- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
doktor dediyse sorun yok cnm ozaman boyat valla.Bende doğuma 15-20 gün kala gölge yapırıcam en azından 9 ay uzasın iyice.Benim göbiş büyüyo.İlk başta baya çıkıcak diye korkum ama şimdilik iyi gidiyokiloda almadım 3 ayda bulanım falan yok zaten yiyorum ne varsa
ondan olabilir canim bu arada bisey sorucam benim gobegim çikti ama hic kilo almadim sizin gobusler ne alemde bu arada yarin icın kuaforden randevu aldim yarin icin dip boyam gelmisti boyaticam saclarimi dr boyatabilirsin sakinçası yok dedi.
ikili test illa gereklimi sizce ?
ikili testin mantığını doktorum geçen bana anlattı
ille yaptır demiyorum dedi bebek down sendromlu mu değil mi onu değerlendiriyoruz dedi
allah korusun sorunluysa üçlü tarama testi allah korusun onda da risk çıkarsa sonra amniyosentez yapılıyo ve kesin sonuca ulaşılıyo eğer anne-baba isterse bebek doğurtuluyo dedi
eğer ne olursa olsun bebeği doğurmak istiyorsan yaptırmanın da bir anlamı yok dedi
zaten belirlense de kromozomal bir durum olduğu için tedavi gibi bişey yapılmıyo dedi
bende ne gobis var nede memis ayniyim.
canim bence ertele ya kimyasal neticede bende boyatacakti gebe oldugumu ogrenince vazgectim
benim dipler geldi gecti valla :) tabi yine sen bilirsin canim. boyatanlarda oluyor
Selam arkadaslar nasılsınız
yesımcım defneye gecmıs olsun ılesır hemen ınsallah akıntıyya gelınce bende de sarı kılotumu az krıletıcek kadar akıntı oluyo doktor gecen normal cok dılse akıntı dedı
2 ttest yaptırmaya kızımda gıtımızde ekranda kızım cıkınca kocaman ıcerde durmuyo gulmekten esımle duramadık kendını zıp zıp atıyodu cok guzeldı 15 dakıka falan hep ızlemıstık kızımı ınsallah bu bebısımızde saglıklıdır cok guzel onuda ızlerız 2 teste ultrasona kesınlıkle esle gıdılmelı cok guzel bı duydu oluyo
Nıhayet benımde mıde bunaltılarrı geldısınırım aksamdan bu yana alt us mıde bunaltısından bas agrısından catlıyom
Arkadaşlar yardım yardım bilgilerini paylaşın hamile arkadaşım doktordan geldı şimdi
hastalanalı 1 hafta gectı kantahlılı yaptırdı şimdi sonuç 96 çıkmış hcg doktor sağlıksız olabılır demiş
çoçuğu alamamız gerekır demiş böle saçmalıkmı olurya devlet hastanelerı hep bole yapıo bn özele gıttımde doktor bunyeden bunyeye fark edıo dedı alaksı yok dedı bu doktor ole demış sizceeee???
Arkadaşlar yardım yardım bilgilerini paylaşın hamile arkadaşım doktordan geldı şimdi
hastalanalı 1 hafta gectı kantahlılı yaptırdı şimdi sonuç 96 çıkmış hcg doktor sağlıksız olabılır demiş
çoçuğu alamamız gerekır demiş böle saçmalıkmı olurya devlet hastanelerı hep bole yapıo bn özele gıttımde doktor bunyeden bunyeye fark edıo dedı alaksı yok dedı bu doktor ole demış sizceeee???
cnm bende boyatmamaktan yanayım ama mecbur bende 1 kere boyatıcam en azından ama aradaki 3 aylık dönemde boyatmanı tavsiye ederim senin zaten 1 haftan falan kalmış 12. haftaya sabret 1 hafta daha bence cnm....
ikili test illa gereklimi sizce ?
benim adetten 5 gun gectikten sonra kan talil sonucu 5 t canim keseyide gordum kalp atisini da duydum cok sukur
saglikla dogurmakta nasip olur ins. O kiz beklesin 2 afta bence
Kizlar face de bir yazi yazmislar valla gozyaslarina bogulduk gulmekten esimle:)))))
sizede ekliyorum. bir kac kotu kelime var ama cok komik
Kanada'ya yerleşen İzmir linin yazdığı günlük.( uzun diye okumamazlık yapmayın hiç bu kadar gülmedim )
Kanadaya yerleşen bir İzmirlinin günlüğü...
Sevgili Günlük... 12 Ağustos Kanada...'daki yeni evime taşındım. Çok heyecanlıyım.
B...urası çok güzel. Dağların manzarası muhteşem. Onların karlarla kaplı halini görebilmek için sabrımı zorluyorum.
14 Ekim
Kanada dünyanın en güzel yeri. Yapraklar kırmızı ve
turuncunun tonlarına dönmeye başladı. Bir atla kır gezintisi yaptım ve bir sürü geyik gördüm. Çok güzeller. Yeryüzündeki en güzel hayvanlar. Burası resmen bir cennet. Kanada'yı çok ama çok sevdim.
11 Kasım
Geyik avlama sezonu kısa bir süre sonra başlıyormuş.
Bu kadar güzel hayvanları öldürmeyi nasıl olur da isterler anlamıyorum. Umarım yakında kar yağışı başlar. Sabırsızlıkla bekliyorum kar yağışını...
2 Aralık
Dün gece kar yağdı. Her yerin beyaz bir örtü ile
kaplanışını seyretmek için gece saat kurup kalktım.Tıpkı kartpostal gibi. Dışarı çıktık merdivenlerdeki ve garajın önündeki karları kürekle temizledik. Kartopu oynadık (ben kazandım). Kar temizleme makinesi gelince, garajın önündeki karları tekrar temizlemek zorunda kaldık. Yorulduk ama çok eğlendik.
12 Aralık
Dün gece biraz daha kar yağdı. Kar temizleme makinesi ile garajın önündeki karları tekrar temizledik. Burayı seviyorum ama kar da bazen sıkıcı oluyor. Yine de, iyi ki gelmişim buraya diyorum.
19 Aralık
Dün gece biraz daha kar yağdı. İşe gitmek için
garajdan çıkamadım. Burası çok güzel bir yer fakat kürekle kar temizlemekten yoruluyor insan epeyce.
22 Aralık
Boktan kar dün gece yine yağdı ! Kürekle kar atmaktan ellerim su topladı, belim tutuldu. Kar temizleme makinesi ben garajın önünü kürekle temizleyene kadar yolun köşesinde gizlendi. Pezevengin evladı !
25 Aralık
..ktiğimin karı yine yağdı. Eğer kar temizleme makinesini kullanan pezevengi elime bir geçireyim, o puştu geberticem. Yollardaki buzu eritmek için neden tuz kullanmıyor acaba ?
27 Aralık
Allahın belası kar dün gece yine yağdı. İnanılır gibi değil. Durmaz mı hiç ulan bu ? Kar temizleme makinesinin son gelişinden beri 3 gündür karları kürekle atamadığım için resmen eve hapsoldum. Hiçbir yere gidemiyorum. Hava durumunu sunan spiker bu gece 25 santim daha yağacağını söyledi ! Yuh ! Ana............ yağ bari !
28 Aralık
Dün gece kar " 83 cm " yağdı, ne 25'i ! Bu kodumunun karı yazdan önce erimez abi. Kar temizleme aracı kara saplandı, hıyar herif benden kürek istedi. Karları temizlerken son kalan küreğimi de kırdı ibne ! Ben de gittim kafa attım. Burnu yamuldu ..ospu çocuğunun. Mahkemelik olduk...
4 Ocak
Nihayet evden çıkabildim. Markete gittim, yiyecek filan aldım. Dönüşte bir geyik arabamın önüne atladı. Arabamda 3000 dolarlık hasar var. Bu pis hayvanların hepsini gebertmek lazım.
3 Mayıs
Arabayı şehirde tamirciye götürdüm. Yollara dökülen tuz yüzünden arabamın kaportası çürümüş. "Arabayı atın, yenisini alın" dedi tamirci...
10 Mayıs
Türkiye'ye kesin dönüş yaptım. İzmir'e bir daha ayrılmamak üzere yerleştim. ..kerim Kanada'yı da, karı da, geyikleri de....
Kizlar face de bir yazi yazmislar valla gozyaslarina bogulduk gulmekten esimle:)))))
sizede ekliyorum. bir kac kotu kelime var ama cok komik
Kanada'ya yerleşen İzmir linin yazdığı günlük.( uzun diye okumamazlık yapmayın hiç bu kadar gülmedim )
Kanadaya yerleşen bir İzmirlinin günlüğü...
Sevgili Günlük... 12 Ağustos Kanada...'daki yeni evime taşındım. Çok heyecanlıyım.
B...urası çok güzel. Dağların manzarası muhteşem. Onların karlarla kaplı halini görebilmek için sabrımı zorluyorum.
14 Ekim
Kanada dünyanın en güzel yeri. Yapraklar kırmızı ve
turuncunun tonlarına dönmeye başladı. Bir atla kır gezintisi yaptım ve bir sürü geyik gördüm. Çok güzeller. Yeryüzündeki en güzel hayvanlar. Burası resmen bir cennet. Kanada'yı çok ama çok sevdim.
11 Kasım
Geyik avlama sezonu kısa bir süre sonra başlıyormuş.
Bu kadar güzel hayvanları öldürmeyi nasıl olur da isterler anlamıyorum. Umarım yakında kar yağışı başlar. Sabırsızlıkla bekliyorum kar yağışını...
2 Aralık
Dün gece kar yağdı. Her yerin beyaz bir örtü ile
kaplanışını seyretmek için gece saat kurup kalktım.Tıpkı kartpostal gibi. Dışarı çıktık merdivenlerdeki ve garajın önündeki karları kürekle temizledik. Kartopu oynadık (ben kazandım). Kar temizleme makinesi gelince, garajın önündeki karları tekrar temizlemek zorunda kaldık. Yorulduk ama çok eğlendik.
12 Aralık
Dün gece biraz daha kar yağdı. Kar temizleme makinesi ile garajın önündeki karları tekrar temizledik. Burayı seviyorum ama kar da bazen sıkıcı oluyor. Yine de, iyi ki gelmişim buraya diyorum.
19 Aralık
Dün gece biraz daha kar yağdı. İşe gitmek için
garajdan çıkamadım. Burası çok güzel bir yer fakat kürekle kar temizlemekten yoruluyor insan epeyce.
22 Aralık
Boktan kar dün gece yine yağdı ! Kürekle kar atmaktan ellerim su topladı, belim tutuldu. Kar temizleme makinesi ben garajın önünü kürekle temizleyene kadar yolun köşesinde gizlendi. Pezevengin evladı !
25 Aralık
..ktiğimin karı yine yağdı. Eğer kar temizleme makinesini kullanan pezevengi elime bir geçireyim, o puştu geberticem. Yollardaki buzu eritmek için neden tuz kullanmıyor acaba ?
27 Aralık
Allahın belası kar dün gece yine yağdı. İnanılır gibi değil. Durmaz mı hiç ulan bu ? Kar temizleme makinesinin son gelişinden beri 3 gündür karları kürekle atamadığım için resmen eve hapsoldum. Hiçbir yere gidemiyorum. Hava durumunu sunan spiker bu gece 25 santim daha yağacağını söyledi ! Yuh ! Ana............ yağ bari !
28 Aralık
Dün gece kar " 83 cm " yağdı, ne 25'i ! Bu kodumunun karı yazdan önce erimez abi. Kar temizleme aracı kara saplandı, hıyar herif benden kürek istedi. Karları temizlerken son kalan küreğimi de kırdı ibne ! Ben de gittim kafa attım. Burnu yamuldu ..ospu çocuğunun. Mahkemelik olduk...
4 Ocak
Nihayet evden çıkabildim. Markete gittim, yiyecek filan aldım. Dönüşte bir geyik arabamın önüne atladı. Arabamda 3000 dolarlık hasar var. Bu pis hayvanların hepsini gebertmek lazım.
3 Mayıs
Arabayı şehirde tamirciye götürdüm. Yollara dökülen tuz yüzünden arabamın kaportası çürümüş. "Arabayı atın, yenisini alın" dedi tamirci...
10 Mayıs
Türkiye'ye kesin dönüş yaptım. İzmir'e bir daha ayrılmamak üzere yerleştim. ..kerim Kanada'yı da, karı da, geyikleri de....
Buda benden kızlarrr uzun zamandır severimm çoğunuz okumuş olabilirsiniz okumamış olanlaraa mutlaka okuyun derim...:))))
YENI DOGMUS BEBEGIN GUNLUGU
YENI DOGMUS BEBEGIN GUNLUGU
1. Gün
böylesi kötü bir başlangıç beklemiyordum.
oha hortumumu bile kesmişler! meme diye, süt diye birşey varmış. nerden nasıl bulunur bu ya?
hayattan daha 1. Günden soğutacaklar beni.
2. gün
meme buldum ama bundan süt gelmiyor, emiyorum Allah emiyorum, tık yok, süt başka yerde mi? neyse biraz daha emdim geldi, fazla abanınca meme sahibi kişilik bağırdı, ne bağrıyosun açım ben! çok yalnızım be sözlük. hayır bişi değil içerdeyken de yalnızdım ama yediğim önümde yemediğim arkamdaydı en azından, bak yine aklıma geldi, hortumu bile kestiler yaa!
uykum geldi yine. zzzzz!
3. gün
memeyi sevdim, bu dünyadaki tek dostlarım bu iki meme. iyi ki varsınız.
4. gün
bugün bir sürü olaylar oldu, gürültü yaptılar, başka biryerlere gittik galiba. memeden ayrılınca bağrıyorum geri geliyor, sonra uyuyorum, uyanıyorum bir bakıyorum meme yok, neyse ama tekrar bağrınca geri geliyor nasılsa. s.çmak da zevkliymiş be, eskiden yapamıyordum.
5. gün
bugün 15 kez kaka yaptım, rekorumu geliştirmeliyim. dikkat ettim de her yaptığımda temizliyorlar, bunu sevdim. dikkatimi çeken bir noktada şu ki, amma koca kafalıyım be arkadaş, ağır mı ağır tutamıyorum VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsim, pat o yana, pat bu yana, dikkat etseler bari de çatlatmasak daha ilk günden.
6. gün
avucuma ne verseler hemen tutuyorum, tik gibi birşey, maalesef farkettiler, herkes parmağını veriyor avucuma, mecburen tutuyorum, Alemin maymunu oldum iyi mi?
bu arada ne çok uyuyorum ya arkadaş, atamadım şu yorgunluğu, daha çok süt içeyim en iyisi. hayır içtikçe de yoruluyorum o da ayrı, nerde o eski günler, hortumdan geliyordu ne güzel, şimdi em allah em, bak yine aklıma geldi, VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsler kesti hortumu yaa.
7. gün
bugün solaryuma girdim, sarılık mı ne ondanmış. yine uykum geldi.
8. gün
biraz daha iyi hissetim kendimi, daha çok süt içiyorum artık. kaka yapma işini de tam alt açma anına denk getiriyorum ki etraf pislensin, eziyet olsun. naapayım ama alt açıkken daha rahat roketleyebiliyorum. kaka yaparken başka birşey daha yapıyorum galiba, anlamaya çalışacağım bakalım.
9. gün
çok fena hıçkırık tutuyor, geçsin diye nefesimi tutayım dedim onu da beceremedim, neyse ki süt içince geçiyor. bu süt her derde devaymış, bugün bunu gördüm.
10. gün
sütten başka birşeyler verdiler, var ya, yeter artık be, tam alışıyordum yine dayadılar başka birşey, hayret bişi ya, vitaminmiyiş neymiş.
bu arada memelerin arasından dün gördüğüm lavuk gündüzleri piyasada yok akşamları geliyor sadece, hadi bakalım hayırlısı.
11. gün
al işte, başladı yine bir arıza. sütten sonra çok feci karnım ağrıyor, böyle Gaz gibi bişi, eğilip bükülüyorum, binbir şekile giriyorum çıkaracağım diye. sırtımı falan sıvazlayın bari be kardeşim.
12. gün
bütün gün gazdan kıvrandım arkadaş ya, bela oldu başıma, yaygarayı bastım ben de. uyutmadım, diktim bunları da hazır asker. sonra bir saldım ki evlere şenlik, akabinde uyudum hemen gerisini hatırlamıyorum
13. gün
annemin suratına s.çtım. tamam utandım biraz da insan bebeği g.tünden öper mi yaa. ayıp oldu di mi? naapıyım abi, neyse fazla kızmadı herhalde.
14. gün
anneme kırmızı renkli birşeyler içiriyorlar, o zaman süt daha bi randımanlı oluyor sanki, böyle tadı da hoşuma gidiyor, şu memelere bir rating Aleti taksalar da hangisini sevip hangisini sevmediğimi söyleyebilsem.
15. gün
topuktan kan alıp duruyorlar, metin olayım çok ağlamayayım diyorum ama canım yandı be arkadaş, hayır ondan sonra da hemen süt verince sakinliyorum, kızgınlığım geçiyor, ağız tadıyla asabiyet yaptırmıyorlar, şu memelere karşı biraz daha dikbaşlı durabilsem.
16. gün
şu memeleri çok sevdiğimi bir kez daha anladım, çok seviyorum onları, onlardan ayrılınca içimi bir huzursuzluk kaplıyor, en iyisi onlardan uzaklaştığım anda yaygarayı basayım ben. bugün benden biraz büyük biri geldi yanıma, sevme amaçlı olsa gerek bir geçirdi başım dönüyo hala. sonradan öğrendim kuzenmiş, neyse yazdım kenara intikam alınacak.
17. gün
etrafı daha net seçer oldum, ama el ve Ayak koordinasyonu hala zayıf, memeyi kavrayabiliyorum ancak. bir de bu eller ve ayaklar bana mı ait tam olarak emin değilim, sallıyorum öyle, zevkli birşey. yüze ve gözlere dikkat etmem lazım ama, tırnaklar tehlikeli. diğer yandan annem bugün onları kesmeye çalıştı ama huysuzluk ettim, etmeseydim daha iyi olacaktı galiba, bak çizdik tam gözün Altını yine.
18. gün
elime torbalar taktılar, kafaya çarpınca artık acıtmıyor, yara bere de yapmıyor. sanırım onlar da beni seviyor, iyiliğimi düşünüyorlar. aslında hala çıktığım yeri özlüyorum, geri girme imkanım olmaz mı acaba?
19. gun
nihayet o adamin neden eve sadece ak$amlari geldigini anladim megerse bana ve anneme bakmak icin gunduz cali$iyomu$..
aferin gozume girdi $imdi bak!..
20. gün
tabii ya, annemin karnındayken de duyuyordum o adamın sesini sık sık.
ona da ilgi alaka gösterdim, bağırdığımda bazen o alıyor beni kucağına, meme vardır diye saldırdım ama vermedi. bir ara meme açıkken kıstırdım ama emme olayından bir randıman alabilmiş değilim, meme yüzeyi bayağı bir farklı.
ya ama bu çok güzel.Okurken o bıcırığı varya ellerime alıp sıkasım geldi.böyle mıncırmak koparmak geldiBizim bebişler de böyle şikayet edicek mi bizi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?