2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar ben hamile kaldığımdan beri hamburger yemek istiyorum ama zararlı diye yemiyorum zararlımıdır ki acaba yiyen var mı

kızlar ben çizelge yapmaya çalışıyorum ama olmuyo diyoki yazılımınız öngörülen formatta değil bu ne demek ya yardımcı olurmusunuz

http://lbdf.lilypie.com/iSATp2.png canım bu seninn.Kodun üstüne sağ tıkla bağlantı adresini kopyala de.Sağ üstte profilim yazısı var ya ona tıkla orda çizelge yazısının yanında kalem işareti var ona tıkla açılan yere yapıştır canım

kızlar ben şimdi gidiyorum bıcı bıcı yapmaya.. kuaför icin ön hazırlık yapiimm

sonrasında biraz yatar uyurum eşim gelene kadar.. giremem belki Allah aşkına az yazın takip edemiyorum sonra

bide sey dicem benim duşum küçücük ayakta banyo yapıyorum.. sorun olurmu sizce... ben biraz korkuyorum acıkcası :26:

bende hep ayakta banyo yaparım hem oylesı daha saglıklı gıbı gelır her zaman bana oturulan yerde bakterı olur bırsey olur fılan dıye dusunurum hep neden sorun olsunkı cok ayakta kalmamanı gerektırıcek bı durummu var

vala canim ben kizima hamileken londrada burgerkingten mecdanald tan cikmazdim birde anneme is yerinden de getir derdim
bi zarari olmadi ama simdi kizimda mecdanalci oldu arada bezen aliyoruz alis veris merkezinde nasil tatli tatli yiyo
bisi olmaz aslinda herrsey zararli yedimiz ictimiz sular bile cok takmamak lazim bence kizlar

İtiraf ediyorum sağlıksız olabilir ama cips yedim çok istedi cnaım dayanamadım
canım zaten o kadar istediyse yicen yapcak bişi yok
bende bi ara colaya takmıstım dayanamadım içtim bi kaç kez
içmesem aklımda kalırdı içtim rahtladım
şimdide ha bire şalgam içiyorum
malum su falan içemiyorum
şalgamı koklaya koklaya bir hoş oldum bi o güzel geliyor

ya kızlar ben hamile kaldığımdan beri hamburger yemek istiyorum ama zararlı diye yemiyorum zararlımıdır ki acaba yiyen var mı

canım canın istiyorsaa bi kere bari yee
tabikide cok saglıklı bişey degıl ama
napcan canın istiyor
reklamda cıkıyor bugünlerde burger king
valal roda görünce benımde aklıma gelmiyor degıl
ama midem kötü benim iyi olsa yerdim

Son düzenleme:

ben yedım hemde bı kac kere gercı ben cok pıs bogazım hersey yıyesım var engel olamıyorum gozum donuyor bazen yemek konusunda

ay canım cok tesekkur ederım zahmet oldu sana

aşkolsun canım buda senin kodun

http://lbdf.lilypie.com/E5Ccp2.png

canım bu seninn.Kodun üstüne sağ tıkla bağlantı adresini kopyala de.Sağ üstte profilim yazısı var ya ona tıkla orda çizelge yazısının yanında kalem işareti var ona tıkla açılan yere yapıştır canım

İtiraf ediyorum sağlıksız olabilir ama cips yedim çok istedi cnaım dayanamadım

ohhh afiyet bal şeker olsun arkadaşıma yarasınnnnnn

al benden de o kadar bi hamburgere 100 lira verirrim yani ama benim eşim çok kuralcı kendini düşünmüyosan bebeği düşün diyee...şöyle sosisli falan da süper olurdu ama

Ben de ayakta yapıyorum banyomu
oturarak yapmak sağlıksız gibi geliyor

çok sıcak su ile banyo yapmaktan kaçın dedi doktor bana
özellikle de karnına tutma duşun kafasını dedi

ne biliim böle sampuanlanırken geriniyorum falan sabunlanırken egilip dogrul :26:
acaba diyorum sakıncası olurmu..
nerden baksan yine 20 dk sürer banyom suyu severim

canım tam aksine ayakta yapman iyi zaten su anda
bende duş aldım cıktım şimdi
ama sağ kasıgıma bir agrı oldu :S
sol taraftada bir segirme gibi bişey :44:

az önce burgerın steakhouse reklamı var ya o çıktı
nasıl canım çekti sormayın......
kolay yok,cips yok,hamburger yok,salam-sosis-sucuk yok
ühüüüühüüüüüüü (((

al benden de o kadar.. hatta lahmacun ve pizza yemek için de ölüyorum, resmen hamurişine aşeriyorum.. allahtan kayınvalidem urfalı, lahmacunun içini o hazırlıyor frında pişirtiyoruz whopper yapacak bi kayınvalidem olmadığı için bugüne kadar sabrettim, pazartesiye kadar da sabredyorum ki doktora sorup da yiyeyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…