kizlar söyle bir topikleri dolastim ama canim sikildi bazisi hic kilo almadaan tamamlamis
ne olacak bu ya ben ne yapacam
hamile diyeti varmidir dersiniz
randevum 15.30 da canlarım, erken çıkcam evden boludan adapazarına gidicem doktora yolum uzun yolda arabaya kusmassam iyidirakşam anca girerim galba nete. kalp atışını duymuştum daha önce gittiğimde bakalım benim minnoşum ne durumda. çok özledim ben onuu
yok demedi canım düşük riskimiz var dedi o kadar
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy en çok sabırsız oldumm hergün ultrasona gıresım varrrrrrrrrr
evde olsa her dakka dayıcam karına :9
cinsiyetini merak ediyorum 3 aylıkken 100 85 tahmınını sölüyolarmışş günler aylar
geçmiyooooooooooooooooooooooooooooooooo9
cok uzuldum ya . ins bir mucize olurda gelismeye baslar. Allah buyuktur.canım bebekte görünmemiş ama....
canim gecmis olsun defnecige. akintinin durmasina sevındim dikkat et kendine.
cnm çok sevindim daha ii olduğuna kuzummm hiç kaybetme o güzel yüreğindeki inancıı cnm...
cnm lavman doğuma girmeden önce genelde yapılıyoo tuvaletiin varsa önceden yapasın diee cnm...ameliyatta bağırsaklarında sıkışma olmasın diee bildiğim cnm ama öyle tehlikeli yada korkulcak bişi değil...fitil gibi bişi cnm tüple krem veriyolarr....sonra zaten 10 dk içinde tuvalete giriyosunn....
canım lavman ne için
herkese yapılıyormu
slm kızlar nasılsınız ya ben çok midem bulanıyo su içsem çıkarıom sizce ne yapam aklım karıştı
cnm çok sevindim daha ii olduğuna kuzummm hiç kaybetme o güzel yüreğindeki inancıı cnm...
cnm lavman doğuma girmeden önce genelde yapılıyoo tuvaletiin varsa önceden yapasın diee cnm...ameliyatta bağırsaklarında sıkışma olmasın diee bildiğim cnm ama öyle tehlikeli yada korkulcak bişi değil...fitil gibi bişi cnm tüple krem veriyolarr....sonra zaten 10 dk içinde tuvalete giriyosunn....
canim lavman herkese yapiliyo dngumdam önce bagirsaklarin temizlenmesi icin yapılmasi sart.
cnm salatalık falan yesen yada naneli sakızda ii gelir....mide bulantısı çok fena cnm yaa benim geçtiii bu hafta seninde bi an önce geçer dilerim bulantıların....
arkadaslar teselli mesajlariniz icin cok tsk ediyorum insALLAH bende sizler gibi atlaticam bebisimi alicagima inaniyorum biraz cileli olucak ama olucak ALLAH istedikten sonra olur, kan degerleri geldi 6 haftada durmus ilerlememis kan degeri düsüs yok ama cikista olmamis yani düsmesini beklicem ocak ayinda bebisimi alicam tekrar insALLAH hersey düzelir bu sefer hazin sonucla bitmez buarada ben bugün daha iyiyim iyi haberlerii sizlere vericem sözzz ama bir sartim var cinsiyetini bebislerinizin hepiniz tek tek yazicaksiniz banaocakta
arkadaslar teselli mesajlariniz icin cok tsk ediyorum insALLAH bende sizler gibi atlaticam bebisimi alicagima inaniyorum biraz cileli olucak ama olucak ALLAH istedikten sonra olur, kan degerleri geldi 6 haftada durmus ilerlememis kan degeri düsüs yok ama cikista olmamis yani düsmesini beklicem ocak ayinda bebisimi alicam tekrar insALLAH hersey düzelir bu sefer hazin sonucla bitmez buarada ben bugün daha iyiyim iyi haberlerii sizlere vericem sözzz ama bir sartim var cinsiyetini bebislerinizin hepiniz tek tek yazicaksiniz banaocakta
cnm benim korkulcak bişi değilkiii bu merak etmeee öyle olsa ben sana derimm kuzum daha bunları konuşmayalım diee ama emin ol doğumda öyle korkulcakk bişii yokk hiççç merak etmeee..aman cok güzelmiş
neyse yaa olumlu dusuncem sımdıden bunları dusunmemem lazım
bunu okumamıs kabul edıyorum kendımı
sorma ya ne yediysem gidiyo suya hasret kaldım resmen canım işyerinde sabhtan başlıyoz çıkana kadar böle devam ediyo olmazsa serum alcam ne edim çok fenayım düştüm düşecem ya inş. Canım saol dileklerin için
cok uzuldum ya . ins bir mucize olurda gelismeye baslar. Allah buyuktur.
sagol canim. birkac internet sitesnde bu yolk saci goreve plesantaya devrederken kanama yapar diye yazmislar ben birazda ona yordum :) pozitif dusunuyorum zaten kan filan girmedim simdiye kadar Allaha sukur
Dr demese benim birseyden haberim yok halbuki hep bakarim camasira.
cnm benim korkulcak bişi değilkiii bu merak etmeee öyle olsa ben sana derimm kuzum daha bunları konuşmayalım diee ama emin ol doğumda öyle korkulcakk bişii yokk hiççç merak etmeee..
Ayyy cnm yaa dr un bi ilaç falan verse bariii ....serum da su ihtiyacınu giderir ama işteee bi ilaç olsa en azından en fena zamanalrında kullanabilceğin...
ondan olabilir canim bu arada bisey sorucam benim gobegim çikti ama hic kilo almadim sizin gobusler ne alemde bu arada yarin icın kuaforden randevu aldim yarin icin dip boyam gelmisti boyaticam saclarimi dr boyatabilirsin sakinçası yok dedi.
ikili test illa gereklimi sizce ?
ondan olabilir canim bu arada bisey sorucam benim gobegim çikti ama hic kilo almadim sizin gobusler ne alemde bu arada yarin icın kuaforden randevu aldim yarin icin dip boyam gelmisti boyaticam saclarimi dr boyatabilirsin sakinçası yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?