kızlar ben çizelge yapmaya çalışıyorum ama olmuyo diyoki yazılımınız öngörülen formatta değil bu ne demek ya yardımcı olurmusunuz
yapıyorum canım hemen
ya kızlar ben hamile kaldığımdan beri hamburger yemek istiyorum ama zararlı diye yemiyorum zararlımıdır ki acaba yiyen var mı
kızlar ben şimdi gidiyorum bıcı bıcı yapmaya.. kuaför icin ön hazırlık yapiimm
sonrasında biraz yatar uyurum eşim gelene kadar.. giremem belki Allah aşkına az yazın takip edemiyorum sonra
bide sey dicem benim duşum küçücük ayakta banyo yapıyorum.. sorun olurmu sizce... ben biraz korkuyorum acıkcası :26:
canım zaten o kadar istediyse yicen yapcak bişi yokİtiraf ediyorum sağlıksız olabilir ama cips yedim çok istedi cnaım dayanamadım
ya kızlar ben hamile kaldığımdan beri hamburger yemek istiyorum ama zararlı diye yemiyorum zararlımıdır ki acaba yiyen var mı
ay canım cok tesekkur ederım zahmet oldu sana
İtiraf ediyorum sağlıksız olabilir ama cips yedim çok istedi cnaım dayanamadım
canım lazer bende hemen etki gösterdi.. çok memnunum jiletle alsam bilş yumusak cıkıyo:26:
kıza sormustum cogalırmı diye.. kıl kökü zayıfladı merak etme bişicik olmaz dedi :26:
benimde cekmecem dolu ruffles hastasıyım
atıyorum arada ne yalan söliimm
bide burgerin steakhouse reklamını gördükce agzım sulanıyo bugün yiyeblirm
bende hep ayakta banyo yaparım hem oylesı daha saglıklı gıbı gelır her zaman bana oturulan yerde bakterı olur bırsey olur fılan dıye dusunurum hep neden sorun olsunkı cok ayakta kalmamanı gerektırıcek bı durummu var
kızlar ben şimdi gidiyorum bıcı bıcı yapmaya.. kuaför icin ön hazırlık yapiimm
sonrasında biraz yatar uyurum eşim gelene kadar.. giremem belki Allah aşkına az yazın takip edemiyorum sonra
bide sey dicem benim duşum küçücük ayakta banyo yapıyorum.. sorun olurmu sizce... ben biraz korkuyorum acıkcası :26:
ohhh afiyet bal şeker olsun arkadaşıma yarasınnnnnn
ben yedım hemde bı kac kere gercı ben cok pıs bogazım hersey yıyesım var engel olamıyorum gozum donuyor bazen yemek konusunda
canım tam aksine ayakta yapman iyi zaten su anda
bende duş aldım cıktım şimdi
ama sağ kasıgıma bir agrı oldu :S
sol taraftada bir segirme gibi bişey :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?