2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ense kalınlığı ne çıktı canım?
bizlere fikir olsun diye soruyorum

55 mmdi galiba ona bakmaktan aklımı veremedim

ay darısı banaaaa

ay inşallah canıım

ben yapmaz dedim ama bakalım durumuna ona göre yaparız dedi arkası dönük bizim bademin dönmüyo bi geçen seferde öyleydi

hadi bakalım darısı başımıza artık belki ctesi gidince cisiyetinide öğrenirsin ultrasona tekrar bakarsa

inşallah canım...dönerse belkim öğrenebilirim

vay terbiyesiz kıçını döndü demek size :) test sonucunda erkek mi kız mı anlayabiliyo musun?

rubetimmm gözün aydın cnm hadi bakalım cumartesi de güzel haberleri ni alalım inşalllahhh vayyy sıpa vayy demek döndüü poposunu da göstermedii kendiniii

ay sorma gıcık oldum elini kolunu bile görmedim düşün son 2 gittiğimdede arkası dönük sıpanın utangaçmı olcek ne

telefonla sorarsın sende.pazartesi de gidip alırsın

yok öyle yapmam ctesi kocişe aldırırım ben onu kuzen ebe hemşire ona sorarım sonra aklıma takılanları dr sorarım heheheheh

cnm ben kızımda 12. haftada yaptırmıştım ikili testii dr %70 kız dediii evet genelde söylüyolar cinsiyetiii

o zaman öğrenmeye az kaldı diyebiliriz ay ne güsel.ya bide aklıma ne geldi biliyo musunuz hani 3 ay ilişki yasak ya.3 ay dolduktan doktor izni verdikten sonra bizim herifler nolcak bilmiyorum çok komik :))

ah ah, darısı benim de başıma. bulantıdan değil iştahsızlıktan yiyemiyorum ben (((

benim akşamları hem hafif bulantı hem de aşırı iştahsızlık oluyordu
bugün 9. haftamdayım tam
umarım bıçak gibi kesilmiştir

rubet canım 55 mm falan olamaz ya çok büyük sanki
neyse canım artık gitmeden araştırırım ben

o zaman öğrenmeye az kaldı diyebiliriz ay ne güsel.ya bide aklıma ne geldi biliyo musunuz hani 3 ay ilişki yasak ya.3 ay dolduktan doktor izni verdikten sonra bizim herifler nolcak bilmiyorum çok komik :))

bizde yasak yok
ama sizlerde yasak varsa hakkaten 3 aydan sonra komik olcak

hadi gözünaydın canım
inşallah sonuclarda iyi cıkar
öyle yakından yakından görünce bi ayrı olmuştur artık :)
cok heyecanlı yahuu..
testi ne kadara yaptırdın peki ?

saol canıım darısı başınıza
ya bişey göremedimmki sırtından başka bi kalbi bide omurgası görünüyodu
85TLymiş ama ben para ödemedim...%100 kaarşıladı özel sigorta...

o da içinden demiştir şşşş yukardaki ne dürteliyon zaten sıkışık burası bide sen bastırıyosun diye inadına dönmüş olabilir :) içinden bişi geçmiyo mu kızdır ya da erkektir diye.hislerim çok kuvvetlidir diyemiycem ama senle ilgili ilk içimden geçen kız oldu

kızlar arkadaşımda 11+3 haftalık oda bugün gitti kontrole dr büyük ihtimal erkek demiş :)) ikili testide yapmış..ay heycan yaptım şu ay sonu gelsede bende gitsem :))
kızlar hepinizi öpüyorum göbüşlerden ben çıkıyorum artık iyi akşamlar...

sana doktor yasakladı mı? evet çok komik olcak biz haftada bir devam.

saol canıım darısı başınıza
ya bişey göremedimmki sırtından başka bi kalbi bide omurgası görünüyodu
85TLymiş ama ben para ödemedim...%100 kaarşıladı özel sigorta...

inşallah canım
neyse iyi olsundaa bi daha kine döner inşallah
iyiymiş fiyatı karşılamasa bilee
araştırdıgım kadarıyla 200 250 civarı yazıyorda ondan sorayım dedm

ay beni göbüşten öpme gıdıklanırım :) hadi ii akşamlar görüşürüz

inşallah canım

yok canım napıyorsun o nasıl fiyat öyle
bence çok pahalı
benim gideceğim hastanede 40 tl imiş fark
emekli sandığına bağlıyım
senin güvencen yok mu canım?

evet canım yanlış söylemişim yazdığı şeylere baktımda popo baş mesafesiymiş o
ensesi 1.8mm miş canım

inşallah canım

200müü kız ben 85i bile çok buldum çok değilmi özel ünv hastanesi falanmı o sorduğun yer....

öğrenir yazarım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…