2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

pıt pıt ne olaki karnımızın neresinde nasıl oluyor bel ağrısı dışında bi belirti yok hamile olduğuma dair baze diyorum hamilemiyimki ben

valla annem diyo sırt üstü yatıp dinlersen hissediyomuşsun ama ben konsantre olunca kalbimin sesinden duyamıyorum ses falan

canım biz sorunluyuz bize katiyyen cıks yani en az 14 hafta,sonrası allah kerim:))) yani bizim babiş çok iç çekeceğe benziyor...

pıt pıt ne olaki karnımızın neresinde nasıl oluyor bel ağrısı dışında bi belirti yok hamile olduğuma dair baze diyorum hamilemiyimki ben

o pıt pıt yapan şey kız oluyomuş canım
ama yok pıt pıt gibi değilse örneğin sağdan sola doğu geçer gibiyse erkek oluyomuş
2.-3. Aylarda olurmuş

bana da geçen bir arkadaş dedi
o resmen zıplamış olduğu yerde sağdan sola bişey geçti içimden diye
annesine demiş o da oğlun olacak demiş

bilemeyrum..herkes bişey diyii

üzülme canımyazının okudum teşekkürler paylaşımın için. senin haftayı günü çözemedim ben ne kadarlıksın...

arkadaşım kusura bakma göremedim kalabalık olduğumuzda sayfalar çok çabuk ılerliyor şimdi okudum yazdıklarını devlet hastaneleri malesef türkiyenin bir çok yerinde öyle ben en son tahliller için gittim özede çok tuttu diye iyiki dedim muayene ve rutin kontroller için gelmiyorum buraya

grip için az önce doktora gittim kızlar ve hiç bi şekilde ilaç veremedi tabi Ihlamuru rahatça içebiliceğimi söyledi bunun yanında portakal havuç ve limonun suyunu beraber sıkmak bol c vitamini dedi. Onun dışında sabahlarıda ballı limonlu su dedi neyse gittiğim iyi oldu rahatladım.

ya benimde bayramın ilk günü böyle suyun içinde takla atarsın ya öyle oldu karnımın içi bir iki kez bu ne oluyor acep kız mı erkek mi. bir de ayktayken elimi karnıımda hafif gezdirince sağda sertlik vardı 7 .haftalarda yumurta gibi şimdilerde daha büyük ve ortaya az da yukarı kaymış gibi...çok tatlı.banada annem gösteri. çok bariz belli ayağa kalkın elinizi hafif bastırarak sağdan sola kaydırın...

Son düzenleme:

canım bence alınganlık yapma önemli olan birlikte paylaşımda bulunmak biraz rahatlamak herkes yazılanları okuyo
mesela ben solstice nin lokumum abla oluyor yazısından bile öncelerden takip ediyorum sanki onu rubeti pelissh i tanıyomuş gibiyim ama yeni paylaşımda bulunuyorum

hoşgeldin canım yazını bben okudum ama işyerindeyim yazma fırsatı çok bulamıyorum.Hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın inş.
ayrıca o dediğin hastaneler hakkında da bir yorum yapamicam ama devlet hastanesinden bende hoşlanmıyorum senın dedğin kadar olmasa da bende öyle bi olay yaşadım sayılır.Ben de gitmiyorum başka devlete gidicem orda şansımı denicem.Bozma moralini bu zamanlarda moral çok önemli aman bebişlerde hissediyomuş acımızı sevincimizi.İçini ferah tut.Umarım gönlünce bir hastane ve doktor bulursun.

ozaman ben kesin duyamam öyle birsey zaten gazman gibi içim sureklı bi gaz hareketlenmesi yasıyorum ayırt edemeyebilirim yanı senin ikiz bide belki sen hissedeblirsin ama seninde zor biri pıt pıt yapar oburu gel bir oraya bir buraya kayalım der ayy inş. biri kız biri erkek olur niyeyse içimden oyle bir geciverdi kızma nolur tamamen iyi niyet

çok geçmiş olsun canım bol dinlenme ve vitamin... bebişinle ilk hastalığınız tadını çıkar her anın nazlan:)

Canım alınma ben görmedim açıkçası doktordaydım

Canım benim HOşgeldin Topiğe ...Nolur sakın alınma ben yeni okudum yazdığını ve siniroldum o gerizekalı hemşirelere...Şeytan tut gırtlsağını sık demiş(((

benim ikinci hamileliğim ve ilk hamileliğimde ben doğuma kadar hep farklı hastanaelere ve doktora gitmiştim ...Doğumuma 20 gün kala bir doktor buldum ve çokmemnun kaldım canım..
Allahın izniyle sende bulursun nerede oturuyorsun bu arada...? ben medicana bahçelievler hastanesinde dr ssavaş aksoya gidiyorum ve çok memnunumm ...
Erkek doktor istememişsin fakat bende kadın doktor istemiyorum neden dersen kadınlar her zaman dah akaba ve ukalaca yaklabiliyorlar ..
Bu yüzden ben özellikle erkek doktorum olsun istedim bu gebeliğimde ve emin ol o kadar rahatım ki yanındaa.

Allah sağlıklı sihhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin canım bebişlerimizi..

ahh canım ya gel bi sarılalımmm çok sarılmayalım gribim

canım çok geçmiş olsun bendede alerjik rinit var ilaçsız hep grip gibisin yani ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep hapşırıp duruyorum zaten burun akıntısı insanı mahvediyor seni çok iyi anlıyorum yani

bende gidicektim doktora ama sonr bosuna olur diye gitmedim evde yatıyom oyle polar battanıyenın altında dedıgın gibi bol c vitamını alıcaz baska yapca bırsey yok

ya benimde bayramın ilk günü böyle suyun içinde takla atarsın ya öyle oldu karnımın içi bir iki kez bu ne oluyor acep kız mı erkek mi. bir de ayktayken elimi karnıımda hafif gezdirince sağda sertlik vardı 7 .haftalarda yumurta gibi şimdilerde daha büyük ve ortaya az da yukarı kaymış gibi...çok tatlı.banada annem gösteri. çok bariz belli ayağa kalkın elinizi hafif bastırarak sağdan sola kaydırın...

bi arkadaşın komşusu 7.8. Aylarda ikizlerin ikisi birden bi tarafa doğru hareket ederlerdi oturduğum yerde o tarafa yığılıverirdim demişti

kızmam güzelim neden kızayım..cinsi ne olursa olsun, hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…