2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

onu ben de duydum
her sabah bizim caddedeki lisenin önünden geçerken
ne biçim kızlar bunların anneleri babaları yok mu bu ne hal diyorum
birden karnımdakiler geliyo tövbe diyip susuyorum

aaa benden birtane daha gelmiş.bende aynı durumdayım canım sağolsun annem geldi de rahatım.lekelenmem kanamam bitti bitkinlik bırakmadı bu kezde... eee anane olmak kolay değil. çok zor günler geçirdik ilk haftalarda o yüzden hiç şikayetlenmiyor kimse. meleğimiz sağlıklı olsun da gıkımız çıkmıyor inan... hele bir sağlıklı sıhhatli doğsun,o zaman külahları değişicez

evet canım aynen çok doğru sabah kesin çıkarım diyordum sonra cıks ne gerek var yaaa moduna girdim

bence çıık ooohh bir dolaş saçlarına bir fön çektir kaşını bıyığını aldır yüzün gözün açılsın ee fön çekince bide makyaj yap manikür yaptır şöyle sen çıkana kadar eşin gelir hazır süslüsün hadi hayatım yemeğe gidelim de tabi kuaförde de iki dedikodu yaparsın kendine geliverirsin

canım takatim yok ki çıkıyorum iki dakika sonra pilim bitiyor eve geliyorum hasta gibi oluyorum .bünyem kaldırmıyor şimdilik... bende zorlamıyorum ne de olsa geçici bir süreç....

hısgeldin arkadaşım umarım hamişliğinin bundn sonrası daha iyi geçer

sağol canım teşekkür ederim.
benim lekelenmem 5. haftadan beri var yaklaşık 2 aydır yatıyorum yani hiç biyere gidemiyorum bende bunaldım iyiyce zaten bebeğide hiç hissetmiyorum ya hamile değilmişim gibi geliyo

annem karnın arada pıt pıt yapmıyo mu diyo ama ben dinliyorum hiç duymadım şimdiye kadar aranızda duyan var mı merak ettim

onu ben de duydum
her sabah bizim caddedeki lisenin önünden geçerken
ne biçim kızlar bunların anneleri babaları yok mu bu ne hal diyorum
birden karnımdakiler geliyo tövbe diyip susuyorum

gecen gebeligimde arkadasın nişanına gitmiştim..
bi kız vardı 8-9 yaşlarında ama bi tuhaftı.. annesi bi tuhaf giydirmiş hareketleri falan..
nasıl bakıyosam artık kıza arkadasım dürttü bakma kız seninkide öle olur diye
karşımda cok arsız yaramaz bi cocuk olsa yorum bile yapmıyorum korkudan

hoşgeldin canım aramıza.Bebişin de hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş. veee hemen listeye adını yazdır istersen:)

Hoşbulduk canım... İnşALLAH hep birlikte sağlıklı sihhateli hayırlısıyla kuçaklarımıza alırız... HAngi liste ve nasıl yazdırıyorsunuz...

ay yok öyle demeyin ben böyle şeylere azda olsa inanırım ismini konana çeker işte yadırgarsan başına geliri bizzat babaannemde var neyse işte ha bu dediğin daha çok şey varda en çok korktuğum yadırgamak illaki insanın içinden geçirdiği bişey oluyo korkuyorum artık düşünürken bile korkuyorum

ne kadar iştahlı anlatmışsın canım çekti ama benim şimdilik o kadar süslü bakımlı olmam çok hayrıma olmaz herhalde zaten ateş hattındayım aman aman diyeyim... eşime eziyet iki katına çıkar böyle bir durumda ... 3.5 ay oldu dilekolay bizim rahatımız yerinde ama işte....

bu lekelenme beni mahvetti canım hep onu kolluyorum geldi mi gelcek mi kafaya takmayayım diyorum ama olmuyo işte
bu arada listeye kim ekliyo benide ekleyebilir mi acaba
sat 4 eylül doğum 10 haziran kilo 72 yaş 25 şehir istanbul pendik

hahahaaa çok güldüm yaaa
dün yatarken kocam sarıldı iki öptü söyle boynumda sonra derin bi nefes cekti neyse ben arkamı döniyim dedi
yazık üzüldüm valla.. yarın doktora gidicem.. eger sorun olmaz derse söyle ufak bi kıyak gecebilirim

pıt pıt ne olaki karnımızın neresinde nasıl oluyor bel ağrısı dışında bi belirti yok hamile olduğuma dair baze diyorum hamilemiyimki ben

sizlerle uzun uzasıya dertleşmekle yanlış birşey mi yaptım acaba??? bende sonra yazanlara hoşgeldiniz dendi ama bana kimse hiçbirşey demedi ( neyse sanırım gördüklerimi duyduklarımı uzun uzasıya yazmamalıydım...bebişlerinizle birlikte sağlıklı günler arkadaşlar

canım ne diyorsun ben uykuları yitirdim sürekli kalkıp bakmalar falan ... her rüyada kan revan içinde görürdüm kendimi... ama bir ay sürdü kanamam lekelenmem maşallah bu ay olmadı. tekrarlamaz inş. drum 14 haftayı atlatmamız lazım heran tekrarlayabilir korkma dedi...imthan dünyası ne yaparsın.sağlıklı olsun da ...elhamdülillah.

canım görmemiş olabilirz belkide
neden alınganlık yaptınkii
ki ben hiç gördüğümü hatılamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…