merhaba bende 36 yaşındayım.aranızda en yaşlı benim galiba hepinizin ablası oluyorum.
Benim bu 2.çocuğum olucak inşallah 11 yaşında bir oğlum var bayağı bir ara verdik.
kısmet bugüneymiş.Allah inşallah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder.
merhaba bende 36 yaşındayım.aranızda en yaşlı benim galiba hepinizin ablası oluyorum.
Benim bu 2.çocuğum olucak inşallah 11 yaşında bir oğlum var bayağı bir ara verdik.
kısmet bugüneymiş.Allah inşallah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder.
herkese günaydın kızlar...
benim kadar gaz sorunu yaşayan başka bbiri daha varmı ya?
eşim sırtımı ovuyo her dakika ama sanki bi kuzu yemişim gibi şişlik mahvediyo beni bu gaz mide bulantısı da cabası Allahım yardım et
bendede aynı şikayet var canım acayip bi hazımsızlık var ve mide bulantısı yemekten falan değil o bence
ne yesem aynı şikayet oluyo.ne zaman geçicek bilmiyorum ama artık çok kötüyüm.sürekli midem rahatsız.
Allah yardımcımız olsun inşallah
cnm bende sana yakın sayılırım 33 oldum yani benimde 2 yaşında bi kızım var ve bu hamilelik bana çok zor geçiyo nedense kızımda anlamamıştım bile hamile olduğumu bunda sürekli başım dönüyoo...
bendede aynı şikayet var canım acayip bi hazımsızlık var ve mide bulantısı yemekten falan değil o bence
ne yesem aynı şikayet oluyo.ne zaman geçicek bilmiyorum ama artık çok kötüyüm.sürekli midem rahatsız.
Allah yardımcımız olsun inşallah
hoşgeldin canım,gerçekten 11 yıl bayağı uzun olmuş:))Allah bebeişlerimizi zmanında hayırlsı ile kucağımıza almayı nasip etsin.
bu arada ne güzel cnm 9 haftaya gelmişsin sen nerdeyseee allah inşallahh önce sağlıklısını tabiiiki de inşallahh kız bebiş verir sana dilerim oğluşundan sonraa değişik...
detaylı açıklama yok zaten cnm...haber alırsam yazarım buraya...inşallah terör deyildir....
Merhaba cnm bende 24 haziran yakınız inşallah..gördünmü bebişini
merhabalar cnm hoşbulduk ve hoşgeldin
ya arkadaşlar beni şimdiden cinsiyet merakı sardı bide bi kızım olduğundan dolayıı ister istemez acaba bu erkekmidir diyorum eşime göre bu da kız hoş zaten o 5 tane doğursam hepsine kız der kız ister ama bende sanki erkek gibi düşünüyorum kızımda direk kız bu demiştimm....
slm kızlar, diğer topikten transfer olmuşuz :) bu sabah öğrendim.. madem orası kapandı biri bana burada olsun yardımcı olabilir mi? bronşit oldum ve 6. haftamdayım. sizce dr un verdiği antibiyotiği kullanmalı mym???? :26:
slm kızlar, diğer topikten transfer olmuşuz :) bu sabah öğrendim.. madem orası kapandı biri bana burada olsun yardımcı olabilir mi? bronşit oldum ve 6. haftamdayım. sizce dr un verdiği antibiyotiği kullanmalı mym???? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?