şunu biliyorum hamileyken bişeyi yadırgarsan cocugunda olurmuş
Annem anlattı bana hamileyken arkadasının yanına gitmiş.. 2 yasında oglu varmış onu giydirirken annem cocugun belinde leke görmüş.
Gülmüş bu ne kız lekeli olmus temiz çalışmamışsınız diye
Sonuç popomun hemen üzerinde kırmızı leke var
Arkadasım bar onunda cenesinden gögüsünün altına kadar çizgi var bi tarafı digerinden daha koyu
herkese slm kızlar bu benim buraya ilk msj ım ama ben en baştan beri takip ediyorum inş bende haziran annesi olacağım sat 4 eylül doğum inş 10 haziran benim hamileliğim sorunlu geçiyo sürekli lekelenmem oldu bu ara azaldı ben sürekli yatıyorum annem yapıyo hep işleri artık bende yazıcam paylaşıcam sizle duygularımı
hepinizi çok samimi sevimli ve doğal buluyorum
evet canım aynen çok doğru sabah kesin çıkarım diyordum sonra cıks ne gerek var yaaa moduna girdim
cnm hamişlik psikolojisi ama salmayın kendinizzii arada sadece markete bile olsa çıkın 2 market dolanmak bile ii geliyoo..ben kızımı vala sarıp sarmalayıp dolanmaya çıkıyorum yarım saatte hem o hem bana ii geliyoo hava almakk....haa malesef bende bi kuzu daha olduğundann kafama göre her yere gidemiyorummm anca onlaa ama olsun o bile bazen yetiyoo..hamiş pantolonları falan 4. ayddan sonra rahat olmaya başlayabilir..dert etmeyinn kış olduğundan güzel eşortmanlar falan hem rahat ettirir hemde şık gösterebilir....
hısgeldin arkadaşım umarım hamişliğinin bundn sonrası daha iyi geçer
onu ben de duydum
her sabah bizim caddedeki lisenin önünden geçerken
ne biçim kızlar bunların anneleri babaları yok mu bu ne hal diyorum
birden karnımdakiler geliyo tövbe diyip susuyorum
Dr. amcaya yola çıkıyoruzzzz sonra görüşürüz kıslarrrr
hoşgeldin canım aramıza.Bebişin de hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş. veee hemen listeye adını yazdır istersen:)
hahahaahhhahaha ilahi güldürdün beni yaaaher söylenen gerçek olsa biz burda yıazışmayı bırakır direk uygulamaya geçerdik öyle değil mi.Mesela dedim ben biir yerlerden duydum.O bir yerler nereler onu bile hatırlamıyorum: Maksat muhabbet olsun canım benim senin çocuk ben hissediyorum karnı tok sırtı pek güçlü ve sağlam karakterli olucak D:
bence çıık ooohh bir dolaş saçlarına bir fön çektir kaşını bıyığını aldır yüzün gözün açılsın ee fön çekince bide makyaj yap manikür yaptır şöyle sen çıkana kadar eşin gelir hazır süslüsün hadi hayatım yemeğe gidelim detabi kuaförde de iki dedikodu yaparsın kendine geliverirsin
ciğere dokunup biyerine sürersen iz olur derler
tamamen hurafe
hatta görümceme yedirmiştim ama gelgörki iş kendime gelince yiyemedim bile bırak dokunmayı
aaa benden birtane daha gelmiş.bende aynı durumdayım canım sağolsun annem geldi de rahatım.lekelenmem kanamam bitti bitkinlik bırakmadı bu kezde... eee anane olmak kolay değil. çok zor günler geçirdik ilk haftalarda o yüzden hiç şikayetlenmiyor kimse. meleğimiz sağlıklı olsun da gıkımız çıkmıyor inan...hele bir sağlıklı sıhhatli doğsun,o zaman külahları değişicez
ne kadar iştahlı anlatmışsın canım çektiama benim şimdilik o kadar süslü bakımlı olmam çok hayrıma olmaz herhalde zaten ateş hattındayım aman aman diyeyim... eşime eziyet iki katına çıkar böyle bir durumda ... 3.5 ay oldu dilekolay bizim rahatımız yerinde ama işte....
sağol canım teşekkür ederim.
benim lekelenmem 5. haftadan beri var yaklaşık 2 aydır yatıyorum yani hiç biyere gidemiyorum bende bunaldım iyiyce zaten bebeğide hiç hissetmiyorum ya hamile değilmişim gibi geliyo
annem karnın arada pıt pıt yapmıyo mu diyo ama ben dinliyorum hiç duymadım şimdiye kadar aranızda duyan var mı merak ettim
hadi güzel haberlerle gel inşallah.Dr. amcaya yola çıkıyoruzzzz sonra görüşürüz kıslarrrr
yaws bide derler yaa çiğ ete dokunma ben geçen köfte kızartırken dokundum bişe olurmu ki...:44:
bu lekelenme beni mahvetti canım hep onu kolluyorum geldi mi gelcek mi kafaya takmayayım diyorum ama olmuyo işte
bu arada listeye kim ekliyo benide ekleyebilir mi acaba
sat 4 eylül doğum 10 haziran kilo 72 yaş 25 şehir istanbul pendik
sizlerle uzun uzasıya dertleşmekle yanlış birşey mi yaptım acaba??? bende sonra yazanlara hoşgeldiniz dendi ama bana kimse hiçbirşey demedi( neyse sanırım gördüklerimi duyduklarımı uzun uzasıya yazmamalıydım...bebişlerinizle birlikte sağlıklı günler arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?