Bugun bebisimi gordum ama nasil heycanladigimi anlatamamm doktorum aaa kimildiyo bu bidik diyince inanamadim henuz daha kucucuk diye ama hakikkatten kimildiyordu kuzumm. Elleri ayaklariyla show yapiyordu annesiyle babasina.
Cikarip yiyesim geldiiiii
ALLAH'ima sonsuz sukurler olsunn...[/QUOT
gözünaydın cnmm ne güzelll tabii kımıl kımıl olcak kuzucukk artıkk tamamen canlı o cnm...ohh ne güzell haber darısı hepimizin başına inşallahh....
Aminnnnnnnnnnn insaALLAH cnm hayirlisiyla hepimiz bebislerimizi kucagimiza aliriz insaALLAH.
Rabbim milimlik bucurlerimize kalbini, cigerini, elini, kolunu, gozunu, kasini vs herseyini yerli yerinde yaratiyor kucucukten.
Ne kadar sukretsek az. Hepimizin gobislerinde mucizeler var cok dua etmeliyiz coook.
kesinlikle canım allahımıza binlerce şükürler olsunnCanım ben çıkıyorum sabah eşim erken kaldırdı kendi izinli diye erken bayıldım bu gece
gözünaydın cnmm ne güzelll tabii kımıl kımıl olcak kuzucukk artıkk tamamen canlı o cnm...ohh ne güzell haber darısı hepimizin başına inşallahh....
ooo maşallah kuzuya hakkaten kız gibi görünüyo ama böyle nazlı bişey:)
maşallah cnm.yalnız bu büyütülmüş hali mi yoksa normal hali mi?
rubet bencede kız
Bugun bebisimi gordum ama nasil heycanladigimi anlatamamm doktorum aaa kimildiyo bu bidik diyince inanamadim henuz daha kucucuk diye ama hakikkatten kimildiyordu kuzumm. Elleri ayaklariyla show yapiyordu annesiyle babasina.
Cikarip yiyesim geldiiiii
ALLAH'ima sonsuz sukurler olsunn...
ayyy maşallaah
benimkide kıçını dönüyo yatıyo öyle inatlaşır gibi bende görmek istiyorum oynadıığıınnııı
Nazli seninki kesinn kiz
InsaALLAH sende gorursun cnm gercekten daha bir baska oluyor icinde kipir kipir kipirdadigini gorunce. Nasil icimde ona kavusma arzusu alevlendi anlatamam ben artik 9 ay bekliyemem
Senin bucurunude gordumm masaALLAHNe kadar guzel gozukuyor kafasi vs... yakindan bakinca kucucuk burnu bile gorunuyor. Super poz vermis
Tsk ederimmmmmmm aynenn internetten takip ediyorum hafta hafta gelisimini ama insan gormeden anlamiyor. Gorunce daha baska oluyor.
Amin insaALLAH darisi basiniza. Haftaya uclu testimizide anlimizin akiyla geceriz insaALLAH. Gerci neticesi 1 hafta sonra...
burnumuuuuarkası dönük dedi doktor
Ben burnunu gordummmmmm ama gercektennnnnnnn once poz verip sonra donmustur o
inşallahhh cnm hep iyi düşünelimmm hayırlı haberler alalım inşallahh hepimiz için dilerim cnm...ama sen nie 3 lü dedin 2 liye girmicenmii 3 lüyse daha zamanı var cnm
galiba öyle yapmış o zaman kesin kız bu
InsaALLAH
Bizim burda uclu test diye geciyor (triples test) ama sanirim burdaki uclu test trdeki ikili test. Zaten boynunu olcecekler bide kan alacaklar sonuc olarak ikitane test var...
Hangi sayfadaydi resmi ay bulamadimmm. Yaaa cidden burnunu gordum yani kucucuk bir cikinti vardi yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gordugum sey sakinnn sey olmasin yani erkek olmasin bu?
puahahhahhahahahahahahahaeğer öyleyseee yanii öyle çıkarsa kocaman alkış sana esraaaa
Hangi sayfadaydi resmi ay bulamadimmm. Yaaa cidden burnunu gordum yani kucucuk bir cikinti vardi yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gordugum sey sakinnn sey olmasin yani erkek olmasin bu?
o zaman benim bebişin şekli bozuk kafası düüz uzun poposu yusyuvalaak
kıslarrrrrr ii akşamlarrrrrrrrr
Iyi aksamlar cnm nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?