 çıktı 13 ünde akşam bidaha yaptırdım 47.68 çıktı ne dersiniz hamilemiyim
akşama görücez inşallah dostanem
dualarını bekliyorum
senin miniş nasıl???
bulantın falan var mı?[/QUOT
Dualarım seninle canım inşallah güzel haberlerle gelirsin.Ben iyiyim çok şükür bulantım yok.Cumarteside benim randevum var bakalım.Hayırlısı...
kızlar tecrübelisiniz bana yardım edin adet günüm bu ayın 15 i ama ben dayanamadım 12 sinde kan testi yaptırdım 23.84 çıktı 13 ünde akşam bidaha yaptırdım 47.68 çıktı ne dersiniz hamilemiyim
canim kendini suclu hissetme ben ilk gebelikte bu haftalarda cok feci geciriyordum ac yasadim resmen 4 ayliktim ve 49 kiloydum dusun yememenin yuzunden ama masallah 3 kilo dogmustu kizim, hic alakasi yok ilk aylarama hep karbonhidrat
patates, makarna.. protein lazım ama et yiyebileceğimi sanmıyorum
süt-peynir-yoğurtla nereye kadar gider
akşam hamsi tava yemek istiyorum ama sonrasından tırsıyorummmmmmm
bende aksina cok dustum yumurtaya sutle benimde pek aram yok bu aralar da sicak olursa iciyorum isteyumurta hiç denemedim
atraksiyona gerek yok peynir ekmeğimi yer otururum kenara
hadi insallah banada erkek gibi geliyor ikiside . ikincisinide gorursun bu aksam.bu akşam buluşmamız var ikizlerle
büyük kesenin içinde yolk kesesini görmüştük ama diğeri küçük olduğu için görünmedi
yolk kesesi varsa boşgebelik ihtimali yok demişti doktor
inşallah minik kesede de vardır:26::26::26::26:
elbette hayirli olsunkızlar tecrübelisiniz bana yardım edin adet günüm bu ayın 15 i ama ben dayanamadım 12 sinde kan testi yaptırdım 23.84 çıktı 13 ünde akşam bidaha yaptırdım 47.68 çıktı ne dersiniz hamilemiyim
Dualarım seninle canım inşallah güzel haberlerle gelirsin.Ben iyiyim çok şükür bulantım yok.Cumarteside benim randevum var bakalım.Hayırlısı...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr şimdi doktordann geldım alttan ultrasonla baktı çok net gözukuoduuuu ay çok sevımlı kalp atışlarını duyduk =) herşeyi oluşmuş kıpır kıpırdı
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr şimdi doktordann geldım alttan ultrasonla baktı çok net gözukuoduuuu ay çok sevımlı kalp atışlarını duyduk =) herşeyi oluşmuş kıpır kıpırdı
hadi insallah banada erkek gibi geliyor ikiside . ikincisinide gorursun bu aksam.
icim rahat eder canim
geçen bir arkadaş bi pusetten bahsetti
bebek anne hizasındaymış neredeyse diye çok beğenmişti
Stokke® Xplory® Pushchair - Beige : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
acep bu mu ki????
ben bayıldımmm ama Allah nasip ederse biz
Baby Jogger City Mini Double Pushchair - Crimson/Grey : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
böyle bişey alırız:44::44::44: off çok stresliyim:18::18::18::18::18:
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım büyük ihtimalle ikili testin yapılır :)
maşallahhh kaç haftalıktın sen???
ben 7+3 üm ve randevum bugün inşallah ben de görürüm miniklerimi
lütfen biri bana cevap yazsın artıkkkk noluuuuuuurrrrr
mrb bayanlar ya benim kasık agrılarım baya arttı sanki adet sancısı gibi sizce bi sorun olabilir mi(mide bulantım zaten hiç geçmior kasık agrısı olan varmı
canim kendini suclu hissetme ben ilk gebelikte bu haftalarda cok feci geciriyordum ac yasadim resmen 4 ayliktim ve 49 kiloydum dusun yememenin yuzunden ama masallah 3 kilo dogmustu kizim, hic alakasi yok ilk aylar
bende aksina cok dustum yumurtaya sutle benimde pek aram yok bu aralar da sicak olursa iciyorum iste
hadi insallah banada erkek gibi geliyor ikiside . ikincisinide gorursun bu aksam.
icim rahat eder canim
elbette hayirli olsun
bnm 8 haftalık olması gerekırken 9 haftalık çıktııı cnm ustten pek bellı olmuo dıe alttan bakmasını ıstedım baktı doktorda bence alttan daha ıı gorunuyo herşekılde herşeyı bellı oluy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?