2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

dedim ben sanaaaa olsun iyi yaptın gittin için rahatladıı ay önü dönük olsa öğrenicektin yanii ben 2 hafta sonra gidicem ya sıkıştıriym bi doktoru

kızlar bir sonraki doktor kontrolüm 11+2 de
başka doktora randevu aldım, ancak bu tarihte bulabildim
acaba ikili testi de yapar mı

kız kız içim hep öyle diyo arkadaşımada göstermiştim geçen haftaki ultrasonu baktı enee kıçını dönmüş bu dedi sonra kız olcek bu dedi nerden anladın die sordum vücudu çok düzgün dedii hatları çok belliymiş

ince belli falan sanırım seninki :) valla benim içimden de kız geçiyor senin için.o kadar belli oluyo mu ultrasonda benimki böcek gibi bişi :)

yok canım napıyorsun o nasıl fiyat öyle
bence çok pahalı
benim gideceğim hastanede 40 tl imiş fark
emekli sandığına bağlıyım
senin güvencen yok mu canım?

200müü kız ben 85i bile çok buldum çok değilmi özel ünv hastanesi falanmı o sorduğun yer....

valla kızlar ben internetten araştırdımda
10 tl diyen var 250 tl diyende
facebooktaki grupta varmısınız bilmiyorum
ama ordada bi kaç gündür konusuyoruz fiyatlar cok degısken
zaten internetten bakarsanızda hastanaler arasına daglar kadar fark var

kendi gideceğim hastanenin ne kadara yapacagını bende bilmiyorum sormak aklıma gelmedi çünki
dediğiniz gibi fazla olcagını dusunmemiştim
özel hastaneye gidiyorum güvencemde var
ikili test için bilmiyorum ama tahliller için bile 150 istemişlerdi zaten
artık ne kadar derlerse yaptırcaz mecbur :26:

ayy hadi bakalımm ben panik oldum şimdi tahmin etse benimkinide bare dönmese kıçını sıpa genelde ultrasondan rahatsız oluyo kıpırdıyo hemen

tahliller için normal o fiyat
çünkü hastaneler yaklaşık tahlil başına 5 tl fark oluyor
benim ilk yaptırdığım mesela hiç fark almadı, sadece muayene ücreti ödedim tahlilimi yaptırdım
eksikler için başka yere gittim 75 tl ödedim
dediğin gibi fiyatlar çok değişken
ama bence gittiğin yerde de çok pahalıysa başka biyere yaptırabşilirsin canım
araştır yani

ayy hadi bakalımm ben panik oldum şimdi tahmin etse benimkinide bare dönmese kıçını sıpa genelde ultrasondan rahatsız oluyo kıpırdıyo hemen

sıpa diye genelde erkek çocuklarına derler.hayırdır seninki erkek mi acaba? Allah mı söyletti?

ince belli falan sanırım seninki :) valla benim içimden de kız geçiyor senin için.o kadar belli oluyo mu ultrasonda benimki böcek gibi bişi :)

benim için de bişey hisset canım ya. benim içimden erkek geçiyo . rüyalarıma da hep erkek bebek giriyo son zamanlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…