kizlar merhaba ben bebisimin kalp atisini 6+3 gunlukken duydum dunde kontrolum vardi kocaman olmus minigim kucuvuk kollari bacaklari cikmisti bize kollarini bile oynatti cok gulduk dr bile sasirdi cok super bi duygu Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin miniklerimizi sizde durumlar nasil?
slm kızlar, diğer topikten transfer olmuşuz :) bu sabah öğrendim.. madem orası kapandı biri bana burada olsun yardımcı olabilir mi? bronşit oldum ve 6. haftamdayım. sizce dr un verdiği antibiyotiği kullanmalı mym???? :26:
kızlar bişey sorucağım ben 6+2 günlük hamileyim şimdi ben 7.haftadanın içine girmiş oluyorumm dimi??
kizlar merhaba ben bebisimin kalp atisini 6+3 gunlukken duydum dunde kontrolum vardi kocaman olmus minigim kucuvuk kollari bacaklari cikmisti bize kollarini bile oynatti cok gulduk dr bile sasirdi cok super bi duygu Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin miniklerimizi sizde durumlar nasil?
Eki Görüntüle 280563 kızımın resmi kızlar
oyy maşallah ne tatlıı yaa Allah size bağışlasın cnm....adı ne
sağolasın cnm defne adı kuzumun....
defne ismini bende çok seviyorum...canım kız yada erkek olursa ne koymayı düşünüyosun ismini:))
Erkekde Kayra geliyor aklıma
Kızda ise Ela düşünüyorum ben cnm
kızlar cvplar için sağolun, içim rahatladı biraz. aile hekimim verdi ilacı. iki ilaç verdi hemen kadın doğum uzmanımı aradım. öksürük için verdiğini kullanma antibiyotiği kullanabilirsin dedi. her gün zaten ayvalı ıhlamur bitki çayını balla içiyorum. tiryaki olup günde iki demlik devirmeme rağmen çayı bıraktım çoktan. herşey yavrum içinbu arada mideye de çok iyi geliyor tavsiye ederim bi de solunum yolu rahatsızlığı için çekilmiş çörekotu ve bal karışımı çok iyiymiş. benim gibilere duyurulur... :)
vkızlar cvplar için sağolun, içim rahatladı biraz. aile hekimim verdi ilacı. iki ilaç verdi hemen kadın doğum uzmanımı aradım. öksürük için verdiğini kullanma antibiyotiği kullanabilirsin dedi. her gün zaten ayvalı ıhlamur bitki çayını balla içiyorum. tiryaki olup günde iki demlik devirmeme rağmen çayı bıraktım çoktan. herşey yavrum içinbu arada mideye de çok iyi geliyor tavsiye ederim bi de solunum yolu rahatsızlığı için çekilmiş çörekotu ve bal karışımı çok iyiymiş. benim gibilere duyurulur... :)
elaya bayılırım bende cnm çok kararsız kalmıştım defneme koyarken şimdi erkekse çınar istiyorum ben ama eşimden veto yiyorum o doruk olsun istiyo kız olursa defnede eşim maya çok istemişti sanırım maya da ısrarcı olur gene ben elayı düşünebilirim yada masal olabilir yada duruyu da severim hakkımızda hayırlısı cnmm...sağlıkla gelsin de bi kuzucuklarr...cinsiyetler çıkmaya başladıkça isimleri de iicene tartışmaya başlarız gibi..
Kızlar Ben çıkıyorum uykum geldi:)) Az uyucam...İşe gitmiyorum artık evdeyim...Görüşürüz.
kızlar bende erkek olursa kuzey doruk ferman erim poyraz düşünüyorum. kız olursa da melina istiyorum çook uzun zamandır,eşimde defne istiyo. alya mina gibi isimleride çok beğeniyorum
valla cnm defneyi eşim koydu bizde ama emin ol iyiki koymuşuz diyorum kızım die demiyorum hiç çirkin defne görmedim bide çok uysal oluyolarr accık kuduruklar ama olsun bakışları yetiyoo o yüzden defneyi de düşünmeni tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?