2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya normalde bende batıl inanç falan der geçerdim
ama hamile olunca öyle diyemiyorum hadi dogruysa diye gecıyor ıcımden

ben de öyleyim yaa
görümcem hamileyken zorla ciğer yedirmiştim bişey olmayacak diye
2 gün önce annem yapmış yemedim ne olur ne olmaz diye
halbuki çok da canım çekmişti

yatarken beni cok rahatsız ediyo yaa
elime yüzüme dolanıyo topladıgımda basımı rahatsız ediyo.. bide bu ara cok basım agrıyo ona bile baglıyorum sebebini
kurutamıyorum makinenin ses beni deli ediyo.. zaten kolay kurumuyoda..

ben kaşımı bıyıgımı kendim gayet güzel alabiliyorum ama son zamanlarda müthiş tembellik yapıyorum üşeniyorum
bi banyo yapiim güzelce. akşamda kocam gelince götürür bırakır.. kestirmesemde bi fön cektirirmm almaya geldigindede gel dısarda yiyelim derim o kadar hazırlanmış süslenmişken

arkadaşlar bende ben sorunluyum sanıyordum ,evden çıkamıyorum korkuyordum kanamam varken.
haftasonu drum çıkabilirsin artık dedi.
birsürü plan yapmıştım.kuaföre gidicem, bakım yaptıracam, marketler, mağazalar hergün birine gidecektim güya.
ama bugün ilk planınımı kuaförü iptal ettim bile... bitkinlik yorgunluk hissii derinden bulanmalar....
ne zaman enerjime kavuşurum acep...
bu arada hamileyim desem karnım yok, değilim desem eski kıyafetlerimde hiç rahat edemiyorum .
aldığım hamile pantalonları iğreti duruyor,bol bol... neyse ki yalnız değilmişim normalmiş bu durumlar...

benim sadece saçlar uzuyor herhalde
valla kaşlar falan cıkmıyor
agda yaptrdım bacaklarımda falanda bişey yok
bu açıdan iyi oldu yani bana

ben de öyleyim yaa
görümcem hamileyken zorla ciğer yedirmiştim bişey olmayacak diye
2 gün önce annem yapmış yemedim ne olur ne olmaz diye
halbuki çok da canım çekmişti

valal insan ister istemez etkileniyor
kendiyle alakalı olsaa aman deyip geçiyorda
bebiş olunca hep daha cok dikkat
geri kafalı olmaya basladım valla

aynen o makınanın sesı ve ufledıgı hava benım ıcımın kalkmasına bunalmasına sebep oluyor normalde hamılelıgım boyunca sayılıdırmıgde bulantım maşallahım var o yonden yedıkce yıyorum ama dus alırken ve saclarımı kuruturken ınanılmaz ıcım bunalıyor sonra mıgdem bulanmaya baslıyor tuhaf reaksıyonlar gosterıyorum kendı kendıme bıde dedıgın gıbı ınanılmaz kıllanmaya basladım normalde 1,5 -2 ayda agdaya gıderdım 3 haftaoldu tam agdalık kıvama geldım karnımda cok fena tuylenme basladı annemde oglunmu olucak acaba bu kadar tuylendıgıne gore dıyor

sabah evden çıktın çıktın yoksa iptaller başlıyo

ohh ohh ne güzel valla insanın ihtiyacıı oluyoo bunlara malesef biz artık çok fazla yapamıyoruzzz valla bu bebeği nasıl yaptık o da merak konusuu sağolsun kızım hala aramızdaa yatıyoo çok fena asla başka bi yerde durmuyoo ya babası ya ben mutlaka olmalıyızz yemeğe falan arada gidiyoruzz tabii ama açıkçası yemek mi beni yiyo benmi yemeği bilmiyorumm bi yandan defneyii doyur bi yandan kendinii tabii benşm yemekler hep oluyo buzz çok fenaa böyle diincee eee 2. diolarrr yanii 2. de kısmetse geliyooo artık mgene enim 2-3 sene gene çöptee diorum eşime de 3 sene sonra rahatlıca zbiraz herhaldee en azından birrbirleriyle cebelleşirlerde bizde kaçarız ananeye falan satıp...:))))

kızlar ben bi yerde duymuştum ( bu arada bu bi yerde duymalarım da hiç bitmiyo böyle bu tür konuları inanmasam da bi kenarda dursun diye cımbızla çekiyorum yahu) hamile kadınların canı ne çektiyse yemesi lazımmış.Çünkü çocuğu arssız aç gözlü pis boğaz olabliyomuş.Ay nasılb i tarif oldu bu yaa

canım başağrısı hamilelik hassaslığı sanırsam,ben de özellikle saçımı yukarıdan toplayınca başımın ağrıdığını farkettim. benimde saçlarım uzun önceleri sıkı da bağlasam sorun olmazdı. bende kestirmek istiyorum ama eşim çoook seviyor kestiremiyorum üzülür diye. zor oluyorsa kestir diyor ama öyle bir bakıyor ki gel de kestir...

ne diyoooosssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnn benim çocuk çok fena olceek desene olmıcak şey istedi ve olmadı yaniiiiii

herkese slm kızlar bu benim buraya ilk msj ım ama ben en baştan beri takip ediyorum inş bende haziran annesi olacağım sat 4 eylül doğum inş 10 haziran benim hamileliğim sorunlu geçiyo sürekli lekelenmem oldu bu ara azaldı ben sürekli yatıyorum annem yapıyo hep işleri artık bende yazıcam paylaşıcam sizle duygularımı

hepinizi çok samimi sevimli ve doğal buluyorum

şunu biliyorum hamileyken bişeyi yadırgarsan cocugunda olurmuş
annem anlattı bana hamileyken arkadasının yanına gitmiş.. 2 yasında oglu varmış onu giydirirken annem cocugun belinde leke görmüş.
gülmüş bu ne kız lekeli olmus temiz çalışmamışsınız diye

sonuç popomun hemen üzerinde kırmızı leke var

arkadasım bar onunda cenesinden gögüsünün altına kadar çizgi var bi tarafı digerinden daha koyu

cnm hamişlik psikolojisi ama salmayın kendinizzii arada sadece markete bile olsa çıkın 2 market dolanmak bile ii geliyoo..ben kızımı vala sarıp sarmalayıp dolanmaya çıkıyorum yarım saatte hem o hem bana ii geliyoo hava almakk....haa malesef bende bi kuzu daha olduğundann kafama göre her yere gidemiyorummm anca onlaa ama olsun o bile bazen yetiyoo..hamiş pantolonları falan 4. ayddan sonra rahat olmaya başlayabilir..dert etmeyinn kış olduğundan güzel eşortmanlar falan hem rahat ettirir hemde şık gösterebilir....

Aranıza yeni katılıyorum... Bende Haziran 2012 annesi olacam inşALLAH... 9 haftalık hamileğim... 21 Hazıranda bebişimiz bekliyoruz....

ne diyoooosssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnn benim çocuk çok fena olceek desene olmıcak şey istedi ve olmadı yaniiiiii

hahahaahhhahaha ilahi güldürdün beni yaaa her söylenen gerçek olsa biz burda yıazışmayı bırakır direk uygulamaya geçerdik öyle değil mi.Mesela dedim ben biir yerlerden duydum.O bir yerler nereler onu bile hatırlamıyorum: Maksat muhabbet olsun canım benim senin çocuk ben hissediyorum karnı tok sırtı pek güçlü ve sağlam karakterli olucakD:

hısgeldin arkadaşım umarım hamişliğinin bundn sonrası daha iyi geçer

Aranıza yeni katılıyorum... Bende Haziran 2012 annesi olacam inşALLAH... 9 haftalık hamileğim... 21 Hazıranda bebişimiz bekliyoruz....

hoşgeldin canım aramıza.Bebişin de hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş. veee hemen listeye adını yazdır istersen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…