gittim canım 2li testimi de yaptılar ama benim bademim arkası dönük yattığı için cinsiyetini göremedik:)
hastalığıma gelince 12. haftadan sonra ilaç kullanımı daha rahatlıyomuş 1 ay sonra çok çok daha rahat olucakmış durumuna göre orta yolu buluruz sen dr git ihmal etme dedi en azından içim rahatladı.....
o da içinden demiştir şşşş yukardaki ne dürteliyon zaten sıkışık burası bide sen bastırıyosun diye inadına dönmüş olabilir :) içinden bişi geçmiyo mu kızdır ya da erkektir diye.hislerim çok kuvvetlidir diyemiycem ama senle ilgili ilk içimden geçen kız oldu
kız kız içim hep öyle diyo arkadaşımada göstermiştim geçen haftaki ultrasonu baktı enee kıçını dönmüş bu dedi sonra kız olcek bu dedi nerden anladın die sordum vücudu çok düzgün dediihatları çok belliymiş
ince belli falan sanırım seninki :) valla benim içimden de kız geçiyor senin için.o kadar belli oluyo mu ultrasonda benimki böcek gibi bişi :)
yok canım napıyorsun o nasıl fiyat öyle
bence çok pahalı
benim gideceğim hastanede 40 tl imiş fark
emekli sandığına bağlıyım
senin güvencen yok mu canım?
200müü kız ben 85i bile çok buldum çok değilmi özel ünv hastanesi falanmı o sorduğun yer....
kız kız içim hep öyle diyo arkadaşımada göstermiştim geçen haftaki ultrasonu baktı enee kıçını dönmüş bu dedi sonra kız olcek bu dedi nerden anladın die sordum vücudu çok düzgün dediihatları çok belliymiş
valla kızlar ben internetten araştırdımda
10 tl diyen var 250 tl diyende
facebooktaki grupta varmısınız bilmiyorum
ama ordada bi kaç gündür konusuyoruz fiyatlar cok degısken
zaten internetten bakarsanızda hastanaler arasına daglar kadar fark var
kendi gideceğim hastanenin ne kadara yapacagını bende bilmiyorum sormak aklıma gelmedi çünki
dediğiniz gibi fazla olcagını dusunmemiştim
özel hastaneye gidiyorum güvencemde var
ikili test için bilmiyorum ama tahliller için bile 150 istemişlerdi zaten
artık ne kadar derlerse yaptırcaz mecbur :26:
baya büyültecekler canım
herşeyi baya net göreceğiz o gün
ne hoş
merakla bekliyorum ben
ultrasonla mı büyütecekler?
ayy hadi bakalımmben panik oldum şimdi tahmin etse benimkinide bare dönmese kıçını sıpa genelde ultrasondan rahatsız oluyo kıpırdıyo hemen
evet canım
o ultrason daha farklı oluyor
görüntüyü büyültüp netleştiriyor
ölçümü de öyle yapıyorlar zaten
hımm anladım benimki 5 aralıkta.seninki ne zaman?
ben doktor ve hastane değiştiriyorum
2 aralıkta randevu alabildim
o zaman 11+2 olacam
o zaman bakar mı yoksa başka zamana mı randevu verir bilemiyorum
sen ne kadarlık olcan 5 aralıkta?
sıpa diye genelde erkek çocuklarına derler.hayırdır seninki erkek mi acaba? Allah mı söyletti?
ince belli falan sanırım seninki :) valla benim içimden de kız geçiyor senin için.o kadar belli oluyo mu ultrasonda benimki böcek gibi bişi :)
büyük ihtimal bakar cnm 11-14 arası olduğundan 11 i doldurmuş oluyosun cnm sen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?