2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

böyle ısararcı olunmasını hiç sevmem yaa iyice gidesim gelmez yani anlıyorum seni canım komik oluyor ama öyle gıcık bişee yani

ayyyyy yerim onlarııııııııııııı ya doktorun ordada bi çocuk vardı töbe yarabbim evlerden ırak ya çocuk ona buna saldırıyo çantasını sürüklüyo aman allahımmm dilimi ısırdım totomu kaşıdım

ahahahahah bahanene bayıldım aay insanın evi gibisi varmı anneme bile gitmek istemiyorum.kayınvalidemle görümcem gelmişlerdi seninki yine iyiliğin için bizimkiler bildiğin oturmaya geliyolar çat kapı sabah işteyim yoruluyorum zaten hamileyim bide o sıralar midem kötüydü işte bir iki bişey hazırladım surat 5 karış tabi nası gıcık oldum ben evde battaniyemle mutlu mesut yatıyodum işte saat 9-10 gibi ben başımı tartıyorum ne o uykunmu geldi senin evet dedim e sen git yat dediler pislik yapıcam ya hiç hayır falan demedim iyi madem sizde öyle diyosanız dedim kalktım gidip yattım bi dahada gelmediler bayramda biz gittik işte 2 gün kaldık

herkes kendi evinde rahat kardeşim ne diye gel gel diye tuttururlar ki ..... kapatırkende yapmış yine emrivakisiniii

selam cosulmus gıne ayyyyy ıkı saatte ne buldunuz bu denlı yazacak
kızlar ben lazer epılasyona gıdıyordum dr.bıraktırdı.
agda da yasak
kanamayı baslatabılırmıs veya arttırırmıs
rahım hassaslastıgı ıcın
dr.unuz sızede şyle bır sey sşyledımı

merhabalar kızlar
nasılsınız bakalım :)))
bugün ilk 2 derse girmedim okula geç gittim,sabah dr. randevum var demiştim ya gittim işte....
hay bu devlet hastaneleri dedim bir kez daha....nasıl kuyruk bekleniyor kan almanın önünde anlatamam yani.....bekle bekle neyseki sıram geldi 4 tüp kan aldılar,idrar da verdim falan derken sonuçları salı günü alacağımı söylediler çıktım okula gittim...
pek bir keyifsizdim okulda da eve geldim hemen çıkışta,evin halini gördüm nasıl canım sıkıldı bilemezsiniz...
makine takamıyorum diye,mutfağı şöyle bir elden geçirmem gerekiyor ama yapamıyorum (((
haziranda en son tüllerimi yıkamıştım 5 ay oldu kendimi kötü hissediyorum yıkamak istiyorum ama yıkayamıyorum diye (((
ev işi yapamıyorum ne olacak bu halim bilmem,az evvel kocemi aradım dedim tülleri ne zaman yıkayacaz bir hönk oldu sonra kendine geldi :))))
sen ne zaman istersen yıkarım,takarım dedi paşam ne yapsın

ama ben şimdi gülücemmm en son ki bahanen süperdi yani kadına resmen dedin..:):):)takma boşver valla nerde rahatsan orda ol.Evi gibisi yok insanın.Artık babamlarda bile evimdeki gibi rahat değilim artık:))

sorma aynen annem benım uzakta bayrama orda bıle rahat edemedım kaynanamda hıc rahat edemem kadın zaten bı laf sokma halınde gecen gun ban dıyorı sen kılo aldın dedım yok yenı tartıldım almamısım yanı dıyor hala yok kalcan genısledı dedım oda yok hala eskı pantolonlarımı gıyıyorum genıslese ıcıne gıremem yok sen aldın dıyor hala guldum gectım esım dıyo yok anne doktor kontrolunde tartıyor doktor her defasında aynı cıkıyor kızın kılosu bu hala yok yok genısledın sen dıyor dedım hee evet genısledım anne bı ara cıkalımda bana yenı kıyafetler alalım sende gel dedım bı hamıle montu begendım onu alırsın bana dedım sakayla karısık once tamam dedı sonr dusundu aaa dedı senın eskı montlarının dugme yerlerını genısletelım bosuna masraf ypmayın sımdı benım anlamadıgım bu kadın onceden bana herseyı alırdı daha ben soylemeden sımdı noluyr bu kadına cahıl bı kadında degıl yanı

canım benimde bi 5-6 ay oldu yıkayalı.Zaten badana olucaktı hamile olunca kaldı.Nisan ayında odayı falan hazırlarken hem badanayı hem temizliği çıkarıcam aradan artık

hay allah ım daha neler duycaz
ay agda niye yasakmıs
ben yaptırdım bayramdan bi kaç gün önce
doktorda hiç bişey demedi bu konuyla ilgilii
ee annelerimiz falan her zaman agda yapar hep pöfffff

bana ağdaya devam edebilirsin dedi cnm

bende sorucam yarın doktoruma :26:
2 seans gidebildim daha.. lazere gittigim klinikteki kız biz dosyayı donduruyoruz dogumdan sonra tekrar devamedebilirsiniz dedi:26:
ama bölgeye göre degişir diye dşünüyorum:26:

herkes kendi evinde rahat kardeşim ne diye gel gel diye tuttururlar ki ..... kapatırkende yapmış yine emrivakisiniii

bız aynı bınada oturuyoruz annem eltılerım ablam
cok ıyı ınsanlar yemek felan yapmam annem asagıdan zıle basar ıs yapma yat der enson gecen pazar kahvaltıda beraberdık
kızları okuldan dırek alıp yedırırler
sızı okuzunca sasırdım bacılar

hay allah ım daha neler duycaz
ay agda niye yasakmıs
ben yaptırdım bayramdan bi kaç gün önce
doktorda hiç bişey demedi bu konuyla ilgilii
ee annelerimiz falan her zaman agda yapar hep pöfffff

canım bende yaptırdım ya doktorum devam edebilirsin dedi.Bence herkes kendi doktoruna uymalıı.Her hamilelik aynı olmuyo

bende sorucam yarın doktoruma :26:
2 seans gidebildim daha.. lazere gittigim klinikteki kız biz dosyayı donduruyoruz dogumdan sonra tekrar devamedebilirsiniz dedi:26:
ama bölgeye göre degişir diye dşünüyorum:26:

bana ağdaya devam edebilirsin dedi cnm

benım rahım cok yumusamıs bırde kanamam var ya ondan heralde
ama jılette ıgren ıkı gune bır kazı
kıllar cıkarkende kasınır

bana doktorum bunyen agdaya alısıksa devam edebılırsın dedı ama bazı kadınlar var bı gerdekte bıde doguma gelırken agda yaptırmak akıllarına geldıgı ıcın rahım kasılması oluyor bunyelerı alısık olmadıgı ıcın dedı bence o sureklı yada ara ara yaptırmakla alakalı gıbı gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…