pıt pıt ne olaki karnımızın neresinde nasıl oluyor bel ağrısı dışında bi belirti yok hamile olduğuma dair baze diyorum hamilemiyimki ben
hahahaaa çok güldüm yaaa
dün yatarken kocam sarıldı iki öptü söyle boynumda sonra derin bi nefes cekti neyse ben arkamı döniyim dedi
yazık üzüldüm valla.. yarın doktora gidicem.. eger sorun olmaz derse söyle ufak bi kıyak gecebilirim
pıt pıt ne olaki karnımızın neresinde nasıl oluyor bel ağrısı dışında bi belirti yok hamile olduğuma dair baze diyorum hamilemiyimki ben
sizlerle uzun uzasıya dertleşmekle yanlış birşey mi yaptım acaba??? bende sonra yazanlara hoşgeldiniz dendi ama bana kimse hiçbirşey demedi( neyse sanırım gördüklerimi duyduklarımı uzun uzasıya yazmamalıydım...bebişlerinizle birlikte sağlıklı günler arkadaşlar
sizlerle uzun uzasıya dertleşmekle yanlış birşey mi yaptım acaba??? bende sonra yazanlara hoşgeldiniz dendi ama bana kimse hiçbirşey demedi( neyse sanırım gördüklerimi duyduklarımı uzun uzasıya yazmamalıydım...bebişlerinizle birlikte sağlıklı günler arkadaşlar
o pıt pıt yapan şey kız oluyomuş canım
ama yok pıt pıt gibi değilse örneğin sağdan sola doğu geçer gibiyse erkek oluyomuş
2.-3. Aylarda olurmuş
bana da geçen bir arkadaş dedi
o resmen zıplamış olduğu yerde sağdan sola bişey geçti içimden diye
annesine demiş o da oğlun olacak demiş
bilemeyrum..herkes bişey diyii
o pıt pıt yapan şey kız oluyomuş canım
ama yok pıt pıt gibi değilse örneğin sağdan sola doğu geçer gibiyse erkek oluyomuş
2.-3. Aylarda olurmuş
bana da geçen bir arkadaş dedi
o resmen zıplamış olduğu yerde sağdan sola bişey geçti içimden diye
annesine demiş o da oğlun olacak demiş
bilemeyrum..herkes bişey diyii
grip için az önce doktora gittim kızlar ve hiç bi şekilde ilaç veremedi tabiIhlamuru rahatça içebiliceğimi söyledi bunun yanında portakal havuç ve limonun suyunu beraber sıkmak bol c vitamini dedi. Onun dışında sabahlarıda ballı limonlu su dedi neyse gittiğim iyi oldu rahatladım.
canım bence alınganlık yapma önemli olan birlikte paylaşımda bulunmak biraz rahatlamak herkes yazılanları okuyo
mesela ben solstice nin lokumum abla oluyor yazısından bile öncelerden takip ediyorum sanki onu rubeti pelissh i tanıyomuş gibiyim ama yeni paylaşımda bulunuyorum
grip için az önce doktora gittim kızlar ve hiç bi şekilde ilaç veremedi tabiIhlamuru rahatça içebiliceğimi söyledi bunun yanında portakal havuç ve limonun suyunu beraber sıkmak bol c vitamini dedi. Onun dışında sabahlarıda ballı limonlu su dedi neyse gittiğim iyi oldu rahatladım.
ozaman ben kesin duyamam öyle birsey zaten gazman gibi içim sureklı bi gaz hareketlenmesi yasıyorum ayırt edemeyebilirim yanı senin ikiz bide belki sen hissedeblirsin ama seninde zor biri pıt pıt yapar oburu gel bir oraya bir buraya kayalım der :d ayy inş. Biri kız biri erkek olur niyeyse içimden oyle bir geciverdi kızma nolur tamamen iyi niyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?