2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar söyle bir topikleri dolastim ama canim sikildi bazisi hic kilo almadaan tamamlamis
ne olacak bu ya ben ne yapacam
hamile diyeti varmidir dersiniz

Hayrılı haberlerle gel inşallah canım

yok demedi canım düşük riskimiz var dedi o kadar

Canım yattıkca görüvcen ağrıların azalacak. Sen kendini dinle ağrın olduğu an bilki zorlamışın hemen yat bırak herseyi sen kendini çözeceksin yani

Kızlar yarın benim de kontrolüm acayip gerginim dua edin bana da şimdiden bebişime. Yaa kızlar siz başlamışınız kilo olayıona cok komksiniz ayol :) Ben 4 kilo aldım hiç oralı değilim valla ki ben hep arada spor yapar form tutmaya calışırım falan detoxlar yaparım ama hamilelikte nasıl umrumda değil anlatamam. Zaten biliyorumki aldığım kilonun bir kısmı su. Şöyle bir durum varmış kızlar bilginiz olsun ben 30 kiloalıp hamilelikten sonra bişeyi kalmayan biliyorum yani çogu su oluyo. Ama 13 kiloyu vermek için 1 sene harcıyanıda biliyorum cünkü hepsi yağ oluyo
Eğer vucut su tutmaya eğilimliyse ve hamilelikte fazladan şişme varsa o su olyu eğer yavaş alıyosanız o zaman son 6 aydan sonra cok dikkat edin çünkü 1 ayda 10 kilo alınabiliyor vucut eksiğini tamamlamaya calışıyor yani bu kusup kilo veren arkadaşlar için gecerli özellikle üzülmesinler bulantıları bitince ekstra şişecekler göbüşleri falan

Yani sonuç larak tansiyon ve sekere dikkat edelim bu tehlikeli Allha korusn ama belki dse hayatımızda 1 kere yaşayacağımız sey için cok sızlanmayalım topicte kilo falan diye. Bizim yerimizde olmak isteyen okadar insan varki bilemessiniz. Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza Bizde bu az,m varken kilolarıda veririz catır catır merak etmeyin bakın keyfinize yaa:)

Geçmişi okuyamadım ama TUANAMA seninkiyle ilgili olanları gördüm geçmiş olsun cnm.bana söylemesi kolay biliyorum ama en azından gebe kalabiliyosun.bu sefer olmadıysa inşallah bir sonraki sefere sende burada olacaksın.

ikli testte birazcık diyolarrr cnm ama kesin gene 16. haftada çıkıyoo...yaniii şundan diyorum çok kesin demeyinn 3. ayda duyunca çünküü çok değişebiliyooo...

canım bebekte görünmemiş ama....
cok uzuldum ya . ins bir mucize olurda gelismeye baslar. Allah buyuktur.
canim gecmis olsun defnecige. akintinin durmasina sevındim dikkat et kendine.

sagol canim. birkac internet sitesnde bu yolk saci goreve plesantaya devrederken kanama yapar diye yazmislar ben birazda ona yordum :) pozitif dusunuyorum zaten kan filan girmedim simdiye kadar Allaha sukur
Dr demese benim birseyden haberim yok halbuki hep bakarim camasira.

slm kızlar nasılsınız ya ben çok midem bulanıyo su içsem çıkarıom sizce ne yapam aklım karıştı

canim lavman herkese yapiliyo dngumdam önce bagirsaklarin temizlenmesi icin yapılmasi sart.

aman cok güzelmiş
neyse yaa olumlu dusuncem sımdıden bunları dusunmemem lazım
bunu okumamıs kabul edıyorum kendımı

cnm salatalık falan yesen yada naneli sakızda ii gelir....mide bulantısı çok fena cnm yaa benim geçtiii bu hafta seninde bi an önce geçer dilerim bulantıların....

sorma ya ne yediysem gidiyo suya hasret kaldım resmen canım işyerinde sabhtan başlıyoz çıkana kadar böle devam ediyo olmazsa serum alcam ne edim çok fenayım düştüm düşecem ya inş. Canım saol dileklerin için

senden boyle guzel bir mesaj geldigi icin cok mutlu oldum canim.
Allah buyuktur hakkinda hayirlisi neyse o nasip olsun. cokta bu konudan bahsedip seni uzmek istemiyorum ama iyice kesn olana kadar kurtaj yaptirma canim baska dr a da git. iyice kesinlessin. seni uzmuyorum umarim
kendine cok dikkat et canim

canımm sen iyi oldaa iş cinsiyete kalsınn.Haberler o kadar da kötü değil şükür.Kocaman öpüyorum seniii

aman cok güzelmiş
neyse yaa olumlu dusuncem sımdıden bunları dusunmemem lazım
bunu okumamıs kabul edıyorum kendımı
cnm benim korkulcak bişi değilkiii bu merak etmeee öyle olsa ben sana derimm kuzum daha bunları konuşmayalım diee ama emin ol doğumda öyle korkulcakk bişii yokk hiççç merak etmeee..

ayyy cnm yaa dr un bi ilaç falan verse bariii ....serum da su ihtiyacınu giderir ama işteee bi ilaç olsa en azından en fena zamanalrında kullanabilceğin...

ondan olabilir canim bu arada bisey sorucam benim gobegim çikti ama hic kilo almadim sizin gobusler ne alemde bu arada yarin icın kuaforden randevu aldim yarin icin dip boyam gelmisti boyaticam saclarimi dr boyatabilirsin sakinçası yok dedi.

yok ya daha erken demişti vermemişti olmazsa serum takılcam ne yapam ya hiç ısınamıyom bile

doktor dediyse sorun yok cnm ozaman boyat valla.Bende doğuma 15-20 gün kala gölge yapırıcam en azından 9 ay uzasın iyice.Benim göbiş büyüyo.İlk başta baya çıkıcak diye korkum ama şimdilik iyi gidiyo kiloda almadım 3 ayda bulanım falan yok zaten yiyorum ne varsa

ikili test illa gereklimi sizce ?

Bilemiyorum açıkçası..Ben devlete gidiyorum devamlı ve doktorumada güveniyorum.Zaten kemik yapısı hareketlerini falan iyice inceliyolar.Ben 2 hafta sonra gidicem kontrole kemik yapısına bakıcaz dedi öyle deaylı testler yaptığını sanmıyorm.Çokda kurcalamamak varmış açıkçası eskiden yokmuş böyle şeyler orasıda var

bende ne gobis var nede memis ayniyim.
canim bence ertele ya kimyasal neticede bende boyatacakti gebe oldugumu ogrenince vazgectim
benim dipler geldi gecti valla :) tabi yine sen bilirsin canim. boyatanlarda oluyor

Selam arkadaslar nasılsınız
yesımcım defneye gecmıs olsun ılesır hemen ınsallah akıntıyya gelınce bende de sarı kılotumu az krıletıcek kadar akıntı oluyo doktor gecen normal cok dılse akıntı dedı

2 ttest yaptırmaya kızımda gıtımızde ekranda kızım cıkınca kocaman ıcerde durmuyo gulmekten esımle duramadık kendını zıp zıp atıyodu cok guzeldı 15 dakıka falan hep ızlemıstık kızımı ınsallah bu bebısımızde saglıklıdır cok guzel onuda ızlerız 2 teste ultrasona kesınlıkle esle gıdılmelı cok guzel bı duydu oluyo

Nıhayet benımde mıde bunaltılarrı geldı sınırım aksamdan bu yana alt us mıde bunaltısından bas agrısından catlıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…