bana yazan arkadaslarim sabahtan beri iki gözüm iki cesme hayat karardi benim icin günesim batti melegim yok artik alttan bakti 8 haftalik kese alti hafta gibi bebek gözükmyior bile hic bisey gelismemis dedi kendiliginden düser dedi kabus gibi rüya olsa ALLAHIM uyansam keske kan sonuclarini bekleyelim genede dedi doktorumda aglayarak bana sarildi cok kötüyüm kizlar bebislerinize SIMSIKI sarilin onlar sizleri birakmadi ne yazik ki haziran annesi deyilim ben artik hepinize tsk ediyorum
merhaba hanimlar keyifler iyidir umarim ben defneyi hastaneye goturdum oksuruk coklasinca.
yine iyilesmedi diye dusunurken kulaginin tekinin gectigini ogrendim digerindede az birsey kalmis
oksurukte geniz akintisindanmis.
cok mutlu oldum. 3 gunluk ilac aldik cuma tekrar gidicez umarim gecmis olur,
benimde akintim durdu . firsat bulamadim gerci kendime baktirmaya akintida durunca ustune dusmedim.
bizden haberler boyle
bir gecmise bakayim ben :)
aman ne güzell haberlerr geçmiş olsunnn defnoşumaaa...akıntının bitmesine de sevindim cnmm ama çok yorma gene kendinii sakın...bizde sabah sağlık ocağına giittik 2 günde bir arayıp duruyolardıı...tansiyonn gene düşük çıktıı defnemde de hep düşüktüü 9-6 deyip garip garip suratıma baktılarr...tetanozları söylediler 5. 6. aylarda olcakmış 2 doz...şimdilik bu kadar ..daha hala tahlile gidememdim artık yarın kısmetse diorum....
tünaydın arkadaşlarr...
canım Allah yardımcın olsun.. aynısını bende yaşadım tesellisi cok zor..
zamanla toparlarsın kendini en kısa zamanda bebişin yeniden seninle olur inşallah
ya ben olayi anlamadim tam olarak benimkide 2 hafta geriden geliyor bu sorun olmazki anlayamadim
aman ne güzell haberlerr geçmiş olsunnn defnoşumaaa...akıntının bitmesine de sevindim cnmm ama çok yorma gene kendinii sakın...bizde sabah sağlık ocağına giittik 2 günde bir arayıp duruyolardıı...tansiyonn gene düşük çıktıı defnemde de hep düşüktüü 9-6 deyip garip garip suratıma baktılarr...tetanozları söylediler 5. 6. aylarda olcakmış 2 doz...şimdilik bu kadar ..daha hala tahlile gidememdim artık yarın kısmetse diorum....
amin canımmmADA KOCATRK'nVirüs Web Sayfas
çok duygulandım kızlar ağlayıp durdumm allah hepimize yaşatsın bu duyguyuu inş.
Kızlar ikili testi yakın olanların (benimki pazartesi hayırlısıyla) seyretmesini oneririm
Hamileliğin 12. haftasını bitiren anne adayları bebeklerinin sağlıklı olacağından nasıl emin olabilir? - UZMANTV
ADA KOCATRK'nVirüs Web Sayfas
çok duygulandım kızlar ağlayıp durdumm allah hepimize yaşatsın bu duyguyuu inş.
ya bu mucizeden başka bişi değil.... Fotoğraflara bakarken kendimi onlaın yerine koydum, dışarda eşim, ailelerimiz beklerken falan düşündüm de acayip bi heyecan, daha ötesi yok yani.. Allah o günleri görmeyi nasip etsin hepimize....
ya bu mucizeden başka bişi değil.... fotoğraflara bakarken kendimi onlaın yerine koydum, dışarda eşim, ailelerimiz beklerken falan düşündüm de acayip bi heyecan, daha ötesi yok yani.. allah o günleri görmeyi nasip etsin hepimize....
merhaba hanimlar keyifler iyidir umarim ben defneyi hastaneye goturdum oksuruk coklasinca.
yine iyilesmedi diye dusunurken kulaginin tekinin gectigini ogrendim digerindede az birsey kalmis
oksurukte geniz akintisindanmis.
cok mutlu oldum. 3 gunluk ilac aldik cuma tekrar gidicez umarim gecmis olur,
benimde akintim durdu . firsat bulamadim gerci kendime baktirmaya akintida durunca ustune dusmedim.
bizden haberler boyle
bir gecmise bakayim ben :)
ya bu mucizeden başka bişi değil.... Fotoğraflara bakarken kendimi onlaın yerine koydum, dışarda eşim, ailelerimiz beklerken falan düşündüm de acayip bi heyecan, daha ötesi yok yani.. Allah o günleri görmeyi nasip etsin hepimize....
valla buralardan izlemek gibi olmuyoo kuzularrr yaşayın görünn dicemm inşallahhh hepimiz adınaa....ben ilk doğumuma giderken o ameliyat odasına girene kadar inanmamıştım sanki arabayla sabah sabah birini karşılamaya gidiyoruz gibiydii..hatta odama yattım ilk nts falan çekildi tahliller yapıldıı lavman yapıldıı falan soyup ameliyat önlüğünü taktılarr ben hala doğuma giren ben değilim gibi hissediyodum garip bi durum..:))
cnm çok sevindim daha ii olduğuna kuzummm hiç kaybetme o güzel yüreğindeki inancıı cnm...arkadaslar teselli mesajlariniz icin cok tsk ediyorum insALLAH bende sizler gibi atlaticam bebisimi alicagima inaniyorum biraz cileli olucak ama olucak ALLAH istedikten sonra olur, kan degerleri geldi 6 haftada durmus ilerlememis kan degeri düsüs yok ama cikista olmamis yani düsmesini beklicem ocak ayinda bebisimi alicam tekrar insALLAH hersey düzelir bu sefer hazin sonucla bitmez buarada ben bugün daha iyiyim iyi haberlerii sizlere vericem sözzz ama bir sartim var cinsiyetini bebislerinizin hepiniz tek tek yazicaksiniz banaocakta
cnm lavman doğuma girmeden önce genelde yapılıyoo tuvaletiin varsa önceden yapasın diee cnm...ameliyatta bağırsaklarında sıkışma olmasın diee bildiğim cnm ama öyle tehlikeli yada korkulcak bişi değil...fitil gibi bişi cnm tüple krem veriyolarr....sonra zaten 10 dk içinde tuvalete giriyosunn....canım lavman ne için
herkese yapılıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?