2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy geçmiş olsun cnm.. hiç sorma ya sabah bi uyanıyorum genzim dolmuş.Bende zaten sinüzit farenjit genç kızlıktan beri mevcut en ufak bi üşütmede hortluyo.Sinüzit olduğundanda komple genzime akıyo.Sabahları tam bi işkence benim için.Artık öyle böyle geçiricez napalım.Taze ıhlamurda aldım bare o fayda eder

aaaaaaaaaaa yerde ararken topicte buldum bende bugün konu açtım alerjik rinit olan var mı diye.Ben çok şikayetçiyim ya o yüzden.Nasıl bi ilettir yaaaa.Ne zamandır var sende canım?

sarılalım canım kendimi ev oturmasına gidildiğinde kapıda kucaklaşırsın ya öyle hissettim

sorma canımm bende bende Valla hepinizi ayrı ayrı seviyorum.Eskiden face e okadar bağımlıydımki her saniy ordaydım şimdi topikteyiz artık her saniye akşam uykudan bayılıcam ama tek gözle bakıyorum daha Keşke yakın otursaydıkta gitseydik ziyarete valla süper olurduu

sağol bitanem Sorma beraber ilk hastalığımız hiç burasını düşünmemiştim

ben de grip vaziyetteyim..
Bebeler bu ne yaa geleli 8 hafta olmadı bizimki yerlerde sürünüyo dicekler

Limonlu su içemiyorum az önce içer gibi yaptım ama çubuk krakere ancak yetiştim
daha da ağzıma koymam

ben de grip vaziyetteyim..
Bebeler bu ne yaa geleli 8 hafta olmadı bizimki yerlerde sürünüyo dicekler

Limonlu su içemiyorum az önce içer gibi yaptım ama çubuk krakere ancak yetiştim
daha da ağzıma koymam

sorma sormaa benim 3 ayım bitiyo yarın çocuk demiştir anne geldim geleli hep bi şikayet

Hoşbulduk canım... İnşALLAH hep birlikte sağlıklı sihhateli hayırlısıyla kuçaklarımıza alırız... HAngi liste ve nasıl yazdırıyorsunuz...

yeşim83 heralde yanlış bilmiyorsam o ilgileniyor.Mesaj atarsan ona ekler seni ya da buraya yaz artık görür seni heralde

ay kızlar sinir oldum yazmadan edemiycem kaynanam aradı şimdi ne diye evde hasta yatıyon tek basına buraya gel burda yat diyor dedim anne şimd oraya gelmiyim anneanne var onda bulasır yazık yaslı kadın zaten alerjık oldu bıde grıple ugrasmasın bana dıyor gel hala bırsey olmaz dedım evde daha rahatım ben hva soguk dısarı cıkmıyım sımdı hala dıyor gel son bahaneme ben bıle koptum kadın hala ısrarlarda dedım anne geceden berı gaz sancısı cekıyorum evde daha rahat edıyorum o yuzden onu bıle anlamıyor sınırımı zıplattı kadın ben dıyor hamıelıgımde her kokuyu alırdım soyleydım boyleydım sen ıyısnde mıgden bulanmıyorda bak dıkkat edıcekmısımde cok kılo alırmısımda dedım anne alırsam bn alcam bn verıcem nıye taktınkı sen bu kadar benım mıgdemın bulanmamasına ne ıstıyorsun ıste rahatım kımseye rahatsızlık vermıyorum çok istiyorsan sen buyur gel ben musaıtım çıkmıyım hiç bugun dedım ıyı dedı ozaman aksam yemeye gelırsınız pat kapattı telefonu hayır benım anlamadıgım bu kadın be hamıle olaa kadar hıc boyle degıldı cok cok ıyıydı sımdı noldu ben anlamıyorum bı laf sokmalar bı ılgılı gorunmeler acaba dıyorum ben mı dengesızlestımde oyle hıssedıyorum

geçmiş olsun pelishh

kızlar şimdi kocacıkla konustuk kestircem saclarımı dedim.. tamam kestir dedi
sonra kesilmesi iyi degilmiş batıl inanç ama işte diyincede batıl matıl ama bi inanç kestirme sakın dedi
hemilelikle ilgili batıl inançları bilse eve baglar sanırım beni

sorma sormaa benim 3 ayım bitiyo yarın çocuk demiştir anne geldim geleli hep bi şikayet

belki de bu aralar bana acıdılar da o yüzden midemi çok karıştırmıyolar

Dün bizim 2 numara ikizler geldi annemlere
2 yaşlarına 2 ay kaldı çok şirinler yaa kız olan oğlana oğluuuu diye sesleniyo
oğlan olan da badeee diyo
hadi 3 kızın içinde tek oğlan olduğu için oğlana oğlum diyolar kız o yüzden oğluuu diyo ama kızın adı sümeyye Bade ne alakaysa
yalnız oğlanın yüzü losttaki benjamın lınus gibi yaradan bereden kurtulmuyo
Kız cadı biraz

ama ben şimdi gülücemmm en son ki bahanen süperdi yani kadına resmen dedin..:):):)takma boşver valla nerde rahatsan orda ol.Evi gibisi yok insanın.Artık babamlarda bile evimdeki gibi rahat değilim artık:))

aaaaaaaaaaa yerde ararken topicte buldum bende bugün konu açtım alerjik rinit olan var mı diye.Ben çok şikayetçiyim ya o yüzden.Nasıl bi ilettir yaaaa.Ne zamandır var sende canım?

canım ben bıktım valla bundan ilacı içince süperde şimdi ilaç içemiyoruz işte bende evlenince çıktı 4 yıl olacak astımla birlikte çıktı astımım uyur vaziyette ilaç kullanmıyorum ona ama rinit hat safhada herşey allerji yapıyo bi çok şeyi yemiyorum ama yinede sabah uyandığımda çok kötü oluyorum hapşır hapşır bebeğede zararı olacak diye korkuyorum

Valla canım iyi demişsin yanii.Gelipp kalıcağına hala yemeğe geliriz diyo bide.Benimkide 20 dklık mesafede kız grip gidiyim işini gücünü yapim yok kendi kızı kardeşi falan olsaydı koşardı tabi.üGerçi benim eşimin tarafı köyden dışarı çıkmamış pek bitek semt pazarına geliyolar tezgah açmak için okadar.Geliştirmemişler kendilerini.Ya eltime düğün yapıcaz bahara yapamam tarlada işler oluyo diyo o derece yani..Aman onlardan gelicek hayır allahtan gelsin ya.Zaten yüz bulamadığı için gelemiyodur o .Takma sende canım boşver tavrını koy olsun bitsin

ah bacım ahhhhh bi de bana sor evi silemiyorum temizleyemiyorum sabah bi kalkıyorum direk otomatiğe bağlamış gibiyim en aza abartmıyorum günde heralde en 15 defa hapşırıyorum ve bi hapşırmaya başladığımda ara vermeden heralde 5-6 kere hapşırıyorum ama inan abartmıyorum.Bugun netten araştırdım biraz.neler yapmam gerektiğini,işte tozdan halılardan yün şeylerden süt çilek baharatlı yiyecekler falan uzak olmalıyız.Bi de bende kukal kaşıntısı, göz yanması, ve en önemlisi de boğazımı şöyle tırnaklamak istiyorum öyle kaşınıyo ve yanıyo konuşamıyorum yunkunamıyorum öyle geliyo arada geçiyo sonra

sağol cnımmmmm batıl inanç bencede yaa bilmem ona pek inanmıyorum ben nedense

aramıza hoşgeldin tatlımm

Aranıza yeni katılıyorum... Bende Haziran 2012 annesi olacam inşALLAH... 9 haftalık hamileğim... 21 Hazıranda bebişimiz bekliyoruz....

birlikte beklemek dileğiyle sende hoşgeldin canım

Dr. amcaya yola çıkıyoruzzzz sonra görüşürüz kıslarrrr

yazdıklarını okudum tam alıntı yaparken bu yazını gördüm ...sayfam açık ama işte okuyana kadar 5 10 sayfa ilerliyoo ben yazana kadarda başka konular giriyor.... az çok geçmişte görmüşsündür devlete gidipde memnun kalan en fazla 1 2 kişi var aramızda.... bende özelde muayene oluyorum tahlillerimi ilk devlette yaptırayım dedim bin pişman oldummm bi dövmedikleri kalmıştı beni.... şimdi ayın 30 da ikili test var hiç devlete sormadık bile direk özelde muayene olduğum tıp merkezinde yaptıracam... artık kısıcaz harcamalardan tahliller özelde....

ıkızler cok sırın oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…