2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım. yüzün gülüyo çok şükür. ee gittinmi doktora? noldu?

gittim canım 2li testimi de yaptılar ama benim bademim arkası dönük yattığı için cinsiyetini göremedik:)
hastalığıma gelince 12. haftadan sonra ilaç kullanımı daha rahatlıyomuş 1 ay sonra çok çok daha rahat olucakmış durumuna göre orta yolu buluruz sen dr git ihmal etme dedi en azından içim rahatladı.....

slm cnm sen kilo mu aldın biraz acıklarmısn

ben 3 kilo almistim en son dr.kontrolümde simdi 2 kati olmusumdur
nasil alayim tatlim yedim hic frenleyemiyorum kendimi sebze meyve agzima degmiyorki hamurcu oldum ciktim
depresyona girecem valla esim sag saglim dogur aldiririz diyo yazik

kacinci haftadasin sen cinsiyet belli olmasi icin 16 haftalik olmasi lazim degilmi en az

ay hadi gzünaydın canım
zaten mutlaka bi çözüm bulurlar merak etme sen
tesst sonucunu ne zaman alcaksın

hadi gözün aydın inş. sende en yakın zamanda sağlığına kavuşursun 2'li testin sonucunu aldınmı peki? neler yaptı dr paylaşırmısın

test sonucunu ne zaman alacaksın?

rubet tebrikler canım
ilk ikili test yaptıranımızsın sanırım
umarım sonuçlar da çok iyi çıkar
ne zaman alacaksın sonucunu?

bu arada kızlar ilk kez akşam yemeği yiyebildim
sanırım bulantılarım geçti çok şükür
nefis bişeymiş hee

hadi gözün aydın inş. sende en yakın zamanda sağlığına kavuşursun 2'li testin sonucunu aldınmı peki? neler yaptı dr paylaşırmısın

ultrasona girdim önce kocaman oldu bebiş yakınlaştı ensesini ölçtü işte 2li test die kan testi yapmamı istedi ctesi sonuçlarını alıp göstericem bebeğin herşeyi normal birde önü dönük olsaydı tam süper olurdu

ense kalınlığı ne çıktı canım?
bizlere fikir olsun diye soruyorum

ay darısı banaaaa

ay hadi gzünaydın canım
zaten mutlaka bi çözüm bulurlar merak etme sen
tesst sonucunu ne zaman alcaksın

test sonucunu ne zaman alacaksın?

ctesi alabilirmişim ama çalışıyorum ptesi giderim büyük ihtimalle...izin vermezler ctesi günü...

Valla sorcaktım biliyomusun o arada ikili testini de yaptırdınmı diye. iyi oldu o da aradan çıktı. bi tahmin yürütemedi yani doktor cinsiyet konusunda? ((( olsun, iyi haberlerle geldin ya, ona da şükür. çok sevindim canım. bi daha üzme kendini o kadar.

hadi bakalım darısı başımıza artık belki ctesi gidince cisiyetinide öğrenirsin ultrasona tekrar bakarsa

vay terbiyesiz kıçını döndü demek size :) test sonucunda erkek mi kız mı anlayabiliyo musun?

rubetimmm gözün aydın cnm hadi bakalım cumartesi de güzel haberleri ni alalım inşalllahhh vayyy sıpa vayy demek döndüü poposunu da göstermedii kendiniii

hadi gözünaydın canım
inşallah sonuclarda iyi cıkar
öyle yakından yakından görünce bi ayrı olmuştur artık :)
cok heyecanlı yahuu..
testi ne kadara yaptırdın peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…