ya normalde bende batıl inanç falan der geçerdim
ama hamile olunca öyle diyemiyorum hadi dogruysa diye gecıyor ıcımden
cnm benim yerimede gittt ne güzelll bende şu kızımı hafta sonu babasına satabilirsemm gidicem inşallahh...görsen kaşlar falan orman modeli oldum yanii....hep hayıflanırım şu kaş almayı bi öğrenemedim diee..saç konusunda ben hiç inanmıyorum cnm defnemde sürekli kestirdim kii açıkçası uzun saçı sevmiyorum yakıştırmıyorum.... o yüzden bunda da en yakın zamanda kestircemmm özellikle son zamanlarda açıkçasıı uzun saç zor geliyoo bana hatta şöyle diim omzu geçen saç eziyett gir banyoya çk modeli istiyorum gene...hadi sen bi yenile kendinii sıra bize de gelsin inşallahh....
ben de öyleyim yaa
görümcem hamileyken zorla ciğer yedirmiştim bişey olmayacak diye
2 gün önce annem yapmış yemedim ne olur ne olmaz diye
halbuki çok da canım çekmişti
benim sadece saçlar uzuyor herhaldeuzuyo canıım saçım kulaklarımın hizasındaydı şimdi nerdeyse omuzlarımda hamilelikte kıl uzama oranı yükseliyomuş bi yerde okumuştum kaşlarımı 2 ayda bir aldırırdım çıkmazdı bıyıklarımıda 2 haftada bir şimdi bıyıları 1 hafta dokunma pala remzi oluyorum kaşlarım desem 2 haftada orman gibi allahtan kaşlarımın kendi şekli düzgünde biraz idare edebiliyorum
ben de öyleyim yaa
görümcem hamileyken zorla ciğer yedirmiştim bişey olmayacak diye
2 gün önce annem yapmış yemedim ne olur ne olmaz diye
halbuki çok da canım çekmişti
ciger yiyince ne oluyo :26:
yatarken beni cok rahatsız ediyo yaa
elime yüzüme dolanıyo topladıgımda basımı rahatsız ediyo.. bide bu ara cok basım agrıyo ona bile baglıyorum sebebini
kurutamıyorum makinenin ses beni deli ediyo.. zaten kolay kurumuyoda..
ben kaşımı bıyıgımı kendim gayet güzel alabiliyorum ama son zamanlarda müthiş tembellik yapıyorum üşeniyorum
bi banyo yapiim güzelce. akşamda kocam gelince götürür bırakır.. kestirmesemde bi fön cektirirmm almaya geldigindede gel dısarda yiyelim derim o kadar hazırlanmış süslenmişken
arkadaşlar bende ben sorunluyum sanıyordum ,evden çıkamıyorum korkuyordum kanamam varken.
haftasonu drum çıkabilirsin artık dedi.
birsürü plan yapmıştım.kuaföre gidicem, bakım yaptıracam, marketler, mağazalar hergün birine gidecektim güya.
ama bugün ilk planınımı kuaförü iptal ettim bile... bitkinlik yorgunluk hissii derinden bulanmalar....
ne zaman enerjime kavuşurum acep...
bu arada hamileyim desem karnım yok, değilim desem eski kıyafetlerimde hiç rahat edemiyorum .
aldığım hamile pantalonları iğreti duruyor,bol bol...neyse ki yalnız değilmişim normalmiş bu durumlar...
elime yüzüme dolanıyo topladıgımda basımı rahatsız ediyo.. bide bu ara cok basım agrıyo ona bile baglıyorum sebebini
ben kaşımı bıyıgımı kendim gayet güzel alabiliyorum ama son zamanlarda müthiş tembellik yapıyorum üşeniyorum
bi banyo yapiim güzelce. akşamda kocam gelince götürür bırakır.. kestirmesemde bi fön cektirirmm almaya geldigindede gel dısarda yiyelim derim o kadar hazırlanmış süslenmişken
kızlar ben bi yerde duymuştum ( bu arada bu bi yerde duymalarım da hiç bitmiyo böyle bu tür konuları inanmasam da bi kenarda dursun diye cımbızla çekiyorum yahu) hamile kadınların canı ne çektiyse yemesi lazımmış.Çünkü çocuğu arssız aç gözlü pis boğazolabliyomuş.Ay nasılb i tarif oldu bu yaa
sabah evden çıktın çıktın yoksa iptaller başlıyo
arkadaşlar bende ben sorunluyum sanıyordum ,evden çıkamıyorum korkuyordum kanamam varken.
haftasonu drum çıkabilirsin artık dedi.
birsürü plan yapmıştım.kuaföre gidicem, bakım yaptıracam, marketler, mağazalar hergün birine gidecektim güya.
ama bugün ilk planınımı kuaförü iptal ettim bile... bitkinlik yorgunluk hissii derinden bulanmalar....
ne zaman enerjime kavuşurum acep...
bu arada hamileyim desem karnım yok, değilim desem eski kıyafetlerimde hiç rahat edemiyorum .
aldığım hamile pantalonları iğreti duruyor,bol bol...neyse ki yalnız değilmişim normalmiş bu durumlar...
ne diyoooosssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnbenim çocuk çok fena olceek desene olmıcak şey istedi ve olmadı yaniiiiii
herkese slm kızlar bu benim buraya ilk msj ım ama ben en baştan beri takip ediyorum inş bende haziran annesi olacağım sat 4 eylül doğum inş 10 haziran benim hamileliğim sorunlu geçiyo sürekli lekelenmem oldu bu ara azaldı ben sürekli yatıyorum annem yapıyo hep işleri artık bende yazıcam paylaşıcam sizle duygularımı
hepinizi çok samimi sevimli ve doğal buluyorum
Aranıza yeni katılıyorum... Bende Haziran 2012 annesi olacam inşALLAH... 9 haftalık hamileğim...21 Hazıranda bebişimiz bekliyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?