2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kesinlikle canım allahımıza binlerce şükürler olsunn Canım ben çıkıyorum sabah eşim erken kaldırdı kendi izinli diye erken bayıldım bu gece

gözünaydın cnmm ne güzelll tabii kımıl kımıl olcak kuzucukk artıkk tamamen canlı o cnm...ohh ne güzell haber darısı hepimizin başına inşallahh....

Tsk ederimmmmmmm aynenn internetten takip ediyorum hafta hafta gelisimini ama insan gormeden anlamiyor. Gorunce daha baska oluyor.

Amin insaALLAH darisi basiniza. Haftaya uclu testimizide anlimizin akiyla geceriz insaALLAH. Gerci neticesi 1 hafta sonra...

ooo maşallah kuzuya hakkaten kız gibi görünüyo ama böyle nazlı bişey:)

ayy sorma pek nazlı olucak galiba...kızmı olucak dersin:) ada kız güzeli oğluşum heheheh

maşallah cnm.yalnız bu büyütülmüş hali mi yoksa normal hali mi?

tam 12 haftalık bugün çekildi...

rubet bencede kız

öylemi dersiiin

ayyy maşallaah
benimkide kıçını dönüyo yatıyo öyle inatlaşır gibi bende görmek istiyorum oynadıığıınnııı

ayyy maşallaah
benimkide kıçını dönüyo yatıyo öyle inatlaşır gibi bende görmek istiyorum oynadıığıınnııı

Nazli seninki kesinn kiz

InsaALLAH sende gorursun cnm gercekten daha bir baska oluyor icinde kipir kipir kipirdadigini gorunce. Nasil icimde ona kavusma arzusu alevlendi anlatamam ben artik 9 ay bekliyemem

Senin bucurunude gordumm masaALLAH Ne kadar guzel gozukuyor kafasi vs... yakindan bakinca kucucuk burnu bile gorunuyor. Super poz vermis

burnumuuuu arkası dönük dedi doktor

inşallahhh cnm hep iyi düşünelimmm hayırlı haberler alalım inşallahh hepimiz için dilerim cnm...ama sen nie 3 lü dedin 2 liye girmicenmii 3 lüyse daha zamanı var cnm

inşallahhh cnm hep iyi düşünelimmm hayırlı haberler alalım inşallahh hepimiz için dilerim cnm...ama sen nie 3 lü dedin 2 liye girmicenmii 3 lüyse daha zamanı var cnm

InsaALLAH

Bizim burda uclu test diye geciyor (triples test) ama sanirim burdaki uclu test trdeki ikili test. Zaten boynunu olcecekler bide kan alacaklar sonuc olarak ikitane test var...

Hangi sayfadaydi resmi ay bulamadimmm. Yaaa cidden burnunu gordum yani kucucuk bir cikinti vardi yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gordugum sey sakinnn sey olmasin yani erkek olmasin bu?

puahahhahhahahahahahahahaeğer öyleyseee yanii öyle çıkarsa kocaman alkış sana esraaaa

Hangi sayfadaydi resmi ay bulamadimmm. Yaaa cidden burnunu gordum yani kucucuk bir cikinti vardi yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gordugum sey sakinnn sey olmasin yani erkek olmasin bu?

o zaman benim bebişin şekli bozuk kafası düüz uzun poposu yusyuvalaak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…