2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bende sana yakın sayılırım 33 oldum yani benimde 2 yaşında bi kızım var ve bu hamilelik bana çok zor geçiyo nedense kızımda anlamamıştım bile hamile olduğumu bunda sürekli başım dönüyoo...

hoşgeldin canım,gerçekten 11 yıl bayağı uzun olmuş:))Allah bebeişlerimizi zmanında hayırlsı ile kucağımıza almayı nasip etsin.

bendede aynı şikayet var canım acayip bi hazımsızlık var ve mide bulantısı yemekten falan değil o bence
ne yesem aynı şikayet oluyo.ne zaman geçicek bilmiyorum ama artık çok kötüyüm.sürekli midem rahatsız.
Allah yardımcımız olsun inşallah

Bende de yanma falan değilde bulantı var felaket bide baş dönmesi yaaa kzımda ben hiç hamiş olmamışım demekki....hiçbiri yoktu bunların 3 aydan fazla sürerse bu yandım diyorum kızımda bitek 6. aydan sonra yanma vardı...

banada zor geçiyor mağalesef midem çok rahatsız dörtgözle geçmesini bekliyorum.ama benim oğlumdada böyle olmuştu birazda bünye galiba

bu arada ne güzel cnm 9 haftaya gelmişsin sen nerdeyseee allah inşallahh önce sağlıklısını tabiiiki de inşallahh kız bebiş verir sana dilerim oğluşundan sonraa değişik...

hoşgeldin canım,gerçekten 11 yıl bayağı uzun olmuş:))Allah bebeişlerimizi zmanında hayırlsı ile kucağımıza almayı nasip etsin.

evet uzun ama kısmet böyleymiş bu arada 2 tane düşüğüm oldu bu 3.inşallah allah hayırlısıyla sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin.
amin canım allah isteyen herkeze versin

bu arada ne güzel cnm 9 haftaya gelmişsin sen nerdeyseee allah inşallahh önce sağlıklısını tabiiiki de inşallahh kız bebiş verir sana dilerim oğluşundan sonraa değişik...

güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.Allah herkezin gönlüne göre versin inşallah

detaylı açıklama yok zaten cnm...haber alırsam yazarım buraya...inşallah terör deyildir....

Merhaba cnm bende 24 haziran yakınız inşallah..gördünmü bebişini

henüz görmedim pazartesi inşallah göreceğim ve o zaman inanacağım içimde bi canlı olduğuna galiba:) evet doğum tarihleri yakınmış canım,bulantıların varmı benim henüz yok ama yemek kokuları tiksinti vermeye başladı bir garip geliyor kokuları.

kizlar merhaba ben bebisimin kalp atisini 6+3 gunlukken duydum dunde kontrolum vardi kocaman olmus minigim kucuvuk kollari bacaklari cikmisti bize kollarini bile oynatti cok gulduk dr bile sasirdi cok super bi duygu Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin miniklerimizi sizde durumlar nasil?

merhaba canım teşekkürler,bizde kız istiyoruz fakat içime erkek doğuyor ve de herkes öyle diyor.yumurtlama gününde ilişkiye girdiğimiz için erkek olması muhtemel,ay önce sapasağlıklı doğsunlarda...

slm kızlar, diğer topikten transfer olmuşuz :) bu sabah öğrendim.. madem orası kapandı biri bana burada olsun yardımcı olabilir mi? bronşit oldum ve 6. haftamdayım. sizce dr un verdiği antibiyotiği kullanmalı mym???? :26:

bu arada önceki arkadaşa cvp vereyim. ben günlük haşlanmış yumurta,süt, et, haftada 2 balık, bol sebze meyveyle besleniyorum. lakin bu hafta aile hekimime gittim. gebelik kaydı yaparken ebe hemşire ilk 3 ay dğil sonraki trimesterde beslenmenin daha önemli olduğunu şimdiden düzene koyma ya da alışma adına dikkatli ve az tuzsuz beslenmem gerektiğini söyledi. var mı dr u özel bi tavsiyede bulunan acaba??

tünaydın kızlar.. ben temmuz annesiyim..
ama henüz topigimizde kıpraşımlar yok toplaşamadık :26:
muhtemel dogum 1 temmuz görünüyo size yakın sayılırım benide aranıza alarmısınız

şeyy kasıklarınızda agrı oluyo mu?
özellikle gece cok batma oluyo bende..
bide yeni yemekte yesem hemen acıkıyorum
pis bogazlık boyutunu aştım

canım bende 5.haftamda çok üşütmüştümmm..ilk gittiğim kadın doğumcu dayadı antibiyotikleri,kendi kadın doğum doktorum ilk 3 ay çok önemli ilaç kullandırmadı bende balla biraz ıhlamurla yavaş yavaş iyileştimmmm..hatta astım aşısı oluyodum onada ilk 3 ay ara verdimm..

canım bende 5.haftamda çok üşütmüştümmm..ilk gittiğim kadın doğumcu dayadı antibiyotikleri,kendi kadın doğum doktorum ilk 3 ay çok önemli ilaç kullandırmadı bende balla biraz ıhlamurla yavaş yavaş iyileştimmmm..hatta astım aşısı oluyodum onada ilk 3 ay ara verdimm..bence kadın doğum doktoruna danışşş

canim sakincasi yok benim bi arkadasimada dru vermisti icti hicbisey de olmadi gecmis olsun

kızlar bişey sorucağım ben 6+2 günlük hamileyim şimdi ben 7.haftadanın içine girmiş oluyorumm dimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…