2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne biliim böle sampuanlanırken geriniyorum falan sabunlanırken egilip dogrul :26:
acaba diyorum sakıncası olurmu..
nerden baksan yine 20 dk sürer banyom suyu severim

bişey olmaz herhalde o kadar egrilip dogrulmaktan ya
ben önceden 45 dk cıkmazdım
şimdi o kadar durmuyorum vallaa hemen halledip cıkıyorum

al benden de o kadar bi hamburgere 100 lira verirrim yani ama benim eşim çok kuralcı kendini düşünmüyosan bebeği düşün diyee...şöyle sosisli falan da süper olurdu ama

yaa ben de istiyorum hamburgeerrr
ama gribim geçsin öyle kullanmak isterim hakkımı tabi bir hamburger hakkım varsa

hahahaa kocamı aradım iki aglak yaptımm aksam gidicek hamburger yemeye
vee tabiiki steakhouse

banyo konusunda rahatladım valla simdi sagolun kızlar kafama takılmıştı

az önce burgerın steakhouse reklamı var ya o çıktı
nasıl canım çekti sormayın......
kolay yok,cips yok,hamburger yok,salam-sosis-sucuk yok
ühüüüühüüüüüüü (((
valla işte ha bire o reklam cıkıyo bende gıcık oluyorum
ama midem bi düzelsin yicem yaa
yapcek bişey yok
sosisten sucuktan acasyip tiksindim ama cok sukur
kızartmayı severdım onuda yemedım
valla su bulantılarım acaba Allah bilerek mi gönderdi diyorum
yoksaa naaprdım bılmem

saçlarını kurut uzan canım dinlen
aynen canım dinlenimde öle gidiyim az dedim korktum sımdı biraz geçti gibi ama

hahahaa kocamı aradım iki aglak yaptımm aksam gidicek hamburger yemeye
Vee tabiiki steakhouse

Banyo konusunda rahatladım valla simdi sagolun kızlar kafama takılmıştı

kusmayacağım konusunda garanti verebilsem ben de giderdim valla o kadar laftan sonra
gripten tadı saman gibi gelirdi ama olsun

tatlım benden mi bahsettin

ay valla kendıme hesef koydum 13 kılodan fazla almıycam dıye umarım oyle olur bu ayın sonunda spora baslıycam bıde ben almam herhalde dıye dusunuyorum doktorum spor konusunda ısrarcı kolay bır normal dogumun olur hemde cok kılo almamıs olursun dıyor ama bı bılse benım pıs bogazımı adamda korkardı valla

pelish cim teşekkür ederim cizelge için çok guzel olmustu ınanırmısın bende kaç gündür bu çizelgenın aynısını yapmaya calısıyordum bu kadar olur gripli gripli bir daha öpeyim seni

ya kimse yememiş hamburger birileri yeseydi bende yerdim ne güzel :2:

ben yedim kızlar bence bu kadar kasmayın ya tamam sağlıklı beslenmek iyi güzelde söylermisiniz ne kadar sağlıklı besleniyyoruz o pazardan aldığımız sebzeler bile ne kadar sağlıklı sütler yoğurtlar ineklerden çıkan süt bile artık çok sağlıklı değil....az az herşeyden yiyin nolcek cipsmiş hamburgermiş ye gitsin kalkıp hergün yeme tabi ayda bir iki canın ne zamn isterse yani....

pelish cim teşekkür ederim cizelge için çok guzel olmustu ınanırmısın bende kaç gündür bu çizelgenın aynısını yapmaya calısıyordum bu kadar olur gripli gripli bir daha öpeyim seni

rica ederim canım ay beğendiysen ne mutluuuu gel öpüşelim hınkıralım

kusmayacağım konusunda garanti verebilsem ben de giderdim valla o kadar laftan sonra
gripten tadı saman gibi gelirdi ama olsun

ayneeeeeen katılmaktayım
sımdı yesem nolcak tat yok tuz yok amaaaan
valla kızlar abartmadan yiyin
agzınısın tadı varken
ya kimse yememiş hamburger birileri yeseydi bende yerdim ne güzel :2:

yemedik ama yicez canım

bana ağdaya devam edebilirsin dedi cnm

ben lazere gidiyodum ama ebebk düşüncesi başladığında bıraktım hiç gitmedim yaalnız bizm kıllar coştu sanki hiç lazere gitmemişim aban kadın tüylenme kalanlarda devam eder hatta daha hızlı çıkar dökülenlerin yerine çıkmaz dedi....çıkmadı ama maş dökülmeyenlerde görünmüyor ortalık bana jilete devam et demişti lazerdeki kadın ben öyle yapıyorum pratik hem alıştı vicut kaşınmıyor..ağda bide sarkıtmasın kilo alıyoruz felan ne bilim artık ağdayı unuttum acısını korkarım gitmeye...

ama son aylar kukişi nasıl görücez kim yapacak jileti ağdayı o göbekle göremeyiz ki....Salona gitsek o göbekle ay utanırım ...offf ne zro durumlar bekliyor biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…