çok geçmiş olsun canım bol dinlenme ve vitamin... bebişinle ilk hastalığınız tadını çıkar her anın nazlan:)
ahh canım ya gel bi sarılalımmmçok sarılmayalım gribim
canım çok geçmiş olsun bendede alerjik rinit var ilaçsız hep grip gibisin yani ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep hapşırıp duruyorum zaten burun akıntısı insanı mahvediyor seni çok iyi anlıyorum yani
canım çok geçmiş olsun bendede alerjik rinit var ilaçsız hep grip gibisin yani ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep hapşırıp duruyorum zaten burun akıntısı insanı mahvediyor seni çok iyi anlıyorum yani
sarılalım canım kendimi ev oturmasına gidildiğinde kapıda kucaklaşırsın ya öyle hissettim
sağol bitanemSorma beraber ilk hastalığımız hiç burasını düşünmemiştim
ben de grip vaziyetteyim..
Bebeler bu ne yaa geleli 8 hafta olmadı bizimki yerlerde sürünüyo dicekler
Limonlu su içemiyorum az önce içer gibi yaptım ama çubuk krakere ancak yetiştim
daha da ağzıma koymam
Hoşbulduk canım... İnşALLAH hep birlikte sağlıklı sihhateli hayırlısıyla kuçaklarımıza alırız... HAngi liste ve nasıl yazdırıyorsunuz...
grip için az önce doktora gittim kızlar ve hiç bi şekilde ilaç veremedi tabiIhlamuru rahatça içebiliceğimi söyledi bunun yanında portakal havuç ve limonun suyunu beraber sıkmak bol c vitamini dedi. Onun dışında sabahlarıda ballı limonlu su dedi neyse gittiğim iyi oldu rahatladım.
sorma sormaa benim 3 ayım bitiyo yarın çocuk demiştir anne geldim geleli hep bi şikayet
ay kızlar sinir oldum yazmadan edemiycem kaynanam aradı şimdi ne diye evde hasta yatıyon tek basına buraya gel burda yat diyor dedim anne şimd oraya gelmiyim anneanne var onda bulasır yazık yaslı kadın zaten alerjık oldu bıde grıple ugrasmasın bana dıyor gel hala bırsey olmaz dedım evde daha rahatım ben hva soguk dısarı cıkmıyım sımdı hala dıyor gel son bahaneme ben bıle koptum kadın hala ısrarlarda dedım anne geceden berı gaz sancısı cekıyorum evde daha rahat edıyorum o yuzden onu bıle anlamıyor sınırımı zıplattı kadın ben dıyor hamıelıgımde her kokuyu alırdım soyleydım boyleydım sen ıyısnde mıgden bulanmıyorda bak dıkkat edıcekmısımde cok kılo alırmısımda dedım anne alırsam bn alcam bn verıcem nıye taktınkı sen bu kadar benım mıgdemın bulanmamasına ne ıstıyorsun ıste rahatım kımseye rahatsızlık vermıyorum çok istiyorsan sen buyur gel ben musaıtım çıkmıyım hiç bugun dedım ıyı dedı ozaman aksam yemeye gelırsınız pat kapattı telefonu hayır benım anlamadıgım bu kadın be hamıle olaa kadar hıc boyle degıldı cok cok ıyıydı sımdı noldu ben anlamıyorum bı laf sokmalar bı ılgılı gorunmeler acaba dıyorum ben mı dengesızlestımde oyle hıssedıyorum
aaaaaaaaaaa yerde ararken topicte buldumbende bugün konu açtım alerjik rinit olan var mı diye.Ben çok şikayetçiyim ya o yüzden.Nasıl bi ilettir yaaaa.Ne zamandır var sende canım?
ay kızlar sinir oldum yazmadan edemiycem kaynanam aradı şimdi ne diye evde hasta yatıyon tek basına buraya gel burda yat diyor dedim anne şimd oraya gelmiyim anneanne var onda bulasır yazık yaslı kadın zaten alerjık oldu bıde grıple ugrasmasın bana dıyor gel hala bırsey olmaz dedım evde daha rahatım ben hva soguk dısarı cıkmıyım sımdı hala dıyor gel son bahaneme ben bıle koptum kadın hala ısrarlarda dedım anne geceden berı gaz sancısı cekıyorum evde daha rahat edıyorum o yuzden onu bıle anlamıyor sınırımı zıplattı kadın ben dıyor hamıelıgımde her kokuyu alırdım soyleydım boyleydım sen ıyısnde mıgden bulanmıyorda bak dıkkat edıcekmısımde cok kılo alırmısımda dedım anne alırsam bn alcam bn verıcem nıye taktınkı sen bu kadar benım mıgdemın bulanmamasına ne ıstıyorsun ıste rahatım kımseye rahatsızlık vermıyorum çok istiyorsan sen buyur gel ben musaıtım çıkmıyım hiç bugun dedım ıyı dedı ozaman aksam yemeye gelırsınız pat kapattı telefonu hayır benım anlamadıgım bu kadın be hamıle olaa kadar hıc boyle degıldı cok cok ıyıydı sımdı noldu ben anlamıyorum bı laf sokmalar bı ılgılı gorunmeler acaba dıyorum ben mı dengesızlestımde oyle hıssedıyorum
canım ben bıktım valla bundan ilacı içince süperde şimdi ilaç içemiyoruz işte bende evlenince çıktı 4 yıl olacak astımla birlikte çıktı astımım uyur vaziyette ilaç kullanmıyorum ona ama rinit hat safhada herşey allerji yapıyo bi çok şeyi yemiyorum ama yinede sabah uyandığımda çok kötü oluyorum hapşır hapşır bebeğede zararı olacak diye korkuyorum
geçmiş olsun pelishh
kızlar şimdi kocacıkla konustuk kestircem saclarımı dedim.. tamam kestir dedi
sonra kesilmesi iyi degilmiş batıl inanç ama işte diyincede batıl matıl ama bi inanç kestirme sakın dedi
hemilelikle ilgili batıl inançları bilse eve baglar sanırım beni
herkese slm kızlar bu benim buraya ilk msj ım ama ben en baştan beri takip ediyorum inş bende haziran annesi olacağım sat 4 eylül doğum inş 10 haziran benim hamileliğim sorunlu geçiyo sürekli lekelenmem oldu bu ara azaldı ben sürekli yatıyorum annem yapıyo hep işleri artık bende yazıcam paylaşıcam sizle duygularımı
hepinizi çok samimi sevimli ve doğal buluyorum
Aranıza yeni katılıyorum... Bende Haziran 2012 annesi olacam inşALLAH... 9 haftalık hamileğim...21 Hazıranda bebişimiz bekliyoruz....
Dr. amcaya yola çıkıyoruzzzz sonra görüşürüz kıslarrrr
sizlerle uzun uzasıya dertleşmekle yanlış birşey mi yaptım acaba??? bende sonra yazanlara hoşgeldiniz dendi ama bana kimse hiçbirşey demedi( neyse sanırım gördüklerimi duyduklarımı uzun uzasıya yazmamalıydım...bebişlerinizle birlikte sağlıklı günler arkadaşlar
belki de bu aralar bana acıdılar da o yüzden midemi çok karıştırmıyolar
Dün bizim 2 numara ikizler geldi annemlere
2 yaşlarına 2 ay kaldı çok şirinler yaa kız olan oğlana oğluuuu diye sesleniyo
oğlan olan da badeee diyo
hadi 3 kızın içinde tek oğlan olduğu için oğlana oğlum diyolar kız o yüzden oğluuu diyo ama kızın adı sümeyyeBade ne alakaysa
yalnız oğlanın yüzü losttaki benjamın lınus gibi yaradan bereden kurtulmuyo
Kız cadı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?