ay kızlar sinir oldum yazmadan edemiycem kaynanam aradı şimdi ne diye evde hasta yatıyon tek basına buraya gel burda yat diyor dedim anne şimd oraya gelmiyim anneanne var onda bulasır yazık yaslı kadın zaten alerjık oldu bıde grıple ugrasmasın bana dıyor gel hala bırsey olmaz dedım evde daha rahatım ben hva soguk dısarı cıkmıyım sımdı hala dıyor gel son bahaneme ben bıle koptum kadın hala ısrarlarda dedım anne geceden berı gaz sancısı cekıyorum evde daha rahat edıyorum o yuzden onu bıle anlamıyor sınırımı zıplattı kadın ben dıyor hamıelıgımde her kokuyu alırdım soyleydım boyleydım sen ıyısnde mıgden bulanmıyorda bak dıkkat edıcekmısımde cok kılo alırmısımda dedım anne alırsam bn alcam bn verıcem nıye taktınkı sen bu kadar benım mıgdemın bulanmamasına ne ıstıyorsun ıste rahatım kımseye rahatsızlık vermıyorum çok istiyorsan sen buyur gel ben musaıtım çıkmıyım hiç bugun dedım ıyı dedı ozaman aksam yemeye gelırsınız pat kapattı telefonu hayır benım anlamadıgım bu kadın be hamıle olaa kadar hıc boyle degıldı cok cok ıyıydı sımdı noldu ben anlamıyorum bı laf sokmalar bı ılgılı gorunmeler acaba dıyorum ben mı dengesızlestımde oyle hıssedıyorum
belki de bu aralar bana acıdılar da o yüzden midemi çok karıştırmıyolar
Dün bizim 2 numara ikizler geldi annemlere
2 yaşlarına 2 ay kaldı çok şirinler yaa kız olan oğlana oğluuuu diye sesleniyo
oğlan olan da badeee diyo
hadi 3 kızın içinde tek oğlan olduğu için oğlana oğlum diyolar kız o yüzden oğluuu diyo ama kızın adı sümeyyeBade ne alakaysa
yalnız oğlanın yüzü losttaki benjamın lınus gibi yaradan bereden kurtulmuyo
Kız cadı biraz
ay kızlar sinir oldum yazmadan edemiycem kaynanam aradı şimdi ne diye evde hasta yatıyon tek basına buraya gel burda yat diyor dedim anne şimd oraya gelmiyim anneanne var onda bulasır yazık yaslı kadın zaten alerjık oldu bıde grıple ugrasmasın bana dıyor gel hala bırsey olmaz dedım evde daha rahatım ben hva soguk dısarı cıkmıyım sımdı hala dıyor gel son bahaneme ben bıle koptum kadın hala ısrarlarda dedım anne geceden berı gaz sancısı cekıyorum evde daha rahat edıyorum o yuzden onu bıle anlamıyor sınırımı zıplattı kadın ben dıyor hamıelıgımde her kokuyu alırdım soyleydım boyleydım sen ıyısnde mıgden bulanmıyorda bak dıkkat edıcekmısımde cok kılo alırmısımda dedım anne alırsam bn alcam bn verıcem nıye taktınkı sen bu kadar benım mıgdemın bulanmamasına ne ıstıyorsun ıste rahatım kımseye rahatsızlık vermıyorum çok istiyorsan sen buyur gel ben musaıtım çıkmıyım hiç bugun dedım ıyı dedı ozaman aksam yemeye gelırsınız pat kapattı telefonu hayır benım anlamadıgım bu kadın be hamıle olaa kadar hıc boyle degıldı cok cok ıyıydı sımdı noldu ben anlamıyorum bı laf sokmalar bı ılgılı gorunmeler acaba dıyorum ben mı dengesızlestımde oyle hıssedıyorum
selam canım
ama ben şimdi gülücemmmen son ki bahanen süperdi yani kadına resmen dedin..:):):)takma boşver valla nerde rahatsan orda ol.Evi gibisi yok insanın.Artık babamlarda bile evimdeki gibi rahat değilim artık:))
merhabalar kızlar
nasılsınız bakalım :)))
bugün ilk 2 derse girmedim okula geç gittim,sabah dr. randevum var demiştim ya gittim işte....
hay bu devlet hastaneleri dedim bir kez daha....nasıl kuyruk bekleniyor kan almanın önünde anlatamam yani.....bekle bekle neyseki sıram geldi 4 tüp kan aldılar,idrar da verdim falan derken sonuçları salı günü alacağımı söylediler çıktım okula gittim...
pek bir keyifsizdim okulda da eve geldim hemen çıkışta,evin halini gördüm nasıl canım sıkıldı bilemezsiniz...
makine takamıyorum diye,mutfağı şöyle bir elden geçirmem gerekiyor ama yapamıyorum(((
haziranda en son tüllerimi yıkamıştım 5 ay oldu kendimi kötü hissediyorum yıkamak istiyorum ama yıkayamıyorum diye(((
ev işi yapamıyorum ne olacak bu halim bilmem,az evvel kocemi aradım dedim tülleri ne zaman yıkayacaz bir hönk oldu sonra kendine geldi :))))
sen ne zaman istersen yıkarım,takarım dedi paşam ne yapsın
selam cosulmus gıne ayyyyy ıkı saatte ne buldunuz bu denlı yazacak
kızlar ben lazer epılasyona gıdıyordum dr.bıraktırdı.
agda da yasak
kanamayı baslatabılırmıs veya arttırırmıs
rahım hassaslastıgı ıcın
dr.unuz sızede şyle bır sey sşyledımı
agda da yasak
rahım hassaslastıgı ıcın
agda da yasak
rahım hassaslastıgı ıcın
bana ağdaya devam edebilirsin dedi cnm
herkes kendi evinde rahat kardeşim ne diye gel gel diye tuttururlar ki ..... kapatırkende yapmış yine emrivakisiniii
ahahahahahbahanene bayıldım aay insanın evi gibisi varmı anneme bile gitmek istemiyorum.kayınvalidemle görümcem gelmişlerdi seninki yine iyiliğin için bizimkiler bildiğin oturmaya geliyolar çat kapı sabah işteyim yoruluyorum zaten hamileyim bide o sıralar midem kötüydü işte bir iki bişey hazırladım surat 5 karış tabi nası gıcık oldum ben evde battaniyemle mutlu mesut yatıyodum işte saat 9-10 gibi ben başımı tartıyorum ne o uykunmu geldi senin evet dedim e sen git yat dediler pislik yapıcam ya hiç hayır falan demedim iyi madem sizde öyle diyosanız dedim kalktım gidip yattım bi dahada gelmediler bayramda biz gittik işte 2 gün kaldık
hay allah ım daha neler duycaz
ay agda niye yasakmıs
ben yaptırdım bayramdan bi kaç gün önce
doktorda hiç bişey demedi bu konuyla ilgilii
ee annelerimiz falan her zaman agda yapar hep pöfffff
ay iyi bari surda yeni yeni agdaya alıştım yazdan beri
yeniden jilete dönmek hiç ama hiç istemiyorum
canım bende yaptırdım ya doktorum devam edebilirsin dedi.Bence herkes kendi doktoruna uymalıı.Her hamilelik aynı olmuyo
bende sorucam yarın doktoruma :26:
2 seans gidebildim daha.. lazere gittigim klinikteki kız biz dosyayı donduruyoruz dogumdan sonra tekrar devamedebilirsiniz dedi:26:
ama bölgeye göre degişir diye dşünüyorum:26:
bana ağdaya devam edebilirsin dedi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?