2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben çizelge yapmaya çalışıyorum ama olmuyo diyoki yazılımınız öngörülen formatta değil bu ne demek ya yardımcı olurmusunuz

canım benimde bi 5-6 ay oldu yıkayalı.Zaten badana olucaktı hamile olunca kaldı.Nisan ayında odayı falan hazırlarken hem badanayı hem temizliği çıkarıcam aradan artık

bız odaya basladık ıkı gündür
yatak odasıyla mutfak arasında bır odam vardı
zatak odasının ıcınden bır kapı actırdık.bebek odası yapacaz kapı acık kalacak o nedenle yanımıza almayacagız
ev tam bır ınsaat yarın bıter ınsallah bır kapı kaldı
mobılya almam belkı kız olursa hepsınden ıkıser tane var
ama bencede nısan mayısa

iyi yapmışsın canım mantıklıı.Ya benim yatak odamın karşısı olucak çocuk odası ama yatağı benim yanımda olucak dolap ve şifonyerini oyuncaklarını falan odasına hazırlıycam

benım rahım cok yumusamıs bırde kanamam var ya ondan heralde
ama jılette ıgren ıkı gune bır kazı
kıllar cıkarkende kasınır

canım lazer bende hemen etki gösterdi.. çok memnunum jiletle alsam bilş yumusak cıkıyo:26:
kıza sormustum cogalırmı diye.. kıl kökü zayıfladı merak etme bişicik olmaz dedi :26:

İtiraf ediyorum sağlıksız olabilir ama cips yedim çok istedi cnaım dayanamadım

benimde cekmecem dolu ruffles hastasıyım
atıyorum arada ne yalan söliimm
bide burgerin steakhouse reklamını gördükce agzım sulanıyo bugün yiyeblirm

hiç sorma o reklamda ben bitiyorummmm

canım benımde kol altım ve bıyık bıttı ama paketle bacak var daaha

iyi yapmışsın canım mantıklıı.Ya benim yatak odamın karşısı olucak çocuk odası ama yatağı benim yanımda olucak dolap ve şifonyerini oyuncaklarını falan odasına hazırlıycam

bız ıkızlerde cok cektık bız cıt desek onlar uyanıp agladılar bız cıt edemıyorduk esımle cok kavga etmıstık
oda odaa gezıyorduk
evde uygun degıldı sımdı yeterı kadar odam var
sımdıde en azından kapı acık olur onları duyarım
onlar büyüyünce odayı elbıse odası yapacam sanatcılar gıbı
bırde zayıflayıp bak sen bana

benimde cekmecem dolu ruffles hastasıyım
atıyorum arada ne yalan söliimm
bide burgerin steakhouse reklamını gördükce agzım sulanıyo bugün yiyeblirm

yaaa yiyosunuz siz cipsleriii:2: ben de eşimle geçen akşam markete gittik bana alalım yersin dedi ben de istemedim zararlıdır diye oleyyyyy bananeee ben yicem işte

benim en azından seyreldi inceldi ona şükür diyorum.. şu 8 aylık dönemdede jiletle çogalmazsa inşallah rahat ederim..
benim bacak kol bikini koltukaltı ..... ama koltukaltım yok gibi artık.

neyse bakam doktor ne dicek:26:

bende sorucam yarın doktoruma :26:
2 seans gidebildim daha.. lazere gittigim klinikteki kız biz dosyayı donduruyoruz dogumdan sonra tekrar devamedebilirsiniz dedi:26:
ama bölgeye göre degişir diye dşünüyorum:26:

tatlım lazer ışınları zararlı hangi bölge olursa olsun..... bende 1 seans daha attırayım tam paramı denkleştirmişken bebiş olacağını öğrendimmm napalımmm artık doğumdan sonra 1 seans daha giderimmm

benim en azından seyreldi inceldi ona şükür diyorum.. şu 8 aylık dönemdede jiletle çogalmazsa inşallah rahat ederim..
benim bacak kol bikini koltukaltı ..... ama koltukaltım yok gibi artık.

neyse bakam doktor ne dicek:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…